Hakuro Profesionální štětec H51 recenze a zkušenosti

Štětce na tvář Hakuro Profesionální štětec H51
Štětce na tvář Hakuro Profesionální štětec H51 - obrázek 1
Štětce na tvář Hakuro Profesionální štětec H51 - obrázek 2
Štětce na tvář Hakuro Profesionální štětec H51 - obrázek 3
5 5 11
  • Průměrné hodnocení 5
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 209 - 300 Kč
  • Kvalita obalu 5
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Hakuro

Recenze produktu
Hakuro Profesionální štětec H51

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.10.2013 20:52:16

Jedná se o můj zcela první štětec na makeup. Pro tento jsem se rozhodla na základě kladných ohlasů a musím opravdu říci, že jsem nadšená. Takto heboučký štětec jsem opravdu nečekala. Štětiny jsou střižené do rovna, nikde nic netrčí, je hebounký a hustý. Make-up vypadá přirozeněji, než když jsem ho doposud nanášela prsty, nedělá čmouhy, jen na širší rukojeť jsem si musela trochu zvyknout, neboť štětec držím až u hlavičky :).

  • hebký a hustý
  • širší rukojeť


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.10.2013 07:40:30

Stejně jako štětec H52 je i tento neskutečně hustý, že při mytí mám problém dostat z něj všechen šampon. Jenom na rozdíl od toho kulatého H52 se mi z tohoto uvolnilo více štětinek, ale není to nic hrozného. Tento je rovně střižený, takže ideální na make-up, pudr nebo třeba na krémovou tvářenku. Záleží, co kdo rád používá. Rukojeť je masivnější, ale v ruce se drží výborně. Jiné štětce než Hakuro už nekupuji.

  • je jemný
  • neskutečně hustý
  • cena/kvalita
  • precizně střižený
  • různé využití
  • dostupnost


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.10.2013 15:37:46

Naprosto úžasný štětec, používám denně na nanášení tekutého make-upu a nemám mu co vytknout. Je krásně hebký, takže na tváři příjemný, je hustý a pevný. Dá se s ním dosáhnout i lepšího krytí než při nanášení prsty, přitom výsledek vypadá přirozeněji a precizněji než při nanášení prsty. Rukojeť je dlouhá i silná tak akorát, pracuje se mi s ním dobře a pohodlně. Štětinka mi z něj nevypadla ani jediná, celkové provedení je kvalitní. Můžu vřele doporučit.

  • jemnost a hustota štětin
  • štětiny jsou dostatečně pevné
  • nepelichá
  • přirozený a precizní výsledek
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.11.2013 15:40:38

Toto je pro mě dokonalý plochý štětec na make up. Je krásně hustý, jemný a vůbec nepelichá. Používám jej především na zapracování make upu či korektoru do pleti, ale v případě nouze se dá použít také k aplikaci pudru (na to je dle mého názoru pro každodenní použití příliš malý). Kladně rovněž hodnotím celkové provedení a kvalitu rukojeti. Myslím, že se snadno vyrovná štětcům od Real Techniques.

  • kvalitní rukojeť
  • nepelichá
  • jemný
  • hustý
  • příliš malý na aplikaci pudru či minerálního make upu


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Hakura jsou sázka na jistotu, přívětivá cena, fajn design a skvělá kvalita. Štětec H51 mám doma skoro rok, používám ho denně, 1x za 14dní peru a je stále jako nový, jediný chloupek z něj nevypadl. Štětinky jsou jemné, neškrábou a MU se s ním perfektně zapracovává. Jedinou nevýhodu vidím v praní, někdy je dost složité štětec vyprat úplně do čista.

  • cena/kvalita
  • jemnost
  • design
  • pevnost
  • dostupnost


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.2.2015 13:42:39

Naprosto dokonalý štětec na makeup. Je plochý, hodně "huňatý" a dost veliký, takže se s ním krásně a rychle pracuje. Zpracování je velmi kvalitní, rukojeť drží a nepadá, štětiny nepelichají a jsou krásně stejně zastřižené, navíc jsou velmi jemné a příjemné na dotek. Rukojeť je dost mohutná, což mě osobně velmi vyhovuje, protože se štětec dobře drží v ruce. Maximální spokojenost a určitě budu kupovat i další štětce této značky

  • rukojeť
  • kvalitní zpracování
  • jemné štětiny
  • hustý
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 21.11.2015 15:31:51

Hakuro to so štetcami naozaj vie. Ďalší štetec čo som od nich zakúpila a rozhodne nekončím. Štetiny sú jemnučké, rovno zastrihnuté,nepelichá, rukoväť pevne drží. Krásne sa s ním zapracováva ako tekutý tak aj penový make up. Odporúčam každému, za nízku cenu dostanete naozaj kvalitný kúsok a nemusíte hneď investovať do drahej Zoevy ak na to momentálne nemáte.

  • cena
  • kvalita
  • dostupnosť


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.1.2016 22:36:39

Dříve jsem nanášela makeup prsty, což už dneska nechápu. Štětec je naprosto dokonalý na nanášení tekutějších makeupů, netvoří fleky, naopak makeup krásně nanese a krouživými pohyby se zapracuje do pleti. Pleť mám úžasně sjednocenou, což jsem prsty nedocílila. Zároveň souhlasím s jednou z předchozích recenzí, že díky štětci dosáhnu lepšího krytí a přirozenějšího vzhledu zároveň. Je velmi hutný, štětiny jsou velmi husté a jemné. Rukojeť je silná, štětec je na mě docela těžký, ale zvykla jsem si-

  • perfektní aplikace makeupu
  • velmi hutné, husté a jemné štětiny
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.3.2016 15:11:55

Úžasný štětec vysoké kvality :) Když jsem si ho pořizovala, pečlivě jsem projížděla všelijaké recenze a chtěla jsem si koupit nějaký opravdu dobrý a kvalitní. Myslím, že zrovna na štětcích na make-up by se šetřit nemělo. Celé provedení štětce se mi moc líbí. Je takový mohutný a těžší, má dřevěnou rukojeť a mně osobně se pěkně drží. Štětinky jsou hodně husté, pevné a hlavně neuvěřitelně hebké a strašně moc příjemné na tváři. Jsou ze syntetického vlasu. Vlasy vůbec nepelichají, a to při mytí nedávám vždy úplně pozor a občas nemočím i víc, než bych chtěla. Používám jen na tekutý make-up, na jiný jsem ještě nezkoušela. Při líčení nezanechává šmouhy, krásně produkt do pleti zapracuje (před nanesením doporučuji štětiny lehce pokapat vodou, aby do sebe nenasály tolik make-upu). Od té doby, co ho mám, nechápu, jak jsem předtím mohla používat jen prsty :D Určitě všem doporučuji! Líčit se s tímto štětcem je opravdu radost! :) ..

  • je dokonalý! :)


Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Sigma Essential Kit

4.8 94% 4 recenze