Garnier Moisture Match Svěží zmatňující krém pro smíšenou až mastnou pleť recenze a zkušenosti

Hydratace Garnier  Moisture Match Svěží zmatňující krém pro smíšenou až mastnou pleť
Hydratace Garnier  Moisture Match Svěží zmatňující krém pro smíšenou až mastnou pleť  - obrázek 1
Hydratace Garnier  Moisture Match Svěží zmatňující krém pro smíšenou až mastnou pleť  - obrázek 2
5 3.6 19
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 53% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 80 - 169 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 19 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Moisture Match Svěží zmatňující krém pro smíšenou až mastnou pleť

věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Poměrně slušný, průměrný hydratační gel pro smíšenou pleť. Já bych teda spíš řekla na mastnou, ony ty hydratační schopnosti nebyly kdoví jaké, takže spíš pro nenáročnou a nedehydratovanou smíšenou až mastnou. Rozhodně není dobrým podkladem pro make-up, drhnul by a žmolkoval. Jinak na léto pro nenáročnou uživatelku vcelku dobrý.

  • snadná dostupnost
  • příjemná vůně
  • někdy horší hydratace


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 9.1.2017 13:41:49

Mám mastnější pleť, tudíž zkouším různé podobné produkty a tenhle tedy nebyl žádný velký zázrak. Konzistence krému je lehká a gelová, to je příjemné. Vůně se dá taky přežít. Ale krém mi zanechával na pleti pocit ulepenosti a vysušoval některá místa až moc. Já mám spíš smíšenou pleť, proto mně to někde vysušovalo hodně a někde naopak málo. Není to moc povedený krém. Znám lepší.

  • Lehká gelová konzistence
  • Vůně
  • Cena
  • Vysušuje tváře a čelo
  • T-zonu moc nezmatnil


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tohle byl můj první pleťový krém -Úžasný. Pleť mi skutečně nádherně zmatnil, rychle se vsakoval do pleti, nedráždil, konzistence tak akorát na rozetření :). Vůně je sice jemná, ale nevadí, i tak se mi líbí. Balení v tubě je skvělé, nemusíte se v krému hrabat prsty. Jen mi přišlo, že je krému poměrně málo, i když hodně krému je v takovém množství.

  • Balení
  • Konzistence
  • Skvělá roztiratelnost
  • Hodně zmatňuje
  • Není přírodní


Tento krém jsem používala docela dlouho jako denní i noční krém. Rozdělění neřeším, vrásky ani extra suchou pleť nemám, takže dle mého názoru je to zbytečné. Jsem velmi ráda, že je konečně dopoužívaný. Jednou jsem si ho koupila sama jako novinku na vyzkoušení a podruhé dostala. Líbí se mi na něm jemná vůně, konzistence krému a obal, to je vše. Extra nehydratuje a vůbec nematuje právě naopak má smíšená až mastná pleť se po něm dosti leskla. Zdá se mi i celkem drahý. Nyní používám krém z řady Essential s lopuchem, je o dost levnější a hlavně lepší. Nejde na pleti vůbec vidět a kupodivu za tu cenu je fakt dobrý.

  • dostupnost v každé větší drogerii
  • konzistence
  • jemná vůně
  • cena
  • vytvoří masný povlak na pleti
  • nehydratuje


Další recenze od 31.1.2015 11:52:16

Krém je pro mě zklamáním. Rozhodně nematuje, spíše se po nanesení lesknu více než obvykle, ani nehydratuje. Po nanesení se dlouho vstřebává, mám na pleti takový lepkavý pocit a pleť je nepříjemně napnutá, jako bych si žádný krém nenanesla. Určitě znovu nekoupím, ani nedoporučuji. Jedná se sice o levný krém, ale i za tuto cenu se dají sehnat o moc lepší.

  • praktická tuba
  • nehydratuje
  • pleť se po nanesení leskne
  • dlouho se vstřebává
  • po nanesení mám na pleti lepkavý pocit
  • chladivý efekt krému mi není vůbec příjemný


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.10.2014 12:27:39

Mám mastnou pleť a na základě kladných recenzí jsem se rozhodla vyzkoušet tento produkt. Je to ten nejhorší matující krém, který jsem měla. Má lehkou gelovou konzistenci, no i přesto se dlouho vstřebává a na pleti zanechá lesklý povlak. O nějakém matujícím efektu nemůže být řeč, lesknu se mnohem víc, než bez něj. Ani moc hezky nevoní. Nenašla jsem na něm ani jedno pozitivum a letěl do koše.

  • nic
  • nematuje
  • nevoní
  • nehydratuje


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.12.2013 22:59:53

Za mě 5 hvězdiček! Ihned se vstřebává a krásně zmatňuje.. Mám hodně citlivou pleť, ale krém mi naprosto vyhovuje, perfektně mi sedl, používám ho každý den pod make up a taky na noc:) Připadá mi, že má (překvapivě) dobré hojivé účinky, zaznamenala jsem velký úbytek pupínků, takže i za to bych mu dala velké plus:) Za tu cenu se opravdu vyplatí!

  • cena
  • perfektně zmatňuje
  • dobře se vstřebává
  • redukuje maz a léčí pupínky
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 30.10.2013 20:03:04

Výrobky od Garnier mám ráda, tento matující krém mě ale zklamal. Příjemně voní, lehce se roztírá. Z praktického balení vytlačíte jen tolik produktu, kolik potřebujete, a opravdu ho stačí trocha. Mám normální pleť s mastnější T-zónou a po tomto produktu se snad lesknu ještě víc - hlavně na nose. Pleť v T-zóně mi zčervená a dlouho trvá než se krém vsákne, přitom mám pocit, že je pleť lepkavá, a to i po několika hodinách od nanesení. Znovu už kupovat nebudu, místo něj jsem si teď pořídila Garnier essentials denní krém s výtažky z lopuchu, také by měl matovat, tak snad mi sedne lépe...

  • vůně
  • snadno se roztírá
  • nematuje
  • pleť se spíš leskne
  • dlouho se vstřebává


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.10.2013 13:28:13

Krém jsem si koupila na základě recenzí tady na omlazení a byla jsem velmi zklamaná. Souhlasím s tím, že krém příjemně voní a má super balení, ale mě tedy absolutně vůbec nematuje. Mám spíše mastnější pleť a po nanesení se lesknu i na místech, kde normálně ne. Takže mi nezbývá nic jiného, než dál hledat nějaký vhodnější krém, tento už si nekoupím.

  • vůně
  • balení
  • vůbec nematuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.8.2013 08:26:44

Garnier Moisture Match je výborná novinka od Garnier. Moc se mi líbí gelovitá konzistence krémů a jeho lehká vůně. Krásně osvěží obličej, hned se vstřebává a na pleti je opravdu příjemný. Nedokážu moc posoudit jeho matující schopnosti, protože ač mám pleť smíšenou, s lesknutím až takový problém nemám. Garnier mě tentokrát mile překvapil :)

  • osvěžující konzistence gelu
  • lehká vůně
  • rychle se vstřebává
  • cena
  • o žádných zatím nevím


Další recenze od 20.7.2013 09:41:13

Po kladných recenzí jsem si též zakoupila tento matující krém a jsem docela překvapená. Má pleť je celkem mastná, natož teď v létě. Krém jsem použila pod make-up a zafixovala pudrem. Řekla bych, že make-up vydrží díky krému celý večer a make-up vypadá stále dobře. Nejsem si jistá, zda výrazně matuje, ale malý rozdíl tam asi bude. Velký plus je, že krásně voní. Krém pod make-up jsem nikdy nepoužívala, pouze bázi, která také udržuje make-up déle svěží.

  • výdrž make-upu
  • vůně
  • balení
  • jednou během večera si musím odmastit pleť (bez krému bych odmasťovala vícekrát) :)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.7.2013 20:16:08

Na základě kladných recenzí jsem si jej pořídila. Pleť mám smíšenou ale ne mastnou. Dobře se roztírá a make up se díky němu nanáší skvěle. Má vcelku hezkou vůni. Ale vůbec nematuje a obličej mám ulepený. Lesknu se jen, co jej nanesu a tak zůstanu celý den. Lesknu se i na místech, která vždy byla normální. Mě to tedy nenadchlo a znovu si jej určitě nekoupím.

  • lehce se roztírá
  • nematuje
  • lesknu se víc
  • lepí


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 30.6.2013 14:54:00

Mám smíšenou až mastnou pleť. Krém používám ráno na očištěný obličej pod make-up místo podkladové báze a večer na odlíčený a očištěný obličej. Výborně matuje a make-up mi vydrží mnohem déle než s běžnou podkladovou bází. Má příjemnou svěží vůni a jemnou konzistenci. Krém není mastný, dobře hydratuje, rychle se vstřebává.

  • nemastná textura
  • rychle se vstřebává
  • hydratuje
  • příjemná vůně
  • matuje
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Tento krém jsem si koupila spíše ze zvědavosti, moc jsem od něho nečekala, takže o to víc jsem byla nakonec velice mile překvapena, musím dokonce říct, že tento krém mě naprosto nadchnul! Nanesla jsem ho ráno jako podklad, poté nanesla make-up a zafixovala fixačním pudrem a světe div se, snad poprvé v životě jsem se po návratu domů neleskla, a to se dopravuji na kole, nemluvě o tom, že je momentálně venku 30 °C! Takže pro mě je to takový malý zázrak, určitě koupím znova a všem doporučuji!

  • matuje
  • lehký
  • hydratuje
  • skvělý jako podklad pod make-up
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.6.2013 14:27:07

Půjdu sice proti proudu, ale krém mě zklamal. Dle mého názoru a mých zkušeností se jedná o další průměrný krém z drogerie, nic víc. Krém má lehkou gelovou konzistenci, při aplikaci příjemně chladí. Hezky voní. Velmi se mi zamlouvá praktické balení v tubičce, to se rozhodně povedlo. Krém mi mastnou t-zónu ale v žádném případě nematuje, mám snad i pocit, že se lesknu více než normálně. Textura je sice lehká, ale krém se do mé pleti vstřebává poměrně dlouho a i poté nemám pocit dokonalého vstřebání, pleť stále trochu lepí. Krém navíc pleť nehydratuje. Za mě zklamání.

  • lehká gelová konzistence
  • praktické balení v tubě
  • vůně
  • nematuje
  • lepí
  • nehydratuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.6.2013 12:13:33

tento matující krém bych srovnala s Normaderm od Vichy, je zhruba stejně zmatnující a takový lehký, ale narozdíl od Vichy není drahý a necuckuje se. udělá pleť jakoby vyhlazenou, mám pocit, jako bych si dala krém s bází, přitom v něm není silikon, takže neucpává pory. jediné mínus je že nemá OF, ale zase díky tomu je vhodný i na noc, ale zase kdo chce matovat na noc :/ já raději v noci vyživuji, přes den matuji, ale rozhodně je to nejlepší krém od garnier na mastnou pleť.

  • cena
  • matuje
  • sametová pleť
  • na den i noc
  • jemná vůně
  • nemá spf


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.5.2013 14:42:04

Krém jsem si koupila spíš jen tak na základě reklamy a ze zvědavosti, rozhodně jsem nevěřila že by byl fakt dobrý... A hodně překvapil! Snadno se roztírá, je jemný, možná mírně chladivý a stačí ho opravdu maličko. Z balení není problém vymáčknout přesně tolik, kolik potřebuju a navíc nemusím mít strach, jako u krému v kelímku, že si tam prstem nanesu nějaké nečistoty. Pleť jsem už první den měla krásně rozzářenou, žádné červené fleky, byla jsem taková svěží. Zmatnění je jako bonus. Rozhodně strčil do kapsy i o moc dražší krém od Biothermu, který jinak používám. Ideální je, že je i na den, i na noc. Rozhodně doporučuji!

  • dobře se roztírá
  • pleť zklidňuje
  • ideální balení i do kabelky
  • super cena
  • vážně nic


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 30.4.2013 21:25:01

Krém si mě naprosto získal už od samého začátku a za sebe ho mohu jen vřele doporučit! Ukrývá se v pěkném tubičkovém balení, takže si vymáčknete požadované množství krému. Má příjemnou vůni i konzistenci. Snadno se roztírá a ihned se do pleti vsákne. Pleť je jemná, hebká a hydratovaná, ale zároveň zmatněná. Na pleti je krém příjemný a je dokonalý jako podklad pod make up.

  • Matující efekt
  • Konzistence
  • Vůně
  • Balení
  • Nic


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 30.4.2013 14:40:00

Nová edice krémů od Garnier. Krém má matovat a zároveň hydratovat. Musím říci, že zatím nejlepší matující krém co jsem vyzkoušela. Mám smíšenou pleť a nikdy jsem neměla zájem zkoušet nějaké dryáky. Tenhle krém je ale naprosto perfektní. Je lehký, krásně dlouho hydratuje, příjemný, i na citlivou pleť a chválím úžasné tubičkové balení a cenu. Co víc si přát :)

  • krásně matuje
  • není agresivní
  • hydratuje
  • lehký, nemastný
  • obal
  • cena
  • pro mne žádné :)


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené