Garnier Essentials Kompletní odličovací mléko pro suchou a citlivou pleť recenze a zkušenosti

Odlíčení Garnier Essentials Kompletní odličovací mléko pro suchou a citlivou pleť
Odlíčení Garnier Essentials Kompletní odličovací mléko pro suchou a citlivou pleť - obrázek 1
Odlíčení Garnier Essentials Kompletní odličovací mléko pro suchou a citlivou pleť - obrázek 2
Odlíčení Garnier Essentials Kompletní odličovací mléko pro suchou a citlivou pleť - obrázek 3
5 3.6 28
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 50% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 69 - 170 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 28 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Essentials Kompletní odličovací mléko pro suchou a citlivou pleť

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.3.2016 19:42:15

Odličovacie mlieka som nikdy nemala moc rada, radšej micelárky. Ale keďže mi došla moja obľúbená, a nemohla som ju v obchodoch zohnať, narýchlo som zobrala z regálu toto mlieko. Musím povedať, že čo sa týka jeho odličovacích schopností, som s ním spokojná. Bez zbytočného drhnutia odstráni špirálu aj tekutú linku(avšak nepoužívam vodeodolné, tak neviem, ako by si poradil s nimi). Problém nastáva, keď sa dostane mlieko do oka. Neskutočne páli a reže, mám zahmlené videnie, a začervenané očí. Tak isto mam po ňom taký ulepený pocit. Z tohto dôvodu si ho už viac nekúpim, a radšej siahnem po niečom, pri čom nebudem pri odličovaní trpieť, a nebudem sa musiť sa báť, že mi to vypáli oči :D

  • dobré odličovacie schopnosti
  • štípe v očiach a dráždi ich
  • zanecháva mastný ulepený pocit na pleti


věk
25-34


dehydratace
vysoká

Další recenze od 27.1.2016 15:38:09

Používám toto mléko na odlíčení již poměrně dlouho a jsem s ním spokojená. Je určená pro suchou a citlivou pleť. Odličuje dobře a zvládne i voděodolnou řasenku. Nedráždí pokožku a hezky voní. Odličuji s ní i oči a po použití nejsou oči zarudlé ani neštípou. Jediné, co bych vytkla je asi cena, která mi přijde vyšší.

  • dobře odmaluje
  • nedráždí oči
  • hezky voní
  • cena


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tento odličovač jsem koupila původně mamce k narozeninám,ale ona už měla jeden svůj oblíbený tak by ho dala.Moc jsem ho nechtěla používat protože mám dost mastnou pleť a tenhle odličovač je na suchou pleť.Bála jsem se že mi jí ještě více zmastí.Nakonec jsem ho začala používat jenom na odličování očí a rtů,na které je naprosto výborný. :) Příjemně voní a má nádherný obal.

  • cena
  • dostupnost
  • odličuje
  • vůně
  • žádné


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 4.5.2015 16:37:12

Čistící mléko jsem vybírala v rychlosti kvůli jeho ceně, velikosti a vhodnému obalu na cestování. Neočekávala jsem mnoho muziky za málo peněz ale v tomto případě mě Garnier překvapil a přesvědčil o jeho super schopnosti skvěle odlíčit i voděodolnou řasenku od Maybelline, se kterou se v koupelně peru i s Biodermou (světe div se). Skvělý produkt, který mou atopickou pleť nedráždil a skvěle odlíčil. Nepálil ani na pleti, ani v očích. Rozhodně zkusím i další produkty od Garnier.

  • skvěle odlíčí i voděodolnou řasenku
  • nedráždí pleť
  • nepálí ani v očích
  • hydratuje
  • příjemná vůně
  • super cena vůči super kvalitě
  • potřeba dokoupit dočišťující produkt k dokonalému vyčistění


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.7.2014 22:37:31

Narozdíl od většiny uživatelek mám s tímto odličovacím mlékem dobré zkušenosti, mám citlivou pleť, ale díky mé alergii na aloe vera a zřejmě i na některé složky mlék určených pro citlivou pleť mě většina mlék pálí a štípe v očích, toto je jako jedna z mála výjimek, odličuje dobře, kupuji ho pravidelně a jsem spokojená.

  • mě nepálí a nedráždí oči
  • dobře odličuje
  • cena


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 9.3.2014 21:57:01

Klasické odličovací mléko - jako takové, vás mléko nikdy neodlíčí dokonale, na 100% - a toto mléko není výjimkou. K dokonalému odlíčení je potřeba ještě čistící voda nebo pleťové tonikum, aby se vám nezanášely póry. Ale pro začátek toto mléko dostatečně stačí - hydratuje suchou pleť (vhodnější je však pro pleť normální), žádné alergické reakce na pleti nevyvolává (mám citlivou pleť, tak o tom něco vím) a navíc rychle a snadno odličuje. Příznivá je i fajn cena a příjemná nevtíravá vůně. Doporučuji.

  • cena a vůně
  • 100% neodličuje


věk
55-64

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

S tímto produktem jsem začínala, pak vyzkoušela desítky jiných a zase jsem u něj skončila. Má dobrou konzistenci, příjemně voní, pocitově mírně chladí, dobře čistí pokožku a je to jediný výrobek, po které se mi nedělají fleky na obličeji a je mi velice příjemný.Používám ho už mnoho let s malými přestávkami, kdy jsem zkoušela jiné pleťové mléka a nakonec jsem se k tomuto vrátila.

  • velmi příjemný a jemný
  • pro mě žádné nemá


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 30.10.2013 20:17:02

Tento výrobek jsem dostala darem, je určený pro suchou a citlivou pleť, já mám pleť normální s mastnější T-zónou, tak mi tento produkt příliš nevyhovuje. Celkově nejsem příznivcem odličování očí mlékem, ale na pleť mi to nijak nevadí. Produkt se delší dobu vstřebává a mám tendenci se po něm lesknout, ale někdo jiný s jiným typem pleti tento nechtěný efekt nemusí zaznamenat. Každopádně se s ním ale odlíčím, když už jsem ho dostala. Sama bych si ho nekoupila, vyhovuje mi od Garnieru jiná řada.

  • dobře odličuje
  • nevtíravá vůně
  • nevyhovuje mé pleti
  • delší dobu se vstřebává


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.10.2013 21:35:56

Velmi příjemný "růžový" odličovač s jemnou vůní. Líbí se mi na něm, že velmi lehce odstraní jak make-up, tak voděodolnou řasenku. :-) Absolutně mi nedráždí oči ani pleť, což opravdu velice oceňuji. Textura je fajn, odličovač není ani hutný ani příliš tekutý. Pro mě zatím asi ten nejlepší odličovač v dané cenové kategorii. :-) Budu kupovat dál.

  • jemný k pleti
  • lehce hydratuje
  • nižší cena
  • příjemná vůně
  • celkem dlouho vydrží
  • praktický obal (víčko se samovolně neotevírá jako u jiných přípravků)
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.9.2013 14:31:06

Opravdu průměrné odličovací mléko. Vůbec mi nesedlo a znovu bych si ho určitě nekoupila. Je určené pro citlivou pleť, kterou sice nemám, ale i přesto mě pleť po jeho použití pálila, byla zarudlá a taková mastná. Mléko odličuje tak průměrně, spíše špatně průměrně. Daleko raději mám odličovací vodičky. Řasenka moc dobře dolů nešla a navíc jsem měla podrážděné a zarudlé oči.

  • vůně
  • nevysušuje
  • pálí v očích a dráždí je
  • odličuje průměrně
  • pocit mastné pleti
  • podrážděná pleť


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Toto odličovacie mlieko mi príde oveľa lepšie ako to s výťažkami z hrozna. Krásne vonia . Na pleti je príjemné a dokonale odlíči. Avšak mám tiež trochu ulepený pocit, ale v menšom ako z toho druhého. Trochu aj zanáša póry . Už by som si ho viac nekúpila, na trhu sú oveľa lepšie produkty za takú istú cenu. Neodporúčam

  • vôňa
  • ulepený pocit


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.9.2013 16:27:40

Jemné odličovací mléko bez problému odlíčí mou citlivou pleť od makeupu i očních stínů a řasenky. Pleť zanechá jemnou, hydratovanou a hebkou. Za tu cenu je opravdu super, navíc příjemně voní a vydrží mi docela dlouho i při denní spotřebě. Navíc se neobjeví žádné zčervenání, ani podráždění. Určitě koupím znovu

  • použitelné i na oči
  • nedrážní
  • hydratuje
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.8.2013 20:56:41

Poměrně kvalitní odličovací mléko, které používám pouze na oči. Stačí malá kapka, takže balení vydrží velmi dlouho. Po použití je pleť kvalitně odlíčená, hydratovaná a nikterak nelepí, neštípe ani nemastí. Také velmi příjemně voní. Cena je rovněž velmi přijatelná, dostupné ve většině drogérií. Určitě se k němu určitě v budoucnu vrátím.

  • skvěle odlíčí
  • neštípe
  • hydratace
  • výdrž
  • dostupnost
  • žádné


Další recenze od 15.7.2013 17:11:25

Tento růžový odličovač mi nevyhovuje, pálily mě oči, často jsem po něm zčervenala, proto jsem vyzkoušela modrý - Essentials Sensitive, zklidňující odličovací mléko, je vhodné pro citlivou pleť, čekala jsem něco podobného když je to stejná značka, ale je mnohem lepší než tento růžový odličovač, tento už nikdy více.

  • cena
  • neobsahuje alkohol
  • pálí z něj oči
  • lehce mě pálil i obličej


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.6.2013 18:11:39

Chtěla jsem na odlíčení vyzkoušet něco nového, ale opravdu jsem se netrefila. Mléko mi strašně vysušovalo oční víčka a štípalo mě v očích, po použití jsem je měla vždycky červené. S voděodolnou řasenkou si neporadilo a navíc na pleti zanechávalo lepkavý film. Jediným kladem je nádherná jemná vůně po růžích.

  • vůně
  • dráždí oči
  • vysušuje
  • lepí


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Koupila jsem si ji, protože jsem potřebovala nějaké pořádné mléko na odličování. Hned ze začátku říkám, že za cenu, kolik stojí bych očekávala více. Nicméně je příjemná, pleť extrémně nezmastí, ani mi pleť nepodráždila. Jen jsem měla lehce pocit, jako by mě chvilku lehce pálilo oko, ale možná jsem měla na tamponu velké množství. Není to určitě žádná katastrofa, v celku příjemné mléko, ale dá se říct, že průměr.

  • nedráždí pleť
  • je příjemné
  • odlíčí
  • chvíli mě lehce pálilo oko
  • cena


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 5.6.2013 10:28:16

Pri kúpe som si nejako nevšimla, že mlieko nie je určené na môj typ pleti. Odličuje však dobre, žiadne problémy som nemala, možno trochu štípe oči, ale dá sa to prežiť. Či dokáže odlíčiť aj vodeodolné líčidlá neviem posúdiť, pretože tento druh používam len málokedy. Konzistencia je taká klasická, nie je veľmi hutná ani príliš riedka. Moju pleť však toto mlieko akoby zaťažovalo, takže som musela použiť aj pleťovú vodu. Inak to nie je zlý prípravok, len je na iný typ pleti.

  • pekný obal
  • dobre odličuje
  • vôňa
  • na mastnú pleť nie je veľmi vhodný
  • zaťažuje pleť


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Toto odličovací mléko mi velmi vyhovuje. Je určeno k odličování jak očí, tak pleti. Příjemně voní, čistí, dobře se roztírá a nevysušuje. Má hezký, růžový obal, i když mám občas problém s víčkem, ovšem to je maličkost. Čas od času se mi po aplikaci vytvoří na pleti červený flek, ale přisuzuji to mé přecitlivělosti pleti. Navíc cena je přijatelná a já doporučuji.

  • voní
  • kompletně odlíčí
  • hezký obal
  • nic


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.1.2013 13:17:07

Mně tohle odličovací mléko moc nesedlo. Vůně růží se mi protivila, spíš mi mléko lehce páchlo, víčko šlo špatně odklapávat, odlíčí docela obstojně, ale když se vám jen troška dostane do očí při jejich odličování, tak to pekelně pálí. Já si už znovu nekoupila.

  • nevím
  • vůně
  • víčko
  • pálí do očí
  • odličuje jen průměrně


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Mléko koupím občas na čištění obličeje, ale vzhledem ke své spotřebě dávám přednost cenově výhodnějším balením. Toto je sice příjemné a nedráždí mi pleť, ale hned je pryč. Navíc tyto garnier obaly mi nějak, co se týče dávkování nevyhovují, ale růžový obal vypadá jinak pěkně a mléko též příjemně voní. Make-up odstraní spolehlivě.

  • dobře odlíčí
  • je příjmné na obličeji
  • pro mě balení
  • množství x cena


Další recenze od 28.12.2012 22:10:27

Používám dlouhodobě, odlíčí makeup i řasenku, nedráždí oči, pleť není vůbec lepkavá, příjemné voní, já jsem moc spokojená. V kombinaci s pleťovou vodou s výtažky z hroznů mám pleť bez pupínků, zdravou a vyživenou. Myslím, že za ty peníze je kvalitní.

  • vše
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 8.12.2012 14:29:10

Zakoupila jsem si celou řadu, jak odličovací mléko, vodu a krém. Řada je určena pro citlivou a suchou pleť. Bohužel jsem celou řadu musela po pár použitích darovat kamarádce. Po aplikaci se mi na tvářích objevili červené skvrny a dokonce se mi začala i loupat kůže. Kamarádce se sice nic takového nestalo, ale ona si může na pleť nanést úplně všechno :-) Pokud by řada nebyla označená jako na citlivou pleť, tak bych si řekla, že to je moje hloupost, že jsem jí vyzkoušela, ale takhle to byli pro mě úplně vyhozený peníze :-(

  • hezký obal
  • naprosto nevhodné pro mou citlivou a suchou pleť.


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.6.2012 16:11:56

Mě tento odličovač nevyhovoval. Koupila jsem si ho na dovolenou a těšila se, že budu mít jeden produkt na obličej i oči, ale zklamal. V očích štípal a voděodolnou řasenku absolutně nezvládal. Pleť odličoval průměrně, ale zanechával takový lepkavý film. Sice krásně jemně voněl po růžích, ale to je asi tak všechno, bohužel. Znovu nekoupím.

  • vůně
  • odličuje nedostatečně
  • štípe v očích


Tento výrobek moc nedoporučuji. Mám aknózní a suchou pleť a naprosto mi nevyhovuje. Nejenže naprosto štípe po celém mém obličeji až mám vždy červené oči, tak i docela vysušuje. Jsem zvyklá spíše na odlíčení micerální vodou, ale možná někomu vyhovuje.

  • cena
  • nevyhovuje
  • štípe
  • nic moc


věk
25-34

pleť
smíšená
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.4.2012 12:30:18

Hezky voní, výborně odličuje. Nedráždí. Ale je testovaný na zvířatech a tak si ho již kupovat nebudu. Jinak je to ale dobrý výrobek. Pokud neřešíte testování na zvířatech, klidně do něj jděte.

  • vůně
  • testován na zvířatech


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 4.4.2012 19:50:51

Toto odličovací mléko od Garnieru mi vůbec nevyhovovalo. Make-up i voděodolnou řasenku mi sice odlíčilo dobře, ale po jeho použití byla pleť ulepená a zanechávalo na ní nepříjemný pocit. Navíc, i když je určeno pro citlivou pleť, mě hodně štípalo a dráždilo. Pokožku i dost vysušovalo.

  • dobře odlíčí
  • ulepená pleť
  • dráždí a štípe
  • vysušuje



věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 18.3.2012 09:00:36

Voňavé kompletní odličovací mléko od Garnier, je to nejlepší mléko co jsem kdy vyzkoušela. Má příjemnou vůni, nízkou cenu, ideální na suchou pleť. Navíc je na obličej i oči a líčení odstraňuje perfektně.

  • Čistí
  • Hydratuje
  • Zklidňuje
  • Na obličej i oči
  • Žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Iseree Cotton Wool Pads

3.4 60% 16 recenzí