Essence Korektor Stay Natural recenze a zkušenosti

Korektory Essence Korektor Stay Natural
Korektory Essence Korektor Stay Natural - obrázek 1
Korektory Essence Korektor Stay Natural - obrázek 2
Korektory Essence Korektor Stay Natural - obrázek 3
5 3.2 26
  • Průměrné hodnocení 3.2
  • 50% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 38 - 75 Kč
  • Kvalita obalu 3.4
  • Celkem 26 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Korektor Stay Natural

věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.2.2016 19:56:44

Mou další volbou byl tento tekutý korektor od Essence. Koupila jsem si ho jako nouzovku za 50,-Kč. Nejdříve krásně kryl, ale až se mi pleť o něco zhoršila, tak byl na nic. Používala jsem ho tedy místo primeru, ale pak jsem ho začala kombinovat jiným a super! Neříkám, že kryl na 1*, ale oproti samotnému krytí to byl obrovský pokrok.

  • cena
  • konzistence
  • obal
  • výdrž
  • krytí
  • občas vysušuje


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 29.1.2016 21:21:25

Tento korektor se mi líbil kvůli balení pera se štětečkem. Korektor je sice světlý tak akorát na bledou pleť, ale bohužel jaksi postrádá krycí schopnost. Je vhodný spíše na rozjasnění než krytí. Na kruhy pod očima, které mám osobně propadlé a tmavé, opravdu nestačí. Má růžový podtón, já potřebuji žlutý, takže se u mě nekonala ani neutralizace.

  • Cena
  • Světlé odstíny
  • Nekryje


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.3.2015 17:02:18

Tento korektor jsem si koupila, protože jsem nutně potřebovala nový a tenhle mě zaujal svým originálním aplikátorem. Kruhy pod očima možná nezakryje úplně, ale určitě je zesvětlí a na menší nedokonalosti vystačí také. Někdy korektoru vyteče zbytečně moc a tuba se snadno zašpiní. Jinak se ale nanáší dobře a dobře se i vpracovává do kůže. Na mě je teda poměrně světlý, to byla ale možná má chyba při výběru barvy. Mně třeba poslouží nejen jako korektor, ale i rozjasňovač.

  • cena
  • aplikace
  • rozjasňuje
  • kryje kruhy pod očima a drobné nedokonalosti
  • na větší nedokonalosti nestačí
  • tuba se snadno zašpiní


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.2.2015 14:39:27

Tento korektor jsem používala hodně v létě, jednak proto, že je tmavý, essence má spíš na mě tmavší odstíny, a jedna proto, že byl takový lehčí, vodičkový, líbil se mi aplikátor, ale bohužel řešení balení úplně ne, ke konci, když ho tam bylo celkem dost ještě tak ať jsem točila jak jsem točila tak nic nevytékalo, což mě naštvalo, ale jinak kryl sice málo, ale nejhorší nebyl

  • cena
  • tmavší odstíny
  • balení


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 30.6.2014 18:47:03

Tento korektor je můj první, původně jsem si chtěla koupit obyčejný vysouvací korektor, například takový: http://www.essence.eu/cz/vyrobky/oblicej/kryti/e/product/coverstick-06/ , ale nakonec jsem si koupila essence korektor stay natural. Obal na mě působí hezky, roztomile. Podle mě kryje dobře, není to žádný zázrak, ale za tu cenu slouží dobře. Občas ale neodhadnu kolikrát mám otočit a už se mi mnohokrát stalo, že mi toho vyteklo moc. Korektor ale roztírám prsty, protože tím štětečkem to moc dobře nejde. Používám ho také na kruhy pod očima, v tom ho tedy musím pochválit, ale na pupínky podle mne moc není.

  • cena
  • hezký obal
  • dobře kryje kruhy pod očima
  • štěteček
  • množství korektoru při otočení


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tenhle korektor vážne nepomohl. Hledala sem něco na zakrytí kruhů pod očima a tohle prostě víckrát ne. Krytí minimální .. Avšak na pupínky si vystačí.. Výdrž opravdu malá! Vydržel mi 14 dní. Šroubování je taky blbé, když šroubujete pak hodně vystříkne toho zbytečně hodně. Já osobně korektory mám radši v "tubičce" ty tuhé. Mají dlouhou výdrž a kruhy pod očima aspoň trochu zesvětlí. Tento korektor je pro normální pleť dobrý, ale na problematickou jako mám já 100 % ne. :(

  • Odstín
  • aplikátor štěteček
  • Krytí
  • Malá výdrž


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 11.5.2014 17:32:18

Tento korektor jsem koupila jako nouzovku. Ale nakonec musím říct, že špatný vůbec není. Krytí korektoru je nízké až střední, ale jelikož moc kruhy pod očima nemám, tak mi dokáže pleť kolem očí vcelku slušně projasnit. Neleze do vrásek a nesráží se. Obal má jemný štěteček, takže mi jemné oční okolí nepodráždí.

  • cena
  • obal
  • neleze do vrásek
  • spíše nižsí krytí


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Tento korektor už nekoupíte, protože ho Essence vyřadila z nabídky. Podle mě to ani není škoda.. Balení je vratké a musím s ním několikrát otočit, aby něco vylezlo. Když zase otočím moc, tak mi korektoru vyleze snad půlka.. Korektor skoro vůbec nekryje a je oranžový. Tudíž by mohl být na kruhy pod očima, ale nic nezakryje. Za mě určitě NE!

  • Cena
  • Balení se zasekává
  • Nekryje
  • Zalézá do vrásek


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 17.4.2014 19:52:18

Po úžasných recenzích (až na nějaké výjimky) tady jsem si musela tento korektor koupit a jsem po jeho pár použitích velice zklamaná. Popravdě kromě ceny nevím, co kladného o něm napsat. Odstíny (4) mi přijdou všechny naprosto totožné, rozdíl opravdu nevidím. Aplikace hrozná - než jsem něco z tuby vytlačila, tak jsem otočila snad 30x dokola. Štěteček s korektor je do druhého dne zaschlý a zas musím asi 20x otočit, aby něco vyteklo. O krytí snad ani nemluvím, to není ani minimální, nelze použít ani na kruhy pod očima, natož na nedokonalosti pleti. Vůně/smrad z korektoru mi nevadí, to je všude stejné, to nepovažuji za nedostatek. Bohužel už nekoupím, radši si připlatím za lepší s lepšími krycími schopnostmi.

  • cena
  • hrozný obal
  • stejné odstíny
  • korektor ve štětečku zasychá
  • z tuby něco vytlačit je umění
  • žádné krytí


Značku Essence mám hrozně ráda! Je cenově dostupná a a kvalitou na tom není špatně. Tento produkt jsem si velmi oblíbila a kupuji ho stále dokola. Korektor je krémový a výborně se s ním pracuje. Musím souhlasit, že moc nekryje, ale drobné nedostatky zakryje bezvadně (třeba malé žilky nad okem). Libí se mi, že vypadá na pleti přirozeně. Jediné, co mi trošku nevyhovuje je, že někdy korektoru vyteče hodně a já pak nevím, co s ním. Třeba je to můj problém že jím moc otáčím, ale je fakt, že pak ten zbytek, který nepoužiji někam musím otřít, protože pak se použít už nedá. Jinak jsem s tímto produktem velmi spokojená a mohu ho doporučit. :-)

  • krémová konzistence
  • snadné aplikování
  • cena
  • dávkování
  • nezakryje větší nedokonalosti


Další recenze od 11.2.2014 16:12:44

Nedávno mi došel korektor a tak jsem si říkala,že si musím koupit nový.Tenhle mě doslova volal.Vybrala jsem si odstín 04 Soft Honey a naprosto mi sedí. Štěteček dobře nanáší korektor.Velice se mi líbí také to,že korektor neteče nikde po obalu a po štětinkách štětce.Pro vytlačení části musíte zatočit kolečkem,avšak někdy musíte zatočit vícekrát,aby vám vyšlo trošku korektoru.POZOR! Musíte s tím točením opatrně,pak se toho vytlačí moc.

  • Vzhled
  • Odstín
  • Štěteček
  • Nevytéká
  • Cena
  • Při více otočení vyteče více množství


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.2.2014 15:00:28

Používala som tento korektor velice dlho,trápia ma ale len kruhy pod očami a na to mi úplne bohate stačil.Relatívne dobre kryje,konzistencia tiež nie je zlá,troška mi vadí obal a to vytláčanie šrobovaním,ale čo už.Jediná vec mi ale dosť vadí.Používala som ju denne,no mala som dojem,že sa strašne rýchlo míňa a o nejaký týždeň,dva som bola kupovať zas nové balenie.

  • na kruhy stačí
  • konzistencia je fajn
  • cena a dostupnosť
  • rýchlo sa míňa
  • vadí mi spôsob vytláčania korektoru šrobovaním spodku


Další recenze od 18.12.2013 11:10:34

Byl to můj první korektor a jak to většinou chodí,první koupená věc nebyvá moc dobrá :) Za mě teda ne,nekryje a když už tak po 4 vrstvě.Myslím že může spíš vyhovovat lidem co mají pleť s malinkými nedostatky,než nám co máme více akné.Jinak obal a nanášení v pohodě..(tot celá recenze,bohuzel mi chybi do schvaleni jedna veta :D)

  • obal
  • cena
  • nekryje


Další recenze od 29.11.2013 22:24:33

O tomhle korektoru jsem si přečetla pár recenzí,většinou byly pozitivní..Tak jsem prostě šla do DM a koupila si ho..Ale upřímně,horší korektor jsem snad ještě neměla..Mohla jsem s tim točit jak jsem chtěla ale vytékala jenom voda(obarvená),pak když konečně vylezl ten korektor tak vůbec nekryl..Zkoušela jsem všelijaké korektory ale tenhle byl opravdu nejhorší.

  • aplikátor
  • nekryje
  • obal
  • konzistence
  • barva


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.10.2013 06:26:27

Toto byl jeden z mých prvních korektorů a ze začátku jsem s ním byla docela spokojená. Kryl celkem obstojně jako kruhy pod očima tak moje občasné pupínky. Bohužel je konci mi začal příšerně smrdět (jako zvratky), tak jsem ho musela vyhodit. Vůbec nevím, čím to bylo způsobeno (skladovala jsem ho v suchu, samozřejmě), ale smrad šel opravdu z něj. Dneska znám díky Omlazení lepší korektory, proto tedy již nekoupím.

  • kryl jak kruhy pod očima tak pupínky
  • neuvěřitelnej smrad!


Další recenze od 15.10.2013 15:20:47

Tento korektor asi není korektor v pravém slova smyslu. Na zakrytí červených flíčků se rozhodně nehodí. Já ho používám na kruhy pod očima a myslím, že dělá výbornou službu. Ale řekla bych, že na nic jiného se nehodí. Dobře se pod oči štětečkem aplikuje a v tom vidím jeho velkou přednost. Určitě si ho koupím znovu, ale jen za tímto účelem.

  • dobrá aplikace po oči
  • zmizí kruhy pod očima
  • nekryje červené flíčky


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Korektor mám v odstínu 02 - SOFT SAND. Používám ho obvykle na rozjasňování okolo očí a na zakrytí drobných nedostatků. Na větší plošné korekce se nehodí. Pěkně se s ním pracuje, štětinky se napustí korektorem a jsou na obličeji jemné. Velkým nedostatkem je, jak už zde bylo psáno, otáčecí dávkovač. Točíte, točíte.. nic. Že by už došel? Za chvíli vám ale vyteče velké množství, což je nepraktické. Svůj účel vzhledem k ceně splňuje. Koupím znova.

  • rozjasňuje
  • kryje drobnosti
  • příjemná parfemace
  • cena
  • aplikace štětečkem
  • dávkovač


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 6.6.2013 21:23:39

Korektor používam prevažne na maskovanie kruhov pod očami a na celkové rozjasnenie očného okolia. Kruhy pod očami nezakryje na 100%, ale zmierni ich. Očné okolie je však pekne rozjasnené. Skúšala som ho používať aj ako podklad pod očné tiene, túto úlohu však plnil slabšie. Inak ako korektor nedokáže zakryť akné, skôr je teda podľa mňa určený na to rozjasnenie. Balenie je praktické pero, takže žiadne nanášanie prstami nehrozí, čo veľmi oceňujem. Odtieň používam najsvetlejší a žiadne oranžové tóny som si nevšimla. Za mňa určite odporúčam

  • rozjasňuje očné okolie
  • cena
  • praktické balenie vo forme pera
  • odtiene
  • nekryje vyrážkky


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.5.2013 17:02:07

No, celkem nic moc produkt co se týče krytí.Kruhy pod očima nezakryje jenom tak jako zleskuje ( divné slovo pardon :D) prostě jako kdybyste daly nějakej hutnější makeup. Ta otáčecí čas je taky nedomyšlená, otočíte jednou nic, otočíte dvakrát nic otočíte potřetí a vyteče vám půlka tyčinky. Jinak ale jako rozjasnovač je to pro mě jednička!

  • rozjazní
  • cena
  • nekryje
  • špatné dávkování
  • obal


Další recenze od 25.4.2013 20:40:20

Mám tento korektor velice ráda,nechápu proč má tak špatná hodnocení,protože krije skvěle,obal má také dobrý,a ke jiným výrobkům,než je vonavka fakt nečuchám.... :D už ho mám asi potřetí,je skoro nejlepší tekutý korektor,který jsem kdy měla,ale ještě lepší je od oriflamu. Ale pokud potřebujete dobrý korektor,který se velice dobře rozmázává a je za dobrou cenu,určitě sáhněte po tomto!

  • Střední krytí
  • Konzistence
  • Obal
  • Pro mě vážně žádné!


Další recenze od 12.3.2013 21:44:32

Tenhle 'korektor' nekryje. A to vůbec. Takže na co je pak takový korektor? Barevná škála je ale ok, i bledule si vyberou. Balení pomocí otáčení tuby, kdy vám korektor vyleze ze štětečku se mi u jiných korektorů líbí, nevadí mi to, ale u tohoto je štěteček hodně tvrdý, nepříjemný na oční okolí. Navíc strašně divně smrdí. Nápis se během pár použití oloupal. Výdrž řekla bych taky nic moc, ale moc jsem to nemohla porovnat, protože korektor ani nic nezakryl. Výhodou je snad jen cena

  • cena
  • nekryje
  • tvrdý štěteček
  • vůně
  • výdrž


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.1.2013 14:40:07

Tento produkt jsem si s nadšením koupila, protože jsem viděla hodně dobré zahraniční recenze na korektor Maybelline, který má balení na stejném principu (ten se však v ČR neprodává myslím). Bohužel jsem však zklamaná, balení se mi sice líbí, ale korektor vůbec nekryje :( A k čemu je pak korektor, který nekryje no :)

  • baleni
  • cena
  • nekryje


Další recenze od 17.1.2013 20:19:13

O tomto korektoru jsem si přečetla recenzi na jednom blogu - a byla pozitivní. Já do té doby marně hledala vhodný korektor, tak jsem si řekla, že to zkusím - za tu cenu nemám co ztratit. A byl to opravdu výhodný kauf! Korektor se nedrolí, nežmolkuje, opravdu kryje kruhy pod očima a hlavně mi vyhovuje také odstínem. Bod dolů za kvalitu obalu má ode mě kvůli způsobu, jakým se korektor z obalu doluje - stává se, že toho vyteče moc.

  • kryje
  • cena
  • dostupný v každé drogérii i hypermarketu
  • odstíny
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.1.2013 18:19:00

Na tento korektor jsem narazila úplně náhodou. Přiznám se, že mě hodně zaujal díky aplikátoru a dávkování a proto jsem ho taky koupila. Je tekutý, v takové tužce zakončený štětečkem, do kterého otáčením opačné částí tlačíte barvu. Dá se říct, že krytí není nejhorší, za tu cenu je hodně dobré - červené nedostatky v obličeji sice nevymizíkuje na 100% (ale to žáden), ale hodně dobře tu červenou potlačí. DÍky krémové konzistenci se dá snadno zapracovat, splyne s pletí a nedělá fleky. Jeden nedostatek ale mám a tím je vůně ne-li smrad :) ten ale po aplikaci necítím.

  • celkem slušné krytí
  • cena
  • aplikátor
  • konzistence
  • vůně


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Essence Coverstick

3.2 56% 17 recenzí

Hůře hodnocené