Maybelline Dream Satin Liquid Foundation recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Maybelline Dream Satin Liquid Foundation
Tekutý makeup Maybelline Dream Satin Liquid Foundation - obrázek 1
Tekutý makeup Maybelline Dream Satin Liquid Foundation - obrázek 2
Tekutý makeup Maybelline Dream Satin Liquid Foundation - obrázek 3
5 2.9 10
  • Průměrné hodnocení 2.9
  • 30% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 150 - 240 Kč
  • Kvalita obalu 3.3
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Maybelline

Recenze produktu
Maybelline Dream Satin Liquid Foundation

věk
25-34

pleť
smíšená
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.2.2012 17:04:16

Pro mastnou aknózní pleť - výborně kryje, nedělá masku, výborně se roztírá. Špatný obal - poslední 1/4 obsahu nelze jednoduše vymáčknout.

  • vynikající na mastnou pleť
  • zhruba o 1/5 obsahu zákazník přijde


Další recenze od 2.3.2012 13:17:04

Zhruba půl hodiny po nanesení na mě makeup vypadal dobře, poté mi začal zalézal do pórů, začala se mi lesknout pleť. Pleť mám trochu sušší a nebyl pro ni dobrý.

  • Má příjemnou konzistenci
  • Je velmi lehký
  • Dělá šupinky
  • Dělá dojem mastné pleti
  • Po chvilce zalézá do póru


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 2.3.2012 13:35:37

Průměrný drogerkový make-up, podle mě spíš na sušší pleť. Neumím si ho představit na mastnou pleť, jinak vypadá docela přirozeně, ale je nutné ho dost přepudrovat, na pleti mi přišel dost těžký a ulepený (mám pleť smíšenou/suchou).

  • Nezvýrazňuje suchá místa
  • odstíny jsou dost dooranžova
  • na pleti dlouho nevydrží
  • Dělá dojem mastné pleti
  • zalejzá do pórů


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.3.2012 20:26:06

Absolutně mi nevyhovoval. Nanášel se sice dobře, ale vůbec nevydržel. Už za hodinu po nanesení začal vypadat dost neupraveně, pleť se leskla a make-up se sléval a dělal mapy na obličeji. Taky mi byla nepříjemná "šlehaná" struktura make-upu. Nedoporučila bych ho.

  • cena a dostupnost
  • na pleti nevydrží
  • na pleti vytváří mapy


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Make-up má pěkné odstíny, líbí se mi skleněná lahvička s praktickou pumpičkou. Krásně se roztírá, nezvýrazňuje póry. Mám mastnou pleť, matná mi s tímto make-upem vydrží asi 3-4 hodiny, což je u mě normálka, protože se mastím rychle s jakýmkoliv výrobkem. Znovu bych si make-up koupila určitě, ale jelikož už se přestal vyrábět, tak mám smůlu.

  • cena
  • pěkné odstíny
  • praktická pumpička
  • nezvýrazňuje póry
  • hezky sjednotí pleť
  • žádný


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.3.2012 22:55:39

Make mi vyhovoval jen odstínem. Jinak hůře se nanášel (tak aby něco zakryl a působil rovnoměrně). A vypadal dobře tak hoďku po nanesení, potom se začal lesknout, zalézat do pórů a udělal na tváři fleky, takže si ho už rozhodně víckrát nepořidím. A balení je rovněž nanic, poslední třetina nejde dostat z lahvičky vůbec.

  • poměrně dobré osdtíny.
  • Nevyhovující složení.
  • Otřesně nepraktické balení.


věk
15-24


dehydratace
střední

Tento make-up jsem používala už od základky, než ho přestali vyrábět. Je lehký, na pleti ho téměř necítíte. Nijak zvlášť parfémovaný také není. Pumpička dobrá, vymáčknete množštví jaké chcete, ale když už je make-up úplně na dně, nejde dodělat. Špatně kryje a hodně se leskne(dojem mastné pleti).

  • Lehký
  • Skvěle se roztírá
  • Nekryje
  • Leskne se


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.5.2012 14:20:20

Na tento make-up jsem narazila nedávno v drogérii, kdy byl ve slevě, takže jsem neodolala a koupila si ho. Je lehounký, pěnový a krásně se nanáší. Vydržel mi na pleti zhruba 2hodiny (při teplém počasí někdy i míň). Velká nevýhoda je, že se nedostanete k celému make-upu (velká část je úpně na dně, kterou pumpička nenasaje).

  • lehký
  • pěnový
  • kryje
  • snadno se nanáší
  • pumpička nenasaje všechen make-up


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.8.2012 12:52:22

Používala jsem ho celkem dlouho, než ho společnost Maybelline CZ stáhla z prodeje. O nic jsme tedy nepřišly, dámy. Udělal krásně hebkou pleť, jen co je pravda, ale takhle krásně nalíčená vydržela okolo dvou hodin. Nicméně, musím přihlédnout i k ceně, která jaksi napovídá, že nepůjde o kdo-ví-jak wow záležitost. Průměr všech průměrů.

  • hebká pleť
  • vůně
  • výdrž
  • balení


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 2.12.2017 23:54:25

Tento make-up sa už asi kúpiť nedá, nepozerám už po stojane s touto značkou. Make-up patril medzi tie horšie, výdrž mal mizivú, odtiene boli celkom fajn ale po nanesení menili farbu do oranžova. Balenie bolo však praktické a pekné, s pumpičkou. Konzistencia bola akurát, ani príliš tekutá, ani hutná, dobre sa rozotieral.

  • - balenie s pumpičkou
  • - odtiene do oranžova
  • - výdrž


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené