Ebelin Odlakovač Professional bez acetonu s biotinem a arganovým olejem recenze a zkušenosti

Tools Ebelin Odlakovač Professional bez acetonu s biotinem a arganovým olejem
Tools Ebelin Odlakovač Professional bez acetonu s biotinem a arganovým olejem - obrázek 1
Tools Ebelin Odlakovač Professional bez acetonu s biotinem a arganovým olejem - obrázek 2
Tools Ebelin Odlakovač Professional bez acetonu s biotinem a arganovým olejem - obrázek 3
5 4.8 16
  • Průměrné hodnocení 4.8
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 59 Kč
  • Kvalita obalu 5
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Ebelin

Recenze produktu
Ebelin Odlakovač Professional bez acetonu s biotinem a arganovým olejem

věk
25-34

nehty
přírodní

Odlakovač je fajn, odlakuje skoro hned normální laky a na pískové je potřeba víc tampónků, ale dá to taky, sice smrdí při odlakovávání, ale potom už ne, nevysušuje nehty ani jejich okolí, líbí se mi balení, jen zamačkám a je to, nemusím nijak naklánět lahvičku, vydržel mi docela dlouho, určitě koupím znovu někdy

  • funguje
  • nevysušuje
  • dostupnost
  • nic


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 14.12.2014 09:09:33

Tenhle odlakovač je prostě perfektní! Nemůžu si ho vynachválit. Jako jediný si hravě poradil s laky typu sand effect. Stačilo prsty jen vsunout a párkrát otočit a bylo to! Kdežto u normálního odlakovače jsem na jeden nehet musela použít několik tamponků. Líbí se mi, že smrdí opravdu jen minimálně. Je bez acetonu a tak mi přijde, že nehtům i docela prospívá, respektive jejich stav nezhoršuje a nevysušuje je. Houbička je praktická, je to opravdu povedený výrobek. Bohužel jsem ho poslední dobou v DM neviděla, tak snad ho nepřestali vyrábět.

  • rychlé odlakování
  • praktická houbička
  • nesmrdí
  • nevysušuje
  • cena
  • poslední dobou jsem ho v DM neviděla


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 12.12.2014 20:16:32

Tento odlakovač jsem si koupila v trochu jiné verzi, asi nový obal, ale je také s biotinem a arganovým olejem, takže to dávám sem. Odlakovává skvěle rychle i tmavé laky a laky s třpytkama. Krásně voní, ale až po chvilce na nehtech. Dávkovač je skvělý, přesně na tamponek a nikde jinde. Všem doporučuji a určitě si ho koupím znovu.

  • dávkovač
  • vůně
  • cena
  • nic


věk
25-34

nehty
přírodní

Zaujalo mě balení, podobný dávkovač jsem viděla u své manikérky a líbil se mi. Díky pumpičce se na tampon dostane pravdu jen tolik, kolik je třeba- neplácá se zbytečným naléváním. Horší je to akorát pokud chcete navlhčit jen štětičku do uší, ale i to se dá řešit. Vadí mi snad jen to, že odlakovač zbytečně vysouší. Možná to byla náhoda, nevěřila bych, že se jednotlivé odlakovače od sebe nějak víc liší, ale po tomto mi přišly nehty vysušené a na povrchu zvrásněné.

  • balení s pumpičkou
  • vysouší


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 8.2.2013 20:38:11

Skvělé nápadité balení s úžasným dávkovačem, není možné ho omylem vylét, což je pro mě velké plus. Po chvíli se krásně rozvoní. Odlakuje i opravdu odolné laky do pár sekund. Není tak agresivní na nehty, jako ostatní odlakovače. Cena je opravdu nízká. Bohužel ho už v Dm nemůžu najít, jinak bych koupila určitě znovu.

  • balení s dávkovačem
  • vůně
  • rychlé odlakování nehtů
  • není agresivní
  • cena
  • vůbec žádné


Další recenze od 10.9.2012 20:09:01

Z tohohle odlakovače jsem naprosto nadšená. Z prvu jsme mu nedávala moc velké šance za tak nízkou cenu, zaujal mě především obal, tedy dávkování odlakovače pomocí pumpičky. Skvěle odlakuje i třpytivé laky, navíc nemá silný zápach jako u jiných odlakovačů a nevysušuje nehty. Oblíbený výrobek, ke kterému se vždy ráda vrátím.

  • obal
  • cena
  • dostupnost v drogérii DM
  • nemá charakteristický zápach
  • neshledávám


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 27.8.2012 11:10:04

Skvělý odlakovač. Ani jsem nečekala, že bude tak dobře odlakovávat, když se jedná o bezacetonový odlakovač, ale vážně je skvělý. Na dávkovací pumpičku jsem si už tak zvykla, že kupuji už jen tento odlakovač od Ebelin a Cien z Lidlu. Je fajn, že tento bezacetonový odlakovač s arganovým olejem je možné sehnat i v malém cestovním balení (samozřejmě bez pumpičky), vozím ho s sebou na cesty.

  • výborně odlakovává
  • praktická dávkovací pumpička
  • možnost koupit malé balení
  • žádné


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 16.5.2012 00:48:57

Koupila jsem si ho v podstatě kvůli obalu, který je svým systémem dávkováním naprosto bezchybný. Odlakovač samotný byl normální, odlakovával dobře i glitry, "flakes" a nebo shimmery s hrubší strukturou a celkem pěkně voněl. Nicméně já mám z odlakovačů radši jahodový essence, OPI nebo odlakovače od Sally Hansen, proto si nechávám jen lahvičku Ebelin a do ní si liju ty svoje oblíbené "ničitele" nehtů. Takže balení bezchybné, originální obsah lehce nadprůměrný.

  • dávkovač
  • vůně
  • poměr cena/kvalita
  • nic


věk
15-24

nehty
pevné

Další recenze od 16.5.2012 00:22:32

Tak tento odlakovač používám už delší dobu, krásně "smyje" několik vrstev laku a zvládne i tmavé odstíny laku, jediné mínus dávám tomu, že když ho používáte delší dobu, tak nehtíky mírně ničí -ostatně jako ostatní odlakovače. Příjemná vůně! Mínus dávám ještě balení.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Balení


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 24.4.2012 18:49:58

Odlakovač je dobrý, nemám, co bych mu vytkla. Voněl vcelku příjemně, tolik nevysoušel. Vedle samotného produktu mě rozhodně zaujal jeho obal, který je velmi praktický a pracuje se s ním pohodlně. Díky dávkovači si vezmu jen tolik odlakovače, kolik potřebuju, a nemůže se stát, že se mi vylije. Po vypotřebování jsem lahvičku naplnila jiným odlakovačem, který jsem měla zrovna doma. Určitě se nebráním koupit si ho znovu.

  • odlakuje rychle a dobře
  • praktické balení
  • šetrný k nehtům
  • žádné


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 24.4.2012 18:03:36

tento odlakovač je úžasný.... Bez potíží odlakuje i ty nejtmavší laky se třpytkami a jinými částečkami. Vůně je jako u každého jiného odlakovače, ale na nehtech potom nádherně voní. Velké plus je pumpička díky níž se nevylije :) A navíc je šetrný k nehtům

  • cena
  • odlakuje i tmavé husté laky se třpytkami
  • pumpička
  • na nehtech potom nádherně voní
  • šetrný
  • nevylije se
  • nic


Další recenze od 15.4.2012 21:01:50

Na tento odlakovač jsem narazila v drogerii DM...Zaujal mě hnedka v regále jeho obal a jeho vůně!!! U mě uspěl a jsem s ním velice spokojená!!! Mam doma hnedka dva :-))) Dobře odlakovává i tmavé barvy!!!A jeho cena není,ani příliš vysoká - takže fakt se povedl!!!

  • Vůně, Obal
  • Žádné :-)


Další recenze od 10.4.2012 12:17:36

Perfektní cestovní balení. Skvelý je dávkovač tekutiny, člověk nic nepoleje. Voní pěkně a zdá se mi, že není tak agresivní na nehty. Dá se s ním i pěkně sundat červený či černý lak. Taky doporučuji a kupuji znovu.

  • praktický dávkovač
  • šetrný
  • cena
  • nevím


věk
35-44

nehty
gelové/akrylové

Další recenze od 7.4.2012 21:07:05

Tento odlakovač kupuji v DM drogerii a co jsem ho objevila,jiný už si nekupuju.krásně voní,a hlavní předností je vrchní pumpička,která krásně dávkuje lak na tamponek,takže si ho nemůžete rozlít.Krásně a šetrně Vaše nehty odlakuje a za tu cenu je opravdu dokonalý

  • nevyleje se
  • hezky voní
  • dobře odlakuje
  • žádné


věk
35-44

nehty
přírodní

Tento odlakovač sundává lak středně rychle a poradí si i s hodně hustým tmavým lakem, ale jeho hlavní předností je, že je velmi šetrný k nehtům a krásně voní. Co na něm ale miluji nejvíc je ten praktický dávkovač - ušetří to spoustu času a je to velmi pohodlné. Již nekupuji jiný.

  • odlakuje i tmavý hustý lak
  • krásná vůně
  • šetrný k nehtům
  • Dávkovač jako u profi nehtařek je super!
  • nevím


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené