Maybelline Dream Satin Liquid Foundation recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Maybelline Dream Satin Liquid Foundation
Tekutý makeup Maybelline Dream Satin Liquid Foundation - obrázek 1
Tekutý makeup Maybelline Dream Satin Liquid Foundation - obrázek 2
Tekutý makeup Maybelline Dream Satin Liquid Foundation - obrázek 3
Maybelline (99)
3 z 5 5 3 12
Celkem 12 recenzí


5 hvězd
17%
4 hvězdy
17%
3 hvězdy
25%
2 hvězdy
33%
1 hvězda
8%

Koupilo by znovu
25 %

Recenze produktu
Maybelline Dream Satin Liquid Foundation

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5.1.2020 15:46:41

Dřívejsem tentomake-upod Maybelline kupovala často, potože byl a je stále levný a já se tak vešla do rozpočtu z brigády. Jenže posldní dobou se podle mě tochu zhoršil. Nebo se mi změnila pleť. Mě sosobně ucpává póry a na pletti mi působí docela mastně. Hlavně T-zonu mám mastnou až moc, takže bez pudru bych se neobešla.

  • cena
  • mastí
  • konzistence není co bývala


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tento makeup má nyní novější obaly, patří však mezi ty horší drogérkové, takové to neurazí nenadchne. Moc nekryje, spíš jej použiji sem tam, když někde spěchám narychlo nebo na doma. Je tekutější konzistence, po chvilce na pleti mění barvu jakoby do oranžova, více bych nekoupila, odpovídá tomuto makeupu i cena. Nevydrží na pleti.

  • cena
  • oxiduje
  • nevydrží
  • po chvilce je oranžový


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 2.12.2017 23:54:25

Tento make-up sa už asi kúpiť nedá, nepozerám už po stojane s touto značkou. Make-up patril medzi tie horšie, výdrž mal mizivú, odtiene boli celkom fajn ale po nanesení menili farbu do oranžova. Balenie bolo však praktické a pekné, s pumpičkou. Konzistencia bola akurát, ani príliš tekutá, ani hutná, dobre sa rozotieral.

  • - balenie s pumpičkou
  • - odtiene do oranžova
  • - výdrž


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.8.2012 12:52:22

Používala jsem ho celkem dlouho, než ho společnost Maybelline CZ stáhla z prodeje. O nic jsme tedy nepřišly, dámy. Udělal krásně hebkou pleť, jen co je pravda, ale takhle krásně nalíčená vydržela okolo dvou hodin. Nicméně, musím přihlédnout i k ceně, která jaksi napovídá, že nepůjde o kdo-ví-jak wow záležitost. Průměr všech průměrů.

  • hebká pleť
  • vůně
  • výdrž
  • balení


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.5.2012 14:20:20

Na tento make-up jsem narazila nedávno v drogérii, kdy byl ve slevě, takže jsem neodolala a koupila si ho. Je lehounký, pěnový a krásně se nanáší. Vydržel mi na pleti zhruba 2hodiny (při teplém počasí někdy i míň). Velká nevýhoda je, že se nedostanete k celému make-upu (velká část je úpně na dně, kterou pumpička nenasaje).

  • lehký
  • pěnový
  • kryje
  • snadno se nanáší
  • pumpička nenasaje všechen make-up


věk
15-24


dehydratace
střední

Tento make-up jsem používala už od základky, než ho přestali vyrábět. Je lehký, na pleti ho téměř necítíte. Nijak zvlášť parfémovaný také není. Pumpička dobrá, vymáčknete množštví jaké chcete, ale když už je make-up úplně na dně, nejde dodělat. Špatně kryje a hodně se leskne(dojem mastné pleti).

  • Lehký
  • Skvěle se roztírá
  • Nekryje
  • Leskne se


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.3.2012 22:55:39

Make mi vyhovoval jen odstínem. Jinak hůře se nanášel (tak aby něco zakryl a působil rovnoměrně). A vypadal dobře tak hoďku po nanesení, potom se začal lesknout, zalézat do pórů a udělal na tváři fleky, takže si ho už rozhodně víckrát nepořidím. A balení je rovněž nanic, poslední třetina nejde dostat z lahvičky vůbec.

  • poměrně dobré osdtíny.
  • Nevyhovující složení.
  • Otřesně nepraktické balení.


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Make-up má pěkné odstíny, líbí se mi skleněná lahvička s praktickou pumpičkou. Krásně se roztírá, nezvýrazňuje póry. Mám mastnou pleť, matná mi s tímto make-upem vydrží asi 3-4 hodiny, což je u mě normálka, protože se mastím rychle s jakýmkoliv výrobkem. Znovu bych si make-up koupila určitě, ale jelikož už se přestal vyrábět, tak mám smůlu.

  • cena
  • pěkné odstíny
  • praktická pumpička
  • nezvýrazňuje póry
  • hezky sjednotí pleť
  • žádný


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.3.2012 20:26:06

Absolutně mi nevyhovoval. Nanášel se sice dobře, ale vůbec nevydržel. Už za hodinu po nanesení začal vypadat dost neupraveně, pleť se leskla a make-up se sléval a dělal mapy na obličeji. Taky mi byla nepříjemná "šlehaná" struktura make-upu. Nedoporučila bych ho.

  • cena a dostupnost
  • na pleti nevydrží
  • na pleti vytváří mapy


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 2.3.2012 13:35:37

Průměrný drogerkový make-up, podle mě spíš na sušší pleť. Neumím si ho představit na mastnou pleť, jinak vypadá docela přirozeně, ale je nutné ho dost přepudrovat, na pleti mi přišel dost těžký a ulepený (mám pleť smíšenou/suchou).

  • Nezvýrazňuje suchá místa
  • odstíny jsou dost dooranžova
  • na pleti dlouho nevydrží
  • Dělá dojem mastné pleti
  • zalejzá do pórů


Další recenze od 2.3.2012 13:17:04

Zhruba půl hodiny po nanesení na mě makeup vypadal dobře, poté mi začal zalézal do pórů, začala se mi lesknout pleť. Pleť mám trochu sušší a nebyl pro ni dobrý.

  • Má příjemnou konzistenci
  • Je velmi lehký
  • Dělá šupinky
  • Dělá dojem mastné pleti
  • Po chvilce zalézá do póru



věk
25-34

pleť
smíšená
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.2.2012 17:04:16

Pro mastnou aknózní pleť - výborně kryje, nedělá masku, výborně se roztírá. Špatný obal - poslední 1/4 obsahu nelze jednoduše vymáčknout.

  • vynikající na mastnou pleť
  • zhruba o 1/5 obsahu zákazník přijde


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené