Garnier Essentials Denní zjemňující hydratační gelový krém s výtažky z lopuchu recenze a zkušenosti

Hydratace Garnier Essentials Denní zjemňující hydratační gelový krém s výtažky z lopuchu
Hydratace Garnier Essentials Denní zjemňující hydratační gelový krém s výtažky z lopuchu - obrázek 1
Hydratace Garnier Essentials Denní zjemňující hydratační gelový krém s výtažky z lopuchu - obrázek 2
5 4.2 16
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 88% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 5 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Essentials Denní zjemňující hydratační gelový krém s výtažky z lopuchu

věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Koupila jsem teď tak trochu z nouze a tak trochu podle zdejší poslední recenze a musím říct, že mě tenhle krém za kilo hodně překvapil. V posledním půl roce mám dost problémy s nedostatečnou hydratací a drahé značky, na které jsem víceméně spoléhala, totálně zklamaly (Lancome Hydra Zen gel, Ch. Dior Hydra life). Vůbec mě nehydratovaly, pleť mě po nich pnula. Hrůza. A to mám přitom pleť smíšenou. Tenhle Garnier velmi překvapil. Je krémovo-gelové konzistence, voní po glycerinu, který i obsahuje. Nejdřív jsem se toho děsila, že mě gylcerin zaplácne a ucpe, ale není to pravda. Velmi dobře se nanáší, nezanechává lepkavý pocit a pocit šustivé (suché) tváře. Hodně dobrej. Nějaké to zmatnění tam taky je, ale nijak závratné. Než na smíšenou/mastnou pro zmatnění bych jej spíš doporučila na pleť smíšenou/dehydratovanou. Tam své místo najde. Kelímek mi nevadí, vyhovuje mi víc než tuba. Mě se make-up nežmolkuje, a pokud se vám to dámy stává, vyprdněte se na nanášení make-upu rukama a kupte si štětec. Problém odbouráte.

  • lehce zmatňuje bez pocitnu pnutí
  • skvělý podklad pro make-up
  • velmi dobře hydratuje
  • hezký obal
  • snadná dostupnost
  • naprosto není co vytknout


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.8.2016 11:22:21

Jedná se o hydratační krém s výtažky z lopuchu pro normální a smíšenou pleť. Vůně je jemná, nevýrazná. Osobně mi příliš nevoní, ale po chvíli ji už necítím. Co se týče hydratace, tak mi nepřijde nějaká závratná. I když sama mám normální pleť, tak bych si dokázala představit trochu více hydratace. Když chci po namazání použít make-up, tak se mi při roztírání začnou tvořit žmolky, trvá trochu déle než se plně vsákne oproti jiným krémům.

  • cena
  • slabá hydratace


Další recenze od 4.2.2015 17:20:07

Nemastný a lehký krém. Hydratuje a zmatňuje obličej. Lehce se roztírá a rychle se vsakuje.Neucpává mi póry. Má příjemnou nevtíravou vůni. Používám ho celoročně jako denní a noční krém a i na oční okolí, kde neštípe. Je dobrý jako podklad pod make-up. Trochu mi vadí kelímkové balení, uvítala bych kdyby měl pumpičku nebo byl v tubě.

  • matuje
  • hydratuje
  • neštípe v okolí očí
  • jemná vůně
  • balení


Kupovala jsem zhruba před týdnem. Potřebovala jsem nutně krém a nechtělo se mi moc utrácet, ale zase jsem nechtěla kupovat ten nejlevnější, tak padla volba na tento. Je určen na normální a smíšenou pleť. Obsahuje výtažek z lopochu a matuje. Já bych teda řekla že je ideální na pleť smíšenou a mastnou, kterou bohužel mám. je velmi lehký, až jsem si při prvním nanášení řekla, že mi asi nebude na zimu stačit, ale stačí. Jediná nevýhoda je, že při více přesušeném obličeji teď v zimě při nanášení štípe, proto jsem jednu hvězdičku ubrala. Shrnula bych to na dobrý krém za dobrou cenu. Příště nejspíš koupím znovu nebo zkusím ze stejné řady z výtažkem z hroznového vína, měl by být o něco více výživnější a matovat. Příjemně voní.

  • pěkný a kvalitní obal
  • vůně
  • dostupnost
  • cena
  • při aplikaci někdy štípe


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 4.4.2014 14:23:38

Krém Garnier Essentials s lopuchem je určen pro normální a smíšenou pleť. Já mám pleť smíšenou až mastnou, takže mi hutné krémy moc nevyhovují. Tento je pro mě přijatelný. Výrazně hydratuje a hydratace vydrží skutečně slibovaných 24 hodin. Matující účinky však nejsou příliš valné. Jeho konzistence je řidší, gelová. Dobře se vstřebává a nezanechává ulepený pocit. Na celý obličej stačí malinké množství, takže krém příliš neubývá. Vůně je příjemná - nevtíravá, krémová. Balení mi vyhovuje - mám radši kelímky než tuby - už jen proto, že krém spotřebuji do poslední kapky. Krém jsem koupila v akci za slušnou cenu, jinak se mi zdá celkem drahý. Podobné krémy jiných značek se dají sehnat i levněji.

  • Lehká konzistence
  • Dobře se vsakuje
  • Nelepí
  • Vůně
  • Výrazná hydratace
  • Obal
  • Dlouho vydrží
  • Příliš pleť nezmatní
  • Cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.12.2013 12:05:25

Zatím jsem nevyzkoušela moc denních krémů. Tento gelový krém s výtažky z lopuchu mi vyhovuje. Nanáším jen opravdu malé množství, krém se překvapivě rychle vstřebává, hezky voní. Problematickou pleť nemám, tak se účinek projevuje v hydrataci a zmatnění (zatím jsem nenašla produkt, který by matoval tak, jak bych potřebovala). Používám jednou denně. Nedráždí. Jsem spokojená, pokud nedostanu tip na lepší produkt, tak u něj nejspíš zůstanu.

  • cena
  • vůně
  • rychle se vstřebává
  • hydratuje
  • nedráždí
  • mou smíšenou pleť příliš nezmatní


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Příjemný krém pro nenáročné za příjemnou cenu. Krém je určen pro normální a smíšenou pleť a je velmi lehký. Na zimu ani smíšené pleti stačit nebude, ale jinak během roku poslouží velmi dobře. Na pleti je velmi příjemný, rychle se vstřebává, je vhodný pod makeup. Hydratuje dostatečně, na zimu je potřeba sáhnout po něčem hutnějším, ale jinak jsem s ním byla velice spokojená. Vůně je jemná, neobtěžující.

  • vhodný pod makeup
  • cena
  • hydratace
  • nevhodný na zimu


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.4.2013 16:39:07

Můj oblíbený hydratačný krém, je pro normální až smíšenou pleť, spíše pro nenáročnou. Mám spíšenou a ucpávají se mi pory. tento krém moc přijemně, lehce matuje a hydratuje. Neucpává pory a výsledkem je svěží pleť. Mám citlivou pleť, a nemám s tímto krémem problém. Jeho nevýhoda je, jako u většiny krémů, že má pitomé kelímkové balení. Mě trvá všechno strašně dlouho vypoužívat a když mám tento krém rok a stále nejsem na dně, tak je to dost nevýhoda, protože je to prostředí pro bakterie.

  • lehký
  • nemastný
  • příjemný
  • matuje akorát
  • neobsahuje silikony
  • neucpává pory
  • akorát hydratuje
  • kelímkové balení


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.3.2013 18:55:30

zatial asi jediny krém co som ochotna znova zakupit - mam zmiesanu plet, takze vacsina kremov co som vyskusala mi plet mastili alebo naopak vysusovali, tento jediny mi celkom vyhovuje... nejake zazracne zmatnenie sa nekona, ale plet sa mi po nom nejako extremne nemasti, ale je prijemne hydratovana a jemna... konzistencia super, lahka a gelova, dobre sa nanasa... a vonia uzasne, taka jemna svieza kremikova vona, ja som spokojna :)

  • hydratuje
  • nemasti
  • prijemne vonia
  • da sa pouzit pod make up
  • ziadne


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Krém bych označila za průměr. Velmi lehké krém vhodný na mastnějšíí nebo smíšenou pleť. Dobře se roztírá, hezky voní (možná až mc na krém na obličej), hydratace je průměrná. Cena je super. Znám krémy lepší, ale propadák to určitě není. Domazala jsem ho na dekolt a krk a byl super.

  • Velmi lehké
  • Nemastný
  • Vůně (i když možná až moc silná)
  • Žádný zázrak prostě obyč krém


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.11.2012 17:01:56

Krém jsem si koupila na základně kladných recenzí, ale musí říct, že za mě nic moc. Hezky se vsákne, ale žádný zázrak na plei neudělá, alespoň mně. Také se mi zdá moc parfémovaný, vůně je docela intenzivní. /plně jemná pleť po něm také není, po jiných krémech ji mám jemnější. Ale zase není úplná katastrofa.

  • cena
  • málo hydratuje


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tento krém jsem si koupila v akci 1+1 zdarma společně s krémem z výtažky z růže. Krém mě mile překvapil. Příjemně voní a velmi dobře se roztírá, navíc ho stačí opravdu troška na prst a vystačí na celý obličej. Pleť mám po použití jemnou a hezky voňavou.

  • vůně
  • stačí ho trochu
  • dobře se roztírá
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.8.2012 20:28:33

Výborný hydratační kém od Garnieru, vyhovuje mi, že mi pleť dostatečně hydratuje. Navíc jsem velmi spokojená s tím, že se mi po nanesení rychle vsákne. A ta vůně je bonus, určitě koupím znovu. Má zvláštní konzistenci, není to klasický krém, ale spíše gel.

  • hydratace
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.8.2012 18:36:30

Lehký a skvělý krém.. Hodí se i pro smíšenou pleť.. Dostatečně hydratuje, krásně voní a do obličeje se hned vpije.. Navíc ho stačí nanést pouze troška ..Nemám po něm navíc mastnou pleť, což je super.. Mě vyhovuje skvěle, určitě si jej koupím znovu :)

  • vůně
  • dostupnost
  • hydratace
  • lehký
  • nevím


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.6.2012 22:23:06

Tento 24 hod. hydratační krém je určen pro normální a smíšenou pleť. Dlouhodobě udržuje úroveň přirozeně hydratované pleti a účinně jí pomáhá chránit. Jeho nemastné složení má zmatňující účinky na mastnější partie obličeje, které mají tendenci se lesknout. Výtažky z lopuchu jsou známý pro svoje zmatňující účinky. Tento krém patří mezi moje nejoblíbenější. Pleť je po použití dobře hydratována, ale zůstává matná . Snadno se roztírá, hezky voní a je skvělý pod make up. Doporučuji vyzkoušet.

  • Dostupný snad ve všech drogériích a jiných obchodech.
  • Lehký ale dobře hydratující.
  • Příměřená cena.
  • Příjemná vůně a konzistence.
  • žádné jsem neshledala


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené