Saloos Bio regenerační obličejový olej Lemon Tea Tree recenze a zkušenosti

Hydratace Saloos Bio regenerační obličejový olej Lemon Tea Tree
Hydratace Saloos Bio regenerační obličejový olej Lemon Tea Tree - obrázek 1
Hydratace Saloos Bio regenerační obličejový olej Lemon Tea Tree - obrázek 2
5 3.4 12
  • Průměrné hodnocení 3.4
  • 50% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 100 - 170 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Saloos

Recenze produktu
Saloos Bio regenerační obličejový olej Lemon Tea Tree

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.3.2012 16:37:59

Pořizovala jsem ho už dříve, když jsem měla problematickou pleť, na kterou je speciálně určený, doufala jsem, že mi zlepší akné - nezlepšil :). Kvalita produktu je dobrá (vzhledem k ceně), ale buď jsem se nenaučila s kosmetickými oleji pracovat nebo mi prostě nesedl, na pleti byl mastný, úplně se nevstřebal.. Na druhou stranu ale i tak neucpával póry. Dávkování kapátkem je super, i když není to moc estetické :D, vůně mi ani nevoněla, ani nevadila (mix citrusů a tea tree).

  • pleť je po něm vyživená, hebká
  • dávkování
  • mastný na pleti
  • nevstřebává se 100%


Další recenze od 4.6.2012 22:37:05

Tento bioolej jsem si kupovala ze zvědavosti. Chtěla jsem vyzkoušet šetrnější péči a nepořizovat další čistící prostředky z drogerií (často vyrážka, když ne, tak nulový účinek...). S olejem jsem spokojená, pleť je čistší, jemnější a neleskne se, po tolika neúspěšných pokusech je to příjemná změna :).

  • snadná vstřebatelnost
  • voní
  • šetrný k pleti
  • je ho málo :)


Další recenze od 5.6.2012 13:24:43

Momentálně ho sama používám. Stav problematické pleti asi neřeší, ale každopádně ho nezhoršuje. Líbí se mi, že je to čistě přírodní produkt. Občas mám pocit, že se uplně nevsákne, ale to hravě vyřeší papírový kapesníček. Hydratuje, voní příjemně, vydrží dlouho. Doporučuji vyzkoušet.

  • přírodní produkt
  • cena
  • výdrž
  • občas se nedostatečně vsákne


věk
25-34

pleť
smíšená
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.6.2012 19:10:15

Tak to mi zase jednou něco nevyšlo. Koupila jsem si tento olejíček na svou problematickou pleť, ale popravdě - používat ho nemohu. Asi nevím, jak s olejem zacházet, každopádně i jedna kapka mi zamastí celý obličej a to opravdu nemám zapotřebí. Zatím jsem nenašla jiné využití, tak mi jen leží na polici.

  • žádné
  • mastnota po nanesení


Další recenze od 5.6.2012 19:25:34

Tenhle produkt se dá poblíž mého domova koupit za 170,- výhodou je, že je to přírodní produkt, a že vyhladí hezky pleť. Ale je moc mastný a nechce se vstřebat. Tohle já nemusím. Takže bych si ho znovu asi ani nekoupila. Znám levnější a lepší produkty :)

  • pleť je hladká
  • cena
  • mastí pleť


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.6.2012 20:47:59

Tento olejíček mi koupila mamka. Původně jsem myslela, že to bude nějaká blbost, ale není. Po prvním použití mě úplně uchvátila vůně,která je opravdu moc hezká. Jediné, co mi vadí je, že se dlouho vstřebává (ale je to olej, tak co bychom chtěli, že? :)), proto ho používám jen na noc, abych se ráno neleskla :) Ale má pleť je teď jasnější, zdravější, prostě hezčí. Nyní zkouším levanduli.

  • vůně
  • kvalita
  • dávkování
  • péče
  • dlouho vydrží
  • dlouhé vstřebávání


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.6.2012 13:15:05

Tak oleje Saloos na obličej už nikdy více. Nejdříve jsem se nechala zlákat dle ohlasů tady na omlázku na ylang-ylang, nesedl mi. Dala jsem proto ještě šanci tea tree, ale bylo to ještě horší. Olejíček na mě měl efekt možná prvních pár dní. Nanášela jsem ho večer na vlhkou pleť, po probuzení jsem se méně leskla, pak se ale záhy vše zase vrátilo do normálu. Olejíček se i dost špatně vsakoval. Teď mi leží zbytečně doma ve skříni. Někomu však oleje vyhovovat můžou a vzhledem k nízké ceně se dá vyzkoušet. Seženete ho jen v některých lékárnách nebo obchodech se zdravou výživou. Mně to dalo docela práci ho sehnat.

  • Cena
  • Proti krému samozřejmě dlouho vydrží
  • Efekt jen prvních pár dní
  • Špatně se vsakuje i při 1 kapce na vlhký obličej
  • Špatná dostupnost


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.2.2013 11:47:27

Tento olej jsem používala v době,kdy jsem měla problematickou pokožku po vysazení HA. Akné mi zklidňoval a pupínky hojil vcelku slušně,ale postupem času vysušoval pokožku i při aplikaci na mokrou pleť. Měl příjemnou vůni, nedokážu odhadnout, zda by vyhovoval mastné pleti, aby vysušování nezpůsobovalo ještě větší maštění.

  • vůně
  • hojí akné
  • vysušuje


Další recenze od 23.5.2014 12:15:13

Z tohoto produktu jsem docela zklamaná. Mám mastnou problematickou pleť a doufala jsem, že na noc bude tento olej ideální. Bohužel to tak asi není. Používám ho večer po odlíčení a čištění pleti na mokrou pleť, protože na suchou pleť se dávat prostě nedá, je příliš mastný. I při aplikaci na mokrou pleť mám pocit, že se dost špatně vstřebává. Problematickým místům nijak nepomohl a co je horší, ráno se probouzím s opravdu mastnou pokožkou. Za mě tento olej tedy ne.

  • špatné vstřebávání
  • žádný výsledek


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Vyzkoušela jsem na pleť, musím říct, že super, mně všechny saloos oleje zatím jen pomáhají a fungují. Na akné myslím moc dobré, přes noc velice pomáhá regeneraci a pleť je ráno hezunká. Používám dohromady s lemon tea tree pleťovou vodou a pokud ji nemám u sebe ,šplíchnu na sebe normal vodu, bez vody jsou ty oleje totiž dosti k ničemu a kdo toto neví, je z nich zklamaný. I na masáže jsou lepší na vlhké kůži po koupeli.

  • funguje
  • krásně voní
  • nezatěžuje
  • příjemné balení
  • dlouho vydrží
  • neznám


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.10.2014 12:31:13

Olejíček jsem si koupila po výborné zkušenosti s levandulovým stejné značky. Je určen pro problematickou pleť. Akné mi po něm přímo nemizí, ale řekla bych, že urychluje jeho hojení. Zatím nevysušuje, ale nepoužívám jej denně, použe 2-3x týdně. Pleť je taková zářivější, zdravější. Olejíček se dobře vstřebává, u mě už po pár minutách. Dávkuju pouze 1-3 kapky na vlhkou pleť vlhkým vatovým tamponkem. Jediné, co mi vadí je vůně, která mi přijde hodně umělá. Pro mě jě příliš výrazná, silná.

  • nevysušuje
  • hezčí pleť
  • silná umělá citronová vůně


Další recenze od 12.1.2015 00:03:32

Jako jeden z mála výrobků mi pomohl, samozřejmě ne ze dne na den, ale netrvalo to ani nijak dlouho :) Nanáším večer na vyčištěnou osušenou pleť, 3 kapky, vmasíruji, a problém s jeho mastnotou nemám, jen když si sáhnu na obličej, tak cítím, že jsem si na něj "něco" nanesla, ale po půl hodince už je vsáklý perfektně. Vůně je mi příjemná, o to víc, že je přírodní. Rozhodně koupím znovu :)

  • přírodní
  • pěkně voní
  • nevysušuje
  • druhý den se mi pleť neleskne
  • na nic jsem nepřišla :)


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené