Gabriella Salvete Automatická tužka na oči recenze a zkušenosti

Tužky Gabriella Salvete Automatická tužka na oči
Tužky Gabriella Salvete Automatická tužka na oči - obrázek 1
Tužky Gabriella Salvete Automatická tužka na oči - obrázek 2
Tužky Gabriella Salvete Automatická tužka na oči - obrázek 3
5 4.1 11
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 73% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 89 Kč
  • Kvalita obalu 5
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Gabriella Salvete

Recenze produktu
Gabriella Salvete Automatická tužka na oči

věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 22.3.2012 14:56:34

Automatická tužka na oči od Gabriella Salvete je celkem dobrý drogérkový produkt, měla jsem možnost vyzkoušet několik odstínů a tužka je skvělá. Hlavně černá a šedá mi sedí. Dobře se nanáší, drží a navíc vydrží opravdu dlouho. Jediné, které nedoporučuji je fialová a černá se třpitkama, ta se jakokdyby "zadrhává" při malování.

  • cena
  • výdrž celý den
  • výběr odstínů
  • vůbec nic


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 23.3.2012 12:58:37

Tuto tužku mám v černé barvě a jsem s ní dost spokojená. Dobře se nanáší, není suchá a barva je sytá. Vysouvací tužky jsem nemívala moc ráda, ale tato je super. Při téměř každodenním používání ji mám už přes půl roku...nevím jak to dělám :D chystám se vyzkoušet i jiné barvy.

  • kvalita obalu
  • sytost barvy
  • výdrž balení
  • dobře se s ní líčí
  • ani nic :)


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 18.5.2012 16:08:48

Zatím nejlepší tužka na oči, jakou jsem měla a navíc za super cenu. Mám černou a barva je opravdu uhlově černá, ne jako u jiných, které jsou spíše jen tmavě šedé. Hezky se s ní maluje, je měkká a hezky klouže, takže nedře oko. Co navíc oceňuji, je skvělá výdrž za všech okolností - po celém dni se vůbec nerozmaže a drží jako přibitá.

  • cena
  • výdrž
  • sytá barva
  • žádné


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 4.6.2012 16:29:18

Nejlepší vysouvací tužka, jinou už ani nekupuji.. :) Vyzkoušela jsem zatím jen černou- 01, ale časem si pořídím i hnědou, když mi dojde. Oceňuji to, že je vysouvací- nesnáším ořezávání tužek. Krásně maluje a za tu cenu je rozhodně kvalitní. Při aplikaci nedře víčko.

  • Cena
  • Intenzivní barva
  • Super aplikace
  • Balení
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 20.6.2012 01:54:49

Pořídila jsem si několik barev (černá, bílá, zelená, hnědá apod.) ale jsem z nich zklamaná. Moc nemalují, takže musím docela dřít(tlačit), aby vytvořily pěknou sytou barvu. a to nemám ráda, mám ráda když se na tužku nemusí tlačit. Už si je nekoupím.

  • cena
  • musí se tlačit aby malovaly


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 22.3.2013 09:31:27

Automatickou tužku od Gabrielly Salvete mám poprvé a jsem velice překvapená, jak je dobrá. Mám zlatý odstín a je moc krásný. Nemůžu ji používat na spodní linku, protože tam mi moc nekreslí, takže ani oko tolik nevyzdvihne, za to na horní linku je naprosto skvělá. Dobře kreslí, projasní pohled a dlouho vydrží. Mám mastnou pleť i na víčkách a při celodenním nošení v práci jsem až k večeru zpozorovala, že se mi v prostředku trošku obtiskla. Za sebe jen doporučuju. Navíc mají dost výber v odstínech, určitě zkusím i další:)

  • výběr barev
  • vydrží téměř celý den
  • cena a dostupnost
  • dobře kreslí
  • žádné


Další recenze od 22.3.2013 21:53:00

Tuto tužku mám v černé barvě a musím říci že kreslí dobře :) a hlavně mi vyhovuje její obal → vysouvací. Jediné co bych vytkla, je že mi nevydržela moc dlouho, ale vzhledem k tomu, že tužku s řasenkou používám téměř každý den.... Nic nevytýkám a jen doporučuji :)

  • dobře kreslí
  • provedení (dobře se nanáší)
  • vyhovuje mi
  • brzo mi došla


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 23.3.2013 10:04:11

Taková průměrná drogerková tužka na oči. Barvy jsou hezky syté, dobře se s ní kreslí, nemusíte si do víčka vydřít rýhu, abyste měli pěknou sytou linku. Na druhou stranu ale moc dlouho na víčku nevydrží, tipuju to tak na 4-5 hodin. Na spodním víčku nevydrží vůbec. Na drogerku a za tu cenu rozhodně nejsou špatné, ale už jsem objevila i lepší, takže znovu nekoupím.

  • dobře kreslí
  • hezké syté barvy
  • výdrž


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 21.6.2013 12:50:14

Velké drogérkové překvápko! Mám v odstínu č. 21 - matná tyrkysově zelená barva. Velmi dobrá pigmentace a neskutečně dobrá výdrž! Nevím, jak drží na horním výčku, protože používám pouze na spodní víčka, ale tam vydrží celý den! Skvěle dokonce obstála i ve více než 30 stupňovém vedru a sportovní zátěž. Pro mě jednička!

  • velmi dobrá pigmentace
  • velmi dobrá výdrž
  • nic


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 28.7.2013 12:23:27

Má nejoblíbenější tužka na oči, používám černou, je nádherně sytá, výrazná, nemusí se s ní vůbec na oko tlačit, maluji si s ní klasické retro linky a nikdo mi nevěří, že nejsou namalované tekutou linkou. Další výhodou je, že se narozdíl od tekuté linky dobře smývá, což zvlášť citlivé oči ocení. Už nekupuji žádnou jinou :)!

  • sytá barva
  • dobře se s ní kreslí
  • na oku vydrží
  • příznivá cena
  • nemusí se ořezávat jako klasická tužka - menší ztráty - déle vydrží
  • žádný, je skvělá :)


věk
25-34

oči
zelené

Tuto tužku už mám dlouho, používám jí často a je jí tam přesto víc jak půlka, mám takovou šedo-černou barvu, vydrží dlouho, cena je vyšší a přirovnala bych jí k essence tužkám, líbí se mi, že je vysouvací, nijak mi nedráždí oči, dobře se odličuje, pořídila bych znovu, ale když je to stejná kvalita jako levnější essence tak ne

  • vydrží
  • nedráždí
  • cena


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené