Isana Odlakovač s mandlovou vůní recenze a zkušenosti

Tools Isana Odlakovač s mandlovou vůní
Tools Isana Odlakovač s mandlovou vůní - obrázek 1
Tools Isana Odlakovač s mandlovou vůní - obrázek 2
Tools Isana Odlakovač s mandlovou vůní - obrázek 3
5 4.7 20
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 25 - 45 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 20 recenzí
  • Výrobce Isana

Recenze produktu
Isana Odlakovač s mandlovou vůní

věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 2.9.2012 15:03:37

Tento odlakovač je můj oblíbený, odlakuje i výrazné nebo tmavší laky snadno a rychle, stačí tamponek na nehet na chvíli přiložit a lak setřít. Je s acetonem, takže asi nic pro ty, kterým jeho obsah v odlakovači vadí, ale já nepozoruji žádný rozdíl mezi tímto a bezacetonovým, nemám pocit, že by tento nehty vysušoval nebo na ně působil nějak negativně. Docela příjemně i voní - pořád jenom je to samozřejmě odlakovač, ale náznak vůně u něj vnímám určitě víc než u mandlového Ebelinu. Je světle zelený, obal průhledný. Kupuji v Rossmannovi velké 250 ml balení za 35 Kč, které vyjde cenově výhodněji než balení poloviční za 30 Kč.

  • docela příjemně voní
  • odlakuje snadno a rychle
  • k dostání v malém i velkém balení
  • nízká cena
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 2.9.2012 16:04:45

Můj nejoblíbenější odlakovač. I když vyzkouším jiný, stejně se vrátím k tomuto z Rossmannu, který používám už roky. Lak odstraňuje výborně, nemá problém ani s tmavými laky nebo se třpytkami. Obsahuje aceton, to mi ale nevadí. Má docela příjemnou vůni a balení vydrží dlouho, velkým plus je samozřejmě i cena.

  • Cena
  • Skvěle nehty odlakuje
  • Vůně
  • Žádné


věk
25-34

nehty
gelové/akrylové

Tak toto je nejlepší odlakovač, který jsem zatím kdy vyzkoušela. Na tamponek stačí opravdu jen trochu kápnout a lak jde velmi dobře odlakovat. Navíc po odlakování potom hezky voní ruce. Také cena je velmi příznivá na to, že balení je docela velké. Já určitě doporučuji.

  • velmi dobře odlakovává
  • po odlakování voní ruce
  • velké balení
  • dobrá cena
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 2.9.2012 22:09:51

Odlakovač nehtů za hubičku! Co si budeme nalhávat o.p.i to není, ale taky stačí. ;-) Laku vás zbaví docela snadno, vůně není špatná, je celkem jemný (mám jemnou pokožku na rukách a ne každý výrobek mně sedne), ale u Isany nebyl problém. Určitě doporučuji!

  • cena
  • docela příjemně voní
  • nedráždí ani citlivou kůži
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 3.9.2012 11:04:10

Můj nejoblíbenější odlakovač na nehty, hlavně kvůli vůni, která je oproti jiným odlakovačům, ze kterých se mi dělá špatně, opravdu znatelná a příjemná. Odlakovací schopnosti jsou uspokojivé, i když třpytkové laky jdou hůře, ale jdou. Pro mě velkou nevýhodou je přítomnost acetonu, který už tak mou suchou nehtovou kůžičku ještě více vysušuje. I tak si ho ale zase koupím, protože jsem na něm asi trochu závislá:-)

  • Dobře odlakovává
  • Vůně
  • Cena
  • Vysušuje nehtovou kůžičku


věk
25-34

nehty
přírodní

Tenhle odlakovač je asi nejlepší, který jsem si kdy koupila. Stačí ho malé množství a přitom skvěle odlakuje nehty aniž by je nějak výrazně vysušoval. Navíc vůně mandlí přebije acetonový zápach. Cena je při poměru k množství opravdu příznivá, takže já osobně doporučuju.

  • vůně
  • cena
  • žádné


Další recenze od 13.2.2013 20:47:14

S tímto odlakovačem jsem velmi spokojená. Svou funkci plní tak, jak má a hlavně dlouho vydrží. V Rossmannu se dá koupit malý asi za 30 KČ a velký, který stojí asi o pět korun více (250 ml). Výborný pro ty, které nebaví měsíčně kupovat novou lahvičku odlakovače - tenhle na nějaký ten měsíc vystačí :D Jediná chyba je, že se mi u každého kusu udělala díra ve víčku - odlakovač mi čpěl v koupelně.

  • Velikost balení
  • Cena
  • Lehce odlakuje
  • Méně kvalitní víčko.


věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 13.2.2013 22:09:13

Tak toto je jeden z nejlepších odlakovačů, které jsem vyzkoušela, a vyzkoušela jsem jich už celkem dost. Po použití nehty příjemně voní, ze všech co jsem použila vysušuje nehty nejméně. Kupuji pravidelně, občas vyzkouším něco nového, ale vždycky se k němu vracím. A za tu cenu to fakt stojí.

  • příjemná vůně
  • velké balení za malou cenu
  • mohlo by být lepší dávkování, ale to je opravdu malinkatý nedostatek a ten mu odpouštím


věk
15-24

nehty
slabé

Další recenze od 26.6.2013 11:49:33

Další z mých stálic. Naprosto nejlepší odlakovač, jaký jsme když použila Líbí se mi, že není cítit takovým tím klasickým smradem odlakovače, ale mandlovou vůní. Navíc odlakovává i tmavé odstíny laků bez problémů. Je k dostaní v každém rosmannu 250ml za směšných 35 Kč. Vlastní již minimálně páté balení a určitě budu kupovat dál.

  • vůně
  • cena
  • žádné


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 17.8.2013 21:34:10

Tento odlakovač je snad nejlepší co kdy jsem měla :)) Dokonce krasně voní což je asi první odlakovač co voní, jinak co jsem měla jiné odlakovače tak strašně moc smrděli a po tým mám i hebké ruce což mě moc překvapilo tento odlakovač moc mám ráda a budu si ho furt kupovat i za tu cenu je užasněj :)) Tento odlakovač doporučuji :-*

  • Cena
  • Krásně voní
  • Hebké ruce
  • Žadné


věk
25-34

nehty
přírodní

Bezkonkurenčně nejlepší odlakovač, jaký jsem kdy vyzkoušela! Je milionkrát lepší než kdejaké drahé odlakovače. Opravdu hodně snadno a hlavně rychle odstraní i laky výrazných barev, přičemž neobarví kůži okolo nehtů. Nehty nevysušuje. Je lehce parfemovaný, ale i přesto smrdí klasickým odlakovacím smrádkem :D. V porovnání cena x kvalita je opravdu bezkonkurenční a rozhodně koupím znovu!

  • snadné
  • rychlé
  • cena
  • nevysušuje
  • smrdí


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 30.9.2013 11:21:37

Nejlepší odlakovač co jsem kdy měla je to můj velký favorit a dlouho ještě bude a cena? bezkonkurenční. . odlakuje snad všechno :-D tmavé barvy laků tak i třpytky nesmrdí nehty pak voní po mandlích ani se mi nezdá že by vysušoval velké balení se oplatí za mě má velké ANO a zůstanu mu věrná dokud bude na trhu rozhodně stojí za vyzkoušení

  • cena
  • vůně
  • funkčnost
  • nic


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 30.9.2013 13:22:20

Asi nejlepší odlkovač, který jsem kdy vyzkoušela. Krásně voní a dokáže z nehtů opravdu skvěle odstranit i tmavé laky. Vůbec mě nevysušuje, jako ostatní odlakovače a naopak mi přijde, že jsou nehty takové pevné a vyživené. Na odlakování všech nehtů mi stačí tak 1 až 2 tamponky a odlakovač mi vydrží klidně i půl roku. Navíc cena je opravdu směšná, takže jsem moc spokojená.

  • balení dlouho vydrží
  • cena
  • skvěle odlakuje
  • vůně
  • nevysušuje
  • nic


Další recenze od 21.1.2014 16:58:58

Můj neoblíbenější odlakovač, opravdu za málo peněz hodně muziky a moc hezky mi voní. Odlakuje snadno i tmavé odstíny laků a nehty neničí. Nebo jsem si ničeno alespoň nevšimla. Dá se sehnat běžně v Rossmannu a prodává se i super velké balení, které je daleko výhodnější než balení poloviční. Určitě si ho koupím znovu

  • vůně
  • cena
  • perfektní odlakování
  • obal


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 8.3.2014 14:31:57

Nejlepší odlakovač na nehty, kupuju už ho roky a jsem nadmíru spokojená. Krásně voní mandlemi, nesmrdí acetylenem jako ostatní laky, má velmi příznivou cenu. Navíc opravdu rychle, dobře a snadno nehty zbavuje od laku na nehty bez toho, aniž by nehty vysušoval a vyživuje je. Žádné nedostatky jsem asi nenašla, doporučuji a budu kupovat i dál.

  • vše
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 20.10.2014 20:22:18

Tento odlakovač kupuji opakovaně již řadu let. Dostupný je ve všech prodejnách rossmann-isana je jejich privatni značkou.Krásně odlakuje, ruce i dlouho a hezky voní .Já osobně vždy po odlakování ruce umyju mýdlem a kartačkem.Velikost balení vs. cena je naprosto bezkonkurenční.Za mě tedy s čistým svědomím palec nahoru :)

  • cena vs.obsah balení
  • vůně
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 8.7.2015 14:08:27

Perfektní odlakovač, jiný už nechci:) Bez problémů si poradí s jakýmkoliv lakem, zda nějak vysušuje nevím, po použití ruce hned myju. Hezky voní (v rámci možností). Je dostupný v každém Rosmannu, má praktické, velké balení, které dlouho vydrží. Poměr cena/kvalita/množství je bezkonkurenční, takže rozhodně můžu doporučit.

  • skvěle odlakuje
  • velké balení
  • nic


věk
25-34

nehty
přírodní

Jeden z nejlepších odlakovačů z drogerie, momentálně můj nejoblíbenější. Rychle odlakovává, poradí si i s pískovými laky a třpytkami. Cena je skvělá, kolem 40 Kč za 250 ml balení. Oproti jiným odlakovačům má příjemnou sladkou parfemaci připomínající mandle, takže ruce po odlakování nesmrdí a není potřeba dvě hodiny větrat pokoj. Ani moc nevysušuje ruce, rozhodně méně, než ostatní odlakovače, co jsem zkoušela. Rozhodně koupím znovu.

  • cena
  • dostupnost
  • vůně
  • nic


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 11.10.2016 14:23:24

Super odlakovač :) Má výhodné velké balení, ale dá se koupit i v menším, relativně příjemně voní a odlakuje dobře :) Určitě si ho koupím znova. Balení je fajn, barva taky, není absolutně co vytknout. Zde platí, že za málo peněz mnoho muziky... jediné co, že se tato značka objevuje jen v Rosmannu :) Ale když jdu kolem, není problém :)

  • odlakuje dobře
  • cena
  • balení
  • mají ho jen v Rosmannu


věk
25-34

nehty
lámavé

Fajn odlakovač,který splní co má a stojí pár korun a narozdíl od jiných nesmrdí a manžel nenadává.Dá se říct,že i voní po mandlích.Pískové a lak s třpytkami moc nepoužívám,takže nevím jak si poradí s nimi,ale na klasické laky a to i ty tmavší stačí v pohodě.Vyhovuje mi,snad by mohl mít užší hrdlo aby vždy nevyteklo příliš,ale to je jen detail.

  • vůně mandlí
  • cena
  • odlakuje fajn
  • Nevím