Gabriella Salvete Calcium regenerační kalciový lak recenze a zkušenosti

Zpevňovač Gabriella Salvete Calcium regenerační kalciový lak
Zpevňovač Gabriella Salvete Calcium regenerační kalciový lak - obrázek 1
Zpevňovač Gabriella Salvete Calcium regenerační kalciový lak - obrázek 2
Zpevňovač Gabriella Salvete Calcium regenerační kalciový lak - obrázek 3
5 4.4 12
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 84% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 69 - 159 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Gabriella Salvete

Recenze produktu
Gabriella Salvete Calcium regenerační kalciový lak

věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 20.3.2012 08:49:30

Tento lak si kupuji dlouho, dá se použít jako pod lak který skvěle vyrovná nehet a zároveň zpevňuje a aspoň mě po něm hrozně rychle rostou nehty a jsou pevné. Za tu cenu z drogerky se to hodí.

  • zpevní nehty
  • je průhledný
  • rychle schne
  • neolupuje se
  • při častém otvírání hustne


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 11.5.2012 18:43:47

Opravdu nejlepší zpevňovač, na jaký jsem za ta léta v drogeriích narazila. Mám s nehty problém, dřív se mi často lámaly, ale tento zpevňovač je dokáže udržet pevné, lésklé a zdravé. Chválím také dobu, po jakou na nehtu bez odlupování zůstává (cca 4 dny).

  • opravdu zpevňuje nehty
  • udržuje nehty lesklé
  • žádné


Další recenze od 5.6.2012 21:19:55

Pouzivam ho jako podkladovy lak, vydrzel mi s lakem od Gabriella Salvete 4 (aktivní) dny. Nehty mam o poznani silnejsi, drive jsem si je musela strihat velmi na krátko, protoze se loupali. Pred tímto jsem jako podklad pouzivala znacku Miss Sporty a Elf a nehty mi prisli oslabene tak, ze jsem myslela ze laky jiz nosit nebudu. Take jsem si vsimla, ze obsahuje kovové kulicky, ktere pomohaji dobre promixovat lak.

  • zpevnuje
  • leskne se
  • rychle schne
  • drzi


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 21.6.2012 21:14:47

Tento kalciový lak byl jedním z laků, které mě před lety zachránily po sundání gelovek. Nehty jsem měla jak papírky, šíleně tenké a lámavé. Poctivě jsem tento lak používala i v několika vrstvách a nehty se postupně zlepšovaly. Posílení bylo skutečně znatelné. Kdybych měla někdy opět tento problém, určitě si tento lak koupím znovu. Nevýhodou je, že poměrně rychle v lahvičce houstne, i když je skladovaný v chladu a temnu.

  • posiluje nehty
  • v lahvičce rychle houstne


věk
25-34

nehty
přírodní

Regenerující kalciový lak jsem si koupila, když jsem sundala gelové nehty. Moje nehty byly jak papír, celé poničené a ošklivé. Můžu říci, že mi opravdu hodně pomohl. Nehty krásně zpevní a regeneruje. V lahvičce má barvu mléčnou, ale na nehtech vypadá bezbarvě. Používám i nyní, jako preventivní péči a nehtům opravdu prospívá.

  • zpevní nehet
  • poradí si i s hodně poničenými nehty
  • žádné


věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 3.10.2013 23:21:37

Istu dobu som nosila gelové nechty, ale potom som chcela chvílku pauzu a svoje nechty zregenerovať. po recenziách som si tento výrobok zakúpila, intenzívne používala a som nadmieru spokojná. Mám pocit že mám hádam ešte krajšie nechty ako pred gélovými. Samozrejme som si dávala aj vitamíny ale to nie pravidelne. Určite si kupim znova a používam aj ako podkladový lak

  • spevní nechty
  • dodáva výživu
  • môže sa použiť aj ako podklad
  • dodáva nechtom pekný prirodzený vzhlad
  • ani neviem ... možno že smrdí, ale to všetky laky


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 17.10.2013 12:25:37

Tento kalciový lak od Gabriella Salvete používám jako podlak pod barevné laky a na to poslouží dobře. Měl by nehty zpevňovat, čehož jsem si nějak výrazně nevšimla, což ale může být i tím, že já mám své nehty celkem kvalitní, tak už není moc co zpevňovat. Každopádně zpevnění jsem nepozorovala. Lahvička je typická pro laky GS, štěteček dobře střižený a lak zasychá bleskově.

  • cena
  • používám jako podlak
  • nepozorovala jsem žádné výrazné zpevnění nehtů


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 8.11.2013 14:45:12

Zprvu to vypadalo, že bude dobře vyživovat a zpevňovat nehty, ale po delším používání se nic takového nekonalo. Po aplikaci vypadají nehty lépe, pevněji a pěstěně, je to však jen průhlednou vrstvou laku a ne jejich vyživením. Dá se používat jako podkladový lak. Pro hodně slabé a třepící se nehty nedoporučuji, na to je tento lak příliš krátký.

  • nehty vypadají pěstěně
  • nevyživuje


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 26.6.2014 10:49:43

výživné laky používám vždy ,když lakuji další barevnou vrstvu jako podlak a ochranu nehtu. Tento mi příjde jako každý jiný, není to zrovna žádný zázrak, mám ho už v lahvičce tak třetinu a jak za dobu co ho mám zhoustl, musím s lahvičkou při lakování dost manévrovat ,aby se mi na štěteček vůbec něco dostalo. Dopatlám už spíš na pedikúru a poohlédnu se po jiném

  • na nehtu se nemá tendenci loupat
  • po čase houstne


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 22.2.2015 19:57:44

Vlastním už od mala otřesné kraťoučké slabé nehty. Asi před týdnem jsem si koupila tento lak + diamond force ze stejné řady, který mechanicky vytvrzuje a zpevňuje nehty. Pužívám je dohromady (spodní vrtsva Calcium a na to tak 3 vrstvy diamond force) a konečně mi začínají růst nehty, aniž by se hned zatrhly či odlomily. Rozhodně rostou i rychleji. Doporučuji.

  • opravdu funguje
  • nic


Další recenze od 18.10.2015 12:03:46

Hledala jsem v drogérii nějaký nový base coat na vyzkoušení, protože jsem svůj od Gabrielly Salvete už vypotřebovala. Po hodinovém obcházení různých obchodů jsem se zase zastavila u stojanu Gabrielly, ale abych alespoň něco změnila, sáhla jsem po vyživovacím laku, Calcium mě velmi mile překvapilo. Nádherně zpevní nehty, nevysušuje je a lak na něm mi vydržel skoro 14 dní. Doporučuji.

  • krásně zpevní nehty
  • obsahuje kuličky na rozmíchání laku
  • vyživí nehty
  • lze použít jako base coat
  • lak trochu houstne


věk
25-34

nehty
přírodní

Celkem slušný lak i výdrž. Používám bezbarvý nebo mléčný odstín, nehty vypadají po nanesení hezky, upraveně a zdravě. Stačí jedna vrstva, která celkem rychle zasychá. Nehty nejsou vysušené a jdou rychle hezky odlakovat. Lahvička by mohla být trošku víc aktraktivní, ale za mne udělá super službu za slušnou cenu.

  • rychle schne
  • jde lehce odlakovat
  • nic jsem nenašla


Lépe hodnocené

Bellazi Calcium Gel

5 100% 1 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené