Essence Štětec na tvářenku recenze a zkušenosti

Štětce na tvář Essence Štětec na tvářenku
Štětce na tvář Essence Štětec na tvářenku - obrázek 1
Štětce na tvář Essence Štětec na tvářenku - obrázek 2
Štětce na tvář Essence Štětec na tvářenku - obrázek 3
5 4.1 43
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 68% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 25 - 85 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 43 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Štětec na tvářenku

věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.3.2012 16:42:44

Štětec na tvářenku od Essence mě mile překvapil. Jeho chloupky jsou krásně jemné, na tváři velmi příjemné a vůbec nevypadávají. Také mi vyhovuje jeho zkosený tvar, skvěle se s ním konturuje obličej - dá se s ním také nanést bronzer či pudrový rozjasňovač. Nemá dlouhou rukojeť, takže se dá používat jako cestovní.

  • vzhled a tvar
  • jemné chloupky
  • cena
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.3.2012 07:24:15

Jak bych mohla zapomenout na tenhle skvělý štěteček, je jemný a tvářenku, bronzer, či rozjasňovač krásně rovnoměrně roznese přesně tam, kde chci, u jiných štětců jsem měla někdy problém. Je malý, skladný a štětiny drží kde mají. Určitě bych koupila znova (ale vypadá to, že vydrží dlouho:-)

  • Jemné štětiny
  • Skladnost
  • Přesnost
  • Rovnoměrnost
  • Cena
  • Nevím o žádném


Další recenze od 14.4.2012 08:51:06

Tento štětec na tvářenku vůbec není špatný. Koupila jsme si ho především kvůli super ceně. Má velikost tak akorát do ruky i do kabelky a velice přijemné štetiny. Tvářenka i bronzer se s ním dobře nanáší. Vůbec mi nevadí ani barevné zpracování, naopak se mi ta růžová líbí. Takže ho doporučuji :)

  • cena
  • velikost
  • barva
  • nic mne nenapadá


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.4.2012 22:35:35

Štetec na tvářenku od Essence mi plně vyhovuje, na to, že není příliš drahý, tak plní skvěle svou funkci. Má hrozně jemné a příjemné chloupky, tvářenka se s ním nanáší skvěle. Je naprosto úžasný, já rozhodně doporučuji. Poměr cena a kvalita super, za mě ano.

  • hebké štětinky
  • cena
  • nic


Další recenze od 15.4.2012 10:21:35

Výborný štěteček, krásně se s ním nanaší jak tvářenka, tak i bronzer. Svou kvalitou se varovná mnohým několikanásobně dražším štětcům. Jediné mínus pro mě je vzled štětce. Růžovo-fialová barva příliš "bije" do očí a celově působí až moc pubertélně :)

  • nevypadávají štětinky
  • cena
  • Barevné provedení


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.4.2012 22:27:25

U mě naprostá spokojenost a za tu cenu opravdu povedený výrobek. Má jemné štětinky, které nevypadávají. Velikost štětečku je také vyhovující. Dobře se s ním nanáší tvářenka, ale také pudr. Jediné malé mínus je, že nebylo součástí nějaké pouzdro. Určitě bych koupila znovu.

  • jemné štětinky
  • skosený tvar
  • žádné


věk
15-24

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.5.2012 15:57:22

Za tu cenu pro mě parádní výrobek. Chlupy jsou romnoměrně střižené, nevypadávají a jsou příjemě hebké. Sympatická je barva a malá velikost, tudíž se jednoduše vejde do cestovní taštičky. Tvářenka se mi tím nanáší tak průměrně, stejně to pak vždycky přejedu kulatým štětcem ;)

  • příjemný na pleť
  • nevypadávají chlupy
  • nevím


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 15.6.2012 13:54:22

Štětec na tvářenku mi hned padl do oka díky svému barevnému růžovo-černému provedení. Uchvátil mě jemnými chlupy, tvářenka se nanáší opravdu přesně a rovnoměrně. Štětiny z něj, jako z jiných štětců, nevypadávají. Má více použití- například se dá použít na bronzer, v krajních případech i na pudr.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Jemné štětinky
  • Velikost
  • Tvar
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.11.2012 14:00:28

Tento štětec na tvářenku jsem si koupila poté, co jsem odepsala svůj "ex-štětec" od Dermacolu :) A musím říct, že jsem velmi spokojená! Byla jsem unešená z toho, jak je heboučký a příjemný. Kam se na něj hrabe DC ;) Tvářenku nanáší naprosto dokonale a přesně, jsem opravdu spokojená. Mám citlivou pleť a ostatní štětce mi oproti tomuto přišly jako otep slámy ;) Navíc má krásnou a neokoukanou barvu, padne do ruky jak ulitý a vejde se mi do opravdu malé kosmetické taštičky. A za ty peníze? Co víc si přát! :) Myslím, že může opravdu konkurovat dražším kolegům např. od Max Factor, Sephora apod. V případě nouze se dá použít i na pudr, jak již bylo zmíněno :) Já osobně jsem to zkusila již několikrát :)

  • velikost vhodná do kabelky
  • krásně se s ním pracuje
  • padne do ruky jako ulitý
  • příjemný na pleti
  • heboučký
  • cena
  • nemám co bych vytkla


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Kvalita štětečku je úžasná. Štěteček má velmi jemné štětinky, s kterémi bych se pořád hladila. Štěteček je za úžasnou cenu a velmi dostupný. Určitě bych štěteček doporučila svým známím a určitě si ho koupím znovu. Od Essence mám i úplně stejný štěteček na pudr.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Velmi jemné štětinky
  • Vzhled
  • Žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.12.2012 16:35:33

Pro mě milé překvapení. Bůhví co jsem od něj nečekala, ale mile překvapil. Má příjemné jemné štětinky. Mám ho už nějaký pátek a vypadá pořád jako nový. I po xtém "praní" nevypadla jediná štětinka. Tvářenka se s ním nanáší příjemně a pohodlně. Co si budeme povídat, žádná Sigma to není, ale za málo peněz hodně muziky. Oceňuji, jak je malý, krásně se vejde do malé kabelky. Líbí se mi i jeho barevné provedení. Není důvod, proč ho nezkusit.

  • jemné štětinky
  • skladný (vhodný na cesty)
  • cena
  • barevné provedení
  • žádné


Další recenze od 4.12.2012 18:30:34

Štětec mě zaujal svojí cenou samozřejmě, a jsem víceméně spokojená. Nevím jestli je to špatnou tvářenkou, ale tím jak je hladoucky, jemnoucky.. tak mi tvářenku špatně zachytává, ale já ji mám hodně tuhou. Možná bych byla raději, kdyby byl o maličko hrubší. Ale za ty penízky.. jsem spokojená.

  • příjemná na dotyk
  • velikost
  • cena
  • příliš jemná


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.12.2012 22:50:17

Dlouho jsem sháněla obyčejnější levnější štětec na tvářenku. Šla jsem do drogérie Rossmann a hned jsem našla dva, jeden však byl úplně obyčejný černý a tento mě zaujal svým designem. Po otevření jsem byla taktéž velmi překvapená. Jak lehkostí štětečku, tak jeho neopotřebovávání. Pokud ho ztratím a bude se ještě prodávat, koupím si jej nejspíš znovu :)

  • Design
  • Jemnost
  • Nanášení
  • Zatím žádné


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.1.2013 15:26:07

Mám ho už asi několik měsíců a je to dobrý štětec z těch běžně dostupných v drogériích a za málo peněz. Štětinky jsou neuvěřitelně jemné, takže při líčení na pleti skoro necítíte, dobře se čistí, štětiny při mytí nebarví a hlavně štětivky nevypadávají. Jakou nouzovka a nebo pro nenáročné mohu jedině doporučit. Navíc, některé štětce po umytí páchnou a tento ne.

  • cena a dostupnost
  • jemné štětiny
  • štětiny nebarví ani neopadávají
  • dobře se čistí
  • nic


věk
15-24


dehydratace
nízká

Štětec není úplně nejhorší, vlas z něj neodpadává, ale stále si nemůžu pomoci s tím, že mi připadá, že vlas je takový strašně jemný, až moc....Navíc doteď jsem si kupovala jen štětce s přírodním vlasem, tento je syntetický a teď když mám s čím srovnat tak už jedině ty přírodní! Říkala jsem si, že za tu cenu je do dobré, ale potom jsem si koupila tento štětec od Basic za 39 Kč s přírodním vlasem a kvalita se s tímto prostě nedá rovnat. Takže za mě ani za tu cenu ne.

  • cena
  • design
  • syntetický vlas
  • "příliš jemný"


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.2.2013 15:22:54

Po dobrých zkušenostech se štetcem na pudr jsem se rozhodla, že si koupím i tento a jsem stejně spokojená :-) Štětinky jsou krásně jemné - předtím jsem měla štětec od Rimmelu a ten se s tím nedá vůbec srovnat, byl strašně tvrdý a špatně se s ním zacházelo. Dobře se drží v ruce a svůj účel určitě plní dobře, navíc za tu cenu.

  • cena
  • velikost
  • je krásně jemný
  • nepelichá
  • dobře se s ním manipuluje
  • nic


věk
25-34


dehydratace
střední

Mě štětec docela zklamal, má hodně řídké štětiny, takže není dostatečně "tuhý". Tvrdou tvářenku (např. Bourjois) jím rozhodně nenanesete, ale na ostatní pudrové tvářenky je dostačující. Jemnost štětin taky není špatná, ale znám i jemnější (a i drsnější):-)) Za tu cenu určitě lepší drogerkový štětec nenajdu.

  • cena
  • nepadají štětiny
  • krásná barva
  • řídkost štětin


věk
25-34


dehydratace
nízká

štětec jsem ukořistila za nádherných 25kč ve výprodeji ve Schleckeru /jinak bych si jej nekoupila, nebot uz dva stetce na tvarenku mam :D/ a moc mo vyhovuje! je krasne jemny a hebky, pracuje vyborne, jakoukoliv tvarenku nanasi rovnomerne a dobre se drzi. urcite by prevalcoval jine, drazsi stetce. j navic se mi libi jeho design a barva stetin, ktere nepadaji! ja doporucuji!

  • cena
  • jemnost štětin
  • design a barva
  • pracuje dobre
  • nic


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Tenhle štětec na tvářenku mi vyhovuje. Je opravdu dost levný a vyhovující. Nejlepší štětec na tvářenku v drogériích. Líbí se mi jeho design a tvářenku nanáší opravdu dobře. Je jemný a štětinky nevypadávají. Jsem s ním moc spokojená a všem ho doporučuji :)

  • cena
  • dobře nanáší tvářenky
  • nevím


Další recenze od 6.4.2013 15:15:19

Tento štěteček je můj první. Předtím jsem tvářenku nepoužívala, takže nemůžu srovnávat. Strašně dobře se s ním tvářenka nanáší. Má jemné štětinky, takže nanášení je příjemné. Cena je taky super. Příště si určitě zakoupím znovu. Nemám co vytknout a vřele doporučuji :)

  • cena
  • jemné štětinky
  • velikost
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.4.2013 16:23:20

Další ze sady štětců Essence, které jsem měla možnost vyzkoušet, a nyní už vlastním. Zkosený tvar je jako dělaný pro nanášení bronzeru či tvářenky. Nutné však dávat pozor, ať se nic nepřežene, jelikož je ke konci celkem široký a mohl by třeba tvářenku zanést až tam, kde nemá co dělat. Štětinky jsou opět jemné, nevypadávají, štetec je menší, takže se vejde do kabelky a klidně do kufru na cestovnání. Kdyby se náhodou ztratil, za tuhle cenu si ráda koupím další.

  • jemné štětinky které nevypadávají
  • pěkný desing
  • nízká cena
  • nic


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.4.2013 11:35:56

Štětce moc nepoužívám, takže jsem nenáročný a nezkušený uživatel :-) . Tento mi zcela vyhovuje, je jemný a tvářenku roztírá tak, že líčení vypadá přirozeně. Používám ho více než půl roku a štětiny nevypadávají ani se nijak nemění. Pouzdro je praktické. Za tu cenu výborná kvalita, určitě bych koupila znovu. Doporučuji.

  • cena
  • jemné štětce
  • nelíbí se mi barevné provedení


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.4.2013 17:11:13

S tímto štetcem na tvářenku jsem moc spokojená a hodně mě překvapil. Je opravdu jemný, což mi velice vyhovuje. Tvářenku nabírá tak akorát a dobře se s ním maluje. Štětinky nevypadávají a ani se nedeformují. Na tváři je velmi příjemný a dobře se s ním dají malovat i kontury obličeje díky jeho zkosenému tvaru. Moc se mi líbí i zajímavé barevné provedení a za tu cenu? Prostě báseň.

  • zkosený tvar
  • jemné štětinky
  • nevypadávají
  • cena
  • asi nic


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.6.2013 14:32:36

Na štětce (především na make-up a oči) jsem náročnější, ovšem na tvářenku mi bohatě stačí tento štětec - možná spíše štěteček - od Essence. Není sice příliš hustý, ale je jemný. Barevné provedení mi nevadí, ale nevyhledávám jej. Co se týče funkčnosti, tak s ním nemám problém a docela dobrý na cesty, vejde se do kosmetické taštičky.

  • jemnost
  • cena
  • dostupnost
  • nemusel by být barevný


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Já vůbec nechápu, co na tomto štětci všichni máte. Koupila jsem si ho právě kvůli kladnému hodnocení tady na omlazení, těšila jsem se až ten levný zázrak vyzkouším, a naprosté zklamání. Vůbec se s ním nedá pracovat, štětiny se ohýbají, takže produkt akorát práší, a nenanáší se na pleť. Navíc je dost řídký a tvarem mi taky nevyhovuje. Zbytečná koupě...

  • cena
  • design
  • řídký
  • nekvalitní
  • práší
  • k ničemu


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.7.2013 13:05:39

Tento štětec je lidově řečeno : "v pohodě". Když si zrovna nechcete a nepotřebujete kupovat štětce od Sigmy, nebo vám na tom, jakým štětcem si napatláte tvářenku či bronzer nezáleží, kupte si tento. Nepelichá. A cena je pěkná, 79,-Kč, já osobně nevidím důvod, proč do štětce, kterým nanesu za pár vteřin tvářenku či bronzer, investovat více.

  • příjemná cena
  • nepelichá
  • nedělá na tváři po nanesení žádnou neplechu
  • ŽÁDNÉ


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.8.2013 20:51:25

Vypadá moc hezky a je opravdu jemný. To je bohužel všechno pozitivní, co se dá říct - hodně mi vadí krátká rukojeť, špatně se drží. Navíc má hrozně málo štětin, takže se s ním špatně pracuje a tvářenka se skoro nedá nabrat... holt něčím se ta nízká cena musí vyvážit. Příště se ale vyplatí víc investovat a pořídit si něco lepšího.

  • cena
  • vzhled
  • nedostatek štětin
  • krátká rukojeť
  • štětiny nedrží tvar, ohýbají se


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.9.2013 11:49:30

Koupila jsem si ho na doporučení kamarádky, která má krásný hustý a jemný štětec. Můj má polovinu štětin a navíc je hrubý a na tváři škrábe. Buď se jedná o špatný kus nebo to Essence začal šidit. Tvářenka se s ním špatně nabírá spíše jí rozpráší všude kolem. Pro mě osobně vyhozené peníze. Štětec na pudr z tého řady je mnohem lepší.

  • velikost
  • dostupnost
  • cena
  • malá hustota
  • nepříjemný na tváři
  • produkt se špatně nabírá


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.9.2013 19:57:33

Nepotřebuji štětce za 500, ale zase nechci aby mi na obličeji zůstávaly štětinky, takže jsem sáhla po tomhle štětci od essence a jsem opravdu spokojená. Zaujala mě už barva, je krásně výrazná a kombinace růžové a černé se mi moc líbí. Štětec má malou rukojeť, takže se výborně hodí i na cesty. Štětiny vůbec nevypadávají, je krásně hebký a dobře se s ním pracuje. Za ty peníze skvělá koupě.

  • cena
  • barva
  • kvalita
  • cestovní velikost
  • nevím


věk
15-24


dehydratace
nízká

Další recenze od 10.1.2014 16:37:53

Po zakoupení štětce na pudr (taky od Essence-ten fialový) jsem se rozhodla pro koupi i tady tohohle. Popravdě jsem očekávala víc.. není úplně špatný, jen mi moc nevyhovuje. Je krásně jemný, dobře zastřižený, dobře se drží,... ale prostě mi na něm něco nesedí. Trochu mi vadí i ten "plastový" smrad, ale to časem vyprchá. Je to tak půl na půl no:). Neříkám, že je špatný, možná s ním a bronzerem (protože ho používám pouze na b.) jen neumím pracovat a teď mu křivdím:D. No doporučuju nenáročným zákazníkům, kteří nechtějí moc utrácet:-). (dávám mu 74%)

  • design
  • příjemný
  • dobře střižený
  • velikost
  • nádherná barva
  • nepracuje se mi s ním nejlépe
  • smrdí
  • cena
  • moc uzoučký


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 11.5.2014 16:22:32

Kupovala jsem ho v době, kdy jsem ještě kosmetiku moc neřešila. Za tu cenu.. proč ne? Protože má moc dlouhé štětiny a tvářenku není do pokožky schopný zapracovat tak, jako jeho kolegové s kratšíma štětinama. Navíc je poměrně řídký a přijde mi spíš jako nějaká štětka na prach. Za mě určitě ne. Spíš si kupte tvářenkový štětec od Ebelin (fialová rukojeť) z DM :)

  • Cena
  • Moc dlouhé štětiny
  • Je řídký
  • Je krátký


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.6.2014 13:22:21

Nemůžu si pomoct, ale i když jsem s tímto štětcem spokojená, vadí mi, že je málo hustý. Používám ho tedy na tvářenku a s aplikací jsem spokojená, ale prostě mi to vadí. Je opravdu jemný, málo hustý. Pěkně vykonturuje obličej. Je přesný. Při větším tlaku se štětiny ohýbají. Při praní barvu nepouští a štětiny nevypadávají.

  • Přesnost aplikace
  • Obal ke štětci
  • Štětiny nevypadávají
  • Cena
  • Dostupnost
  • Není vůbec hustý


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 7.9.2014 20:20:26

Tvářenku moc často nepoužívám, proto jsem si chtěla koupit spíše nějakou levnější variantu, která mi občas postačí. A jsem naprosto překvapená tímto štětcem za tak nízkou cenu. Drží krásně tvar, tvářenka se snadno nanáší, rukojeť je akorát dlouhá a navíc štětinky nevypadávají, což považuji za hlavní přednost štětce. Mimo to se mi moc líbí barevné provedení. Doporučuji.

  • cena
  • jemnost
  • štětinky nevypadávají
  • drží tvar
  • barevné provedení
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Logicky mě v drogerii zaujala jeho růžová barva, proto jsem koupila :)) Nicméně pro aplikaci tvářenky nebo bronzeru pro mě není vhodný. Štětinky jsou sice příjemně měkké a hypoalergenní, ale na můj vkus jsou příliš dlouhé a "rozházené" do všech stran a když chci opravdu precizní vystínování bronzeru nebo tvářenky, nepodaří se. Už jsem koupila jiný štětec od značky Hakuro a to je jako nebe a dudy.

  • barva
  • příjemný materiál
  • při prvním použití nezapáchá
  • cena
  • moc měkké a dlouhé štětinky
  • špatně se s ním nanáší a vykresluje bronzer i tvářenka


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.11.2014 22:55:04

Do začátků jsem chtěla pouze nějaký levný štětec a tak padla volba na Essence. Štětec je jemný a příjemný na pleti. Produkty se s ním nanáší dobře. Je akorát velký a barva se mi líbí také. Chlupy nevypadávají. Někdy mám problém s jeho jemností při ztrácení bronzeru do tvářenky, takže musím vzít nějaký hrubší, ale to neberu jako velké mínus.

  • cena
  • jemnost
  • velikost
  • nanášení
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.3.2015 21:43:26

Tento štětec se mi moc líbí, neštípe na pleti, tvářenka se s ním nanáší hezky, je zkosená, takže stačí jen přetírat a je to, má jemné štětinky, dobře snáší čištění, za tu dlouhou dobu co ho mám mi snad nevypadla ani jedna štětina a mám ho asi rok a půl, jsem s ním spokojená, ale znám i štětce s jemnějšími štětinami, každopádně tento je nejdostupnější v drogériích a cena je na tu kvalitu moc dobrá

  • hezky se s ním pracuje
  • nepelichá
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.11.2015 09:50:33

S tímto štětcem od Essence jsem velmi spokojená.Má jemné a měkké štětiny v množství tak akorát.Žádná velká štětka. :D Tvářenka se s ním krásně nanáší a konturovat obličej jím jde taky parádně.Je jemně skosený,plošší,takže se vám nestane,že by tvářenka(bronzer) skončil jinde než na místě určení...vyhovuje mi i velikost,která se vejde do kosmetické taštičky při cestování.

  • vzhled
  • skosený tvar a množství štětin
  • výdrž
  • nepouští chlupy
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.11.2015 16:19:03

Tento štětec je naprosto úžasný! Celkově mám ráda štětce od Essence, jsou vynikající. Štětec je krásně heboučký, velice příjemný na obličeji, udělá přirozený vzhled při nanesení tvářenky. Co se týče údržby, tak je bezproblémový. Štětiny nevypadávají, umývá se snadno a i rychle schne. Pokud váháte, rozhodně do toho jděte, lepší štětce než od Essence jsem neobjevila.

  • Cena
  • Hebkost
  • Dobře se s ním manipuluje
  • Dobře se udržuje
  • Žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Nikdy jsem neměla speciální štětec na tvářenku, vždy jsem používala buď štětec na pudr, nebo ty přiložené u tvářenek. Musím říct, že tento štětec je skvělý. Je krásně heboučký. Delší dobu mi trvalo, než jsem se naučila pracovat s tímto tvarem štětce, ale po čase jsem si na něj zvykla a nyní je to můj denní pomocník. Navíc téměř nepelichá a za tu cenu je úžasný.

  • cena
  • téměř nepelichá
  • dobře se s ním pracuje


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.1.2016 18:45:47

Velmi pěkný štětec co do designu, ale kvalita pokulhává. Štětiny jsou celkem jemné, na tváři neškrábou, ale na můj vkus je štětec nedostatečně hutný a hustý. Navíc mi štětiny připadají hodně umělé, takové až "igelitové". Používám ho spíše na sypké produkty. Na hůře pigmentované a zapečené produkty se nehodí vůbec, protože štětiny nejsou dostatečně husté a pevné, aby produkt vůbec nabraly. Nevyhodila jsem ho, používám ho na cesty kvůli malé velikosti a zkoseným štětinám, ale určitě časem pořídím kvalitnější štětec tohoto tvaru. Doporučila bych ho spíše někomu nenáročnému, kdo hledá celkem fajn štětec za dobrou cenu. Nebo někomu, kdo se nelíčí často a chce štětec jen na občasné líčení. Jinak zkosení je super, tenhle typ štětců mám ráda.

  • desing
  • cena
  • vhodný max. pro sypké a silně pigmentované produkty
  • málo hutné a husté štětiny


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 10.8.2016 14:57:38

Tento štětec jsem si pořídila na základě předchozích recenzí a určitě nelituji. Používám ho na nanášení tvářenky a bronzeru. Zatím jsem nepozorovala vypadávání chlupů a jeho údržba je také snadná. Myslím si, že je to dobrý výrobek pro ty, co hledají nějaké levnější alternativy jako já. Určitě si jej pořídím znovu, až bude stávající opotřebený.

  • cena
  • nevypadávají chlupy
  • snadná údržba
  • nic


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

MAC 217 Blending Brush

4.3 84% 6 recenzí

Hůře hodnocené