Essence Stay All Day 16h Makeup recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Essence Stay All Day 16h Makeup
Tekutý makeup Essence Stay All Day 16h Makeup - obrázek 1
Tekutý makeup Essence Stay All Day 16h Makeup - obrázek 2
Tekutý makeup Essence Stay All Day 16h Makeup - obrázek 3
5 3.2 23
  • Průměrné hodnocení 3.2
  • 31% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 110 Kč
  • Kvalita obalu 3.7
  • Celkem 23 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Stay All Day 16h Makeup

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.6.2012 13:15:34

Make-up jsem si koupila do práce,potřebovala jsem lehký make-up, který by sjednotil pleť a dlouho vydržel, což tento splňuje. Řadím ho k drogérkovému podprůměru. Mám odstín č. 30 a v drogérii se mi zdál OK, ale po nanesení na pleť jde odstín hodně do žluta. A také téměř nekryje. Viděla bych ho jako make-up na doma.

  • cena
  • lehký make-up
  • výdrž
  • lehce opálený vzhled
  • neucpává póry
  • žlutý odstín
  • dostupnost
  • špatně kryje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 14.6.2012 14:17:58

Tenhle make-up se Essence povedl. Je docela dobře krycí, pleť hezky sjednotí a udělá na obličeji takový sametový povrh. Aplikuje se dobře a na obličeji má průměrnou výdrž (na drogerkové make-upy ale nadprůměrnou, řekla bych). Problém je v odstínech. Bledule si opravdu nevyberou. Navíc jsou odstíny dost nepřirozené, tak nějak spíš do oranžova. Za tu cenu je make-up opravdu moc dobrý, škoda těch odstínů. Osobně takto tmavé make-upy používat nemohu, jsem hodně světlá.

  • nezhoršuje stav problematické pleti
  • nevysušuje
  • nezvýrazňuje šupinky
  • dělá sametovou pleť
  • krytí
  • cena
  • hrozné odstíny
  • balení


Další recenze od 15.7.2012 20:20:59

Ne-e horší makeu jsem snad v životě neměla! A vyzkoušela jsem toho dost. I když jsem velký fanda značky Essence, tak tenhle výrobek je katastrofa...To co to udělá na obličeji je otřesné. I těch 100 Kč je úplně zbytečně vyhozených. Možná jsem měla jen vadný kus, je to možné, ale za mě tedy už nikdy více....

  • cena
  • Odstíny
  • Dělá masku
  • I když se ho dá minimum tak zalézá do vrásek
  • Špatně se roztírá


věk
15-24

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.8.2012 22:54:13

Na léto můj nejoblíbenější makeup. Byl by i na zimu, ale odstíny jsou pro bledule skutečné peklo. Navíc se mi zdá odstín 2 světlejší než 1. Má příjemnou parfemaci, hezky se roztírá, nedělá fleky, nepůsobí jako maska, hezky kryje a v případě potřeby se dá vrstvit. Navíc má na pleti pudrový vzhled, takže se obličej neleskne a není ulepený

  • pudrový vzhled
  • krytí
  • parfemace
  • dá se vrstvit
  • nepůsobí jako maska
  • cena
  • odstíny


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Za mě NE. Měla jsem možnost ho vyzkoušet a strašně mi vysušoval pleť, zalézal do pórů, nedostatky spíš zviditelnil než zakryl. Nevyhovovala mi ani konzistence a vůně. Navíc, co se týče odstínů, tak je to skutečná katastrofa! Všechny odstíny jdou do nepřirozeně oranžové barvy. Pro mě absolutní propadák

  • nenašla jsem
  • vysušuje
  • malý výběr odstínů
  • vůně a konzistence


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.2.2013 09:59:44

Teda - já jsem úplně v šoku ze všech těch negativních recenzí :-( Takže za mě - pro mě naprosto vyhovující make-up. Odstín mi naprosto vyhovuje, úžasné krycí schopnosti, výdrž make-upu na obličeji opravdu celý den, sjednocení pleti, sametový vzhled pleti. Tento make-up si kupuju opakovaně a pravidelně a rozhodně i budu.

  • - cena
  • - výdrž
  • - odstín
  • - neobjevila


Další recenze od 17.2.2013 11:29:03

Tento makeup jsem si koupila v akci, bohužel jsem při výběru spěchala a odstín se zdál, že mi bude vyhovovat (ach ta světla v drogeriích). Nakonec se řadí mezi ty desítky dalších, které mají nepřirozené a na mě moc tmavé odstíny. Mám opravdu světlou pleť a mám velký problém najít odstín pro mě. Používám ho tedy pouze v noci, na párty, kde ten obrovský rozdíl není vidět. Mám docela problematickou pleť, jizvičky po akné a makeup kryje opravdu dobře. Velká škoda těch odstínů.

  • cena
  • krytí
  • odstíny


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Tento make up je na mě dost tmavý i když mám odstín 10, ale pokud si ho dám opravdu jen malinko, tak to tak strašně nevypadá. Ale je škoda, že vůbec nekryje. Ale jinak je docela fajn, už jsem měla horší. Mám sušší pleť a vůbec nevysušuje, takže má za to ode mě plus.

  • vydrží celkem dlouho
  • nevysušuje
  • nekryje
  • i ten nejsvětlejší odstín je tmavý


Další recenze od 19.3.2013 11:16:28

Tento make up jsem si koupila jako nouzovku. Není úplně hrozný, dobře kryje, ale zároveň dělá masku a trochu leze do vrásek. A po pár hodinách se mi leskne čelo. Takže spíš pro mladou pleť bez vrásek. JInak má příjemnou vůni. Také se mi zdá, že odstín 20 je světlejší než 10.

  • příjemná vůně
  • krytí
  • dělá masku


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.5.2013 19:38:04

S make-upem jsem spokojená, vyhovuje mi odstín (mám 20 - soft nude), pěkně kryje a sjednocuje, nedělá pleť oranžovou nebo žlutou, opravdu dlouho vydrží, velice dobře se nanáší, stačí ho troška, velice příjemně voní a je cenově dostupný (kolem 90 Kč, zakoupeno v DM). Tento make-up určitě můžu doporučit, a koupím si jej ráda znovu. :-)

  • Cena
  • Vydrží dlouho
  • Dobře kryje
  • Dostupnost
  • Vůně
  • Nenašla jsem


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

I přes poměrně negativní hodnocení jsem se rozhodla make-up zakoupit a vyzkoušet a rozhodně jsem neprohloupila. Tento make-up byl pro mě velice příjemným překvapením, mám odstín 10 soft beige, který mi na léto naprosto vyhovuje, jelikož je poměrně dost tmavý, takže na léto super, na zimu si ho určitě nekoupím. Kryje pěkně, nedělá fleky ani masku (nanáším štětcem) a moc pěkně voní, takže za mě spokojenosta. Ještě chci podotknout, pokud by se vám zdál odstín 10 moc tmavý, tak 20 je světlejší.

  • kryje
  • nedělá fleky
  • příjemná vůně
  • cena
  • praktické balení s pumpičkou
  • poměrně tmavé odstíny
  • seřazení odstínů - odstín 2 je světlejší než 1


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.7.2013 10:59:57

Tak tento make-up už si rozhodně kupovat nebudu. Má sice nějaké ty přednosti: cena, praktická pumpička, ale to tak všechno. V obchodě mi přišla barva OK ale doma po nanesení sem se trochu zhrozila :/ ten žlutý podtón byl fakt silný, navíc na obličeji tvoří jakousi masku :D Tento make-up musím vždy tedy smíchat s nějakým hodně bělounkym abych to alespoň spotřebovala :/

  • cena
  • dávkování pumpičkou
  • žlutý odstín
  • tvoří masku


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 8.9.2013 11:36:32

Velice průměrný make-up z drogérie. Je velice lehký, krycí schopnost má střední, odstíny jsou mírně do oranžova. 16 hodin na obličeji určitě nevydrží, pleť je lesklá, je potřeba často přepudrovávat. Za tu cenu se ovšem nemůžou dít zázraky a tak můžu doporučit pro nenáročné uživatelky, které netrpí lesknoucí se pletí. Já již znovu nekoupím, investuji raději do kvalitnějšího make-upu.

  • Lehká konzistence
  • Cena
  • Balení s pumpičkou
  • Krycí schopnost
  • Lesknoucí se pleť
  • Výdrž


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 14.10.2013 21:48:37

Tento make-up byl téměř můj první, který jsem si pořídila. Ze začátku jsem byla nadšená. Mám ho zhruba půl roku a musím říct, že v balení mi ještě zhruba půlka zbývá. Samozřejmě nepoužívám ho denně, poslední dobou jen když jdu do obchodu nebo se psem, a potřebuju zamaskovat největší nedokonalosti (koupila jsem si jiné a ty používám do školy, na párty,...) Ale i přesto ho hodnotím jako celkem kvalitní make-up vzhledem k jeho ceně. Pro mě jeden z nejlepších od Essence.

  • výdrž balení
  • na občasné použití je perfektní
  • moc dlouho nevydrží na obličeji
  • špatně kryje


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tento makeup má celkem uspokojivou výdrž, střední krytí, pleť je po jeho nanesení sametově hebká. Co je však neštěstí je minimální množství odstínů. Vlastním 10 soft beige- tedy ten nejsvětlejší, nicméně na mne je stále tmavý. Určitě bych si také dala pozor na naoranžovělou barvu. Možná by byl dobrý na opálenější kůži. Kdyby přidali světlejší odstín, určitě bych si ho koupila a byla ním spokojená. Co bych však velmi pochválila je obal. Velikost i design mi moc vyhovují, skvěle fungující pumpička je jedním velkým plusem.

  • střední krytí
  • pumpička
  • obal
  • výdrž
  • málo odstínů
  • naoranžovělá barva


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.1.2014 09:18:21

Tenhle make-up není vůbec špatný. Má dobrou krycí schopnost a docela i dobrou výdrž. Vadí mi jeho odstíny, všechny jsou naoranžovělé, ovšem na pleti to není moc poznat. Ještě se mi nelíbí jeho vůně - je strašně výrazná a na pleti nepřijemná. Na obalu my nevyhovuje to, že do něj není vidět. Nemůžete poznat, kolik make-pu vám ještě zbývá. Jinak pleť zanechává sametovou a jeho cena je velmi příznivá.

  • krycí schopnost
  • výdrž (určitě ale není 16 h.)
  • zanechává sametový vzhled
  • cena
  • silná nepříjemná vůně
  • balení
  • naoranžovělé odstíny


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.6.2014 15:12:50

Tenhle make up mě hodně zklamal. Nutně jsem potřebovala nový s sebou do Anglie, protože ten co mám doma má pokažené zavírání, tudíž by vytekl. Sháněla jsem nějaký levný, protože neinvestuju zrovna moc do kosmetiky. Co se týče výdrže tak ta je dobrá, 16 hodin to nedá, ale dlouho vydrží. Mám pleť světlejší, ale i přes to jsem si musela koupit odstín 02, protože 01 byl hrozně oranžový. 02 nijak neoranžový, roztírat se dá taky celkem dobře. Na léto je ten odstín dobrý (pokud se opálím), ale příště si tento make up určitě nekoupím.

  • výdrž
  • balení
  • výběr odstínů


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 13.7.2014 20:36:11

Na tento make-up jsem narazila náhodou a vůbec není špatný. Kupovala jsem ho jako nouzovku na léto, kdy make-up moc nenosím a potřebovala jsem tmavší odstín kvůli opálení. Kupovaný tedy hlavně kvůli ceně, která je opravdu velmi nízká. Navíc musím ocenit pumpičku, která u make-upu nemá chybu a je s ní tak čistší práce při aplikaci. Mám odstín 03, na léto ideální tmavší barva, navíc odstín nehází do oranžova, což oceňuji. Make-up nevysušuje a dobře se aplikace, jednolitá barva a krásná vůně díky parfemaci. Jediné a větší negativum vidím ve špatném krytí, takže pokud má někdo problematickou pleť, bez korektoru se neobejde. Ale jinak celkově hodnotím dost pozitivně.

  • parfemace
  • odstíny
  • cena
  • nevysušuje
  • pumpička
  • dobře se roztírá
  • špatné krytí


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.4.2015 16:59:59

Make up se díky vhodné konzistenci opravdu dobře roztírá a na pleti velmi dobře drží. Odstíny make upu jsou podle mě zbytečně tmavé, takže světlé typy mají smůlu. Co se výdrže týče, rozhodně make up vydrží dlouho, ale nejsem si jistá, jestli je to opravdu těch slibovaných 16 hodin. Za ty peníze stojí minimálně za vyzkoušení, protože propadák to rozhodně není.

  • dlouho vydrží
  • dobrá konzistence
  • odstíny


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Naprosto mě zklamal...musím mu nechat, že utváří jemnou pokožku, ale strašně oranžové až žluté odstíny, a dost tmavé, koupila jsem si nejsvětlejší odstín a přesto jsem si připadala kdybych si na obličej namazala mrkev! Ještě je dobré, že opravdu vydrží, nevím jestli celých 16 hodin, ale dlouho. Ale i tak to není důvod, že bych si ho šla koupit znovu.

  • balení s pumpičkou
  • vydrží na pleti opravdu dlouho
  • jemná pokožka
  • oranžový odstín
  • není vidět kolik zbývá v balení


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.5.2015 21:13:03

Po neúspěších s přírodními make-upy jsem se rozhodla vyzkoušet i nějaký ten "chemický", ale bez Parabenů a Essenci mám docela ráda, takže byla má první volba. Bohužel, i když jsem si vybrala ten nejsvětlejší odstín - 10 soft beige, jsem v něm oranžová :-( Je pravda, že jsem velká bledule, ale i tak... Jinak by mi pravděpodobně dost vyhovoval. Je lehký, není přes něj potřeba dávat pudr, pleť je matná, docela mi i voněl :-) Opravdu velká škoda těch odstínů, jinak bych používala dál.

  • Lehký a nemastný povrch pleti.
  • Bez Parabenů.
  • Vůně :-)
  • Moc tmavá barva.


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 5.1.2016 20:56:09

Tento makeup mě zaujal převážně cenou a balením. Vyzkoušela jsem odstín č.20 (překvapilo mě, že odstín č.20 je světlejší než odstín č.10). Podle mě je tento makeup nadprůměrný z drogerkových makeupů. Jelikož jsem bledule, tak tento makeup je pro mě vhodný spíše na léto, ale jinak jsem s ním byla opravdu spokojena - vydržel dlouho (i když byly venku vysoké teploty), kryje velmi slušně

  • Krytí
  • výdrž
  • odstíny


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené