Elmex Gelée zubní gel recenze a zkušenosti

Chrup Elmex Gelée zubní gel
Chrup Elmex Gelée zubní gel - obrázek 1
Chrup Elmex Gelée zubní gel - obrázek 2
5 4.3 12
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 92% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 130 - 220 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Elmex

Recenze produktu
Elmex Gelée zubní gel

věk
25-34

Další recenze od 27.3.2012 16:24:08

Tento gel mi doporučila zubařka kvůli mým citlivým zubům. Začala se mi u krčků odhalovat sklovina a zuby mě bolely, po pravidelném používání gelu 1x týdně se ale bolesti velmi zmírnily a dokonce - čemuž bych nevěřila - se sklovina u krčků zpevnila, alespoň podle tvrzení zubařky. Od té doby používám gel pravidelně a hrozící vrtání je zatím odloženo na neurčito. Gel tedy vřele doporučuji! Není levný, ale vydrží docela dlouho - asi půl roku

  • chrání proti zubnímu kazu
  • snižuje citlivost zubů
  • dlouho vydrží
  • o žádném nevím


Další recenze od 27.3.2012 20:27:00

Gelík jsem si koupila na doporučení zubního lékaře kvůli obnaženým zubním krčkům.Cena je poněkud vyšší,ale asi i proto jsem doufala,že pomůže.Lékárník ho také vychvaloval.Bohužel mně vůbec nepomohl,ani po dlouhé době používání.

  • nejsou
  • cena
  • malé množství výrobku
  • nepomohl mi


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2012 20:34:20

Tento gel používám už přes rok a nemůžu si ho vynachválit. Používám ho jednou týdně podle návodu a mám krásně čisté zuby, bez kazu, bez plaku..že i zubařka čučela. :-) Používám k němu i zubní pastu stejné značky.

  • zuby jsou krásně čisté bez povlaku a bez kazu
  • použití jednou týdně
  • balení dlouho vydrží
  • pro mě žádný nedostatek


věk
25-34

Další recenze od 20.6.2012 18:18:41

Poprvé jesm tento výrobek používala před cca 8 lety na doporučení zubařky. Musím uznat, že v té době se mi neobjevil žádný větší kaz. Nyní jsem se k používání gelu po pár letech vrátila a budu i dál pokračovat. Po vyčistění chrupu gelem jsou zuby hladké i druhý den a mám z toho dobrý pocit. Myslím, že bude účinný. Sice cena je vyšší, ale vzhledem k tomu, že při preventivním používání 1x týdně gel vystačí cca na rok, se mi to zdá, že stojí za vykoušení.

  • prospěch pro zuby
  • vrelativně vyšší cena


věk
35-44

Další recenze od 14.7.2012 16:55:21

Tento gel jsem si koupila jako prevenci proti zubnímu kazu, protože jsem opravdu hodně na sladké. Zuby se mi naštěstí nekazí, ale přesto jsem si ho koupila, jako prevenci. Co musím vytknout, tak jeho konzistenci a chuť. Vždy se mi udělá až špatně z toho, jak je ten gel rosolovitý, fuj, brrr, a ta chuť...:-(. Plusem je to, že udělá bohatou pěnu. Je taky celkem drahý, ale vydrží dlouho.

  • hodně pění
  • nepříjemná rosolovitá konzisence
  • divná chuť


věk
25-34

Další recenze od 10.10.2012 14:22:00

Zubní pasty Elmex mám hodně ráda a jsem s nimi celé roky spokojená. Tento gel jsem měla používat kvůli sklonu k oslabené zubní sklovině a jejímu častému praskání a mohu ji upřímně doporučit. Pomohla mi ošetřit nejčastěji náchylná místa na skloviněě k praskání a tím jsem od té doby přestala naprosto trpět na kazivost zubů. Bohužel cena je poměrně vysoká na tak malé balení. Je to průhledný gel, řekla bych až lehce do žluta zabarvený a s docela příjemnou příchutí (jakoby ovocná, jablíčko jsem v ní vždycky cítila).

  • skutečně ošetřuje zubní sklovinu
  • příjemná chuť (pro mne po jablku)
  • malé balení
  • omezuje kazivost zubů
  • vysoká cena


Další recenze od 17.2.2013 23:51:04

Nenávidím chuť tohoto výrobku a taky to, že se po použití nevyplachují ústa vodou. Ale tím negativa končí. Od té doby, co gel používám, se mi dost snížil počet kazů (na NULA), také mi v kombinaci s Lacalutem a pastou Elmex Sensitiv pomohl s citlivými zuby. Já bych ho určitě doporučila.

  • snížení kazivosti zubů
  • pomoc při léčbě citlivých zubů
  • chuť
  • cena


Další recenze od 7.2.2014 20:32:45

Je dosť ťažké objektívne ohodnotiť takýto typ produktu. Každopádne, ja elmex gél používam dlhodobo (asi druhý rok). Odporučila mi ho moja dentálna hygienička. Najprv sa mi jeho cena zdala vysoká, ale vydržal naozaj veľmi dlho. Jeho chuť ma prekvapila a musela som si na ňu zvyknúť, ale už mi nijak zvlášť nevadí. Myslím si, že v rámci prevencie je to dobrá voľba a v jeho používaní neplánujem prestať.

  • dobrý na prevenciu zubného kazu
  • dlho vydrží
  • žiadne


věk
25-34

Další recenze od 21.5.2015 10:03:17

Zubařka mi doporučila používání tohoto zubního gelu na zlepšení zubní skloviny a prevenci zubního kazu. Gel se má používat jednou týdně, takže to zřejmě bude dost silný gel a těžko říct, co by se stalo, kdybych ho používala častěji. Každopádně asi docela dobře funguje, protože se zubními kazy jsem při příští prohlídce problém neměla. Trošku mi vadila ta podivná pachuť gelu, nechutná totiž jako klasická mentolová pasta, nemá žádnou osvěžující chuť. Trošku mě zaráží cena, protože za 25 g dáte cca 150 - 200 Kč.

  • zřejmě funguje na prevenci kazu
  • cena


věk
25-34

Elmex je zárukou kvality. Opravdu jako jedna z mála chrání před zubním kazem. Používám ho pravidelně a mám jen dvě plomby (musím hned zaklepat na dřevo). Gel je tekutější a než pasta a bohužel chuťově nic moc. Používám ho tak 2x týdně, abych moc neplýtvala, takže mi celkem vydrží. Cenově vyjde kolem 2 stovek, ale myslím, že tady se investice vyplatí.

  • chrání před zubním kazem
  • cena
  • chuť - resp. pachuť


věk
25-34

Další recenze od 5.1.2017 13:55:14

Dostala som gél od lekárky, keď mi objavila jemnú prasklinu na prednom zube, ktorá nemusí spôsobovať problémy, ale mám podporiť remineralizáciu zubov.Vymenila som vtedy komplet prípravky na zubnú hygienu a zamerala sa práve na remineralizačné prípravky.Elmex som kupovala za cca 6€ za 25mg.Je to malinká tuba za dosť vysokú cenu :-) Používa sa raz za týždeň a obsah aminofluoridov má preukázaný účinok na spevnenie zubov a skloviny.Používam ho už pár mesiaocov a kebyže poviem, že len vďaka Elmexu mám lepšie zuby, tak by som klamala.Veľmi výrazne ale pomôže.Keďže mám všetky prípravky na zuby( pasta aj ústna voda) na spevnenie, tak Elmex je skvelá doplnková liečba.Nepoužívam ho pravidelne, niekedy na neho zabudnem a použijem ho napr raz za 2 týždne.Gélová konzistencia je dobrá.Chuť je.....iná.Niekomu môže pripadať mdlá.Mne ale nevadí.Pení menej, ale nie je to zubná pasta, takže to neriešim.Účinky sa samozrejme dostavia až po dlhšom čase používania.Zuby mám ale menej citlivé, čo je asi znak toho, že funguje.Pripadajú mi aj odolnejšie.Ja pri ňom určite ostanem .

  • menej citlivé zuby
  • pripadajú mi aj odolnejšie
  • vyššia cena


věk
15-24

Další recenze od 17.1.2017 19:34:45

Tento gel mi doporučila moje paní zubařka už asi před 8 lety a od té doby ho používám pravidelně 1x týdně. Mám horší sklovinu, hodně se mi kazí zuby a mám na nich takové žluté skvrnky. Vzhledem k tomu jak dlouho tento přípravek používám, vám nemůžu říct rozdíl před a po, ale za mě určitě doporučuji těm, komu se více kazí zuby, nebo mají problém se sklovinou.

  • pomoc proti kazu
  • zlepšení skloviny
  • výdrž balení (cca 6 měsíců)
  • vyšší cena
  • malé balení


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené