Essence Coverstick recenze a zkušenosti

Korektory Essence Coverstick
Korektory Essence Coverstick - obrázek 1
Korektory Essence Coverstick - obrázek 2
5 3.2 17
  • Průměrné hodnocení 3.2
  • 53% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 45 - 60 Kč
  • Kvalita obalu 3.7
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Coverstick

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.4.2012 12:01:57

Korektor jsem si vybrala z nouze, jelikož jsem nesehnala ten "můj". Barevně je v pořádku, vlastně by se dalo říct, že by si každý mohl najít svůj odstín. Jeho mínusem je to, že moc nekryje - spíše nedokonalost zvýrazní, i když s malými pupínky si poradí. Také celkem mastí, takže je potřeba ho přepudrovat. Takže tenhle korektor asi jedině pro dokonale čistou, sušší pleť.

  • cena
  • snadná aplikace
  • mastnější
  • moc nekryje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 10.4.2012 13:36:00

Na tomto korektoru je výhodná pouze jeho nízká cena. Pokud chcete korektor, který za něco bude stát, tento rozhodně nedoporučuji. Na obličeji vůbec nedrží a brzy mizí (stéká). Na mastnější pleť naprosto nevhodné... Krytí je slabé a odstíny jsou poměrně tmavé, takže bledulky si nevyberou. Obal se po čase rozpadne.

  • žádné
  • nekvalitní obal
  • slabé krytí
  • nedrží na pleti


Další recenze od 15.4.2012 13:24:56

Tento korektor na svou cenu je hodně dobrý. Skvěle kryje a aplikuje se. Mám ho ráda, vyzkoušela jsem i z miss sporty, ale ten byl strašný : smrděl, a byl na pleti hrozně vidět. Tento je super, sice není úplně perfektní, ale za tu cenu se určitě vyplatí ho vyzkoušet!

  • cena
  • aplikace
  • je ho tam hodně, za tu cenu
  • skvělý oproti miss sporty
  • mám ho nejradši, už ho nevyměním :D
  • nevydrží až tak dlouho (ale málo to taky není - tak 6 hodin), ale celý den asi ne
  • skoro žádné


Další recenze od 24.5.2012 13:13:42

Tento korektor používám u nějaký ten pátek. Vždycky mi pomohl. Je sice pravda, že má občas problém zakrýt větší/horší "nedokonalosti", ale zas tam moc a tak často je nemám. Takže si nestěžuju. Určitě si ho koupím znovu. A všem, co mají méně problematickou pleť ho doporučuji :) Každá si najde svůj odstín

  • nízká cena
  • kryje většinu nedokonalostí
  • pro mě žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.5.2012 01:53:41

Korektor Essence Coverstick mi příjde jako celkem kvalitní a to v ohledu, že zakryje nedokonalosti "malé pupínky" ale používám jedině s pudrem! Mám celkem mastnou plet a korektor všechny chybičky nezakryje. Doporučuji tedy pro ženy s méně problematickou pletí.

  • Cena
  • Dostupnost


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.5.2012 15:36:25

Tento korektor je pro mě docela zklamáním... Jednak i nejsvětlejší odstín je příšerně tmavý (a to nejsem žádná bledulka a s odstíny problém nikdy nemám) ale také je velmi hutný. Třeba kruhy pod očima ním nezakryjete, nejde rozmatat tak, aby působil přirozeně a celkově i jeho krycí schopnost není nijak převratná, spíš bych jej doporučila těm, které nic zásadního na pleti zakrývat nepotřebují... Nicméně jako nouzovka použít lze.

  • Cena
  • Příliš tmavé odstíny
  • Moc hutný
  • Nevypadá přirozeně


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.6.2012 11:08:35

Za málo peněz jsem ani neočekávala žádný zázrak. Taky se žádný zázrak nekonal. Korektor je ve formě velmi hutné tyčinky. Krytí je spíš průměrné výdrž také nic moc, po chvíli se buď slije do linek a nebo se tak divně zešupinkatí. Pokoušet se s ním zakrýt nějaký větší pupínek by byla blbost, protože korektor je tak hutný,že vytvoří velmi nepřirozeně vypadající vrstvu a na pupínek ještě tak víc upozorní než aby ho zakryl. Je vhodný tak akorát na zakrytí menších nedokonalostí ale jen za předpokladu dokonalého rozetření korektoru

  • cena
  • dostupnost
  • aplikace
  • výdrž
  • nepřirozený
  • nezakryje pupínky


věk
25-34

pleť
suchá
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.3.2013 17:03:57

Korektor používám jenom na kruhy pod očima, nějaký pupínek mi to nezakryje, jenom ho obalí a zvýrazní. Kryje docela docbře kruhy pod očima, je krapet mastnější, ale to mi nevadí jelikož mám suchou plet'. Nedá se moc rozetřít štětcem, zkoušela jsem to a měla jsem akurát tak fleky. Nejlepší je ho rozmazat prsty do ztracena. Může se slévat do do vrásek, při mastnější pleti. S přehledem drží celý den. Obal je docela labilní, řekla bych.

  • cena
  • odstíny
  • dobře drží
  • labilní obal
  • mastnější
  • může se slévat


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.4.2013 19:21:55

Tak z tohoto korektoru mám rozporuplné pocity. V prodejně jsem si chtěla koupit odstín 02 ale bohužel už zbyl jen tester. :D Takže jsem sáhla po 01 matt sand, který mi jde k pleti nakonec i lépe. Bohužel i přes hezký nude odstín je pigmentace horší, místo, které chcete zatřít je třeba vícekrát přejet, aby se barva vůbec chytla. Horší je i samotné zapracování, ať už prstem nebo štětcem. Přijde mi, že je tento korektor příliš "vysušený" a proto se mi s ním špatně pracuje. Je to spíš průměrný výrobek. Essence mám obecně ráda ale zrovna tímhle mě neoslovil. Příště určitě vyzkouším jiný.

  • hezké balení
  • cena
  • vysychá
  • hůře se zapracovává
  • málo odstínů na výběr
  • hůře pigmentovaný


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.9.2013 21:11:24

Velice krémový korektor, celkem kryje kruhy pod očima ale větší pupínky nebo jizvičky po akné jdou pořád vidět.Takže krytí střední. Šupinky jdou vidět jenom trošku, a pudr na něj používám. Mám sušší, aknozní pleť, po přetření pupínku se za pár hodin se objebí trochu suchý stroupek ale i tak mi příjde tento korektor za cca 50 korun fajn :)

  • krémovější
  • cena
  • střední krytí
  • z obalu musíte poslední zbyteček pořádně dolovat


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Mám odstín 01 Matt Sand. Může působit trochu oranžově, ale když se dostatečně rozetře, není to na obličeji patrné. Vždy ho zapudruji pudrem stejné značky (01 natural beige). Krytí je mírné, je schopen zakrýt spíše opravdu drobné nedokonalosti pleti. Zalézá do pórů. Moc dlouho na tváři nevydrží. Obal působí pevně, design je jednoduchý, líbí se mi.

  • obal
  • zalézá do pórů
  • malé krytí
  • malá výdrž


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.2.2014 23:12:10

Ja som si ho kúpila kvôli tomu, že v drogérii som iný korektor, ktorý by mi farebne sedel nezohnala. Tento produkt ma prekvapil. Má celkom dobrú kryciu schopnosť, nieje moc mastní, nevydrží celý deň asi tak 8 hodín. Mne vyhovuje aj na kruhy od očami, moc tmavé ich nemám ,takže tento korektor ich hravo prekryje. Obal je trošku nekvalitnejší.

  • odtieň
  • stredná krycia schopnosť
  • mastnejší
  • cena
  • obal
  • výdrž do 8 hod.


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 6.3.2014 17:04:59

Klasický tuhý korektor od nejlevnější kosmetické značky na trhu - tedy nečekejte žádnou slávu. Ovšem cena je opravdu extrémně nízká - na obyčejné zakrytí nedokonalostí pod makeup bohatě stačí. Krytí je zhruba 60%, tedy např. na zakrytí kruhů pod očima to není žádná sláva. Odstíny se používají asi 4, nejlepší je ten nejsvětlejší, má dobré zesvětlovači účinky. Balení je obyčejné plastové, v kabelce se tedy může poškodit. Myslím si, že za tak nízkou cenu má celkem přijatelné očekávání.

  • cena
  • nízké krytí


Další recenze od 26.10.2014 15:20:18

Korektor je dobrý jedině tak na kruhy pod očima, ale i tam dělá malé hrudky. Vybírala jsem si ho jako můj první korektor a je zároveň i můj poslední. Problémy s akné ani moc nemám, jenom trošku asi jako každý jiný, ale i tak mi to nezakryl. Zkoušela jsem ho v porovnání s korektorem od číňanů , ten od číňanů kryl asi 2x lépe. Dobrý asi jenom pro kruhy pod očima. :/

  • Zakryje trochu kruhy pod očima
  • Vydrží půl roku
  • Sjednotí pleť
  • Dělá trochu hrudky
  • Akné nekryje VŮBEC
  • Horší než korektor od číňanů


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Toto bol môj prvý korektor vôbec. Tento korektor som si kúpila hlavne vzhľadom na cenu. A neni to nejaký zázrak. Korektor celkom dobre kryje vyrážky ale na kruhy pod očami to nestačí. A podľa mňa je aj celkom tvrdý.Ale asi hlavné mínus je, že nevydrží dlho. Vydrží tak max. 3 hoďky, čo je fakt málo. Neviem možno že to nebolo ním, pretože som nepoužívala púder ale myslím si, že lepší korektor by mal vydržať aj bez pudru aj viac hodín :)

  • cena
  • balenia
  • moc nekryje
  • malá výdrž


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 2.2.2017 17:16:26

Tento korektor používám společně s pěnovým makeupem od Essence a společně to je dobrá dvojka. Mají podobný odstín, takže se dobře doplňují a oba jsou tuhé, což je taky fajn. Tento korektor zakryje celkem všechno, akorát tedy jeho výdrž je horší. Po pár hodinách korektor sleze, i když je zapudrovaný. Ale jinak ujde.

  • Krytí
  • Tuhá konzistence v tyčince
  • Nevydrží moc dlouho


Další recenze od 2.8.2017 10:55:27

Toto byl můj úplně první korektor. S prvním balením jsem byla spokojená, ale teď, když mám druhé balení mi korektor přijde o něco horší. Obě balení jsem si koupila v odstínu 04 True nude. Nevím jestli nějak změnili složení, ale druhý korektor byl světlejší, i když jsem si koupila stejný odstín. Jinak korektor kryje docela dobře, ale je trošku mastnější. Přijde mi, že v poslední době trošku upravili všechny odstíny a ty jsou teď takové hrozně nepřirozené.

  • docela dobré krytí
  • cena
  • nepřirozené odstíny
  • mastnější složení
  • malá výdrž


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené