Essence Štěteček na oční stíny recenze a zkušenosti

Štětce na oči Essence Štěteček na oční stíny
Štětce na oči Essence Štěteček na oční stíny - obrázek 1
Štětce na oči Essence Štěteček na oční stíny - obrázek 2
Štětce na oči Essence Štěteček na oční stíny - obrázek 3
5 3.6 16
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 57% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 60 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Štěteček na oční stíny

věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 21.10.2012 22:15:31

Musím teda říct, že se štětci od essence jsem maximálně spokojená :-) na tenhle jsem narazila náhodou v Globusu a chtěla jsem ho vyzkoušet. I když se s nim nedají vytvářet smokey eyes (nato ma essence jiné štětce) tak krásně rozetře stíny po celém víčku i bez většího množství (pokud máte dobře pigmentované stíny). Určitě bych si ho koupila znova.

  • cena
  • desing
  • kvalita
  • nemá


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 29.11.2012 10:13:35

Mám uzší verzi tohoto štětce na "crease" - záhyb víčka.Tento štětec může směle konkurovat dražším výrobkům. Sice si potrpím na profesionální štětce s přírodním chlupem, ale ani tento plastový, který jsem koupila ze zvědavosti, není špatný. Úkol plní adekvátně. Samozřejmě je to takový "rozpočtový" výrobek, ale vzhledem k tomu, že tuto kosmetiku kupují hlavně mladší ročníky, alespoň mají možnost se naučit zacházet s pořádným kosmetickým nářadím. Když jsem byla náctiletá já, v drogeriích byly dostupné jedině ty příšerné aplikátory s houbičkou na konci. Nedávno jsem se s tím zkoušela nalíčit a zjistila jsem, že už to ani neumím.

  • cena
  • dobře se s ním pracuje
  • nepouští chlup, nelámou se vlákna
  • není přírodní a ani extra jemný, to se ale vzhledem k ceně nedá ani očekávat


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 30.12.2012 13:34:57

Dlouho jsem stíny nanášela jen prsty nebo "houbičkovým" aplikátorem. Podle toho to i vypadalo. Nedávno jsem si ale koupila tento štětec a na to, že je to můj první, tak jsem maximálně spokojená. S trochou cviku člověk vykouzlí krásné přechody a já jsem si s ním dokonce vytvořila i krásné kouřové líčení. Jsem s ním spokojená.

  • hezky padne do ruky
  • pěkně se s ním pracuje
  • vytváří krásné plynulé přechody
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 11.1.2013 09:19:19

Jelikož se mi zničil štětec na oční stíny tak jsem na rychlo potřebovala nový tak jsem sáhla po tomhle od essence...Nejsem na štětce nějak moc náročná, ale tenhle mi nevyhovuje, špatně se mi s ním "nabírají" oční stíny, většina stínu mi ze štětce opadne, to se mi u jiných nestávalo a to jsem zkoušela různé stíny abych se ujistila že to je štětcem a ne očními stínami. Navíc mi přijde i takový dost tvrdý. Co na něm hodnotím kladně je určitě cena a možná i vzhled. Věřím že jiným slečnám vyhovuje, mě ovšem vůbec.

  • Vzhled
  • Cena
  • Špatně na něm drží stín
  • syntetické štětinky
  • přijde mi dost tvrdý


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 11.1.2013 09:52:41

Koupila jsem ho kdysi z nouze jako rychlou náhradu a spíš ho řadím k průměru. Na drogérkový produkt je dobrý. Dobře padne do ruky, celkem dobře se mi s ním pracovalo, ale je pravda, že hůř na sobě udrží stíny ovšem. Jako rezervní štěteček a pro nenáročné na líčení je to určitě perfektní produkt, ale už jsem si zvykla na lepší. Jinak není nic, co byhc mohla vytknout, protože cena je dobrá a dostupnost je perfektní.

  • dostupnost a cena
  • dobře padne do ruky
  • pro nenáročné je skvělý
  • štěteček špatně drží stíny na sobě
  • jsem zvyklá už na kvalitnější produkty


věk
25-34

oči
zelené

Za málo peněz hodně muziky. Sice to není úplně profi štětec, ale pro neprofesionální každodenní líčení, tedy to, co potřebuje většina z nás, naprosto vyhovující. Je poměrně jemný a nepelichá, stíny umí rozetřít pěkně. Jak už tu bylo psáno, na stínování se víc hodí jiné štětce, ale jinak vyhovuje a moc. Plus je taky pěkný design, moderní barvy a obal.

  • Cena
  • Funkčnost - tvar a hustota
  • Nepelichá
  • Pěkné, líbivé provedení
  • Žádné


Další recenze od 10.2.2013 19:11:24

Tak s tímhle štětečkem jsem spokojená, stíny se s ním nanášení dobře, někdo píše, že je hrubý, mě to tak nepříjde, oči mi tedy rozhodně nedráždí. Určitě doporučuji, koupila bych si ho znovu. Vyhovuje mi i obal, do kterého pravidelně štěteček ukládám

  • cena
  • balení
  • žádné


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 22.3.2013 07:48:00

Tenhle štětec jsem si koupila narychlo a za mě teda děs. Jinak mám značku celkem ráda, ale štětec mě totálně zklamal. Stíny na něm špatně drží, opravdu hodně škrábe, se stínem se i špatně pracuje. Jediné co je dobré, že štětiny nevypadávají. Pro mladší holčiny možná, ale i tak jen na chvíli, já už určitě nekoupím.

  • štětiny nevypadávají
  • hrubý
  • špatně se s ním pracuje


věk
25-34

oči
šedé

Jsem vždycky ráda, když najdu nějakou kosmetickou vychytávku za super peníz. Tenhle štěteček je moc fajn. Nejvíce oceňuju to, že nepelichá. Nemusím tak sbírat chlupy po celým obličeji. Má pěknou barvu a roztírá stíny taky v pohodě. Jen se mi na můj vkus zdá docela tvrdej, ale to je vzhledem k ceně celkem nepodstatný detail.

  • cena
  • nepelichá
  • hezká barva
  • trochu tvrdší


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 8.9.2013 11:28:35

Velice praktický štětec, navíc za skvělou cenu. Stíny se nanášejí velice snadno, rovnoměrně, s jistou dávkou zručnosti lze vytvořit efekt kouřového líčení. Štětec je měkký, na oku příjemný. Design štětce je jednoduchý, ale lákavý. Pokud někdy bude nutné, určitě koupím znovu. Poměr cena/výkon je skvělý a určitě doporučuji ho vyzkoušet.

  • Měkkost
  • Design
  • Velikost
  • Cena/výkon
  • Žádné


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 13.4.2014 20:47:41

Na první pohled to byl dokonale vypadající a hlavně levný štětec. Za cca 40 Kč jsem ho v regálu nemohla nechat. Jenže po umytí následovalo zděšení. Půlka štětin byla pryč. Prostě štětec vypelichal. Navíc štětiny nejsou rovně zastřižené. Myslím si, že mám opravdu vadný kus. Stíny se dají nanést, ale že by to bylo nějak extra super, tak to zase ne..

  • Cena
  • Dostupnost
  • Vypadávají štětiny


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 25.5.2014 12:41:39

Tohle byl můj první štětec na stíny a jsem s ním celkem spokojená. Stojí cca 40,- a součástí je i obal. Štětiny jsou v pořádku, nevypadávají a nepouští barvu. Štětec zatím drží pohromadě. Co mi vadí, je že nedrží stín na štětinách. Musím na stín dost přitlačit, abych něco na víčko nanesla. Plus je, že se mi s ním dost dobře dělá spodní linka :). Už bych si jej nepořídila.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Obal
  • Dobře se nanáší spodní linka
  • Nepelichá
  • Nedrží stín moc dobře


věk
25-34

oči
zelené

Tento štětec mě zklamal, jak jsem spokojená s tím na kouřové líčení očí od stejné značky tak tento fakt ne, špatně se mi s ním nanáší jakékoli stíny, má takové krepaté štětiny, navíc mi nejsou na očích příjemné, přijde mi, že škrábou, jinak vypadá moc hezky, nevím jestli jen já mám vadný kus, docela mě to mrzí, jinak se mi líbí, že má pouzdro do kterého ho můžu schovat na cesty

  • cena
  • balení
  • škrábe na očích


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 12.5.2015 18:10:11

Hľadala som štetec na púder,bohužiaľ u nás na púder nie je,je len Kabuki,ktorý neviem prečo,sa mi nejak nepozdáva.Padol mi do oka tento štetec na očné tiene.Vypadal dobre,tak som ho vzala.Tiene používam málo,nejaké prechody,tieňovanie,tiež nejak extra nezvládam,takže nebudem vyhadzovať za štetce neviem koľko,keď mne toto bohate stačí.Štetec sa príjemne drží,je jemný,dobre sa s ním nanáša tieň,ide samozrejme aj tieňovanie a strácanie.Je skôr vhodnejší pre nenáročnejšie,ak som aj ja.Takže,nemám mu čo vytknúť

  • dobre padne do ruky
  • nepadajú štetinky
  • jemný
  • cena
  • nič


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené