Forest Tosara Limited Sudocrem recenze a zkušenosti

Kůže Forest Tosara Limited Sudocrem
Kůže Forest Tosara Limited Sudocrem - obrázek 1
Kůže Forest Tosara Limited Sudocrem - obrázek 2
Kůže Forest Tosara Limited Sudocrem - obrázek 3
5 4.3 34
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 86% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 10 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 34 recenzí
  • Výrobce Forest Tosara Limited

Recenze produktu
Forest Tosara Limited Sudocrem

věk
25-34

Další recenze od 20.4.2018 14:14:11

Zatím jsem na zkoušku koupila jen to nejmenší balení. Sudocrem je pro mě spíš taková pasta, která se musí nechat zaschnout. Ale jsem s ním spokojená, doposud jsem používala miraclean a složením a použítím je to pro mě na jedno brdo a srovnatelné. Pomáhá mi na pupínky, akné a další kožní problémy. Jeho vůně mně nijak neobtěžuje. Zase koupím.

  • Cena
  • Hojí pokožku
  • Dlouhá výdrž balení
  • Dostupnost
  • Nic


věk
15-24

Další recenze od 17.11.2017 11:10:33

Tento krém som si kúpila už dávnejšie pre recenzie v ktorých sa písalo, že je výborný na akné, ktoré ma kedysi trápilo. Nakoľko som mala problém len s podkožnými boľavými vyrážkami, vždy som na postihnuté miesto aplikovala tento krém. Zanechával biely povlak na pokožke čo mi však v prípade domáceho použitia neprekážalo. Vôňa je príjemná, bylinková, jeho účinky som v prvých použitiach spozorovala a boli veľmi kladné. Postupne však akoby prestal pomáhať a nerobil s mojou pleťou nič :( Na iné problémy som ho nepoužívala, neviem teda ako pôsobí na podráždenú pokožku a pod. Ja som si však našla iné prípravky a tento viac už nekúpim.

  • - dostupnosť
  • - cena
  • - balenie dlho vydrží
  • - po čase prestal účinkovať na akné


věk
15-24

Toto je můj dlouholetý pomocník v boji s akné. Vždy když si vymáčknu nějaký pupínek, máznu na jeho právě tuto mastičku. Místo je vydesinfikované a taky zacelené. Trošku i hojí. Rozhodně neštípe jako jiní produkty určené k desinfekci. Krém je hodě hutný, takže vám vydrží opravdu dlouho. Po aplikaci ho nechám na obličeji tak patnáct minut, a pak ho opláchnu, aby se mi neobtiskl na oblečení.

  • desinfikuje
  • hojí
  • pomáhá při akné


věk
15-24

Další recenze od 5.12.2014 21:00:30

Sehnala jsem si vzoreček, u kterého nebyl popis, o co se jedná. Proto mne velmi překvapilo zjištění, že se to maže jako mýdlo, nevstřebává, nehojí, zarudlá místa nemizí, suchá místa nejsou vláčná jak by měla, ale pokožka je suchá napjatá hrubá a potřená povlakem, který se nevsakoval. Měla li bych sáhnout po účiném hojiči a ochraně, tento krém by to už nebyl.

  • možná cena
  • maže se to
  • neléčí jak má
  • stahuje a vysušuje


Další recenze od 9.9.2014 14:26:10

Sudocrem nepoužívám na mazání dětského zadečku denně a tak mi vydrží opravdu dlouho. Protože je to zinková mast a vysušuje pokožku, používám ho na mazání dětského zadečku jen v případě vzniku opruzeniny (jinak používám Bepanthen). Na hojení mokvavých a podrážděných míst na pokožce je skvělý. Kolikrát stačí namazat jen na noc a do rána je po problému. Balení v kelímku je na jednu stranu praktické (vypoužíváte opravdu všechno) a na druhou stranu někdy nepraktické (nehygienické v případě, že Sudocrem používáte na dětský zadeček).

  • skvěle funguje na léčbu opruzenin
  • vysušuje zapařenou pokožku
  • hůře se roztírá
  • zanechává na kůži bílé stopy
  • balení v kelímku není hygienické


věk
25-34

Další recenze od 4.1.2014 17:05:27

Skvělý krém vhodný skoro na všechno. Je to víceméně zinkový krém. Je hutný, bílý, zanechává bílý povlak na pokožce. Používám ho lokálně na pupínky, nejlépe nanést na noc a nechat zaschnout. Ráno je pryč zarudnutí a pupínek je zahojený. Dá se použít na jakékoliv podráždění pokožky. Balení je velké a vydrží hodně dlouho.

  • hojivý
  • zmírňuje zarudnutí
  • dlouhá výdrž


věk
25-34

Další recenze od 17.8.2013 15:30:30

Výborný krém, který pomáhá snad úplně na všechno. Mažu si jím odřeniny, podrážděnou pokožku od sluníčka (přes noc to zklidní tak, že ráno už ani nevím, že jsem měla spálený nos :-)), když mám podezření na opar a občas i pupínky. Když se dá tenká vrstva a pořádně se rozetře, nenechává ani bílé stopy. Určitě doporučuji vyzkoušet!! Kupovala jsem v lékárně to menší balení za 85,-.

  • pomáhá hojit snad úplně vše
  • ani nevím :-)


věk
25-34

Tento krém jsem si sehnala kvůli Vašim recenzím. Musím uznat, že jsem nadšená, měla jsem dlouho stroupky po akné na čele a tento krém mi po týdnu používání moc zabral skvěle. A i celkově na akné. Všem doporučuji , ale je mi jasné, že každý má jinou pleť a každému pomůže něco jiného.. já určitě zakoupím znovu a znovu :-)

  • pomáhá skvěle a akné
  • pomáhá na stroupky po akné
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 9.6.2013 17:09:48

Zázračnost! Můj velice oblíbený výrobek. Osvědčil se mi, jako skvělý pomocník, co se týče akné, ekzemů, červených flíčků nebo při jakýchkoliv dalších jiných kožních problémech. Mně osobně pokaždé zabere a už po dnu či dvou jde vidět změna a zlepšení stavu kůže.. :) Vůně je úžasná, konzistence taky v pořádku, jen na pokožce zanechává po natření bílé stopy, než se pořádně vsákne, takže nejlépe na noc, aby vás v tom nikdo neviděl :D Ale to vůbec nevadí, hlavně, že pomáhá. Takže já osobně vřele doporučuji!!!

  • účinnost
  • šetrný a jemný k pleti
  • moc příjemná vůně
  • kvalita a hlavně plní to co přípravek slibuje
  • vůbec žádné!


věk
25-34

Z tohoto výrobku jsem trochu rozpačitá. Kupovala jsem si ho na základě kladných recenzí nejen zde na Omlazení, ale i na mnoha blozích. Každý měsíc v jisté období mě trápí akné, na bradě se mi vytváří bolavé boláky a myslela jsem si, že by s nimi mohl Sudocrem zatočit. A neudělá s nimi bohužel nic. Postižené místo jen příšerně vysuší, ale s bolákem nehne. Výrobek má mnohostranné využití, teď ho používám na zklidnění pokožky po holení. Mám balé balení a skoro neubývá. Doporučuji k vyzkoušení, opravdu může někomu s akné pomoct, ale já již znovu nekoupím.

  • mnohostranné využití
  • rychlé hojení drobných ranek
  • nepomáhá na akné
  • bílý povlak
  • vůně


věk
25-34

Ke koupi tohoto výrobku jsem se nechala nalákat tady na omlazení. Na akné tedy vůbec nepomáhá, takže jsem z tohoto důvodu bohužel zklamaná. Půjčila jsem Sudocrem bráchovi na drobné oděrky a říkal, že to zabírá a opravdu se to rychleji hojí. Trošku mi vadí bílý mastný povlak. Za zkoušku asi stojí, ale já už bych si ho znovu nekoupila.

  • rychleji hojí drobné oděrky
  • bílý mastný povlak
  • nepomáhá na akné


věk
25-34

Tento krém jseem neznala, dokud jsem si hloupě nepopálila ruku o troubu. Starší sestra mi tento krém doporučila, že je to malý zázrak z lékárny, že ho zná od té doby, co jí ho doporučila lékárnice pro malou. Takže jsem popálené místo títmo krémem mazala, už už to vyoadalo, že jsem začala pozdě, že mi zůstaně jizva, ale krém to zachránil a jizva se nekonala. Od té doby mám krém stále v ledničce jako 1. záchranu na popáleniny (a že já jsem pěkné jelito, co se mu stávají pořád nehody), na poraněnou kůži (třeba škrábance od kocoura), na suchou kůži, dokonce i na pupínky a poslední dobou i na pokožku po holení, abych předešla nevzhledným pupínkům v intimní oblasti. Začala jsem si pleť na noc mazat tímto krémem a zřejmě jsem našla lék na pupínky z vysazení HA - pupínky zmizely. Doporučuji!

  • hojivé a uklidňující účinky
  • perfektní na popáleniny - předchází vzniku jizev
  • doporučuje se na opruzeniny u miminek
  • lékárenský zápach (ale přežít se to dá)
  • je velmi hutný, rozmazává se velmi těžko
  • pleť je po namazání taková do bíla


věk
25-34

Další recenze od 2.4.2013 13:01:24

Myslím, že tomuto výrobku nelze a ani není co vytknout. U nás doma najde vždy mnohostranné využití. Je skvělým pomocníkem ať už se jedná o pupínky, vyrážky, ekzémy, opary apod. Balení vydrží opravdu neskutečně dlouho. Krém má hutnou konzistenci, což oceňuji, jelikož nemám ráda řídké krémy, co pomalu nejdou nabrat jak tečou. Krém doporučuji všem, opravdu se nikde neztratí a je vynikajícím pomocníkem.

  • Balení-dlouho vydrží
  • Konzistence
  • Mnohostranné využití
  • Nic


věk
35-44

Výborný hypoalergenní léčivý krém. Teda spíše bílá hutná pasta. obsahuje levandulový hojivý olej a já jej využívám zejména na svou dceru, i prestože už dávno nenosí plínky...kdejaký náznak ekzémku a jiné kožní problémy vyřeší okamžitě. Navíc miluji jeho parfemaci.Asi jej budu kupovat už pořád. navíc velké balení vydrží neuvěřitelně dlouho.

  • léčivé vlastnosti
  • obsah levandulového oleje
  • hypoalergenní
  • balení...kelímek


Další recenze od 2.4.2013 10:22:45

Krém je dosti mastný, ale pomáhá. Řeší problémy, jak s pupínky po holení, tak nějaký ten nedostatek na tváři či na těle v podobě vyrážky. Určitě bych si ho koupila znovu. Stačí menší balení a vydrží dlouho. Jediné negativum je bílá barva a konzistence.

  • Multifunkčnost
  • Výdrž
  • Poměr cena/ kvalita
  • Bilá barva


Další recenze od 14.3.2013 20:57:08

Úplně absolutní miláček. Léčí všechno, používám ho především na akné. Nechám si přes noc bílou skvrnu a po pupínku ráno skoro ani vidu. je hutný, takže ho stačí opravdu málo, příjemně voní a za tu cenu, je to opravdu zázrak, navíc je to určené pro malé mimina, takže vůbec nic škodlivého :)

  • léčí
  • hutnost
  • cena
  • nic škodlivého
  • nic


věk
25-34

Na mou mastnou pleť s akné je parádní. Používám ho lokálně na pupínky ale občas ho máznu na noc na celý obličej. Pupínky vysuší a urychlí jejich hojení. Balení mi moc nevyhovuje ale hlavní je, že to funguje na pupínky. Vůně mi přijde příjemná. Určitě doporučuji :)

  • Léčí
  • Cena
  • Nic


věk
25-34

Další recenze od 5.3.2013 12:26:54

Sudocrem je hutný bílý krém, který jsem si koupila na podrážděnou kůži po holení. Doufala jsem, že zabrání zarůstání chloupků. To bohužel nedokáže, ale pokožku po holení hezky zklidní. Dá se použít i na obličej. Pupínky se hojí s tímto krémem o dost rychleji. Používám ho lokálně jen na noc, když je potřeba.

  • rychlejší hojení pupínků
  • zklidní pleť po holení
  • nezabrání zarůstání chloupků po holení


Další recenze od 27.2.2013 13:28:38

Používám lokálně na akné. Funguje velmi dobře, už druhý den jsou pupínky vysušené a hojí se. Nevýhodou je hutná konzistence a bílá barva, proto používám pouze a noc. Manžel používá na projevy ekzému (mokvavá zarudlá místa na kůži) a funguje taky dobře (mokvavost zmizela a místo se hojilo). Pouze mu nevyhovovala konzistence, takže používá jen občas.

  • hojí pupínky
  • bílá barva


věk
25-34

Další recenze od 14.1.2013 11:36:04

Tento krém není vůbec špatný, i když po všech těch nadšených ohlasech jsem čekala větší zázrak. Nicméně opravdu pomáhá léčit a redukovat pupínky, hodí se i na jiné ranky, hodně ho používá přítel. Krém ale zanechává silný bílý povlak, takže je nevhodný na použití kdekoliv jinde než doma. Stačí ho ale použít maličko, protože je velmi hutný a tak vydrží velmi dlouho. Lze ho pořídit v několika velikostech.

  • cena
  • léčí a redukuje pupínky
  • všestranné využití
  • lze sehnat v několika velikostech
  • zanechává bílý povlak


věk
35-44

Další recenze od 4.11.2012 13:24:35

tento krém, odkedy máme syna, nikdy!!! u nás nesmie chýbať. kúpila som ho hlavne kvôli jeho vlastnostiam liečiť zapareniny, ale je dobrý aj na drobné kožné poranenia, popáleniny, omrzliny, ekzém. ja ho aj na vyrážky používam a používali sme ho aj ked mala starká preležaniny. kúpiť sa dá už aj v DM a na internete sa dá zohanť za dobru cenu.

  • lieči všetky možné kožné neduhy
  • nič


věk
25-34

Tento krém jsem si oblíbila hlavně v období, kdy jsem trpěla atopickými ekzémy. Po použití sudokrému jsem se zbavila vyrážky, svědění a zarudnutí kůže. Vyhovuje mi jeho množství, cena i příjemná parfemace. Jediným mínusem je bílý film, který občas na pokožce zůstane. Pro citlivou pleť je to však sázka na jistotu.

  • cena
  • množství
  • parfemace
  • funguje
  • bílý film


věk
35-44

Další recenze od 4.11.2012 10:49:57

Povodne používany proti zapareninám u novorozenca a skutočný poklad. Perfektne zaberá na akne a i malý kelímok vydrží moc dlho. Okamžite skludňuje bolavé akne. Na pleti príjemný. Ceny fantastický nízka a ja tvrdím veľa muziky za malo peňazí. Ja používam 5 rok.

  • Funguje
  • Nemá


věk
35-44

Další recenze od 3.11.2012 14:59:39

Na sobě Sudocrem vyzkoušený nemám, objevila jsem ho, když mělo moje miminko olupující se a následně podrážděnou kůži v tříslech a jiných kožních záhybech a mám pocit, že jsem ho používala snad i při nějakém menším ekzému. Malé 15g balení Sudocremu jsem dostala na vyzkoušení od dětské lékařky (i tento malý kelímek při příležitostném použití vydrží dlouho) a byla jsem s ním moc spokojená, opravdu pomohl. Na rozdíl třeba od zinkového krému Babylove je Sudocrem po rozetření mastnější a roztírá se lépe. Když ho použijete jen maličké množství, rozetřít se dá, aniž by zanechal bílý povlak. Na tom malém kelímku mi vadí víčko, které nedrží a odpadává (ale myslím, že to je vzorek, který se ani nedá koupit). Vůně je mi příjemná (až teď koukám na složení - obsahuje levandulový olej). Krém má též antiseptické vlastnosti.

  • antiseptické vlastnosti
  • pomůže při různých kožních problémech
  • při použití na miminko jsem žádné neobjevila


věk
25-34

Další recenze od 23.10.2012 21:09:19

Tento krém jsem si koupila na doporučení tady z omlazení. A musím hooodně chválit!!! Tento krém jsem si dávala dřívej jen na zanícená místa, ale postupem času jsem si ho začala dávat na celý obličej každý den. Pokud jednou nenatřu, hned se to na pleti projeví. Krém je sice bílý, takže ho dávám opravdu jen na noc nebo v malinkém množství na pupínek i pod make-up. Pokud se pořádně zapracuje do pleti, tak není vůbec vidět. Po natření mi pleť připadá mastná, ale po chvíli, když se vstřebá, je pleť nádherně hebká a krásná. Já tento krém chválím, opravdu pomáhá. Pokud si večer roznípu celou pleť, mám ji čeervenou, natřu tímto a za chvilku je po zčervenání a nípancích. Takže za sebe mohu jen 100% doporučit! Koupím určitě znovu!

  • pomáhá na akné
  • uklidňuje pleť
  • velké množství oproti ceně
  • hebká pleť
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 16.8.2012 21:45:28

Tento krém je super. Trpím strašně moc na pupínky po holení,dělají se mi snad všude. A tento krém je takový menší zázrak,pokud nanáším pravidelně-2x denně,pupínky se ani neobjeví. Škoda jen že zanechává ten bílý povlak,to vypadá docela blbě,když si tím natřu nohy než vyjdu ven :D. Ale koupím si ho znovu,pomáhá aji na zanícené akné a různé záněty na těle. Je zvláštní-mastný a zároveň vysušuje,takže si pak musím ošetřená místa namazat i hutnějším krémem nebo se mi pak dělají šupinky.

  • Předchází vzniku pupínků po holení!!
  • Pomáhá léčit zanícení na těle i v obličeji
  • Mastný ale vysušuje
  • Bílý povlak


věk
25-34

Další recenze od 2.8.2012 23:42:14

Sudocrem je takový malý zázrak. Používám ho na všechny možné pupínky, odřeniny, ranky a jiné defekty na kůži. Musím říci, že opravdu funguje a kůže se hojí rychleji. Na podkožní akné se mi příliš neosvědčil, na tyto projevy mi příliš nepomáhá, tak ho na ně ani nepoužívám. Drobnější pupínky ovšem dokáže zahojit velmi rychle. Trochu mi vadí ta jeho hutnost, je dost mastný a přitom zároveň vysušuje. Docela ucpává póry. Používám ho tedy jen lokálně, na celý obličej bych si ho dát nemohla. Bílý povlak mi nevadí, jelikož ho používám pouze doma, většinou na noc.

  • rychle hojí pupínky a jiné ranky
  • cena
  • praktická balení
  • vůně
  • je mastný a zároveň vysušuje
  • ucpává póry


věk
25-34

Další recenze od 19.7.2012 07:49:14

Tento krém jsem původně dostala jako dárek v těhotenství. Primární účel měl být jako hojivá mast na popraskané bradavky a poté na opruzeniny miminka. To se osvědčil výborně. Jedna krabička mi nakonec zůstala a když jsem si přečetla, že se dá používat na pupínky, no hurá:) Taky jsem to hned zkusila. Večer vyčistím pleť a můžu ji mít celou rozňoupkanou,ale na noc namažu krémem a ráno je hlaďounká jak prdelka.)

  • multifunkční
  • hojí
  • praktická velikost
  • bílý a hutný


věk
25-34

Další recenze od 18.7.2012 20:09:12

Sudocrem jsem si původně koupila na ekzem na ruce, ale postupně se mi osvědčil i na pupínky na obličeji, ranky a bodnutí hmyzem. Je příjemný, rychle se vstřebává a nezapáchá jako podobné masti a krémy z lékáren. Mám velké balení a myslím, že nejsem schopná ho někdy vypotřebovat. Používám ho často a vůbec nemizí :) Je vhodný i pro děti a krásně hojí záněty kůže a pupínky. Můžu ho jen doporučit.

  • Téměř neubývá
  • Rychle se vstřebává
  • Dá se využít téměr na všechno
  • Jemně voní
  • Hydratuje
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 18.7.2012 16:36:06

Pořízený na doporučení holek tady z omlazení a musím uznat, že opravdu funguje. Kdo má problém občas s pupínky po holení a zarůstajícími chloupky, je to hotový zázrak. Hned po holení jsem ho aplikovala a od té doby žádné pupínky, nic. Pro mě velmi příjemně přírodně voní. Nejmenší balení se vejde kamkoliv a vydrží velmi dlouho. Dávám si ho na noc, na obličej. Vyhněte se kontaktu s očima, velmi štípe.

  • cena
  • balení
  • účinnost
  • na den moc hutný


Další recenze od 13.4.2012 11:29:35

Bohužel se nepřipojím ke kladným recenzím, protože osobně s tímto produktem spokoejna nejsem. Po lokálním nanesení mám pleť v místě nanesení hrozně mastnou. Vadí mi jeho "vůně". Také mi vadí jeho bílý povlak. Rozhodně tedy Sudocrem nedoporučuji a kupovat ho nebudu.

  • Nic
  • Pleť je po něm mastná
  • ,,Vůně"
  • Bílý povlak


věk
25-34

Sudokrem mohu jedině doporučit. Používám na moji mastnou pleť se sklony k ucpávání pórů, nanáším denně na noc, občas máznu přes den, někd yi pod make-up. Pleť mám po něm krásně hladkou! Trošku nevýhoda je bílá barva,ale to dělá každá zinková mast a hutná konzistence - musím pořádně zapracovat do pleti.

  • léčí a vyhlazuje pleť
  • cena
  • všestranné použití
  • některé lékárny ho vůbec nevedou


Další recenze od 8.4.2012 11:56:38

Tento přípravem mohu jen doporučit. Na akné, popáleniny, pupínky, odřeniny, koutky. Vše zklidňuje a urychluje léčení. Nemám zkušenost, ale prý je výrobek velmi vhodný na opruzenin a malých miminek. Pěkně voní a cena je více než přijatelná. Balení je z dobrého nerozbitného materiálu - lehce přenosné.

  • cena
  • neznám


věk
35-44

Tenhle krém je superman v zinkových krémech a zázračných kelímcích. Je určený na všechny možné problémy kůže: ekzém, akné, proleženiny, popáleniny, omrzliny, opruzeniny.... A skutečně funguje naprosto na všechno. Já jej nejčastěji používám po holení k zabránění vzniku podráždění a pupínků - opravdu 100% zabírá! Také jej lokálně používám na pupínky na obličeji, funguje i na ty podkožní- stačí na noc potřít a ráno je pupínek pryč a nebo alespoň hodně redukovaný. Krém seženete v každé lékárně za pár korun. Mají i velké balení ale mě to malé vydrží vždy opravdu na dlouho- krém je hodně hustý a moc nemastí. Jediná nevýhoda je, že zanechává bílý povlak na kůži a proto jej používám na noc.

  • léčí a hojí každé podráždění kůže
  • zabraňuje vzniku pupínků po holení
  • redukuje pupínky v obličeji
  • nízká cena a velká výdrž
  • dostupnost v lékárnách
  • zanechává bílý povlak na kůži


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Merck Contractubex gel

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Wake HemaGel

4.3 84% 6 recenzí

Zentiva Framykoin mast

4.3 84% 3 recenze

Hůře hodnocené