Essence Studio Nails Better than gel nails Top sealer recenze a zkušenosti

Top/base coats Essence Studio Nails Better than gel nails Top sealer
Top/base coats Essence Studio Nails Better than gel nails Top sealer - obrázek 1
Top/base coats Essence Studio Nails Better than gel nails Top sealer - obrázek 2
Top/base coats Essence Studio Nails Better than gel nails Top sealer - obrázek 3
5 3.7 27
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 71% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 59 - 70 Kč
  • Kvalita obalu 3.2
  • Celkem 27 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Studio Nails Better than gel nails Top sealer

věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 12.3.2012 23:34:20

Naprosto jedinečný bezkonkurenční drogerkový top coat, který krásně urychluje schnutí laku. Lakuje se velmi dobře a schne do vysokého lesku. Konzistence ani po čase nehoustne. Lak mi s tímto nadlakem vydrží hezký týden naprosto bez problému. Někdy ještě v průběhu týdne přidám jednu vrstvu, která obnoví lesk a opět prodlouží výdrž laku.

  • nehoustne
  • lesk
  • urychlení schnutí laku
  • dostupnost
  • cena
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 13.3.2012 17:25:16

Z tohoto produktu mám celkem smíšené pocity. Po prvním použití jsem byla nadšená, ale na druhý den se mi vrstva z nehtu sloupla vcelku.. jako nálepka... Nevím jestli bych si jej znovu koupila. Možná je také chyba v mém použití...

  • nehoustne
  • krásně lesklé nehty
  • nevidíte zbývající množství
  • vůně


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 13.3.2012 19:45:03

Hledala jsem nějakou levnější variantu Seche. K essence musim říct že schen docela rychle, můžete se rozloučit s obtisklými peřinami nebo vlasy :). Schne do hodně vysokého lesku který vydrží. A teď k nedostatkům. Vadí mi že není v lahvičce vidět kolik produktu zbývá, dále, lak s ním nevydrží déle, někdy mám pocit že spíš méně vydrží. A nevím proč, ale někdy se mi stane že se mi lak při schnutí u špiček nehtu jako odchlípne a zaschne tak, takže lak nevydrží, ale to se mi stává jen někdy, ještě musím vychytat kdy přesně nanést na lak (nanáším po asi 3 minutách na lak, možná je to málo ale více času nemám). Přesto si lak koupím znovu protože opravdu vytváří vzhled gelových nehtů (hodně lidí se mě ptalo jestli mám gelové) a schne rychle.

  • rychlé schnutí a vytvrzení laku
  • už žádné obstiskávání peřin a vlasů
  • nádherný lesk
  • výdrž
  • nejde v lahvičce vidět kolik je produktu


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 28.3.2012 09:27:20

Tento top coat od Essence schne docela rychle a do vysokého lesku. Bohužel ale vůbec neprodlužuje výdrž laku. Další nevýhodou je neprůhledná lahvička, takže není vidět, kolik ještě zbývá. Znovu si asi nekoupím, znám kvalitnější nadlaky.

  • Rychle schne
  • Lesk
  • Cena
  • Dostupnost
  • Neprodlužuje výdrž laku
  • Neprůhledná lahvička


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 15.4.2012 21:03:11

Jsem velmi příjemně překvapená. Koupila jsem si ho na základě doporučení, že je hodně podobný SecheVite a musím uznat, že ano, velmi rychle schne a do vysokého lesku. Prodlouží životnost laku i o dva, tři dny. Nestahuje špičky a ani nerozmazává čerstvě nalakovaný lak.

  • rychleschnoucí
  • cena
  • žádné


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 16.4.2012 21:18:57

Tento top coat od Essence je pro mě malý zázrak. Ještě nikdy mi barevný lak na nehteh nevydržel tak dlouho. Nehty jsou krásně leské. Skutečnš mi to připomíná gel-lak.Super je, že rychle schne. Obal mi přijde nic moc, blbé je, že není průhledný. Rudý lak mi na nehtech vydrží až 4-5 dní.

  • lak pod ním dlouho vydží
  • vysoký lesk
  • schne rychle
  • ošklivý a nepraktický obal


věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 17.4.2012 12:08:31

Koupila jsem si ho po přečtení doporučení tady na Omlazení, a musím jen pochválit. Dávám ho na levné laky, které vydrží déle, rychle schne, udělá super efekt gelových nehtů, jediné, že se mi odlupuje po kusech, ale to až tak po 5-6 dnech. Musím pochválit kvalita vs cena, chtělo by to jen průhledný obal, aby člověk věděl, kolik ho ještě má

  • rychle schne
  • prodlouží trvanlivost laku
  • cena
  • špatný obal


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 10.6.2012 16:38:48

Za mě jeden z nejhorších výrobků, které se mi od značky Essence dostaly do ruky. Koupila jsem si ho na základě recenzí jak tady tak na různých jiných stránkách a těšila jsem se, jak doma vyzkouším. Recenze nelhaly v tom, že rychle schne a to do vysokého lesku. Problémem však je, že hned druhý den po nalakování se top coat s barevným lakem začal sloupávat - ne odloupávat. Stačilo trošku zatáhnout a stáhla jsem barvu s laky jako samolepku a pomalu už jsem nepotřebovala odlakovač. Takže za mě opravdu ne!! Myslela jsem, že prodlouží výdrž nalakování nehtů a lesk měl být příjemný bonus. Bohužel, vypadá hezky, ale na to, abych si každý večer dělala komplet celé nehty znova a znova a druhý den se strachovala, kdy se mi to odloupne - na to opravdu nemám čas :( . Mrzí mě to, ale jjiž nikdy víc nekoupím a rozhodně nedoporučuji.

  • rychle schne do lesku
  • druhý den lze sloupnout jako samolepku


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 18.6.2012 22:37:38

Koupila jsem si na základě dobrých ohlasů v recenzích tady na omlazení a na internetu a udělala jsem dobře. Lak schne opravdu rychle, takže už se mi nestává, že když jdu za deset minut něco dělat lak se mi "rozrýpne". Navíc nehtům dodává vysoký lesk a pokud se mi v barevném laku udělá nějaká menší bublinka tento topcoat ji zakryje. Prodlužuje výdrž laku. S topcoatem mi lak vydrží cca 4 - 5 dní, někdy i déle.

  • rychle schne
  • zabraňuje otiskům na laku a "rozrýpnut" laku
  • dodává nehtům lesk
  • prodlužuje výdrž laku
  • špatný obal - není vidět kolik laku zbývá


věk
25-34

nehty
pevné

Tento sušič jsem si koupila, když mi došel seche a další byl teprve na cestě. Přiznám se, že za ty peníze jsem žádný zázrak nečekala, ale byla jsem příjemně překvapená. Musí se tedy chvíli po nalakování barevným lakem počkat, jinak má tendenci jej stahovat a schne o chlup déle než seche, ale nesundává špičky. Bohužel jsem ho teď dlouho v Rossmanu neviděla, takže až bude, nakoupím do zásoby. Nehoustne, dobře se nanáší. Akorát není vidět kolik laku ještě zbývá.

  • rychle schne
  • štěteček
  • nestahuje špičky
  • do obalu není vidět


Další recenze od 22.8.2012 17:01:23

Tento top sealer mě velmi zklamal. Balení je sice hezké, ale není vidět kolik tam je laku, lak mi vysychá. Lak po něm krásně vynikne, je to sytější barva, ale druhý den po nalakování si klidně lak můžete sloupnou, takže nesplňuje to, že by měl zvýšit výdrž laku. Výhoda je určitě, že krásně rychle zasychá, jinak mě neoslovil a příště si ho nekoupím.

  • Barevný lak krásně vynikne
  • Rychle zasychá
  • Balení je hezké
  • Ve flakonku není vidět kolik zbývá laku
  • Lak vysychá
  • Loupe se
  • Lak stejně nevydrží


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 22.8.2012 19:03:43

Nevím, jestli jsem na Essence produkty vysazená, ale zase není co chválit. Říkala jsem si, že se třeba ponaučili, že u nových laků bude výdrž lepší, ale zase není! Lak se slupuje už první den a to rovnou celý nebo aspoň velký kus. Není jediný důvod si ho kupovat, ve stejné cenové relaci najdete mnohem lepší laky.

  • žádné
  • velmi malá výdrž


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 17.10.2012 16:47:06

Koupila jsem si lak před pár dny a zkusila ho na NudeGlam od essence a je to překrásné! Nehty mám jako skleněnky. Jsou neuvěřitelně lesklé a schne opravdu rychle. Dala jsem top coat ve dvou vrstvách jak doporučují na lahviččce a jsem velmi spokojená. Mám ho chvíli, takže nemohu posoudit výdrž, ale efekt je super!

  • rychle schne
  • cena
  • efekt skla
  • nevím


věk
25-34

nehty
lámavé

Tento lak jsem si koupila na základě recenzí tady na Omlazení a opravdu nelituju. Jeho nejlepší vlastnost je urychlení zasychání laku. Během pár minut je lak suchý a pevný, nehrozí žádné otisky ani vrypy. Úžasné! Jediným mínusem je, že nijak zvlášť neprodlužuje výdrž laku - při dvou barevných vrstvách + top sealer zhruba 5-6- dní, což je u mě normál i bez top coatu. Ale doporučuji, za tu cenu super!

  • urychluje zasychání laku
  • vytvrzuje
  • super cena
  • neprodlužuje výdrž laku


věk
15-24

nehty
pevné

Další recenze od 15.11.2012 18:53:17

Schne rychle a vzhled gelových nehtů taky splňuje. Ale jak už bylo psáno, loupe se. Stalo se mi pouze jednou, že mi lak vydržel týden bez odlupování, takže jsem to přisuzovala tomu, že záleží i na barevném laku, který si pod tento top coat nalakuji. Přesto ho pořád používám, zatím jsem nenašla lepší náhradu.

  • cena
  • dostupnost
  • schnutí
  • vzhled gelových nehtů
  • odlupuje se


věk
25-34

nehty
přírodní

Skvělý výrobek, který si pravidelně kupuji. Stačí nanést jednu vrstu po aplikaci a zaschnutí barevné vrstvy. Prodlužuje životnost laku, lak se tolik neslupuje (bez topperu mi lak vydrží cca 2 dny, s topperem 4-5 dnů). Má trochu gelovitou konzistenci, skvělě uchrání třpytkové laky, třpytky se potom neodlupují, protože nevystupují ven z povrchu nehtu. Cena je super, kolem 60 Kč, dá se sehnat v kterékoli drogerii se stojanem Essence. Ještě je jedna verze tohoto topperu s vysokým leskem "high gloss", ta mi přijde ještě lepší. Doporučuji.

  • dodává lesk
  • chrání lak před sloupnutím
  • gelová konzistence
  • lak vydrží déle
  • žádné


věk
25-34

nehty
slabé

Tento top coat jsem si vyhlédla, že ho vyzkouším na popud tady na Omlazení. Mám ho ve verzi Fast Dry. Naprosto bezkonkurenčně urychluje schnutí laku. začnu palcem na levé ruce a když skončím malíčkem na pravé, palec na levé ruce už je suchý. Také schne do velmi vysokého lesku a nehty pak vypadají opravdu jak gelové, hlavně s normálními barvami. Velikou nevýhodou ale je, že mi barevný lak na nehtech téměř okamžitě po nanesení začně jakoby stahovat směrem ke středu nehtu, takže špičky nehtů jsou bez laku a u tmavých - tmavších barev to už nevypadá pěkně a dost mě to štve. Tutu verzi si už nekoupím. Až dodělám tento vyzkoušeím ještě tu druhou verzi "High Gloss".

  • cena
  • schne do vysokého lesku
  • podstatně urychluje schnutí laky
  • stahuje špičky laku směrem ke středu nehtu


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 25.4.2013 22:51:02

Koupia jsem na základě kladných recenzí a i když jsem byla ze začátku trošku skeptická, jsem velmi spokojená. Lak opravdu rychle schne a co víc - do vysokého lesku! Paráda. Barevný lak mi s ním vydrží klidně i týden bez poškození a to i ten levnější. Velikou výhodou je, že pokud se vám v barevné vrstvě udělá třeba nějaká bublinka nebo rýha, tak tenhle top coat jí zakryje a nehty jsou krásně hladké. Balení je pěkné, ale není vidět, kolik toho v lahvičce zbývá, což je škoda.

  • cena
  • rychle schne
  • vysoký lesk
  • zakryje drobné bublinky a rýhy
  • prodlouží výdrž laku
  • neprůhledný obal


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 16.5.2013 19:10:59

Schne opravdu rychle i na tlustší vrstvě laku. Po pár (v průměru 4) dnech se začne lak od špiček jakoby smršťovat a na bocích odchlipovat. Není to nic viditelného, ale zachytává to např. o vlasy. Když se po aplikaci a zaschnutí dá ještě tenká vrstva třeba efektového laku, tak je to v pohodě a nic z výše popsaného se neděje. A co mě teda vytáčí a navíc naprosto nechápu, proč se to děje je to, že mi na přesahujících koncích nehtu dělá matný efekt... takový prostě nepravidelně ohraničený flek:( Při první aplikaci se to nedělo, při všech dalších ano.

  • rychlé schnutí
  • usušení jakkoli tlusté vrstvy
  • řídká konzistence, která se dobře nanáší
  • smršťování
  • matné konce
  • neprůhledné balení
  • nic moc štěteček - mohl být širší


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 12.6.2013 14:01:56

Z tohoto top coatu jsem nadšená! Lak schne opravdu bleskově a to do vysokého lesku. Nehty pak vypadají přesně tak, jak hlásá obal - jako kdybych je přetáhla gelem. Barevný lak mi s tímto nadlakem vydrží tak o dva dny déle než normálně. Jediné, co mi na laku vadí, je neprůhledný obal. Více bych ocenila, kdyby bylo vidět, kolik produktu v lahvičce zbývá.

  • rychle schne
  • schne do vysokého lesku
  • prodlouží výdrž laku
  • neprůhledný obal


Další recenze od 14.6.2013 09:30:43

Nejlepší, co jsem kdy měla. Výborně se nanáší, rychle schne, dodá nehtům vysoký lesk a hlavně ta VÝDRŽ. S tímto top sealerem mi jakýkoliv lak vydrží opravdu dlouho. Na obalu píšou "naneste 2 vrstvy", ale stačí i jedna a je to naprosto v pořádku. Lak má hustější konzistenci, než ostatní top sealery co jsem kdy měla, což opravdu dodává dojem gelových nehtů. Nehty si upravuji sama už řadu let a několikrát se mi stalo, že si lidé mysleli, že mám nehty potažené gelem, tak jsem je vyvedla z omylu, že ne, že používám tento Top sealer od Essence. Je opravdu super a koupím jej znovu až mi dojde.

  • Výdrž
  • Rychleschnoucí
  • Výsledný efekt
  • Není vidět kolik v lahvičce zbývá


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 18.10.2013 23:33:58

Na tento lak jsem úplnou náhodou narazila v nějaké diskuzi a byl tam dost chválený, tak jsem ho prostě musela mít. A rozhodně nákupu nelituji, spíše naopak! Nalakuju nehty obvyklým způsobem a když na ně použiju ještě tento top coat, změní se v nádherně lesklé nehty, které vypadají téměř jako gelové, ale přesto o něco přirozeněji. Lak velmi rychle zasychá a zabrání tak otiskům a rýpancům do laku. Vytvoří se kompaktní vrstva, která vyztuží nehet a chrání ho před třepením a zamezí loupání laku. Pro mě je to jednička na trhu a za skvělou cenu. Vadí mi černý obal, ale jsem schopná to přehlédnout :).

  • cena
  • efekt gelových nehtů
  • nehty jsou odolnější
  • ultra rychle zasychá
  • lesklé nehty
  • černý obal


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 25.11.2013 10:04:23

Ze začátku jsem byla z tohoto laku ladšená. Měl dobrou konzistenci, při dvou vrstvách byly nehty jako ocel a lak držel jako přibitý. Nehty působily, jako by byly potažené gelem a byly vysoce lesklé. Bohužel po velice krátké době lak zhoustnul a velice špatně se nanášel. Další velké mínus je, že stahuje lak ze spiček a to docela hodně.

  • dlouhá výdrž
  • stahuje barvu ze špiček
  • lak brzy zhoustne


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 15.8.2014 21:11:40

Úžasný top coat. Koupila jsem ve verzi high gloss. Opravdu rychle schne, dlouho vydrží a nádherně se leskne. Stačí bohatě jedna vrstva. Jsem z něj nadšená, protože už jsem toho vyzkoušela hodně, ale buď dělal bublinky nebo jsem druhý den měla obtisklou peřinu. Tohle se vám opravdu s tímhle skvělým výrobkem nestane!

  • lesk
  • výdrž
  • nedělá bublinky
  • cena
  • neprůhledná lahvička


věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 14.2.2015 23:13:23

Tenhle top coat má jen jednu chybu a to, že není nikde k sehnání. Tip pro holky z Prahy, mají ho V Tescu na Národní, jinak jsem ho nikde neviděla. Tento top coat schne velice rychle,dobře se s ním lakuje, nehty po něm mají opravdový gelový look, ale hlavně prodlužuje výdrž laku. Jsem opravdu spokojená a určitě si ho koupím znovu. Černý obal není moc praktický, jinak super.

  • cena
  • lesk
  • prodlužuje výdrž laku
  • černý obal


věk
15-24

nehty
přírodní

Pane boze, ano , ano , ano. Za me osobne jednoznacne NEJlepsi top coast, ktery jsem vyzkousela!!! :) Schnuti trva cca 20 minut ne-li min. Strasne dobre se nanasi a vytvari opravdovy vzhled gelovych nehtu! Ovsem blbe je, ze se spatne shani. Pokud ho tedy uvidite tak po me sahnete a opravdu nebudete litovat. Co se tyka prodlouzeni vydrze tak si myslim, ze taky velkou roli v tom hraje znacka laku. Se vsemi laky krome Essence mi opravdu vydrzi dyl, coz je fakt zajimavy.

  • cena
  • stetecek
  • schnuti
  • cerna barva obalu
  • dostupnost


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 6.3.2015 15:54:15

Koupila jsem na základě recenzí zde. Žádný lak mi nevydrží dlouho bez poškození, protože jsem celý den v rukavicích nebo v kontaktu s vysušující dezinfekcí. Po několika pokusech letí tento lak do koše. Ať dělám co dělám, tak po nalakování barevným lakem a nanesením tohoho se mi ten barevný začne rozpouštět a zdrcávat, rozpíjet, a to jsem ho zkoušela nechat dlouho zasychat, různé značky, takže jsem musela pokaždé odlakovat. A když už se to jakž takž povedlé, za den nebo 2 se lak sloupnul celý jako nálepka. Za mě tedy naprostý propadák, a o neprůhledném obalu ani nemluvě.

  • žádné
  • sloupne se vceku
  • rozpíjí barevný lak
  • neprůhledný obal


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené