Miss Sporty Clubbing Colour recenze a zkušenosti

Laky na nehty Miss Sporty Clubbing Colour
Laky na nehty Miss Sporty Clubbing Colour - obrázek 1
Laky na nehty Miss Sporty Clubbing Colour - obrázek 2
Laky na nehty Miss Sporty Clubbing Colour - obrázek 3
5 4 52
  • Průměrné hodnocení 4
  • 87% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 25 - 60 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 52 recenzí
  • Výrobce Miss Sporty

Recenze produktu
Miss Sporty Clubbing Colour

věk
25-34

nehty
gelové/akrylové

Laky v krásných neonových barvách. Lak je hustý, nepruhuje. Barvy jsou syté a výrazné, přesto jsem použila dvě vrstvy. Vydrží poměrně dlouho bez chyb, neoprýskává se. Rychle zasychá.

  • sytá a výrazná barva
  • odolnost
  • nemá výrazné nedostatky


Další recenze od 12.3.2012 09:50:57

Za málo peněz hodně muziky. Má krásně široký štěteček, takže se lak nanáší jedna báseň, stačí jedna vrstva.

  • rychle zasychá
  • podle mě nemá


Tento lak mám moc ráda. Syté barvičky, dobrá výdrž, pěkně kryjí a to za málo peněz. Líbí se mi stěteček, není to ten klasický,ale hustější, lép se s ním pracuje.

  • Cena
  • Barvy
  • Výdrž
  • Kryvost
  • Nejsou


Další recenze od 14.3.2012 16:17:51

Moje nejoblíbenější laky na nehty. Široká škála barev a velmi příznivá cena. Lak na nehtech vydrží i několik dní, pěkně se nanáší a stačí jen jedna vrstva laku.

  • cena
  • hodně barev
  • výdrž
  • žádné


Další recenze od 14.3.2012 16:24:34

Je super, Za málo peněz udělá super paradu. Určitě doporučuji. Přijde mi vhodny na leto které nás konečně čeká :) Dá se koupit všude a vydrží docela dlouho i když s rukama fakt něco děláte:) Každodení umývání nádobí to zvládá :)

  • za malo peněz supr kvalita
  • nutné dvě vrsty


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 14.3.2012 22:45:39

Tento lak jsem měla ve fialové a oranžové barvě. Co se týká krytí a výdrže hodnotím kladně. Kryje ve dvou vrstvách a neporušený vydrží cca tři dny, pak se začne odlupovat. Další výhodou je cena a dostupnost v drogeriích. Jediné co mi vadí je, že nemají tolik odstínů jako například laky od Essence.

  • dobré krytí
  • cena
  • dostupnost
  • malý výběr odstínů


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 29.3.2012 14:46:37

Laky na nehty od Miss sporty - jde o relativní průměr, nic vyjímečného. Ale někdy se objeví barvička, která mě zaujme a koupím, ale z hlediska výdrže za mě průměr. Už ten den si mi většinou otukají, což je mínus.

  • barvy
  • výdrž


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 29.3.2012 15:14:07

No mám pár laků a to kvůli pěkným barvám a ceně. Velký výběr barviček, každý si podle mě vybere. S kvalitou je to horší. Nanáším podkladovou vrstvu i horní, ale i tak se mi lak oprýská 3. den, proto za výdrž 3 body.

  • hezké syté barvy
  • výběr barev
  • nevydží dlouho


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 29.3.2012 15:23:54

Tyhle laky mám ráda. Nabízejí širokou škálu barevných odstínů,Klidně stačí nanést jenom jednu vrstvu, i když já dávám stejně dvě. Lak se neolupuje a skvěle drží až několik dní. Konzistence je tak akorát,lak není ani moc tekutý ani moc tuhý a má širší štěteček, takže se skvěle nanáší. Rychle zasychá. Za tu cenu opravdu hodně muziky.

  • cena
  • široká škála barevných odstínů
  • klidně stačí nanést jenom jednu vrstvu
  • neolupuje se a drží až několik dní
  • rychle zasychá
  • širší štěteček pro snadnější aplikaci
  • konzistence je tak akorát
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 6.4.2012 17:00:47

U těchto laků jsem našla mojí vítěznou barvu se kterou jsem naprosto spokojená. Na nehtech mi vydrží nějak 4-6 dní. Má perfektní krytí, dobře se nanáší. u tohoto laku mi zaujal štěteček, přijde mi takový kratší a silnější, než mám u jiných laků doma já.

  • dostupnost
  • cena
  • perfektné krytí
  • dobrá roztíratelnost
  • žádné


věk
15-24

nehty
pevné

Další recenze od 6.4.2012 17:11:20

Laky nabízející hezké odstíny za příjemnou cenu, rychle schnou, jejich štěteček je úžasný, kryjí ve dvou vrstvách. Po zaschnutí se hezky lesknou. Vydrží toho opravdu celkem málo, ale nehoustnou (nebo pokud ano, tak pomalu). Jediné, co mi opravdu vadí, je relativně úzké hrdlo lahvičky. Jinak doporučuji. :)

  • cena
  • barvy
  • krytí
  • štěteček
  • výdrž


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 7.4.2012 16:11:55

Fajn malé laky. Já si tedy raději kupuji malé laky od Essence za 30,- Kč, protože jsou jednak levnější a nabízejí zajímavější barvy. Ale ani tyto od Miss Sporty nejsou špatné, vlastním jich několik. Nevýhodou je, že po čase velmi houstnou. Jinak se ale dají vybrat hezké barvy. Lakují se dobře a výdrž je obstojná (u mě cca 5 dní).

  • malé balení
  • hezké odstíny
  • dobře se lakuje
  • výdrž na nehtech
  • houstnou


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 26.4.2012 17:50:20

laky mají úžasný výběr odstínů a dostatečnou sytost barev. Rychle schnou a docela dlouho vydrží. Mají příznivou cenu. I přes jejich barevnou sytost musím ale podotknout že sytí rozhodně dostatečné není :( je potřeba nalakovat nejméně 2-3 vrstvy laku.

  • cena
  • výběr odstínů
  • výdrž
  • rychlé schnutí
  • sytost barev
  • nedostatečné krytí


věk
15-24

nehty
slabé

Další recenze od 24.5.2012 17:22:28

Velkým plusem u těchto laků je rozodně velmi nízká cena.. Jenže, člověk by si řekl, že kvalita bude nic moc, ale opak je oravdou. Laky rychle zasychají, nehoustnou a jsou syté již po prvním natření. Barvičky jsou opravdu nádherné, syté a neokoukají se.. :) Jsou super..!

  • Cena
  • Mnoho krásných odstínů
  • Vydrží dlouho
  • Štěteček
  • žádné


věk
15-24

nehty
pevné

Další recenze od 27.5.2012 23:05:41

Tak tyto laky na nehty mám velmi ráda, krásná škála barev a super štěteček s kterým se dá dobře manipulovat a lakovat, Lak vydrží na nehtíkách cca 3-4 dny. Cena je dostupná a dá se sehnat většinou v všech prodejnách (drogériích) Takže určitě doporučuji, za tu cenu.....

  • Cena
  • Dostupnost
  • Krásné odstíny
  • Snadné nanášení


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 29.5.2012 13:32:47

S tímto lakem na nehty jsem byla poměrně spokojená. Líbí se mi výběr barev a to, jak jsou barvy výrazné. Dávám dvě vrstvy laku na sebe a krásně kryje. Cena je velmi dobrá a dostupnost také ok. Se štětečkem se dobře pracuje, není ani moc tenký, ani široký a nepelichá. Jedinou nevýhodu vydím v tom, že laky poměrně brzy zhoustnou.

  • výrazné barvy
  • lak dobře kryje
  • cena
  • brzy houstne


věk
25-34

nehty
gelové/akrylové

Skvělé laky. Měla jsem černý, který byl opravdu hezky sytě černý, růžový, který je hezky zářivý, ale nevypadá lacině a vínově červeno-fialový, který háže spoustu odlesků podle toho, jaké je světlo. Za tuto cenu velmi dobré laky. Určitě si pořídím další barvičku. Oceňuji, že velmi rychle zasychají.

  • rychle zasychá
  • hezké syté odstíny
  • nevypadá lacině
  • žádné


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 24.6.2012 21:04:36

Vlastním emeraldovou zelenou z první fotky a mile mě překvapila jak barva ve skleničce tak její výdrž na nehtech ( na nohou 3týdny ), na rukou se mi brzy loupe, ale to každý lacinější lak. Kartáček by mohl být plošší, ale lakuje se s ním dobře. Do cca poloviny balení se konzistence neměnila a byla hezky tekutá, ted už jen houstne a čeká na zředění. Za ty peníze to ale stálo.

  • cena
  • barvy
  • výdrž


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 16.7.2012 21:14:51

Laky Miss Sporty mám opravdu ráda. Vydrží tak dlouho, kolik za danou cenu čekám. Mají krásné barvičky, škoda jen, že jich není víc. Laky Miss Sporty kupuji už roky a jen tak nepřestanu. Výhodou je za mě i to, že lak jen tak rychle nezatvrdne a některé vydrží i roky.

  • cena
  • výdrž
  • žádné


věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 22.7.2012 16:58:56

Tohle byla láska na první pohled, mám oranžový a fuchsiový, perfektní husté laky, široký štěteček, takže se výborně lakuje, kryje v jedné vrstvě, bez pruhů, vydrží mi v průměru 4 dny, plánuji koupi dalších odstínů, ještě chci zelenou a fialkovou, doporučuju

  • hustý
  • rychle zasychá
  • štěteček
  • kryje v jedné vrstvě
  • cena
  • nevím


Další recenze od 31.7.2012 20:59:48

Laky od Miss Sporty si kupuju už pár let a zatím jsem byla spokojená. Líbí se mi výběr barev. Dobře kryjí a především zasychají rychle na rozdíl od laků značky Essence, Vydrží průměrně dlouhou dobu a klidně stačí natřít jednou vrstvou. Za tu cenu jsem spokojená.

  • rychle zasychá
  • výběr barev
  • cena
  • žádné


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 14.8.2012 18:40:47

Laky této značky preferuji a jsou dle mě jedny z opravdu dobrých i vzhledem k ceně. Lak mi vydrží déle než například od Essence či Rimmelu. Štěteček je také výborný a snadno se s ním dostanu kam potřebuji. Lak je skvěle krycí, drží dobře. Super kup!.

  • štěteček
  • barvy
  • kryje
  • cena
  • nevím


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 14.8.2012 22:32:19

Tenhle lak mám sice jen jeden, ale je z celé mé sbírky můj nejoblíbenější. Barva je nádherná, sytá, dobře kryje, dlouho vydrží, od Miss Sporty bych tohle nečekala. S base a top coatem mi vydrží klidně týden neporušený. I štěteček mi přijde dobrý, dobře se s ním manipuluje, nedělá šmouhy.

  • dobrý štěteček
  • dobře kryje
  • dlouhá výdrž
  • cena
  • žádné jsem neobjevila


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 30.9.2012 17:52:46

Dobrý poměr kvalita/cena. Výrobce nabízí spoustu odstínů, někdy nevím, který si zrovna vybrat. Laky mají široký štěteček, se kterým se pěkně pracuje. Spokojená jsem s poměrně rychlou dobou schnutí laku, ani nepotřebuji vysoušeč. Některé odstíny velmi dobře kryjí a stačila by pouze jedna vrstva, někdy ale klasické dvě vrstvy nekryjí a dávám tedy tři, abych byla spokojená.

  • široký výběr barev
  • rychle doba zasychání
  • příznivá cena
  • některé barvy špatně kryjí


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 16.11.2012 23:41:24

Tenhle lak se mi moc nezalíbil. Ososbně Miss Sporty moc v lásce nemám, ještě se mi to potvrdilo. Laky mají sice pěkné neonové barvy a jsou za skvělou cenu, ALE mě se po pár dnesch oprýskal, musela jsem ho opravovat a i to bylo hned druhý den pryč. A to jsem s ním ani nedělala nic náročného (nemyla nádobí).

  • barvy
  • cena
  • hned se oprýská
  • opravení nedrží


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 12.12.2012 15:10:45

Jsem velmi spokojená s těmito laky, mají dost velký výběr barev, široký štěteček se kterým se mi dobře pracuje a u většiny laků mi stačila jenom jedna vrstva. Dobře zasychá a nedělá pruhy, laky jsou dostatečně husté :) Poměrně rychle zasychá a výdrž laku na nehtech taky není vůbec špatná. Jediná malá vada snad je, že celkem brzy zhoustne, ale na to stačí buď trošku odlakovače nebo si prostě koupit nový za tu cenu mi to vůbec nevadí :))

  • cena
  • dostupnost
  • pěkné barvy
  • štěteček
  • většinou stačí jen jedna vrstva
  • žádný velký nedostatek nemá


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 12.12.2012 16:32:53

Byla jsem hodně mile překvapena hlavně výdrží laku, protože se začal trochu odlupovat až po 5 dnech a to nedávám podkladový lak a lakuji pouze jednu vrstvu. V nabídce je široká paleta barev, takže si každá vybere. Barvy obsahují velké množství "barviva", takže vážně stačí jedna vrstva a jak někdo už psal, nevytváří při lakování to ošklivé proužkování.

  • nabídka odstínů
  • vydrží cca 5 dnů
  • stačí jedna vrstva
  • dostupnost a cena
  • chtělo by to už nový design lahviček


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 26.12.2012 01:31:39

Lak má široký štěteček takže se dobře nanáší, ale musím si ho dát vždy dvě vrstvy jelikož docela málo kryje. Celkem rychle se i slpoupává. Oceňuji dostupnost v krásných barvičkách, další výhodou je určitě i příjemná cena. Příště už po něm ale zřejmě nesáhnu.

  • dostupnost v krásných sytých barvách
  • cena
  • málo kryje
  • rychle se sloupává


věk
25-34

nehty
přírodní

Za tu cenu je fajn a ani se nijak rychle neslupuje. Co bych mu ale vytkla je, že poměrně málo kryje. A musím říct, že poměrně rychle zasychá. Takže v poměru cena/výkon je to určitě dobrej lak :) Akorát mi nějak nezvykle rychle ubývá oproti ostatním lakům. A má super štěteček, kterým se lak dobře nanáší.

  • rychle schne
  • cena
  • dobrej štěteček
  • delší výdrž
  • méně kryje


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 26.1.2013 17:45:31

K těmto lakům jsem neměla vůbec důvěru, stejně jako k celé značce Miss Sporty, ale velmi mile mě překvapily. Konzistence laků je řidší-tekutější, což mi vyhovuje. Tmavší odstíny jsou ale lepší - bohatě stačí dvě vrstvy. U světlejších odstínů je potřeba více vrstev. Celkově se dá vybrat mnoho hezkých odstínů. Výdrž na nehtech je také celkem nadprůměrná, cca 4-5 dnů.

  • cena
  • výběr odstínů
  • dlouhá výdrž
  • konzistence
  • slabší krytí světlých odstínů


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 1.3.2013 20:02:57

Tohle jsou velmi levné laky, ale málokdo by čekal, že tak kvalitní. Mají hezké barvy, nanáším dvě vrstvy. Rychle schnou, vydrží mi na nehtech tak týden. Někdo píše, že se mu oprýská klidně i za dva dny, ale u mně určitě ne používám vždy podlak a top coat.

  • cena
  • kvalita
  • výdrž
  • rychle schne
  • výběr odstínů
  • nic


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 11.3.2013 10:14:19

Laky Miss Sporty mám celkově moc ráda, kvalita vzhedem k ceně je velmi dobrá, kupuji je již hodně let. Tyto z řady Clubbing Colour mají opravdu krásné, syté barvy, skvěle kryjí a dobře se lakují. Kryjí už v jedné vrstvě, ale ze zvyku dávám vždy dvě. Rychle zasychají a výdrž je také ok, u mě zhruba 3-4 dny.

  • cena
  • syté barvy
  • skvěle kryjí
  • dobře se lakují
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 13.3.2013 20:56:26

Laky od Miss Sporty nemám ráda. Vyzkoušela jsem už několik odstínů od méně výrazných po ty hodně výrazné. Kvalita se docela liší u různých odstínů, ale z těch co jsem vyzkoušela převažovaly ty horší, méně kvalitní. U všech ale musím říct, že výdrž nic moc. Krytí je různé dle odstínů, stejně tak houstnutí laku v lahvičce.

  • výběr barev
  • dostupnost
  • kvalita se liší u různých odstínů
  • výdrž


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 27.3.2013 11:14:57

S tímto lakem jsem maximálně spokojená. Obvzlášť se mi dobře lakují nehty díky jeho širokému štětečku a konzistenci laku. Rychle zasychá a neodře se. Barvy jsou syté i po jedné vrstvě. Můj favorit je fuchsiový! Na nehtech krásně vynikne. Lak mi vydržel v lahvičce snad 4 roky a za tu dobu vůbec nevyschnul.

  • lahvička dlouho vydrží
  • má široký štěteček
  • krásné odstíny
  • z nehtů se hned neoprýská
  • na nehtech rychle zasychá
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Lak, ktorý si už určite nekúpim. Kúpila som ho v akcii. Štetček bol krivo zastrihnutý takže sa s ním zle pracuje. Lak dlho nevydrží a dlho aj na nechtoch schne. Inak balenie , až na štetček, je celkom dobré. Myslím, že za tú cenu sa dajú zohnať aj kvalitnejšie laky.

  • žiadne
  • krivý štetček
  • dlho schne


věk
25-34

nehty
přírodní

Miss Sporty jako značku moc nemusím. Neodolala jsem však v lacích pastelové žluté a fialkové barvě.. A spadla mi čelist. U obou odstínů stačí jedna vrstva, krytí je super. Schnutí taktéž. Konzistence akorát, ani hustý, ani vodový - nestéká do kůžičky. Obecně chválený široký štěteček mi moc nevyhovuje, mám úzké nehty, ale promíjím. Obsah 7ml mi vyhovuje, laky větších obsahů mi stejně časem nepracují tak, jak by měly. Výdrž asi 4 dny běžného provozu. Za 29 korun opravdu paráda! Ano, ano, ano!

  • vynikající krytí
  • neokoukané odstíny
  • lidová cena
  • poměr výdrž/cena
  • na můj vkus široký štěteček


věk
15-24

nehty
slabé

Další recenze od 6.6.2013 13:08:17

Jsem velice spokojená. Na nehtech vydrží docela dlouho. Rychle usychá narozdíl od jiných laků. Nedávno jsem si koupila modro-zelený lak, který vypadal moc hezky. Před pár dny jsem si koupila lak do oranžova a rozhodně si na léto koupím ještě nějaký. Za super levnou cenu, rychle schnoucí a ještě krásný lak v krásných barvách.

  • rychle schnoucí
  • krásné zářivé barvy
  • cena
  • dostupnost v drogériích
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Laky od Miss sporty spousta lidí zatracuje a já docela nechápu proč. Laky mají širokou barevnou škálu, takže si zde vybere opravdu každý. Navíc prošly inovací štětečku, který je hodně podobný tomu od Rimmelu- pěkně široký, takže stačí dva tahy a nehet je nalakovaný. Lak mi vydrží neporušený 3-5 dní, záleží na tom, jakou práci vykonávám. K plnému krytí stačí dvě vrstvy.

  • štěteček
  • široká škála odstínů
  • kryje ve dvou vrstvách
  • cena
  • dostupnost


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 9.6.2013 15:00:47

Laky kupuji už jen od Miss Sporty a to různé, od nude, bronzové, přes neonové až po červené odstíny a všechny mi vyhovují. Mají docela pěkné balení, super štěteček, tak středně silný, hodně hustý a lak má perfektní konzistenci. Mi na nehtech vydrží úplně s klidem týden, poté se začne oloupávat. Pokud použiji top coat, vydrží ještě déle. Jsem opravdu spokojená!

  • mnoho barev
  • štěteček
  • cena
  • výdrž
  • MS nemá matné laky


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 12.6.2013 20:55:38

Tato řada laků má krásné, výraznější barvy. Jsou syté a velmi dobře kryjí - nanáším dvě vrstvy. Právě i přes tyto dvě vrstvy se mi občas lak začne oprýskávat ještě v den nalakování, za což musím ubrat bod. Navíc dle mě není vyloženě rychleschnoucí - i po půl hodině se mi po dotyku začne "krabatit". Ale za tu cenu super a stejně si ho pořídím znovu :)

  • krásné barvy
  • oprýskává se


věk
25-34

nehty
přírodní

Na těchto lacích mi nejvíce vadí to, že hrozně rychle houstnou. Vždy skončím ani ne v půlce lahvičky a lak už se nedá nadále používat, je hustý, dělá pruhy a na nehtech nevypadá dobře. V jiných ohledech nemám co vytknout - dají se sehnat v hezkých barvách, které jsou syté a stačí jedna vrstva pro dokonalé krytí. Lak na nehtech vydrží cca 3-4 dny.

  • výběr odstínů
  • syté barvy
  • celkem slušná výdrž
  • rychle houstnou


Tak tadytěch mazlíků mám už 5 a to v odstínech 312, 343, 345, 404, 455. Na tyhle laky nedám dopustit mají geniální štěteček, dobře se nanáší stačí jedna vrstva a barvy (s podkladovým lakem) vydrží i mytí nádobí. Obvyklá doba naprostý krásy a lesku je 3 dny. Na to se nedá reagovat jinak než koupit další a další :) Prostě BOMBA.

  • štěteček
  • výdrž
  • barvy
  • cena
  • nic


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 25.1.2014 08:56:36

Podle mého názoru je tento lak příšerný. Má tlustý, křivý a nemotorný štěteček, se kterým se těžko manipuluje. Navíc samotný lak je až příliš hutný a tak při nátěru vytváří rýhy. Ale musím říct, že výběr barev je velký a moc pěkný. Kvalita se bude možná lišit u jiných barev. Já mám oranžový a ten mi vůbec nevyhovuje, ale má sestra má takový lila a s tím se mi pracuje o moc líp.

  • nízká cena
  • velký výběr pěkných barev
  • široký, nemotorný kartáček, který zanechává rýhy
  • moc hutná konzistence laku
  • výdrž


Další recenze od 31.1.2014 15:24:40

Laky jsem v mnoha barvách. Mají široký štěteček, se kterým se dobře pracuje. Rychle schnou. Nevím, jak to vyrábí, ale přijde mi, že všechny odstíny nejsou stejné kvality. Například oranžový a světle zelený lak strašně špatně kryje (jsou potřeba minimálně dvě vrstvy), zasychání je taky horší a vůbec nedrží na nehtech (stačí dvě tři hodiny a mám lak oprýskaný). Dobrou zkušenost mám s perleťově bílou a vínově fialovou barvou (stačí jedna vrstva a velmi rychle schnou).

  • široký šteteček
  • rychlé schnutí
  • krytí
  • různá kvalita odstínů
  • někdy špatná výdrž
  • někdy špatné krytí


věk
15-24

nehty
lámavé

Mám asi 10 laků z této řady. V poměru ceny vs výkon je to naprostá bomba. Má širší štěteček, což je určitě plus. Barevná škála je taky velká. Mají být rychloschnoucí. Já s tím souhlasím. Lak se díky štětečku nanáší rovnoměrně. U tmavších barev stačí 1-2 vrstvy, ale u světlejších 2-3. Ovšem díky rychlému schnutí to není problém.

  • Cena
  • Dostupnost
  • štěteček
  • balení
  • rychloschnoucí
  • u světlejších barev je potřeba více vrstev


věk
15-24

nehty
pevné

Další recenze od 23.7.2014 15:15:51

Stejně jako laky od Essence, má Miss Sporty velký výběr barviček + široký štětec se kterým se mi dobře pracuje. Schnou taky celkem dobře. Akorát musím dát dvě vrstvy aby byla barvička trochu sytější. Taky se po týdnu sloupe, ale mě to nevadí, protože vždy po týdnu už mě daný desing mých nehtů omrzí,a chci si je nalakovat jinak. A cena je taky super :)

  • široký štetec výdrž rychle zasychání široký výběr barev cena dostupnost
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 14.11.2014 21:44:41

Tyto laky jsou skvělé, mám ho v šmoulí modři. Dobře se nanášejí a dlouho vydrží. Cena je taky moc dobrá. Štěteček je široký, takže se lak skvěle nanáší jedním tahem. Lahvička je malinká, ale aspoň lak nezhoustne. Lak je mírně řidší, ale to vůbec nevadí. Určitě ho doporučuji a koupím si ho znova, zase v jiné barvičce.

  • výdrž
  • štěteček


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 21.11.2014 21:17:44

Za tu cenu opravdu povedené laky, mám v neonově růžové barvě a jsem s ním moc spokojená. Líbí se mi štěteček, který je široký a plochý, takže nalakuju celý nehet rovnoměrně jedným tahem. Nepruhuje a rychle schne. Barva je sytá a bohatě stačí jedna vrstva. Mile mně překvapila výdrž - olupovat se začne vždy až zhruba po 5 dnech.

  • kvalita/cena
  • nic


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 4.5.2015 01:00:52

Krásné syté barvy, perfektní krytí, velmi příznivá cena. Vydrží velmi dlouho než začne tuhnout a zasychat. Nepoškozuje nehet a dá se snadno odstranit. Těchto laků mám nespočet a kupuji si je už dlouho. Po zaschnutí vypadá barva přesně tak jako v lahvičce, neztmavne ani nezesvětlí. Nedělá bublinky, dobře se nanáší.

  • Krásné syté barvy
  • Příznivá cena
  • Velký výběr
  • nic


Lépe hodnocené

PUPA Lasting Color

5 100% 6 recenzí

Zoya Nail polish

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Maybelline Colorama

3.8 72% 52 recenzí