Essence Get BIG! Lashes Volume Boost Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Essence Get BIG! Lashes Volume Boost Mascara
Řasenky Essence Get BIG! Lashes Volume Boost Mascara - obrázek 1
Řasenky Essence Get BIG! Lashes Volume Boost Mascara - obrázek 2
Řasenky Essence Get BIG! Lashes Volume Boost Mascara - obrázek 3
5 3.7 26
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 54% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 26 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Get BIG! Lashes Volume Boost Mascara

Bohužel mě tato řasenka vůbec neoslovila jelikož mám krátké řasy tak neudělala vůbec nic.Během chvilky řasy spadnou a máte jen trošku zvýrazněné oči.Rozhodně nedoporučuji uživatelkám s krátkými řasy.Budete akorát zklamané jako já.Znovu nekoupím možná nesedla jen mě,ale to opravdu nemohu soudit za mě ne.

  • Kartáček
  • Všechny


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 20.8.2016 22:20:26

Jedna z mých nejoblíbenějších řasenek, měla jsem ji několikrát, to je u mě co říct, protože většinou zkouším řasenky, co jsem ještě neměla. Vyhovuje mi, že má klasický kartáček, nemusím umělé ani zahnuté. Samotná řasenka je taky výborná, drží, neopadává během dne, neslepuje řasy, jen by se mohla trochu líp odličovat. Asi bych ji nedoporučila někomu, kdo má rád hodně výrazné řasy, tahle se moc nedá vrstvit, když dám víc než 1 vrstvu, řasy jsou slepené, což já osobně nevnímám jako negativum.

  • cena
  • klasický kartáček
  • neopadává
  • drží
  • uvítala bych snadnější odličování


věk
25-34

Koupila jsem si ji na základě recenzí několika blogerek, ale byla jsem z ní zklamaná. Odložila jsem ji a asi za měsíc jsem se k ní vrátila a můj názor se změnil o 100 %. Nevím, čím to je, ale řasenka je super. Velký kartáček, řasy neslepuje, zvládne i 3 vrstvy, aniž by se začala drolit a udělá krásné řasy. I přes počáteční zklamání si ji koupím zase.

  • velký kartáček
  • neslepuje řasy
  • cena
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 1.5.2015 21:39:16

Špirálu mám z pekného dvojbalenia(2 za cenu jednej). Druhá z dvojbalenia mi vôbec ale vôbec nesadla. S touto som ale spokojná. Nezlepuje mihalnice naopak ich pekne oddelí, nevytvára také tie hrudky, neopadáva ani po pol dni. Pri niektorých špirálach sa mi stávalo že sa začali po pár hodinách rozmazávať. A táto nie! A hlavne dodáva objem. Naozaj pekný výrazný objem v dvoch vrstvách. Jej ďalšie plus je že sa dobre odličuje. Neviem či môžem povedať že je to mínus ale naozaj nepredlžuje mihalnice. Ale je určená na objem asi to od nej moc očakávať nemôžeme. ;)

  • nezlepuje mihalnice
  • neopadáva
  • nerozmazáva sa
  • dodáva objem
  • nevytvára hrudky
  • dobre sa odličuje
  • nemá


věk
35-44

oči
šedé

Perfektní!!! Za tu cenu efekt jako u Diorshow. Předtím zkušenost s modrou waterproof verzí, ta taky byla naprosto super. Mám delší řasy, rovný, tak potřebuju vždycky objemovku. Tahle řasenka mi dodala nejen (očekávaný) neskutečný objem, ale překvapivě i neuvěřitelně prodloužila (!!) řasy a udržela je bez problému natočené (tzn. ani jako nová, "mokřejší", je nenarovnávala). Barva černočerná, intenzivní. Za tu cenu je bezkonkurenční. Určitě koupím znova jako jistotu.

  • sytá černá barva
  • zahuštění řas
  • prodloužení a natočení řas
  • nejsou


věk
25-34

oči
šedé

Moje momentálně nejoblíbenější řasenka. Má pěkně tvarovaný kartáček, který mi vyhovuje, řasy natočí a zhustí. Má příznivou cenu a jde sehnat skoro v každé drogerii. Trochu mi vadí, že řasy může občas slepovat a taky, že ji nemůžu použít i na spodní řasy, aniž bych měla barvu na spodním víčku - na spodní řasy používám řasenku jinou. Tyhle Essence obaly na řasenky mají tendenci se rozpadnout a vnitřní plášť tuby se vysouvá. Mohli by konečně už ty obaly upravit. :) Kvůli kartáčku budu tuhle řasenku kupovat i dál.

  • tvar kartáčku
  • cena
  • dostupnost
  • může slepit řasy


věk
15-24

oči
modré

Tato řasenka je z mojí velice oblíbené řady Get Big LASHES.. A proto jsem neváhala a řasenku si koupila. Lze ji sehnat z velice výhodnou cenu. Řasenka ovšem není tak dobrá, jako její sestřičky ze stejné kolekce. Řasy nějak extra nezahustí a ani neprodlouží. Pokud máte svoje krátké řasy, rozhodne nedoporučuji. Těm, co mají svoje přírodní řasy dlouhé a husté bude dělat velice pěkný, přirozený vzhled. :)

  • Bytelnost obalu
  • Velký kartáček
  • Cena
  • Nedodá slibovaný objem
  • Neprodlouží řasy
  • Rychle vysychá


Další recenze od 7.9.2014 18:10:44

Tuhle řasenku mám ráda. Dá se na poličku postavit, což beru jako ohromné plus. Nesnáším řasenky, které musíte položit a potom se zkutálejí dolů. Mám průměrně husté řasy, ale jsou celkem krátké. Proto mě překvapilo, že mě i velký kartáček dokáže tak hezky namalovat oči. Jsem s ním spokojená. Sice občas malinko slepuje, ale dá se to rychle zachránit projetím řas jiným kartáčkem. (Když chcete řasenku vyhodit, nechte si kartáček, umyjte ho a máte skvělou pomůcku pro rozčesání řas ;)) Ráno vypadají řasy hezky, ale během dne se dost odrolí, takže mám potom trošku nechtěných tmavých stínu pod očima. Naštěstí to ale není tak strašné abych řasenku musela vyhodit. Znovu si ji nekoupím, ale splňuje skoro všechny moje požadavky :)

  • obal - kartáček
  • rychlé nalíčení během pár sekund
  • výdrž
  • odrolí se
  • občas slepuje


Další recenze od 5.9.2014 08:44:48

Řasenku mám poprvé, řekla jsem si že vyzkouším pro změnu něco levnějšího . Není úplně špatná není, ale moje řasy nijak extra neprodlouží, lehce zahustí a po více vrstvách začne slepovat . Při běžném líčení to s ní jde, ale zázrak nečekejte. Značce Essence ještě šanci dám, ale tuhle řasenku si asi už nekoupím, ale věřím že někomu určitě vyhovuje .

  • cena
  • balení
  • neprodlouží
  • nedostatečný objem
  • slepuje po více vrstvách
  • hůře se odličuje


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 15.7.2014 23:48:50

Tuto řasenku doporučit bohužel nemohu. Nejen, že mi řasy slepuje už při první vrstvě, ale řasy vůbec neprodlouží a moc na objemu jim také nepřidá. Pod oči začne opadávat po chvíli, což mi také dost vadí. Za mě tedy bohužel rozhodně ne. za tuto cenu se dají v drogerii sehnat mnohem lepší a kvalitnější řasenky, třeba zmíněná značka Miss Sporty.

  • cena
  • dostupnost
  • slepuje


věk
25-34

oči
šedé

Z počátku jsem nevěděla, co mě čeká. Ale jsem s řasenkou spokojená. Vyhovuje mi, je to taková moje záložní řasenka :-) za super cenu! Řasy mi zvýrazní, nežmolkuje, neslepí, nedráždí a ani se mi ňijak nerozmazává. Za tu cenu hodně muziky podle mě :-) určitě neváhejte vyzkoušet! Ale samozdřejmě znám i kvalitnější a lepší řasenky...

  • Cena
  • neslepuje
  • nežmolkuje
  • zvýrazní
  • nevím o nich


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 29.1.2014 20:45:32

Výběrem této řasenky jsem určitě neudělala chybu, ale také to není nějaký zázrak, ale za tu cenu si nemohu stěžovat. Balení je obyčejné. Kartáček je velký, řasy celkem pěkně pročeše, ale řasenka moc dlouho nevydrží a brzy mám černo pod očima. Vyschla mi až po 3 letech což beru celkem jako +. Ale znovu bych si jí asi nepořídila.

  • -kartáček
  • -cena
  • -výdrž
  • -nevysychá


věk
25-34

oči
hnědé

Koupila jsem si ji kvůli velkému hustému kartáčku, takový mi vyhovuje nejvíc. Měla jsem nedávno tu samou řasenku, ale v šedém obalu, takže jsem chtěla zkusit i tuto. Řasy neslepuje, právě naopak - mám je oddělené a ani při druhé vrstvě většinou řasy neslepí. Jde dobře odlíčit a nedrolí se během dne. Jediné co bych vytkla je to, že po vytažení z obalu zůstává na špičce kartáčku hodně řasenky. Ale to se dá snadno otřít o hrdlo obalu, takže je to jen malinký nedostatek.

  • velký kartáček
  • neslepuje řasy
  • dobře se odličuje
  • nedrolí se
  • hodně řasenky na konci kartáčku


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 23.10.2013 10:21:26

V akci 1+1 mě vyšla na směšných 30,- . Nic moc jsem od ní nečekala, tak jsem ani nebyla zklamaná, když mě nijak neuchvádila, narozdíl od fialové kolegyně. Řasenka s řasami v podstatě nic neudělá, trochu je zvýrazní, ale to je vše. Nezahustí, neprodlouží, nenatočí. Asi by to chtělo více vrstev, ale to já nedávám, nechci řasy zbytečně zatěžovat. Raději hledám řasenku, u které stačí jedna vrstva. Moc nedoporučuji.

  • líbí se mi design obalu
  • neprodlouží
  • nezahustí
  • nenatočí


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 25.8.2013 19:05:19

Tato řasenka mi příjde jako jedna z nejlepších řasenek od essence.Má skvělej kartáček tím řasy dobře prodlouží,moc neslepí (to sice záleží na nanešených vrstvách).Ale tyhle řasenky od essence mi příjdou že jsou na hodně krátkou dobu jsou sice dobré ale vydrží cca dva týdny protože rychle schnou,jelikož se ale maluji skoro každý den tak se mi tyhle řasenky od této značky nijak nevyplatí.Takže je to tak půl napůl.Jinak cenově je skvělá.

  • Cena
  • dodá objemu
  • skvělej kartáček
  • výdrž


věk
25-34

oči
šedé

Řasenku jsem si koupila kvůli nízké ceně a kvůli tomu, že mám značku Essence moc ráda. Ale byla jsem zklamaná. Co se týče plusů, jsem spokojená s kartáčkem a cenou, ale to je vše. Řasenka se drolí po pár hodinách, řasy nejsou moc natočené a barva není černočerná, ale spíše taková do šeda. Taky mě zarazilo, že rychle vysychá.

  • cena
  • kartáček
  • rychle vysychá
  • drolí se
  • nenatočí řasy
  • barva je mdlejší


Další recenze od 16.7.2013 20:07:12

U této řasenky mi vyhovuje kartáček a určitě i cena, ale asi bych si jí už znovu nekoupila. Řasy nenatočí a za chvíli ani není vidět, že nějakou řasenku na sobě mám, za sebe říkám, že příště si kupuji jinou, ale mezi vyloženě nevyhovující jí neřadím :-) jen mě prostě nevyhovuje. Nežmolkovatí, ale bohužel moc dlouho na řasách nevydrží.

  • cena
  • kartáček
  • nedělá žmolky
  • nevydrží
  • řasy nenatočí


věk
25-34

oči
zelené

Ale jo, docela fajn řasenka za směšnou cenu. Líbí se mi mega kartáček, dobře se s ním pracuje, řasy krásně zvýrazní a pročeše, neslepuje, nedělá žmolky, neopadává pod oči, nerozmazává se. Neprodlouží, ale objem dodá. Bohužel stejně jako většina Essence řasenek, i tahle cca po měsíci vyschne. Nevím, jestli koupím i příště, zatím říkám, že ne.

  • cena
  • velký široký kartáček
  • zvýrazní a dodá objem
  • neslepuje a nedělá žmolky
  • neprodlouží
  • rychle vysychá


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 30.5.2013 13:07:44

Potřebovala jsem nějakou řasenku na cesty a tak jsem sáhla po levnějším drogerkovém kousku od Essence a rozhodně jsem neprohloupila. Řasenka je za tu cenu výborná! Mně vyhovují velké kartáčky, takže jsem s manipulací neměla problém. Řasenka řasám přidá spíš objem než délku, ale přeci to inzerujuje! (Volume Booost). Výdrž je možná o trošku horší, ale do školy nebo na rychlovku do města postačí. Na večerní líčení nebo celodenní bych šáhla pravděpodobně po jiné.

  • dodá objem
  • intenzivní černá
  • skvělá cena
  • nižší výdrž


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 24.4.2013 21:19:02

Tohle je moje první řasenka z drogerie, jinak jsem vždy kupovala řasenky u Oriflame. Je vážně skvělá, byl to dobrý kup. Krásně rozčeše řasy, neslepuje, nedrolí se. Má dobrý kartáček. Mám od přírody husté, dlouhé a černé řasy, takže mně by asi vyhovovala skoro jakákoliv řasenka, ale nač kupovat drahé, když tahle je tak levná a navíc dlouho vydrží.

  • dobrý kartáček
  • neslepuje a nedrolí se
  • krásně rozčeše řasy
  • dlouhá životnost řasenky
  • stojí pár korun
  • občas se protáčí víčko při otevírání


Další recenze od 25.2.2013 21:47:38

Řasenka je vcelku dobrá, na to, jak je podceňovaná. Má příjemný kartáček a řasy skutečně prodlouží, tedy alespoň mně a zároveň působí přirozeně, řasy nijak výrazně neslepuje, ani nezpůsobuje žmolky. Jediný problém je, že má málo náplně a docela brzo došla a vyschla, přitom jsem ji zavírala pečlivě, nevím, jestli je to chyba ve mně nebo v řasence. Každopádně za vyzkoušení stojí.

  • prodlouží řasy
  • neslepuje
  • přirozený vzhled řas
  • bez žmolků
  • málo náplně
  • rychle vysychá


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 13.8.2012 19:46:39

Vždycky jsem kupovala spíš dražší řasenky od Rimmelky nebo Astoru, až nedávno, abych ušetřila, jsem sáhla po téhle a byla jsem mile překvapena. Nečekala jsem, že za tak malé peníze můžu čekat nějaký zázrak, ale s řasenkou jsem opravdu spokojená. Řasy krásně natočí, prodlouží a hlavně zahustí. Řasy neslepuje a jde dobře odlíčit. Na široké kartáčky nedám dopustit. Jediné co mi vadí, je jak je tlustá, ale vzhledem ke kartáčku,to asi musí být :)

  • řasy natočí
  • řasy zahustí
  • řasy prodlouží
  • nedrolí se
  • neslepuje
  • velikost


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 13.5.2012 19:23:00

Tak tato řasenka se pro mě stala jedničkou. Je naprosto úžasná a hodně rychle jsem si jí oblíbila. Mám velmi husté řasy a pomocí téhle řasenky jsou krásně zvýrazněné. Co se týče kartáčku, tak mi vyhovuje. Určitě si jí znovu koupím a to doporučuji i všem ostatním.

  • Vše
  • Nic


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 11.5.2012 15:01:27

Pro mě docela zklamání i přes nízkou cenu. Řasenka má sice pěkný velký kartáček který pročeše, ale obsahuje málo náplně a tak špatně prodlužuje, nevytváří objem. Vrstvení také nic moc. Vhodná spíše pro jemné zvýraznění.

  • velký kartáček
  • málo náplně
  • neprodlužuje


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 30.4.2012 17:15:28

Z této řasenky mám spíše smíšené pocity, i když pozitiva asi převažují... Hlavním nedostatkem je pro mě to, že tato řasenka řasy vůbec neprodlouží, zahustí to ano, ale neprodlouží a proto já, majitelka krátkých řas, pod ni musím použít ještě prodlužující řasenku aby vytvořila pěkný efekt. Také mi připadne dost vodová a má nešikovně vymyšlený obal, kdy na kartáčku zůstává zbytečně moc velké množství barvy... Řasy ale neslepuje a i přes veliký kartáček se s ní hezky manipuluje. Jde dobře odlíčit a nedrolí se...

  • Zahustí řasy
  • Nedrolí se
  • Neprodlouží řasy
  • Je dost vodová


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 12.4.2012 22:58:50

Tahle řasenka docela překvapile, má dost velký kartáček, ale i tak se s ní maluje dobře, řasy neslepuje, vydrží téměř celý den. K večeru už jsem měla malinko černo pod očima, ale nedrolí se. Jde dobře odlíčit. Řasy jsou zvýrazněné, ale raději dávám dvě vrstvy, pak jsou řasy opravdu hodně zahuštěné. Není nijak parfémovaná, oči mě po ní neslzely, což mi některé dělají. Takže za mne spokojenost. A za tu cenu, víc jsem ani nečekala.

  • dobře se odličuje
  • řasy neslepuje
  • nedrolí se
  • řasy jsou pěkně zvýrazněné a zahuštěné
  • nízká cena
  • v pozdních odpoledních hodinách malinko pouští pod oči


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Avon Řasenka SuperShock

3.7 69% 63 recenzí

Hůře hodnocené