Ziaja Okurkový pleťový krém recenze a zkušenosti

Hydratace Ziaja Okurkový pleťový krém
Hydratace Ziaja Okurkový pleťový krém - obrázek 1
Hydratace Ziaja Okurkový pleťový krém - obrázek 2
5 3.3 17
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 42% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 23 - 89 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Ziaja

Recenze produktu
Ziaja Okurkový pleťový krém

věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Konečně jsem našla krém, který mi sedí a nelesknu se po něm jako psí čumák. Jeho konzistence je velice lehká a krém se ihned vstřebá do pokožky. Hydratuje okamžitě a na jedničku a přitom nemám pleť "umaštěnou". Navíc krásně voní po okurkách, tudíž i osvěží.

  • vůně
  • cena
  • hydratuje
  • není mastný
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tento krém mě velice mile překvapil. Už při koupi jsem si říkala, že to nebude až takový zázrak (s důsledkem na cenu), ale už po první aplikaci jsem musela svůj předchozí výrok vzít zpět. Krém je příjmený na pokožce, krásně se roztírá, rychle se vstřebá - tudíž nelepí a krásně voní po okurkách. Takže mohu jedině doporučit.

  • snadná roztíratelnost
  • rychlé vstřebání
  • vůně
  • cena
  • snad žádný


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 12.4.2012 09:39:01

Koupila jsem ho ve výprodeji, takže jsem ani nečekala žádné zázraky. Krém je velice lehký. Je hezky ale jemně parfemovaný. Rychle se vsákne a nezanechává pocit mastnoty. Že by nějak extra matoval to říct nemůžu. Znovu už si ho nekoupím ale za tu cenu je fajn.

  • Cena
  • Lehký
  • Nematuje


Další recenze od 13.4.2012 11:47:17

Je to lehoučký krém, s příjemnou vůní, ale jakoby se mi vůbec nevsakoval, prostě mi zůstala na obličeji ulepená a nepříjemná vrstva... A taky moc nehydratoval, opravdu jako nějaká nepordyšná vrstva. Strašně jsem se po něm leskla (vím, že není matující, ale bylo to mnohlem horší než po jiných) Tak nevím, co si o tom myslet, hodě lidí ho chválí, i kamarádka, které jsem ho nakonec dala, ale mě prostě nevyhovoval.

  • vůně
  • nehydratuje
  • nevsakuje se


Další recenze od 13.4.2012 12:06:29

Tento krém jsem zakoupila úplnou náhodou a vracela bych se k němu, kdyby ho ovšem v drogerii Rossmann nezrušili. Krém je opravdu lehoučký, nezanechává pocit mastnoty. Vyhovuje mi i jemná, nevtíravá okurková vůně, která přináší pocit svěžesti. Doufám, že na něj opět někde narazím, jelikož bych se k němu chtěla vrátit.

  • Lehký krém
  • Nezanechává pocit mastnoty
  • Jemná okurková vůně
  • Špatná dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.4.2012 12:36:45

Krém má příjemnou texturu, je lehký a rychle se vstřebává. Příjemná je také jeho okurková vůně. Dle mého názoru hydratuje dobře, pleť jsem po něm neměla suchou. Používala jsem ho jen na noc a žádné účinky jsem tedy neviděla. Pleť se mi leskla pořád stejně a ani nebyla čistší. I když je levný, již si ho znovu nekoupím.

  • Cena
  • Textura
  • Vůně
  • Nijak na pleť nepůsobí


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.4.2012 13:21:02

Tento krém mě příliš nenadchnul. Vůně je sice zpočátku velmi příjemná, ale časem se zprotiví. Krém nemá dobrou konzistenci, zdá se mi takový lepivý. Ani po nanesení na obličej lepivý pocit neustal. Řekla bych, že krém moc nehydratuje, prostě pro mě je bez účinku. Vyhovovat může mladé bezproblémové pleti.

  • cena
  • vhodný pro mladou bezproblémovou pleť
  • nehydratuje
  • bez efektu
  • divná konzistence
  • pocit ulepenosti
  • dostupnost


Další recenze od 22.12.2012 14:24:51

Mám ten druh pokožky, která je někdy suchá, někdy mastná, právě tento krém si umí poradit s obojím, takže mi naprosto vyhovuje. Nepoužívala bych jej ale jako noční, je spíše na denní hydrataci. Je docela vodový, takže mazat doma s předstihem, než člověk vyleze ven do chladného počasí.

  • cena
  • kvalita
  • nemastné složení
  • nezanechává film
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.12.2012 11:00:27

Tento krém jsem ze zvědavosti chtěla vyzkoušet, protože je dost chválený. Popravdě tomu nerozumím, mně vůbec nesedí. Krém je takový tuhý, má divnou konzistenci, vůbec se nevsakuje, na pleti zůstane neprodyšná, lesklá vrstva, pod makeup naprosto nevhodné. O matujícím účinku si můžu nechat jenom zdát. Co by člověk chtěl za tuto cenu, ale aspoň mi nebude líto to vyhodit. Znova už nekoupím.

  • žádné
  • nevsakuje se
  • pleť je po něm lesklá a umaštěná


Tento krém jsem si koupila na základě recenzí na internetu a udělala jsem chybu. Myslela jsem, že bude lehký a bude se dobře vsakovat, ale opak byl pravdou. Na pleti vytvoří takovou mazlavou vrstvu a vůbec se nevsakuje a lesknu se po něm. Navíc parfemace se sice snaží napodobit vůni okurky, ale pro mě je to dost chemický zápach. Takže nikdy více.

  • cena
  • nevsakuje se
  • zápach


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.1.2013 11:15:38

Krém je takový hodně tuhý když ho chci nabrat z kelímku tak musím více "zabrat" hůže se tedy i roztírá a špatně se do pleti vsakuje. Pleť vůbec nezmatní. Plus dávám za jeho cenovou dostupnost a vůni, která mi tedy nepřipomíná okurky, ale voní příjemně.

  • cena
  • vůně
  • konzistence
  • účiněk


Krém svou konzistencí připomíná spíše gel. Na omak je hutnější, po nanesení se roztírá dobře. Vůně je příjemná, okurky určitě připomíná. Nijak mne ale nenadchnul s mou pletí nic nedělá, mám sušší plet, takže nijak nevyživuje, spíše cítím okurky delší dobu :) to je tak vše. Určitě si další balení pořizovat nebudu.

  • vůně
  • žádné


Dá best Dá best Dá best! Já a můj mastnější a přitom šupinatý obličej jsme zažili mnoho krémů, ale u tohoto MY zůstaneme a nebudeme nevěrní! Kluci a děvčata, toto je opravdu všechno, co potřebujete, pokud máte na to ten typ pokožky, pro který je určen! Jediné, co lze vytknout je pokulhávající distribuce, ale pokud "jste z Města", tak jste si snad svá místa, kde lze nakoupit, našli. :) Jedna má kamarádka si jej dokonce nechávala posílat do Ameriky!

  • pro mne je to konec hledání ideálního denního krému
  • hydratuje a zároveň příliš nemastí
  • hezký design v krabičce
  • dobře se vstřebává
  • příjemná vůně
  • příjemná konzistence
  • cena
  • skvěle se dá použít i pod make-up
  • distribuce - musíte vědět, kde jej mají


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 8.9.2013 12:16:08

Velice příjemný krém se svěží okurkovou vůní. Krém je lehký, vhodný na léto, rychle se vstřebává a zanechává pocit svěžesti. Má praktické malé balení. Neucpává póry, je vhodný i pod make-up. Za tuto cenu ho vřele doporučuji a určitě si koupím zovu. Ocenila bych, kdyby značka Ziaja byla více dostupná na českém trhu.

  • Konzistence
  • Vůně
  • Obal
  • Pocit svěžesti
  • Cena
  • Žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.7.2014 11:29:46

Tento krém mě tolik nepotěšil (narozdíl od krému s kozím mlékem od stejné značky). Složení mi nevyhovovalo. Nepocítila jsem výživu a ani hydrataci. Vůně také nic moc. A v neposlední řadě - celkem zásadní věc - rychle se zkazil, takže letěl do koše. Tento krém se značce Ziaja moc nepovedl. Co nevyhovuje mě, může vyhovovat jiným. Za sebe ale nedoporučuji!

  • lehký obal
  • cena
  • složení
  • účinky
  • vůně


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.12.2014 19:47:24

Není to špatný krém - je jeden z mála krémů na mastnou pleť. Ale špatně se vsakuje, takže pleť je stejně mastná. Zase ale stačí jen malé množství a nádherně voní. Je dost špatně dostupný (vždycky se na chviličku objeví a hned zase zmizí :D). Mám po něm o něco hebčí pleť, ikdyž nic světoborného to není. Očekávala jsem od něj víc, ale za tu cenu asi není na co si stěžovat. ^^

  • vůně
  • jemnější pleť
  • špatně se vsakuje
  • mastí - ikdyž je určen na mastnou pleť


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené