Garnier Color Sensation recenze a zkušenosti

Barvy na vlasy Garnier Color Sensation
Barvy na vlasy Garnier Color Sensation - obrázek 1
Barvy na vlasy Garnier Color Sensation - obrázek 2
Garnier (179)
3.3 z 5 5 3.3 20
Celkem 20 recenzí


5 hvězd
15%
4 hvězdy
45%
3 hvězdy
20%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
20%

Koupilo by znovu
50 %

Recenze produktu
Garnier Color Sensation

věk
35-44

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 16.3.2017 20:50:47

Váhala jsem a nakonec koupila odstín 4.12 Diamantová hnědá. Barva chytla přesně jako na obrázku, na to si stěžovat nemůžu. Další věc je, že háže docela fialové odlesky, což je věc druhá na to, že má v názvu hnědá, a tak pozor na to! Vlasy jsou hebké a navíc mám krátké vlasy, tak mi to až tak nevadí. Příště už si ji nekoupím a zase se vrátím ke své stálici Loreal Casting Creme Gloss.

  • - cena
  • - vůně
  • - špatný název odstínu


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Hodnotím odstín 5.35 skořicově hnědá barveno na hnědých vlasech a za mě teda super, asi nejšetrnější z barev Garnier a navíc nádherně voní již při nanášení. Barvu jsem nechala přesně 30 minut, jak je psáno v návodu a barvička chytla přesně jak je vyfoceno na obrázku. Takže určitě budu kupovat, konečně barva, která mi nejlépe vyhovuje.

  • dlouho vydrží nesmývá se
  • barva přesně jako na obrázku
  • voní a neštípe
  • nic


Další recenze od 15.11.2015 15:35:19

Hodnotím odstín 110: Když jsem tuto barvu párkrát použila zhruba před třemi roky, chytala mi podle krabičky, ale bohužel se vždy rychle vymyla. Před dvěma měsíci jsem se k ni zkusila vrátit a dopadlo to katastrofálně. Vlasy šedivé a spálené. Nedokážu si to vysvěslit, leda že by za tu dobu změnili recepturu? To by mě potom zajílo, jak chytá 111, když po 110 jsem byla totálně šedivá. Jediné plus, že se prozměnu vymývala pomalu.

  • Vydrží na hlavě dlouho
  • Nechytá podle krabičky
  • Spálené vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 3.1.2014 21:14:23

Hodnocený odstín: 3.16 - Tmavá ametystová. Nejhorší barva, co jsem kdy vyzkoušela. Chvíli po nanesení začala na hlavě šíleně svědit a pálit, takže jsem ji splachovala po 15 minutách (doporučená doba působení je 30 min), přesto mám vlasy ebenově černé. Navíc po spláchnutí barvy zůstaly vlasy v délkách mastné, jak kdybych si je namočila do oleje. Teprve až po čtvrtém vydrhnutí šamponem se vlasy dostaly do stavu, kdy bylo možné vůbec vyjít mezi lidi, ale pořád vypadají tak nějak zmaštěně, jako několik dní nemyté.

  • vůně
  • barva na hlavě pálí
  • výsledná barva neodpovídá odstínu na krabičce
  • vlasy po ní byly dlouho mastné
  • špatně se smývá z kůže


věk
35-44

vlasy
vlnité
suché
zrzavé

Tak jsem si dnes obarvila vlasy odstínem 7,34, chtěla jsem pouze oživit svůj odstín, který byl v podstatě stejný jako odstín na obalu. Výsledek je tmavší hnědá barva, takže jsem momentálně k nerozeznání od zombie, pač s barvou mé pleti a barvou očí, tento odstín absolutně nekoresponduje. Navíc konzistence barvy byla strašně řídká a perleťový lesk, jak je na obalu slibován, taky nějak postrádám.Každopádně hlavu neztrácím, Pokud je totiž trvání barvy kvalitní stejně jako barva samotná, bude po dvou umytích pryč. Tak hurá, pádím do koupelny, musím si umýt vlasy.

  • Pěknej obal
  • Vše ostatní


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 25.8.2013 14:14:25

Hodnocený odstín: 3.16 tmavě fialový.Musím uznat že tento odstín ze všech různých značek barev je nejvýraznější a snad nejhezčí.Barva mě vydrží tak měsíc a to mám už cca 1 cm a něco odrost,jelikož si často myji hlavu.Ale na barvě mě hodně vadí proto si již už moc nekupuji že mě štípe a svědí (to mi jiný barva nedělala)ale protože se mi zrovna tato barva od Garnier hodně líbí tak se to snažím vydržet.Jinak proti téhle barvě nic nemám.Takže tak půl napůl.

  • hezká výrazná barva
  • štípe a svědí


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Barva mi chytla přesně jako na obrázku (odstín 5, světle hnědá), nicméně světle hnědá to určitě není. Konzistence je trochu řidší než například u Palette a tak jsem měla s nanášením trochu potíže. Vůně je příjemná a i když mám citlivou pokožku, tak mě nepálila. Jediný problém jsem měla akorát se zaschnutou barvou na čele, která šla hůře dolů, jinak nemám co vytknout.

  • Příjemná vůně
  • Velký výběr odstínů
  • Cena
  • Řidší konzistence


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 14.4.2013 15:00:49

Tahle barva, jako jediná z drogerie, mi byla schopná přebarvit vlasy z tmavě hnědé na červenou. Vlasy nebyly zničené, hezky voněly a leskly se. Je jednoduché s ní pracovat. Odstín rozmíchaný v kalíšku vypadá dost jinak, ale po nabarvení je moc hezký. Samozřejmě, že odstín není stoprocentně jako na obrázku, to byste se museli přebarvit na blond a pak dát tuhle barvu... ale za sebe můžu říct, že jsem byla spokojená a asi rok tyhle barvy používala. Po tom, co mě přešla "red head" mánie a nechala to odrůst, na vlasech není žádné viditelné poškození.

  • šetrná
  • dobře chytne
  • dobrá cena
  • žádné


Další recenze od 11.4.2013 17:02:11

zesvětlovač E0 super blond je docela dobrý zesvětluje až o 6 odstínu mě zesvětlil hodně tmavě hnědý vlasy samozřejmě né hned na blond místy sem to měl blond jinak do takový středně plavý vlasy hezky voněli po květinové vuně vlasy nebyli ani tolik zničeny za mě je hodnocení toho to výrobku na 2 takže dobrý no

  • zesvětluje až o 6 odstínu
  • květinová vuně
  • vlasy tolik neničí
  • málo obsahu hlavně barvícího krému
  • není v balení aplikační láhvička
  • smrdí když se nanáší na vlasy
  • vysoká cena


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
černé

Další recenze od 24.3.2013 10:35:20

Tak barva především krásně voní a po nanesení,když jsem si promnula vlasy,vytvořila trochu pěnu takže se krásně vmasírovala. Při vymývání mi docela dost padaly vlasy,byly ale hebké,lesklé a voňavé. Použila jsem 300 a 400,smíchané dohromady a chytilo mi to asi jako ta 300,možná trochu tmavěji,to mi ale nevadí,vymyje se mi po nějaké době. Znovu už ale asi nekoupím,barvy moc nemusím.

  • vůně
  • hebkost
  • lesk
  • nepálila v očích
  • padaly mi vlasy
  • trochu pálila na hlavě
  • obsahuje amoniak
  • vysušila konečky


Další recenze od 5.1.2013 23:57:05

Ja už asi pol roka používam túto farbu, konkrétne odtieň ebenovo čierna a som veľmi spokojná.Jej prednosťou je krásna vôňa,vlasy mám vždy lesklé, nádherne voňajú,sú pevné, príjemné na dotyk a vyzerajú veľmi pekne. Výborný je aj balzam, ktorý je pridaný k farbe na výživu vlasov. Určite na tmavé vlasy doporučujem.

  • príjemné na dotyk
  • lesklé vlasy
  • krásna vôňa
  • žiadne


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 28.12.2012 21:34:37

U nás je teď mají v Rossmanu za krásných 29 a tak jsme si koupila do zásoby aniž bych jí vyzkoušela. Ale teď po nabarvení jsem spokojená. Barva je pěkně hustá, nestéká a dobře se sní pracuje. Mám odstín 113. Odbarví opravdu o několik odstínů a odrosty sjednotí s už odbarvenými vlasy. Trochu mě pálila při barvení hlava ale to se stává jinak jsme s odstínem spokojená.

  • konzistence
  • zesvětlý
  • občas pálý


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
černé

Barva modročerná - nanášení klasika štětcem. Barva je hezky krémová a fajnově voní. Pracuje se mi s ní dobře. V podstatě nemám téhle barvě co vytknout. Vydrží mi na vlasech opravdu dlouho, hezky se mi po ní lesknou vlasy. Značka Garnier mi celkově sedla a nezklamala ani tady.. :)

  • Krémová
  • Dobře se nanáší
  • Neteče
  • Cena
  • Dlouho vydrží
  • Hezky voní
  • nic :)


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 31.10.2012 10:55:24

Tak koukám, že spokojené moc nejste, ale já naopak jsem spokojená nejvíce!! Odbravolala jsem se z hnědě (barvené hennou!!) na blond, i extra silné odbarvovače chytli zrzavé až žluté, ale odstín 111 stříbrná blond mě zachránil. ze žluté byla bílá platina z oranžové studená šedoplavá. Navíc zdaleka nenicí vlasy jako odbarvovač. Za me rozhodně ano, ale mám zkušenost jen s tím odstínem 111 jinak ne. Tak nevím jak ostatní

  • studená barva
  • úplně dokonale stáhla zrzavou na blond
  • nic


věk
35-44

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 12.9.2012 21:38:28

Barvila jsem se odstínem č.6.0 - tmavá blond. Myslela jsem, že by měl být bez odlesků, ale bohužel...Na světle hnědých vlasech, mi tato barva chytla do takové zrzavo- světle hnědé. Takže pro mě hrůza. Ale jinak oceňuji, že docela hezky voní, neštípe na kůži. Nanáší se trochu hůř, alespoň mě osobně rychle zasychala na vlasech. Vlasy po nabarvení hezky voní a jsou lesklé. Ale pro mě ne, kvůli zrzavým odleskům, které vytvořila.

  • neštípe
  • vůně
  • cena
  • zrzavé odlesky


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 16.8.2012 12:02:45

Vskúšala som dnes túto farbu a teda s výsledkom nie som vôbec spokojná. Našťastie nemali odtieň 111, ktorý by bol ešte intenzívnejší ako odtieň 110, ktorý som po prečítaní diskusie vyhodnotila ako postačujúci. Slovenský názov pre tento odtieň bol svetlá prírodná, čo by malo znamenať, že je bez akýchkoľvek nádychov. Napriek tomu sú moje už predtým odfarbované vlasy po zafarbení šedé s nádychom do zelena. Niečo ako fosforová. Naopak korienky sa odfarbili len veľmi slabo, takže sú hrdzavé. A to mám vlastné vlasy myší blond. Dúfala som, že blond farby sa posúvajú dopredu, zdokonaľujú, ale vidím, že je to stále o tom istom. Buď som šedá, alebo zelená, alebo žltá alebo hrdzavá. Kvalita tejto farby je ok, nesmrdí, neštípe, ale ten výsledok mi za ten komfort moc nestojí. Takže už si ju určite nekúpim.

  • neštípe
  • nesmrdí
  • slabé odfarbenie korienkov


Další recenze od 18.7.2012 09:10:14

Vyzkoušela jsem nejsvětlejší odbarvovač, a byl to děs chytlo mi to oranžovo-zrzavo-žluté, příšerně to zářilo a nešlo ničím zesvětlit (ani silver šamponem) na obalu barvy slečna s paltinovou barvou, po asi 14 dnech umívání asi třikrát denně to vybadá normálně. URČITĚ UŽ NIKDY NE !

  • pěkná slečna na obalu :D
  • vůně
  • žluto-oranžové vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 28.4.2012 23:14:51

Hodnocený odstín: 5.0 světle hnědá: Obvykle se barvím barvou s odstínem 6.0, ta měla ale odlesky do zrzava, tak jsem šáhla o odstín tmavší. Nanášení bylo snadné díky krémové konzistenci a barva opravdu krásně voní. Bohužel mi chytla do černa a na odrosty do hněda, takže doufám, že se vymyje. Jinak je to studená barva a vlasy se krásně lesknou a jsou na dotek hebký.

  • Cena
  • Krémová konzistence
  • Vůně
  • Nepálí, neštípe
  • Vlasy se lesknou a jsou hebké
  • Chytá do černa


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

K vyzkoušení této barvy mě zlákal široký výběr zářivých odstínů, vybrala jsem si nakonec nejsvětlejší blond (ne zesvětlovač). Nemám ráda barvení low cost barvami hlavně kvůli tomu, že se musí míchat v misce a nanášet štetcem, ale za pokus mi to zdánlivě stálo. Konzistence je dobrá, nestéká ani není zbytečně hustá. Květinové vůně, kterou slibovala reklama, jsem si nevšimla, ani po nanasení závěrečné péče. Čemu musím dát plus bylo, že šla barva dobře vymýt a nebyla po uschnutí vlasů cítit. S výsledným odstínem jsem byla spokojená, studená blond bez žlutých tónů. Vlasy jsem ale musela více regnerovat, protože jsem je touto barvou dost potrápila.

  • krásné odstíny
  • dobře se vymývá
  • nešetrná
  • nevoní jak slibuje



věk
35-44

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 13.3.2012 10:44:30

Hodnocený odstín: 113 zlatá blond Nanášení: barva má krásně krémovou konzistenci, takže narozdíl od Lorealek vůbec nestéká. Spotřebovala jsem na odrosty celé balení oproti Lorealce, které dávám na odrosty půlku. Barva se nanáší na suché vlasy. Nechala jsem působit 20 minut na odrostech, pak vlasy krátce namočila a napěnila, nechala jsem dalších cca 7 minut působit na celé hlavě. Výsledek: Na to, že má barva v názvu napsáno ZLATÁ, byla ve výsledku dost světlá. Nejpoškozenější vlasy chytly do běla, zdály se mi malinko do šeda, ale po dvou mytích ok. Zbytek vlasů příjemná blond. Příště se nebudu bát tmavší. Odrosty pěkně odbarvené. Hodnocení: První dojem příjemný, nemám pocit, že by ničila vlasy více než Loreal, takže časem plánuju vyzkoušet další odstíny.

  • krémová konzistence
  • odstín se liší od barvy na krabičce


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Syoss Gloss Sensation

5 100% 4 recenze

Podobně hodnocené

Palette Deluxe

3.5 63% 16 recenzí

Hůře hodnocené

Syoss Vibrant Colors

3 50% 2 recenze