Essence All About Matt! Fixing Compact Powder recenze a zkušenosti

Pudry tuhé Essence All About Matt! Fixing Compact Powder
Pudry tuhé Essence All About Matt! Fixing Compact Powder  - obrázek 1
Pudry tuhé Essence All About Matt! Fixing Compact Powder  - obrázek 2
Pudry tuhé Essence All About Matt! Fixing Compact Powder  - obrázek 3
5 3.4 19
  • Průměrné hodnocení 3.4
  • 58% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 75 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 3.5
  • Celkem 19 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence All About Matt! Fixing Compact Powder

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.10.2013 10:26:50

Tento pudr nabízejí ještě v sypké verzi, ale já si vybrala tento, přijde mi to paktičtější. Pudr je moc pěkně jemně namletý a nedělá bílý obličej, samozřejmě se to s ním nesmí přehnat. 3 hvězdičky jsem dala proto, že mi přijde stejný jako všechny ostatní pudry. Na mé mastné pleti žádný pudr dlouho nevydrží, čili ani s makeupem nemůže udělat zázraky. Jinak ale ano. Líbí se mi design a celkově je mi pudr sympatický, možná někdy koupím znovu.

  • líbí se mi design obalu
  • nedělá bílý obličej
  • je jemně namletý
  • nevydrží mi dlouho na pleti


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Tenhle pudr je úžasný. Nemusíte vybírat odstín, protože je průhledný a pěkně se přizpůsobí. Vůbec nemusíte mít strach, že byste z něj měli bílý obličej. Dobře se nanáší štětcem. Pleť zmatní a trošičku zakryje nedostatky. Je ho docela dost a cena je přijatelná. Existuje i v takové té verzi, kde je rozsypaný. Doporučuji!

  • je úžasný
  • nemusíte vybírat odstín
  • cena
  • množství
  • asi nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.11.2013 10:11:50

Pudr mám taktéž v "tuhé" verzi. Je velice jemný a takový sametový. I když je bílý, pleť po něm není světlá, přizpůsobí se přirozenému odstínu, což beru jako velké plus, že se nemusí vybírat vhodný odstín. Pudr opravdu pohltí maz a zmatní pleť, avšak účinek dlouho nevydrží a po pár hodinách je třeba opět přepudrovat.

  • zmatní
  • univerzální odstín
  • dlouho nevydrží, je třeba přepudrovat


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Mám tenhle pudr hodně ráda. Vždycky mě rozčiluje, že si koupím třeba na jaře pudr a než ho spotřebuju, je léto, já se opálím a pudr mi nesedí. Stejně tak odstíny, co koupím v létě mi nesedí v zimě. To se s tímhle pudrem stát nemůže. Dělá krásně hebký obličej, make up opravdu zafixuje a když chci mít extra dlouhé řasy, používám ho po první vrstvě řasenka na ni a znovu nanesu a řasy mám pak až do nebe :-) Rozhodně koupím znovu :-)

  • univerzální odstín
  • výdrž
  • cena
  • skvělý finish
  • nic mě nenapadá


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.3.2014 17:23:00

Takže dámy, toto je ten nejúžasnější pudr, co jsem kdy vyzkoušela! A to už jsem zkusila kde co (estee lauder za 1200 Kč, Sisley za 2400 Kč), takže na těchto věcech opravdu nešetřím - bohužel. Ale zpět k tomuto pudru... Jeho největší přednost je v tom, že když tím make-up zafixuju, vydrží mi opravdu celý den bez lesku a dalších nežádoucích efektů (flekatění, maštění, slévání apod.). Nanáším ho štětcem. Baví mě na něm i to, že je bílý a že tak nevrstvím další barvy na sebe a obličej tak neztmavne, nezoxiduje či co, a dělá tak krásně přirozený finish (a ne, opravdu nejste bílé, když ho normálně nanesete štětcem). Měla jsem kdysi i jeho předchůdce - sypký Fix & Matte a ten mi teda vůbec nevyhovoval. Vadila mi technika nanášení, sypký pudr mě vysušoval, zvýrazňoval další suchá místa a ulpíval na chloupkách na tváři. Zkoušela jsem ho nanášet málo i tak akorát a ne a ne se skamarádit (navíc zde opravdu hrozilo, že jsem měla pleť bledší nebo to bylo tím, že ulpíval na těch chloupkách, prostě mi fakt nesedl). Navíc pořád někam přejíždím a cestuji, takže sypký pudr v kosmetické taštičce byl docela na prd. První kladnou recenzi jsem viděla na videu od petralovelyhair, takže jsem to prubla, navíc kompaktní verze se mi zamlouvala už mnohem víc než ta sypká a i účinky byly oproti sypkému fix & matte nebe a dudy. Nemohu posoudit inovovanou verzi sypkého All About Matt, zda to má jen jiný název a obal nebo zda je to to samé jako fix & matte, ale už nemám touhu to zkoušet, jelikož jsem MAXIMÁLNĚ spokojená s tímto kompaktním. Podotýkám, že jsem ho zkoušela na několik různých makeupů a bbček a i s několika různými podkladovými krémy a u všech se mi potvrdila mnohonásobně delší výdrž. Když si na obličej po celém dni přiložím takový ten matující papírek, co do sebe vsakuje mastnotu, tak mi tam ani nedrží, jak mám krásně sametově matné čelo! Koukala jsem na to, jak blázen, jelikož normálně použiji ty papírky minimálně dva a jsou zmaštěné jak papír od salámu. Ještě podotýkám, že mám smíšenou pleť, v zimě spíš sušší, bohužel jsem se vždy cca za dvě/tři hoďky hlavně na čele leskla a mastila. S tímto pudříkem už ale ne! DOPORUČUJI!

  • make-up drží opravdu po celý den
  • pleť se neleskne
  • bílá barva zaručí nevrstvení barev na sebe a makeup tak neztmavne či nezflekatí
  • chatrnější obal


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.4.2014 19:21:34

Musím súhlasiť aj s názormi druhých, je to jeden s najlepších púdrov ,aké som vyskúšala. Je jemne namletý , urobí nádherný finish ,skvele zafixuje make-up , pekne zmatní pleť, síce treba častejšie prepúdrovať pleť ,ale ja mám mastný typ pleti, u mňa je to normálne. Super je aj to ,že je biely, pretože ako bledulka ,niekedy si mám problém vybrať púder,aby na mňa nebol tmavý. Mám pocit ,že trošku aj so svetlý tvár ,čo je pre mňa veľké plus. Obal je tiež dobrý a vyzerá dosť pevne. Mne osobne tak chýba zrkadielko,ale to len zo zvyku, pretože pri všetkých púdrov pred tým ,som ho tam vždy mala.

  • biela farba
  • zmatní
  • zafixuje make-up
  • obal
  • cena
  • je jemne namletý
  • výdrž do 4 hod.
  • chýba mi pri ňom zrkadielko


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.5.2014 17:12:51

Uff, no ja taká pozitívna nebudem ako kolegyne.. tešila som sa na tento púder na základe recenzií , ale veľmi rýchlo ma to prešlo po vyskúšaní tohto produktu. Púder je tak tvrdý, že mi ledva nejaká farba ostala na štetci a už keď som čo to nabrala tak efekt u mňa skoro žiadny, zmatnenie som pozorovala len minimálne a to na veľmi krátku dobu...Obal vyzeral pevne, ale púder sa mi v kabelke do štvrtiny rozbil..No jednoducho sklamanie a púder poletel do koša a nahradil ho úžasný transparentný púder od Catrice :)

  • žiadne
  • nefarbí
  • nezmatňuje
  • nezdá sa to ale obal je krehký
  • tento púder neplní svoju funkciu


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.5.2014 20:34:43

Termín "Transparentní" pudr se ke mě dostal nedávno no a musela jsem ho ihned vyzkoušet. Líbí se mi, že nemusíte vybírat odstín, protože v drogérii je umělé světlo a vše vidím buď moc světlé nebo moc tmavé. Tento pudr je jemně namletý, malinko práší. Všude kromě nosu je opravdu průhledný. Na nos si musím dávat pozor, protože mi udělá lehce bílý film. Co se týče balení, je opravdu křehké, takže opatrně. Velké plus je, že pudr nemá vůni.

  • Bez parfemace
  • Cena
  • Dostupnost
  • Průhledný
  • Lehce práší
  • Obal
  • Dělá mi bílý film na nose


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.6.2014 15:25:26

Tento púder som si kúpila len včera a som s ním veľmi spokojná krásne zmatňuje a vyhladí pleť. Nevyhovuje mi gramáž. Síce je jednen z tých lacnejších, ale má len 8g . Keď som vošla do inej drogérie a videla som púder, ktorý mal 20g a bol ešte o niečo lacnejší, ľutovala som.Teraz som sa rozhodla že si ho pôjdem kúpiť a budem mať dva keďže cez leto neplánujem ísť do drogérie. Inak mi veľmi vyhovuje :)

  • Krásne zmatní
  • Vydrží celkom vhodnú dobu
  • Veľmi dobrý pre svetlejšie typy pleti
  • Málo ho je


Další recenze od 7.6.2014 16:29:58

Koupila jsem si ho na zkoušku, po kladných recenzích jsem si řekla proč ho za ty peníze nevyzkoušet :) ale za mě tedy nedoporučuji :( Pudr se mi po 2hém použití rozdrobil na malé částečky. Navíc moc nekryje a když se použije více pudru, tak pleť je lehce (opravdu jen lehce) do bíla. Jediná jeho výhoda je ve zmatnění pleti.

  • cenová dostupnost
  • bez zrcátka a houbičky
  • malé krytí


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.9.2014 21:37:42

Tento pudr není žádná výhra, ještě není ani polovina pryč a už ,,popraskal" a drolí se, takže takhle se jeho životnost ještě o něco víc zkrátí, to bohužel nejsem jediná komu se tohle stalo, takže asi chyba výroby =) Balení taky není praktické, není přiložena žádná houbička nic, a nic moc se do tohoto balení nevejde. Svůj účel plní dobře, používám i přes den na zmatnění a vyhovuje. Cena taky přijatelná.

  • cena
  • drolí se
  • bez houbičky ani labutěnky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Koupila jsem na zkoušku a už bych znovu nepořídila. I přesto, že nanesete na pleť kvalitní make-up, který nevysušuje, pudrem líčení totálně zabijete. Mám smíšený typ pleti, mastnější čelo, nos a bradu. Pudr mě vysušil a udělal mi na obličeji suchá místa a šupinky. Zalézá do pórů a vrásek a nelichotí. Výhodou je nízká cena. Funkčnost je ovšem mizivá :(

  • cena
  • dostupnost v drogeriích
  • nematuje
  • vysušuje
  • zalézá do pórů a vrásek
  • vytváří efekt masky


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tento púder nepatrí medzi tie ktoré by mali dlhú výdrž. Je to taký typ púdru keď človek len potrebuje vybehnúť do mesta na dve hodiny, pretože po dvoch hodinách už poriadne ani nefixuje ani nematuje. Taktiež bude to asi chyba len môjho kusu, ale púder mi na jednej polke prišiel tak zlisovaný že štetec tam púder vôbec nenaberá a mizne mi teda len z jednej strany. Púder na celý deň to teda nie je ale ja si ho znova kúpim ako lacnejší púder práve pre chvíle keď len potrebujem na dve hodinky vypadnúť z domu a nechcem míňať drahšie a viac fixujúce púdry ktoré mám práve na dni keď som mimo domu aj 12 hodín.

  • transparentný
  • cena
  • nezmatňuje na dlho
  • nefixuje na dlhšiu dobu


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 11.11.2014 20:54:51

Tento transparentní pudr jsem si koupila, protože jsem na něj viděla a četla hodně kladných recenzí. Hodně se mi mastí a leskne pleť a tak jsem chtěla nějaký transparentní pudr vyzkoušet. Dříve jsem je nepoužívala. Pudr je docela fajn a líbí se mi, že opravdu na pleti nezanechá žádný bílý nebo světlý odstín. Jen si myslím, že mi moc nepomohl. I když jsem ho aplikovala několikrát za den, tak pleť byla ustavičně lesklá. Po pár dnech mi tak nějak zvlhl od ustavičného používání a už se špatně nanášel. Teď zkouším jiný. Tento už si nepořídím.

  • nízká cena
  • pleť moc nezmatní


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 21.3.2015 20:30:36

Pudr nabízí velmi dobrý poměr cena/výkon. Krásně zmatní pleť, fixuje makeup na dlouhé hodiny a téměř není vidět. Píši téměř, protože mi přijde, že nepatrně vybělí pleť a ta je po aplikaci krásně sametová. Je velmi jemně namletý a dle mého je vhodný pro jakýkoliv typ pleti. Nezvýrazňuje póry a ani suchá místa. Velké plus je, že vůbec nijak nevoní. Asi jediným mínusem je balení. Po pádu na zem ze stolu se mi rozbilo zavírání, naštěstí se pudr nevysypal. Nemám ani problém se zalisováním, jak někdo níže zmiňoval. Pudr nanáším labuťenkou na cestách/štětcem doma a bez problému. Určitě pořídím znovu. Vyhovuje mi více než krajkový pudr od Dermacolu, který mi nevoní a nevyhovuje mi odstín, což u tohoto řešit nemusím.

  • cena
  • výsledný efekt
  • bez parfemace
  • balení


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.11.2015 10:35:35

Na jemné zafixování make-upu je ideální.Mám na tváři jemné chloupky tzv. broskvičku a velice dlouho mi trvalo,než jsem našla jemně namletý lehký pudr,který by mi je nezvýrazňoval.Až jsem narazila na tento.Je krásně jemně namletý,příjemně se nanáší.Celý den na pleti rozhodně nevydrží,ale mezi transparentními pudry je tento můj top

  • jemně namletý
  • cena
  • hezky zafixuje make-up
  • nedělá efekt masky
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.11.2015 16:48:09

Můj první transparentní pudr. Nanášela jsem jak normálním štětcem, tak kabuki štětcem a je v tom vidět rozdíl. Tento pudr je spíše na bezproblematickou pleť, nebo jen na lehké zafixování, já jsem se ho snažila nanášet obyčejným štětcem a tak jsem si spíše doslovně sedřela make-up. Jako hodně přirozený look to ale jde. Výhodou je, že prakticky nepráší, nijak není skoro cítit a docela má dobrou výdrž. Jen ten chatrný obal, který už teď vypadá, že se každou chvíli rozpadne :-)

  • Bez Parabenů.
  • Docela dobrá výdrž.
  • Nepráší.
  • Chatrnější obal.


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.12.2015 13:21:15

Pudr je velmi jemně namletý, skvěle se nanáší štětcem, krásně zmatní. Ale celý den mi určitě nevydrží, odhaduju max. 4 hodiny. Na obličej jsem zvyklá si nesahat, takže to není otíráním. Mám mastnější čelo a kolem oběda už se zase leksne. Jinak mi více vyhovují tónované pudry, podruhé si ho asi nekoupím. Škoda, že není tónovaný, protože konzistencí je perfektní.

  • velmi jemně namletý
  • zmatní
  • nevydrží celý den


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.8.2017 10:45:07

Tento pudr jsem si nekoupila ani kvůli zafixování makeupu, ale spíše proto, že má být matující. Fixace makeupu rozhodně nefunguje a s tou matností si taky nejsem úplně jistá. Přijde mi, že když použiju pudr tak se za hodinu znovu lesknu. Na druhou stranu je pudr krásně jemně namletý a přizpůsobí se barvě pleti, což je jeho velká výhoda.

  • neutrální barva
  • vůně
  • jemně namletý
  • cena
  • malá výdrž


Lépe hodnocené

MAC Blot Pressed Powder

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené