Signal White Now zubní pasta recenze a zkušenosti

Chrup Signal White Now zubní pasta
Chrup Signal White Now zubní pasta - obrázek 1
Chrup Signal White Now zubní pasta - obrázek 2
5 4 17
  • Průměrné hodnocení 4
  • 77% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 25 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 5
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Signal

Recenze produktu
Signal White Now zubní pasta

věk
25-34

Moje nejobllíbenější zubní pasta. Její unikátní modrá pěna má zajistit zářivě bílý úsměv již po prvním použití. To samozřejmě nezajistí, ale při dlouhodobějším používání jsou zuby opravdu o dost bělejší. Myslím, že narozdíl od jiných bělících past není moc agresivní a tak jí lze používat dlouhodobě každý den. Navíc zanechává příjemný svěží dech. Co mi na ní ale vadí - zanechává modré skvrny na ručníku (pokud si pořádně neopláchnete pusu) a poměrně vysoká cena za 75ml balení. Ale i tak budu kupovat dál.

  • při dlouhodobějším používání opravdu vybělí zuby
  • není agresivní
  • osvěží dech
  • po prvním použití samozřejmě nevybělí
  • zanechává modré skvrny na ručníku
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2012 11:36:54

Používám pouze tuto pastu, Po tom co si zuby vyčistíte tak jsou hezky bílé. Tedy nebělí ale díky složkám v paste zuby působí bělejší. Má příjemnou vůni. Jediné tak že barva pasty je modrá takže například štětinky bílého kartáčku časem zmodrají. Pro mě nejlepší pasta pro efekt bílých zubů

  • zuby jsou bělejší
  • žádné


věk
35-44

Zubní pasta má skvělou chuť, to je asi hlavní důvod, proč si ji kupuju znovu. Zuby trochu vybělí, ale mám pocit, že je to pouze po vyčištění, když už pak něco sníte, přijde mi, že účinek je fuč. Takže ji používám když si jednou za čas vezmu rtěnku, pak ta bělost opravdu vynikne.

  • příjemná chuť
  • vybělí pouze krátkodobě


věk
25-34

Koupila jsem si ji z důvodu, že slibovala bělící účinek. Zuby se vybělí pouze krátkodobě a to kvůli tomu, že pasta je modrá, tak to tak na zubech vypadá....A jinak taky hodně barví, já měla kolikrát zuby až modré, přestože jsem použila pasty asi tak jako hrášek. Jinak se mi líbila docela příchuť pasty, která dělala svěží dech z úst. Jinak bělení opravdu jen krátkodobé. Takže za mě už nikdy více.

  • svěžest v ústech
  • zabarvuje zuby do modra a tím se zdají zuby bělejší


věk
25-34

Další recenze od 27.4.2012 18:26:14

tuto zubní pastu jsem si koupila, protože se mi nechtělo utrácet za swissdent:) zuby jsem bílé už měla, chtěla jsem jen udržet odstín. místo perličkově bílého úsměvu byly moje zuby modré jako hladina, řeka která usíná. přesně jak píše Klariska. jinak byla pasta příjemná a osvěžovala dech, ale kvůli tomu "bělícímu" účinku jsem ji nedopoužívala. podobně do modra mi zuby zabarvil i bělící Listerine.

  • příjemně osvěží dech
  • bílé zuby barví do modra


věk
25-34

Další recenze od 11.5.2012 18:08:59

Jedna z těch lepších past. Mám na ní ráda příchuť a příjemný pocit čistoty, který v ústech zanechá... Je pravda, že zuby dokáže částečně vybělit, i když neobsahuje žádné agresivní látky, které by mohly poškodit sklovinu. Jako mínus bych uvedla fakt, že barví domodra (kartáček a občas i zuby).

  • příjemná chuť
  • svěží dech
  • bělící účinky
  • lehce modře barví


věk
25-34

Další recenze od 24.6.2012 21:10:42

Samozřejmě, že barví do modra, na tomto principu je celá pasta postavena. Modrá barva redukuje žlutý nádech zubů. Toť celé kouzlo jejího bělení. Dlouhodobý efekt nemá, jen ten těsně po vyčištění. To mi ale nevadí, pasta je jinak docela chutná (což u mě hraje také roli, přece jen jí mám 5min denně v puse) a jediné mínus, že na mě málo osvěžuje dech.

  • těsně po čištění zuby vypadají bělejší
  • dlouhodobě ale nebělí


věk
15-24

Další recenze od 21.9.2012 22:45:28

Tahle pasta pro mě byla katastrofa. Měla jsem ji, když to byla novinka, a už nikdy více. Bělícího účinku jsem si nevšimla ani těsně po vyčištění, ani z dlouhodobého hlediska, to by mi nevadilo, ani jsem to moc neočekávala, ale pasta mi přišla šíleně agresivní, přišlo mi, že ty zuby vydrhne strašně moc, čištění bylo velmi nepříjemné.

  • žádná mě nenapadá
  • velmi agresivní
  • nebělí


věk
25-34

Další recenze od 3.4.2013 21:24:01

Skvělá zubní pasta, která dobře vyčistí zuby. Není příliš pálivá - skoro vůbec, obsahuje jemné mikročástečky, které jsou mi vyloženě příjemné :)) Již po prvním použití jsem si všimla takového zářivého a bělejšího úsměvu, takže jsem byla velmi mile překvapená. Samozřejmě pasta nevybělí přirozeně žluté zuby, ale dobře odstraňuje plak ze zubů a zoubky jsou takové hladké a bez jakého koliv povlaku. Já jsem moc spokojená.

  • odstraní povlak a vybělí zuby
  • mikročástečky
  • příjemná chuť
  • asi nic


věk
25-34

Další recenze od 26.6.2013 21:59:21

Tuto pastu mám tak nějak ráda, když vlastně nevím proč :D. Ale z drogérkových past na zuby bych ji řadila k těm lepším. Od drogérkových past v této cenové relaci neočekávám vůbec žádné bělení, ale tato pasta mi pomohla, odstranila žlutý tón zubů. Výborně pění, takže stačí menší množství. Chuťově dobrá, takže nemám co vytknout.

  • odstraní žlutý tón
  • dobře pění
  • nepálí
  • nedráždí
  • nebělí dlouhodobě


věk
25-34

Další recenze od 15.7.2013 13:41:32

Koupím znovu, ale rozhodně ne kvůli pravdivosti reklamy o vybělení zubů. Koupím proto, že mi chutná a je příjemná a jako pasta svou úlohu plní. Nečekejte ale žádné zázraky, co se vybělení týče, je to jen další z mnoha reklamních triků. Možná vybělí zuby po čerstvě vypité kávě, ale to je jen ta vrchní vrstvička plaku, nikoli sklovina. Chutná a voní ale dobře.

  • chuť
  • vůně
  • balení
  • nebělí


věk
25-34

Bělící zubní pastu jsem si pořídila ve slevě za 25 Kč a byla jsem s ní spokojená. Na rozdíl od jiných bělících past mi přijde, že je šetrná k zubní sklovině, bělí sice pomaleji než ostatní pasty, ale výsledek stojí za to a přetrvává ještě chvíli po dopoužívání pasty. Vadí mi, že není moc šetrná k citlivým dásním, protože mi po ní občas krvácely.

  • šetrná k zubní sklovině
  • svěží chuť
  • cena
  • opravdu bělí ikdyž až po delší době
  • občas mi po ní krvácely dásně


...........Tato pasta je opravdu dobrá a to co slibuje tak splňuje,zuby opravdu o odstinek vybeli,samozrejem az castejsim pouzivanim a je velmi setrna.Za mne ano a koupim si ji i dale,Cena je sice vysoka,ale muzete ji zakoupit i v akci,coz je fajn,ale vzdy je ihned pryčje o ni velky zajem.Urcite zakoupim znovu a mohu doporucit

  • bělící účinek a svěží dech
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 28.4.2014 15:02:15

Moje stálice mezi zubními pastami. Používám spolu s ústní vodou White Now, takže efekt je o to silnější - vybělení je sice krátkodobé, ale okamžité po vyčištění zubů a při pravidelném používání jsou účinky poměrně viditelně, hlavně pokud pijete kafe každý den. Pasta má příjemnou chuť, perfektně čistí a pění. Cena je přijatelná, navíc se dá často pořídit v akci. Doporučuji.

  • okamžité vybělení
  • cena
  • příjemná chuť
  • účinky při pravidelném používání
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 31.10.2014 12:19:18

Kupuji si ji pravidelně a jsem spokojená. Tato pasta sice nepatří mezi nejlevnější, ale zato má příjemnou chuť (stává se mi poměrně často, že díky pachuti zubní pasty mi je na zvracení, u této ne) a zoubky krásně vybělí. Samozřejmě ne po prvním použití, ale při pravidelném používání je výsledek opravdu znatelný.

  • Chuť
  • Vůně
  • Není příliš agresivní
  • Cena


Tuto pastu jsem si koupila, protože jsem si myslela, že mi krásně vybělí zuby. Znáte to, takové ty reklamy, atak. Nakonec jsem byla trošku zklamaná, protože zubům to dodalo odlesk bílé, ale jelikož je to optický klam, tak to vydrží jen chvíli. Nicméně když jdete na nějakou akci, nebo fotíte, či používáte tmavšé rtěnku, tak je to skvělé na rozzáření úsměvu. Ikdyž vím, že to není kdoví jaký zázrak, koupím znovu, jsem spokojená i s chutí.

  • chuť
  • šetrná pasta
  • cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené