Bourjois Healthy Mix Foundation recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Bourjois Healthy Mix Foundation
Tekutý makeup Bourjois Healthy Mix Foundation - obrázek 1
Tekutý makeup Bourjois Healthy Mix Foundation - obrázek 2
Tekutý makeup Bourjois Healthy Mix Foundation - obrázek 3
5 4.3 30
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 77% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 199 - 430 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 30 recenzí
  • Výrobce Bourjois

Recenze produktu
Bourjois Healthy Mix Foundation

věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Nejlepší makeup z drogérie! Na moji mastnou-smíšenou pleť absolutní zázrak! Překryje pupínky, vážně rozzáří pleť a i když jsem se netrefila do odstínu makeupu, krásně splynul a neoxidoval. Měla jsem strach z toho, že když je v popisu "hydratatační", tak mi zmastí pleť, ale stal se pravý opak - matoval a měla jsem jen takový "zdravý lesk". Večer mám pořád co odličovat, prostě perfektní!

  • roztomilé balení
  • výdrž
  • nezvýraznil mi suché místa
  • přirozený
  • rozzáří pleť
  • neflekatí
  • odstíny
  • neoxiduje
  • obal
  • krytí
  • vhodný i pro mastnou pleť
  • vitamíny v něm
  • trochu cena


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 12.11.2017 13:50:29

Tento make-up som kúpila ako náhradu, keď som v predajniach hľadala jeho gélovú variantu, ktorú som chcela tiež vyskúšať. Bála som sa ísť do niečoho o čom som nič nevedela vzhľadom na cenu, stál 16€ (cca 410KČ) a keďže moja pleť je náročná na make-up bolo by mi ľúto ho vyhodiť, no predsa som ho vzala a neľutujem. Mám najsvetlejší odtieň N51 Light Vanilla a je krásne svetlý s konečne žltým podtónom! Možno by mohol byť odtieň ešte o malý kúsok svetlejší, ale tento je jeden z najsvetlejších so žltým podtónom, ktorý v drogériách nájdete (prekonáva aj moje obľúbené make-upi Rimmel Lasting finish 25h a Rimmel Match Perfection) a ktorý je dokonalý pre veľmi svetlé typy. Ma nádhernú, jemnú, čistú ovocnú vôňu, jeho krytie je stredné, menšie nedostatky pekne prekryje, inak treba použiť korektor, avšak na aknóznu pleť s väčšími nedokonalosťami vhodný určite nebude. Nezvýrazňuje póry, práve naopak, na vrásky ho posúdiť neviem, nakoľko ešte žiadne nemám. Používam ho na svoju zmiešanú/mastnú pleť a tiež mi vyhovuje, výdrž je dostatočná, cca 10-12 hodín určite, samozrejme s úpravami, ale večer je ešte stále čo odličovať :)

  • - krásne svetlé odtiene so žltým podtónom
  • - jemná ovocná vôňa
  • - stredné krytie
  • - výdrž
  • - konzistencia
  • - balenie s pumičkou
  • - dostupnosť
  • - cena sa rovná kvalite
  • - prirodzený vzhľad
  • - neoxiduje ani netvorí mapy či fľaky


Další recenze od 4.8.2017 23:15:32

koupila jsem si v mezidobí, kdy ještě nebyl na trhu Catrice 24h Make up, před tím jsem používala Nude Illusion od Catrice. Healthy Mix mi vyhovuje během zimního období, má světlý odstín, mám vanilla a sedí mi, není dorůžova, ale dožluta. Po nanesení sjednotí pleť, rozzáří ji. Mám kombinovanou pleť a zdá se mi, že po pár hodinách se make up začíná lesknout.

  • odstín dožluta
  • dobře se nanáší
  • dobře kryje
  • rozjasňuje
  • žádný


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Makeup je nyní k sehnání v novém balení s červeným vrškem. Opravdu hezky sjednotí pleť, přestože je krytí je mírné, ale na zakrytí flíčků vystačí. Vydrží celý den s lehčím přepudrováním, obsahuje vitaminy a dost se mi po jeho používání zlepšila pleť. Každopádně patří nyní mezi mé nej makeupy, pokud nechci vypadat jako maska a potřebuji pouze zjemnit a sjednotit pleť.

  • lehké krytí
  • nedělá efekt masky
  • sjednotí pleť
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.3.2014 22:44:35

Tento make-up jsem měla tuším před 2 lety a byl celkem fajn. Mínusem u něj je, že krycí schopnost je malá, ale mě jakožto majitelce bezproblémové pleti vyhovoval naplno. Pleť nevysušoval vůbec, nezalézal do vrásek a ani nezvýrazňoval nedokonalosti. Výdrž je u něj celodenní, jen je tedy potřeba pleť přepudrovat, protože nematuje. Jinak mu ale nemám co vytknout. Proč člověka, který má dobrou pleť a nepotřebuje žádné extra krytí si myslím, že je fajn.

  • cena
  • vůně
  • pumpička
  • více odstínů
  • krytí


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 30.3.2014 15:15:13

Perfektní make-up. Já tyto tekuté moc nepoužívám, protože mi více vyhovují pěnové ale tento jsem dostala dárkem a v pohodě ho spotřebovala. Je lehký, perfektně se nanáší a kryje tak středně. Což je pro mě výhoda. Nemám ráda, když make-up je na obličeji vidět a dělá místo obličeje masku. Pleť mi krásně přirozeně sjednotil a navíc opravdu úžasně voní. Maximální spokojenost.

  • hezky sjednotí pleť bez dojmu masky
  • krásně voní
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 6.3.2014 15:58:17

Ze začátku jsem tento makeup milovala a opravdu jsem na něm nenašla jedinou chybu. Bohužel se mi změnila plet a tím pádem mi i přestal vyhovovat. Začal mi zvýrazňovat suchá místa, tvořil mi mapy na obličeji. Proto si myslím, že na suchou plet není vhodný. Jinak výdrž má slušnou. I odstínově mi seděl krásně, měla jsem 52 Vanilla. Krytí je tak střední, což mně u makeupu vyhovuje. Balení má pumpičku, s kterou jde regulovat, aby vám toho nevypumpla moc.

  • střední krytí
  • zvýrazňuje suchá místa


Další recenze od 11.2.2014 12:58:56

Super makeup na sušší pleť, ikdyž nijak nemastí a neleskne se po něm obličej. Mám citlivější pleť a nijak mě neštípal, takže super :) Nedělá mapy, nijak neoxiduje, s podkladovkou vydrží poměrně dlouho, postupně spíš jakoby mizí, než že by dělal fleky... Docela přirozený, ikdyž hezky kryje, ale asi ne větší problémy, spíš hezky sjednotí pleť, na menší kruhy pod očima a rozjasnění pleti je parádní :) nedělá masku, je přirozený. pro žlutý podtón pleti ideální, ale mají výběr odstínů i s růžovým podtónem.

  • Lehký
  • Hezky drží
  • Ani nevím :)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.9.2013 10:34:20

Jeden z mých prvních make-upů. Hledala jsem make-up v době, kdy jsem v nich zběhlá nebyla a tak mi s výběrem pomáhala prodavačka v Douglas. Mám Odstín 52 Vanilla. Strašně se mi na tom líbí ten obal, že člověk vidí, kolik make-upu tam ještě zbývá. Tím, jak se to pumpuje, tak stoupá nahoru plastový cosi, co vytlačuje make-up nahoru, takže opravdu využijete celý do poslední kapičky. Mě už zbývá trošku, ale koupila jsem si jiný make-up, protože furt hledám ten nejlepší. Ale nebála bych se ho koupit znovu, ale zvolila bych nejlépe ještě světlejší odstín. Právě teď jsem si ho zkusila nanést a je nyní na mě docela tmavý, ale v době, kdy jsem ho používala, mi vyhovoval. Sjednotila mi pleť, vypadala jsem přirozeně, ale musela jsem se během dne několikrát přepudrovat - tak 3x 4x hlavně na čele. Nezalejzá do vrásek a vydrží mi na pleti a dokonce mi pomohl vylepšit pleť. Používala jsem ho bez primeru. Určitě bych se nebála do něj příště jít, ale jedině s pořádným pudrem, nebo by asi pomohl primer.

  • využití make-upu do poslední kapičky
  • Bezonkurenční obal
  • zlepší kvalitu pleti
  • sjednotí pleť
  • Přirozené odstíny
  • za chvíli se člověk leskne
  • V létě nevhodný - pocit masky
  • nekreje
  • dříve vhodný, nyní nevhodný odstín


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Můj holy grail! Kdybych mohla používat jenom jeden makeup navždycky, určitě bych si vybrala tenhle. Velmi pěkně kryje, neucpává póry, vydrží celý den i bez pudru, má krásný finish - dělá pleť hladkou, zářivou, ale ne mastnou. Mám pleť smíšenou, v létě se mi leskne a v zimě je docela dost suchá a tento makeup můžu používat po celý rok, protože umí zmatňovat ale na druhou stranu se nepřichytává k suchým částem obličeje.

  • zářivá pleť
  • střední krytí
  • pleť nevypadá jako maska, ale přirozeně
  • neucpává póry
  • snadno se používá, nedělá šmouhy/čáry
  • balení (pumpička)
  • cena (kupuji většinou se slevou v Sephoře)


Další recenze od 31.7.2013 23:20:24

Jsem z něho nadšená. Zatím asi nejlepší make-up, co jsem doposud měla. Má dobrou konzistenci a dobře se nanáší, je lehký, nedělá masku, skvěle splyne s pletí a vypadá přirozeně. Kryje dostatečně i drobné nedokonalosti. Vydrží celý den :). Musím říct, že jsem konečně našla make-up, který mi vyhovuje a ke kterému se budu vracet.

  • Vydrží celý den
  • Cena
  • Přirozenost
  • Zatím jsem neobjevila :)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.6.2013 20:42:59

Make up, který slibuje rozzáření pleťi. Což mohu jen potvrdit. Zpočátku jsem si chtěla koupit klasický Healthy Mix F., ale přestali jej vyrábět. Tak jsem vyzkoušela tuto novinku. MU mám v odstínu 52 a teď na léto je dokonalý. Má žlutý podtón, přesně jako moje pleť a po chvilce úžasně splyne. Krytí je střední, nezvýrazňuje póry a vypadá maximálně přirozeně. Mám smíšenou pleť a musím po 4 hodinách přepudrovat, což se starou verzí problém nebyl.. Ale pak už ok. Na obličeji mi vydrží od rána do večera.

  • žlutý odstín
  • vůně
  • obal
  • rozzáření a zdravý vzhled
  • přirozenost
  • nevhodný pro mastnou pleť


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Je to velmi lehký makeup, na pleti ho necítíte. Má příjemnou vůni. Snadno se roztírá a je spíš lehce až středně krycí. Doporučuji spíše pro normální pleť, příp. vyretušovat korektorem. Myslím si, že je to kvalitní produkt, i co se týče výdrže (i když používám fixační pudr nebo sprej). Balení s pumpičkou je jen další plus.

  • vůně
  • příjemná konzistence
  • snadno se roztírá
  • dobrá výdrž
  • dávkovací pumpička
  • nic


Musím říct, že mě tento make-up nijak neoslnil. Mám smíšenou pleť a po chvíli jsem se v T-zóně dost leskla. Krytí není velké, ale mě by stačilo. Nanáší se také skvěle, nezvýrazňuje šupinky, je přirozený, s pletí splyne, odstín mi taky sednul. Vážně škoda, že nematuje, ale to by asi ztratil ty plusy, co jsem vypsala. Už si ho nekoupím.

  • přirozený
  • nezvýrazňuje šupinky
  • nematuje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.4.2013 12:05:01

Zatím nejlepší makeup, který jsem kdy na obličeji měla. Skvěle mi sednul odstín, tudíž vypadá velmi přirozeně. Pleť krásně sjednotí, nezvýrazňuje suchá místa. Kryje velmi obstojně a to nemám zdaleka dokonalou pleť. Trápí mě občasné pupínky a především tmavé jizvy a flíčky, které mi po nich zůstanou. V lepší dny nemusím používat ani korektor a to už je co říct :) Makeup má příjemnou konzistenci, dobře se s ním pracuje, hezky voní. Snad bych mu vytkla jen to, že nematuje, ale já jsem zvyklá se během dne přepudrovávat, takže mi to tolik nevadí. Kupovala jsem si ho ze velmi výhodnou cenu, když ho stahovali z prodeje, takže doufám, že následovník s vylepšenou recepturou bude stejně dobrý, ne-li lepší.

  • výborné krytí
  • odstíny
  • příjemná konzistence
  • vůně
  • žádné


Vynikající "foundation" pro sjednocení a rozzáření pleti, složení a vůně je příjemná, je to spíše jemný tonující krém. Ocenuji světlé odstíny. Krytí minimální, je spíše na bezproblémovou plet. Jako jediné mínus bych uvedla výdrž tohoto makeupu. Zdá se mi, že po pár hodinách začne tak trochu "mizet".

  • Balení s pumpičkou
  • Malá výdrž


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Nedávno som si ho po dlhom dlhom váhaní kúpila. Make up vyzerá na pokožke úžasne prirodzene a kedže ja netrpím na akné je to pre mňa veľmi vyhovujúce. Krásne vonia čo ma tiež prekvapilo, tá vôňa je fakt úžasná. Myslela som si že to bude zase nejaký smrad ale veľmi ma prekvapila. Mam zmiešaný typ pokožky ale na pleti mi sedí ako uliaty, samozrejme , že používam ešte aj púder . Cena je vyššia ako sú väčšinou drogérkové make upy ale nie je tak vysoká. Kúpite ho na internete alebo v parfumérii Fann, Marionaud. Odporúčam

  • Krásne zjednotí pleť
  • vyzerá prirodzene
  • nádherne vonia
  • veľmi praktické balenie
  • kvalita sa rovná cene
  • ak neradi nakupujete na internete tak ho zoženiete len v parfumériách


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Tento make up patří k mým oblíbeným. Skvěle mi sednul odstín, takže opravdu vypadá velmi přirozeně. Krásně sjednotí pleť, krycí schopnost je pro mě dobrá, ale já nemusím skrývat výraznější nedostatky. Make up má příjemnou konzistenci, dobře se s ním na pleti pracuje. Obal vidím jako praktický a co mě dostává, je vůně make upu.

  • odstíny
  • vůně
  • sjednotí pleť
  • nenašla jsem


Další recenze od 25.6.2012 12:42:23

S make-upem jsem velmi spokojená. Stačí ho velmi malé množství na celý obličej, nedělá flexy, neoxiduje vypadá i bez použití pudru moc hezky. Oceňuji balení s pumpičkou, ze kterého dostanene opravdu tolik produktu, kolik chcete. Mám ho už skoro rok a i při denním používání mám stále více jak polovinu. Jedinou nevýhodu vidím v odstínu. I když mám ten nejsvětlejší, v zimě je na mě moc tmavý. Ocenila bych tedy na českém trhu i světlejší odstíny.

  • dostatečné krytí
  • neoxiduje
  • nezvýrazňuje šupinky
  • poměr cena/výdrž
  • pumpička
  • nedostatek světlých odstínů


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.5.2012 09:25:01

Co mi rozhodně vadí je to že na českém trhu není nejsvětlejší odstín 51. Co se týče konzistence make-upu tak se velmi dobře nanáší. Má velmi příjemnou vůni, je velmi jemná a svěží. Bohužel na suchých místech dělá šupinky. Určitě bych ho nedoporučovala na mastnou pleť.

  • projasnění pleti ( zdravý vzhled )
  • vůně
  • obal
  • odstín 51 není k dostání na českém trhu


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Pro suchou pleť ideální make-up. Bohužel po vysazení HA se mi začala pleť hodně mastit, takže sem po pár hodinách rozteklá a lesklá. Jinak ale krásné rozzáří, sjednotí, sice nějaké větší nedostatky nezakryje,ale pro pleť bez větších vad je super. Barvy jsou podle mě taky dobré.

  • rozzáří
  • barevně sjednotí
  • obal, ve kterém je vidět zbývající množství
  • nevhodný pro mastnou pleť
  • malé krytí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.4.2012 13:25:58

Jeden z mých prvních makeupů. Vypadá velmi přirozeně, kryje jen lehce, takže na problematickou plet bych ho nedoporučila. Mám sušší plet a na krém se nanášel skvěle, nešupinkoval a hydratoval. V T-zóně je třeba se přepudrovávat, nematuje. Má příjemnou vůni a velkou škálu odstínů. Je vhodný pro žlutý a olivový podtón.

  • cena
  • konzistence
  • vůně
  • odstíny
  • nastavitelné množství pumpičkou
  • moc nekryje


věk
25-34

pleť
suchá
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Přirozený a zářivý vzhled pleti. Zlehka sjednocující make-up, nějak výrazně nekryje, spíše pleť opravdu jen sjednotí. Nádherně voní, lehce se roztírá. Příjemně se s ním pracuje, jak štětcem, tak houbičkou. Pumpičkový aplikátor a líbí se mi, jak je vidět kolik make-upu v balení ještě zbývá.

  • sjednocuje
  • voní
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Můj nejoblíbenější makeup. Je hodně lehký, spíše by mohl sloužit jako hutnější tónovací krém. Pleť krásně rozzáří, dlouho vydrží a je vhodný pro všechny typy pleti. rozhodně nedělá masku. Navíc nádherně voní a odstín 52 je výborný i pro hodně světlé typy.

  • svělté odstíny
  • není těžký
  • vhodný na léto nebo jako makeup pro mladou pleť
  • krásná vůně
  • lehce vysušuje


Další recenze od 13.3.2012 16:40:31

Velice příjemný make-up, který kvalitou převyšuje většinu make-upů ve stejné cenové kategorii. Dodává pleti zdravý vzhled. Doporučuji používat bázi pod make-up, u suché pleti může zdůraznit šupinky. Má žlutý podtón.

  • Rozjasnění obličeje
  • Krásná vůně
  • Dostatečné krytí
  • Dlouhá výdž
  • Příjemná konzistence
  • Pouze žlutý podtón
  • Rychlé schnutí


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 12.3.2012 14:39:30

Healthy Mix mně moc nevyhovoval, protože mám suchou pleť, pro kterou nebyl nejideálnější. Jako další nevýhodu vidím ve velmi omezeném počtu odstínů, mezi nimiž převažují ty dorůžova. Má lehčí až střední krytí a pro mastnější typy pleti by mohl být dobrý, ale mně bohužel nesedl.

  • krytí
  • mítně vysušuje
  • malé množství odstínů


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 13:39:28

Ocenuji světlý odstín make-upu, lehké složení, rozzáření a sjednocení pleti a krásnou vůni. Balení s pumpičkou je ideální pro vypoužívání až do poslední "kapky"Sjednotí pleť a pěkně drží min.8hod.

  • barevné tony
  • vůně
  • žádné


Další recenze od 10.3.2012 16:55:28

najlepší make-up aký som mala. Veľmi krásne vonia, je hydratačný, nie je ťaždý, na pleti ho v podstate nie je ani vidieť, keďže sa jej dokonale prispôsobí. Mám zmiešanú pleť, takže cez deň sa mi T zóna trošku leskne ale to mi vôbec cez zimu nevadí,dokonca som postrehla, že sa mi po dlhšom používaní zlepšila pleť. Určite ho odporúčam tým, ktoré chcú len ľahké krytie bez efektu masky a čo je pre mňa ešte dosť dôležíté, že po nanesení nezoxiduje ako väčšina make-upov

  • krásna vôňa
  • hydratácia
  • jemná textúra
  • obal s pumpičkou
  • prispôsobí sa pleti
  • neoxiduje
  • rozžiarená pleť
  • pre mastnú pleť je na leto nevhodný


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.3.2012 20:18:28

Celkově bych Heathy Mix hodnotila jako velmi příjemný make-up, vhodný spíše pro sjednocení pleti než pro krytí. Make-upy Bourjois mám ráda kvůli jejich přirozeným odstínům. Healthy Mix navíc krásně voní a pleť rozzáří. Nicméně mi zvýrazňuje suchá místa. Znovu bych si jej nekoupila, protože od Bourjois mě více zaujala novinka Flower Perfection.

  • přirozený odstín
  • pleť vypadá zářivěji
  • zvýrazňuje suchá místa


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

MAC Face and Body Foundation

4.1 78% 11 recenzí