Garnier Essentials Kompletní odličovací mléko pro normální a smíšenou pleť recenze a zkušenosti

Odlíčení Garnier Essentials Kompletní odličovací mléko pro normální a smíšenou pleť
Odlíčení Garnier Essentials Kompletní odličovací mléko pro normální a smíšenou pleť - obrázek 1
Odlíčení Garnier Essentials Kompletní odličovací mléko pro normální a smíšenou pleť - obrázek 2
Odlíčení Garnier Essentials Kompletní odličovací mléko pro normální a smíšenou pleť - obrázek 3
5 4.1 30
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 67% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 70 - 130 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 30 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Essentials Kompletní odličovací mléko pro normální a smíšenou pleť

Další recenze od 13.3.2012 15:26:29

Skvělé mléko bez problémů odlíčí všechen make-up. Pleť není ulepená, je hydratovaná a hebká. Dá se použít i na oči - neštípe. Pro mě je ale pohodlnější používat čistící gely, proto bych si ho už nekoupila, každopádně mohu doporučit.

  • skvěle odlíčí i oči
  • nezaznamenala jsem


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.3.2012 09:04:48

Odličovací mléko dobře odlíčí běžný make-up, voděodolnou řasenku se mi s ním ale odlíčit nepodařilo. Plus je, že hezky voní, není příliš mastný a zanechává pleť jemnou a hebkou.

  • není příliš mastný
  • dobře odličuje
  • pleť je po něm jemná
  • neodlíčí voděodolný make-up


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Odličování s tímto mlékem je vcelku příjemné. Na obalu je napsáno, že s ním můžete odličovat také oči, ale po odlíčení oči štípou a mohou také rudnout. Hůře si poradí s voděodolným make-upem.

  • příjemná parfemace
  • pleť je po odlíčení jemná
  • štípou z něj oči
  • špatně odličuje voděodolný make-up


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 26.3.2012 00:34:20

Dobré odličovací mléko. Je opravdu jemné, krémové. Pěkně ovocně voní. Pleť je po něm čistá, hydratovaná, svěží a jemná. Myslím, že skvěle odličí. Odličovala jsem s ním i oči, neštípe. Nedráždilo ani pleť.

  • příjemná svěží vůně
  • nevím


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Nejlepší odličovací mléko, co jsem kdy měla a mám vlastně pořád:) Používám několik let a jsem s ním naprosto spokojená! Doufám, že ještě dlouho na trhu vydrží, nevím, co bych bez něj dělala. Doporučuji všem- kvalita za rozumnou cenu.

  • cena
  • kvalita
  • vůně
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.3.2012 12:11:47

Moje nejoblíbenjší odličovací mléko. Používám ho už několik let a nehodlám měnit. Krásně voní, hydratuje a přitom není příliš mastné a odlíčí mi i voděodolný make up. I cena je dobrá. Za mě určitě ano!

  • krásně voní
  • hydratuje
  • cena
  • nevím


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.3.2012 13:44:17

Moje nejoblíbenější odličovací mléko. Krásně voní , neštípe do očí a perfektně odlíčí.Nemám po odlíčení červené fleky na obličeji. S cenou jsem také spokojená. Voděodolný make-up nepoužívám takže nemohu soudit zda odlíčí i ten.

  • žádné fleky na obličeji
  • krásně voní
  • cena
  • zatím žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.3.2012 15:33:56

Garnier Essentials již používám druhým rokem, je vhodný na denní odličování, jediný pronlém je v létě, kdy neodlíčí vodoolnou řasenku. Také je dobrý při sundávání nalepovacích řas, díky něj nebyl problém odstranit z řas lepidlo.

  • Skvěle odličuje make-up
  • hydratuje pleť
  • Neodlíčí dobře voděodolnou řasenku


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 26.3.2012 16:09:37

Toto odličovací mléko doporučuji spíš pro odlíčení stínů a make-upu, ale ne na odlíčení řasenky. Nepoužívám voděodolnou řasenku, ale i tak jsem měla problém s odlíčením. V kategorii odličovacích mlék určitě nezklame. Příjemně voní a hydravuje. Když se, ale dostane do očí, tak štípe, což je velké negativum.

  • Parfemace
  • Jemnost pleti po odlíčení
  • Cena
  • Hydratace pokožky
  • Neporadí si se všemi řasenkami
  • Štípání očí


věk
35-44

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.3.2012 16:17:14

Odličovací mléko,co používám dlouho a střídám ještě s jiným.Je výborné,perfektně odličuje a není mastné.Mám citlivou plet ,ale tohle mi velice vyhovuje a i všem v mém okolí,takže jednoznačně doporučuji.

  • cena a kvalita
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.4.2012 12:23:31

Krásně voní. Odličuje taky dobře, nedráždí, nevysušuje. Vadí mi ale, že Garnier je testovaný na zvířatech, proto dám příště přednost něčemu jinému.

  • vůně
  • je testován na zvířatech


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.4.2012 08:59:20

tak toto pleťové mlieko nemá konkurenciu. Je výborné a krásne odličuje. Má prekrásnu sviežu vônu a lahkú konzistenciu. niektoré pleťové mlieka dosť zanechávajú pocit mastnej pleti alebo niekotré sťahujú. ale toto je niečo extra. a v kombináciu s pleťovou vodou a krémom rovnakej vône je to luxus

  • vôňa
  • výborná cena
  • svieži pocit po odlíčení
  • jemný aj na oči
  • nič


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.7.2012 23:07:26

Právě se s ním odličuji, takže recenze je z první ruky. Balení dopotřebovávám. Moc hezky voní, používám tak, že nanesu vrstvu na obličej a vmasíruji a zbytky otřu vatovými tamponky, několikrát opakuji. Dobře odlíčí, normálně se pak musím jít umýt, nemám ráda pocit mléka na obličeji, ale toto je lehké a nelepí. Hodí se na bezproblémovou plet. A na oči nepoužívám, řasenku mi nikdy dobře neodlíčilo.

  • cena
  • lehká konzistence
  • vůně
  • větší spotřeba
  • nejde použít na oči


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.7.2012 14:47:15

Odličovací mléko lze používat k odlíčení jak očních partií, tak i k odlíčení celého obličeje. Odličuje i voděodoplný make-up, ale s některými voděodolnými řasenkami má docela problém (ale to i ostatní odličovače). Mléko při odličování očí neštípe, při odlíčení celé pleti je obličej hedvábný, asi díky těm výtažkům z hroznů. stačí aplikovat na vatový tamponek malé množství mléka, takže poměrně dlouho vydrží. Hydratuje pleť.

  • dobře odličuje
  • příjemně voní
  • hydratuje pleť
  • neštípe v očích
  • neznám


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.3.2013 09:03:57

S tímto odličovacím mlékem jsem maximálně spokojená a používám jej dlouhodobě. Myslím že je to kvalita za dobrou cenu. Skvěle odličuje nejen obličej ale i oči (jen na voděodolnou řasenku nestačí), má velmi příjemnou vůni, nezanechává lepkavý pocit. Určitě doporučuji.

  • příjemná vůně
  • odlíčí oči a neštípe
  • nelepí
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Toto mléko jsem měla jednou a nijak extra mě nenadchlo. I když docela dobře odlíčilo, měla jsem pak na obličeji pocit takové ulepenosti a celkově mi to nebylo příjemné, radši používám micelární vodu. Jinak nenadchne, ale ani neurazí. Já si ho ale znovu již nekoupím.

  • hezky odlíčí
  • na obličeji mám po aplikaci ulepený pocit


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.4.2013 15:44:10

Toto odličovací mléko je vcelku fajn, ale určitě bych ho nenazvala "kompletní". Klasický make-up na obličeji odlíčí dobře, ale oční okolí, jako je řasenka, stíny nebo černé linky už vůbec nezvládá. Řasenka mi zůstala skoro celá na řasách, ikdyž jsem je docela dost drhla. Oči mě navíc ještě pálily, byly nateklé a zarudlé, takže strhávám hodně bodů dolů. Mléko hezky voní, ale bohužel mám pocit ulepenosti a musím obličej ještě oplachovat vodou. Znám mnoho lepších výrobků a proto tento už nejspíš nekoupím.

  • hezky voní
  • pálí v očích a dráždí je
  • neodlíčí řasenku
  • pocit ulepenosti


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 23.5.2013 16:37:49

Odličovacie mlieka väčšinou moju pleť zaťažia, ale toto mlieko je iné. Je určené presne pre môj typ pleti, pekne vonia, dobre odličuje a nezanecháva na pleti ten mastný film ako iné odličovacie mlieka, pleť môže dýchať. Obal je praktický a dá sa ľahko otvoriť, aj jeho grafická úprava sa mi páči. Konečne nejaké odličovacie mlieko pre zmiešanú pleť, určite odporúčam.

  • dobre odličuje pleť
  • nezanecháva na pleti pocit mastnoty
  • pekne vonia
  • obal
  • žiadne


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

K tomuto odličovacímu mléku se neustále vracím, je to jeden z mých nejoblíbenějších odličovacích přípravků. Mléko příjemně voní, působí na mě svěžím dojmem, na pleti je příjemné a myslím si, že i velmi dobře odličuje. Používám na odličování celého obličeje, včetně očí ve kterých mě vůbec nedráždí ani neštípe.

  • příjemná vůně
  • dobře odličuje
  • nevím


Další recenze od 28.8.2013 09:53:37

Tento výrobek hezky voní, je po něm kůže hebká, a není moc mastný, ale má pro mě příliš nedostatků, kvůli kterým bych si ho už nikdy znovu nekoupila. Především štípe v očích, ačkoli je určen i pro odličování této oblasti a (co mi přijde nejdůležitější) špatně odličuje. S vodě odolnými výrobky si prakticky vůbec neporadí a dělá mu problém odlíčit i obyčejnou řasenku

  • hezká vůně
  • není příliš mastné
  • pleť je po něm hebká
  • pálí v očích a jsou po něm zarudlé
  • neodlíčí vodě odolné líčení
  • špatně odličuje řasenku


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Toto odličovacie mlieko by som si už nekúpila, kedy som ho používala často, pretože som bola študentka na strednej a veľa peňazí som nemala, toto odlíčilo a keď bolo v akcii, super. Postupne som prišla na to, že mi upcháva póry a dá sa zohnať za tú cenu aj oveľa lepší odličovač na pleť a oči. Vôňa je celkom pekná. Na pleti mi zanecháva mastný film,

  • žiadne
  • zanecháva mastný film


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.10.2013 17:16:08

tento odlicovac mam prvy krat ,donedavna som pouzivala od Vichy.Zaujal ma vonou a cenou tak som si ho kupila.Hned po prvom vyskusani sa mi zapacil.Make up mi odlicil bez problemov a to iste aj vodeodolny.Preferujem skor odlicovadla kremovej konzistencie takze tento mi vyhovuje a urcite si ho kupim znova .Co sa tyka odlicenia oci sice nieje na to urceny ale zvladne aj spiralu.

  • pekne vonia
  • nedrazdi
  • odlici aj vodeodolny make up
  • pekna tuba
  • fajn cena
  • Nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5.10.2013 20:41:06

Toto odličovacie mlieko som už raz mala a po jeho spotrebovaní som sa k nemu už nevrátila a používala niečo iné. Nedávno som si ho však kúpila znovu a neľutujem. Odličuje veľmi dobre tvár aj oči. Neštípe ani nieje po odlíčení pleť mastná. Keď ho teraz spotrebujem určite sa k nemu zasa vrátim a kúpim si ho. Jeho cena je prijateľná.

  • Všetko


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 9.8.2014 22:33:17

Odličovací mléko úplně úžasně voní. Pleť zbaví make-upu téměř dokonale. Co se mi na něm líbí nejvíc je, že nezanechává pleť mastnou a ulepenou, tak jako se mi to stává u jiných odličovacích přípravků. Mám pleť hodně suchou a tohle mléko ji dobře hydratuje. Pro dokonalé odlíčení používám po tomto mléku ještě micerální vodu od Garnier.

  • hydratuje pleť
  • nezanechává ji mastnou
  • krásně voní
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.10.2014 11:51:57

mléko odlíčí i voděodolný make-up, byla jsem s ním spokojená, nicméně nekoupím znovu, chtěla jsem vyzkoušet mléko, ale daleko lépe mi vyhovují vodičky na odlíčení, hezky voní, příjemně, nevtíravě a na obličeji vůně nezůstává dlouho, je potřeba pleť ještě dočistit tonikem nebo odličovacím ubrouskem, vadilo mi, že když jsem se odlíčila jenom mlékem tak jsem měla pocit, že na pleti pořád mám vrstvu něčeho, ale jinak bylo fajn, obal bych uvítala s pumpičkou

  • jemná vůně
  • nutnost dočistit pleť


Další recenze od 9.8.2016 08:32:07

Skvělé odličovací mléko. Je moc příjemné na pleti a krásně hydratuje. Odličování s ním je hračka! Akorát se mi nelíbí dávkovač - takový nepraktický, ale to ani nepovažuji za mínus :-) Strašně se mi lí´bí ta čistá a nenásilná vůně, což u mě bylo hlavní prioritou u vybírání odličovacího mléka společně s kvalitní a ověřenou značkou.

  • cena
  • vůně
  • snadné odlíčení
  • celá řada produktů
  • hydratace
  • kvalita
  • nic


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.8.2016 14:45:41

Dobré odličovací mléko, se kterým jsem byla spokojená. Odlíčí make-up i oči, ve kterých neštípe. Vůně je jemná, příjemná. Na odlíčení ho stačí použít jen málo, takže i dlouho vydrží. Když už v lahvičce zbývalo jen málo mléka, tak nešla postavit tak, aby byla víčkem dolů, takže trvalo dýl než mléko vyteklo ven. Nekoupím si jej znovu jenom proto, že jsem začala používat micelární vody, které mi vyhovují víc.

  • odlíčí bez problému vše
  • neštípe v očích
  • nepraktická lahvička