Garnier Fructis Goodbye Damage Posilující šampon pro poškozené vlasy recenze a zkušenosti

Šampony Garnier Fructis Goodbye Damage Posilující šampon pro poškozené vlasy
Šampony Garnier Fructis Goodbye Damage Posilující šampon pro poškozené vlasy - obrázek 1
Šampony Garnier Fructis Goodbye Damage Posilující šampon pro poškozené vlasy - obrázek 2
Šampony Garnier Fructis Goodbye Damage Posilující šampon pro poškozené vlasy - obrázek 3
5 3.2 11
  • Průměrné hodnocení 3.2
  • 55% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 41 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 3.7
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Fructis Goodbye Damage Posilující šampon pro poškozené vlasy

věk
15-24

vlasy
kudrnaté
mastné
hnědé

Další recenze od 6.10.2014 19:25:54

Takže pro začátek - To, že vlasy nevylepší tak rychle jak slibuje, jsem brala jako samořejmost. Ale očekávala víc. Na kvalitě vlasů bohužel nevidím rozdíl žádný. Jen se vlasy snadněji češou. Poněkud mě tento šampon sklamal, ale jeho vůni miluju ^^ Nemůžu moc říct, protože mé vlasy jsou opravdu dost náročné a někomu třeba tento šampon opravdu pomůže. :D

  • Cena
  • Vlasy se lépe rozčesávají
  • Úžasně ovocná vůně
  • Nenapravuje poškozené konečky


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 20.7.2014 22:20:32

Tento šampon mě zaujal především vůní, která mi přišla nejlepší ze všech Garnier šamponů v drogerii. S Garnier Fructis jsem velmi spokojená. Používala jsem tento šampon i s balzám ze stejné řady. Vlásky byly voňavé, hebké, vzdušné ale nějaké extra zlepšení se nekonalo (možná by bylo fajn vyzkoušet i sérum). Konzistence je tak akorát. .Byla jsem spokojená, ale protože ráda šampony střídám, vyzkouším příště jiný Garnier Fructis.

  • vůně
  • cena


věk
35-44

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 13.5.2014 12:59:18

Průměrný šampon. Používala jsem ho několikrát a nemůžu říct, že by byl špatný ale žádné zázraky se také nekonaly. Dobře pění. Stačí nanést opravdu malé množství a vytvoří bohatou pěnu. Krásně vlasy provoní. Mám ale špatnou zkušenost, že když po jeho aplikaci nepoužiju balzám na vlasy, tak jsou vlasy takové jakoby drsné. Ale možná to je tím, že já mám vlasy hodně suché. Hodnotím ho jako průměrný. Neurazí, nenadchne. Znám spoustu lepších, ale na běžné umytí zvlášť u zdravých vlasů bohatě postačí.

  • hezky voní
  • dobře pění
  • kvalitu vlasů nijak zázračně nevylepší


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Šampon jsem si koupila za super cenu a moc jsem si od něj neslibovala. Není to sice propadák, ale zase na druhou stranu ani nic, co by si zasloužilo vidět moji koupelnu ještě jednou. Šampon vlasy uhladí a propůjčí jim lesk, takže díky tomu opravdu vypadají ozdraveně. Na druhou stranu je však docela připlácne a o vytvoření nějakého, byť jen sebemenšího objemu, si můžete následně nechat jen zdát. Vůně je opravdu hezká, ale ke konci používání byla dost vtíravá. Určitě se hodí na nejemné vlasy.

  • cena
  • ze začátku vůně - drží se dlouho ve vlasech
  • pěnivost
  • lesk vlasů
  • na konci mi vůně již vadila
  • rychlejší maštění vlasů
  • bez objemu


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
blond

Další recenze od 2.12.2013 17:36:04

Žádný zázrak to není, ale vlasy jsem hned po prvním umytí měla hezčí (mám kondicionér i šampón a používám i vosk od stejné značky), - lépe se pak s nimi dál pracovalo, přišly mi živější - lesklejší, hezky voněl a vlasy vždy opravdu umyl. Chtěla jsme ho používat intenzivně, abych tedy docílila případného výraznějšího efektu a výsledku, ale začala se mi neuvěřitelně vysušovat pokožka a dostavily se hned na to lupy. Musela jsem tento šampón přestat používat aspoň na 14 dní a teď ho používám jen jednou za čas v kombinaci s jinými šampóny a takhle mi to vyhovuje (kondicionér používám i častěji - cca 2x týdně), suché pokožky už jsem se snad zbavila, co to šlo. Znovu si ho ale už asi nekoupím, spíše vyzkouším nějaký jiný z této nové kolekce.

  • vůně
  • lesk
  • vysouší pokožku hlavy


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 6.9.2013 16:26:36

K masce a olejíčku ze stejné řady jsem si ještě musela dokoupit tento šampon, abych ještě znásobila jejich účinky. Bohužel už ale nejsem tolik nadšená jako třeba u masky. Šampon nádherně ovocně voní a vůně se drží ve vlasech až do dalšího umytí, což jsou klidně i tři dny. Dobře pění a stačí nanést malé množství. Bohužel se mi občas po použití udělaly ve vlasech takové malé lupy, ale dám mu ještě šanci, protože v délkách mi sedl skvěle. Vlasy mi nevysušuje jako ostatní šampony, zanechává je hebké, svěží, voňavé a celkem i lesklé (s použitím i ostatních přípravků je to znásobené). Oceňuji i výběr ze dvou velikostí balení, ale opět mi vadí klasický uzávěr, který nejde snadno otevírat.

  • 2 velikosti
  • více uhlazené
  • lesklé a hebké vlasy
  • dlouhotrvající vůně
  • uzávěr
  • může způsobovat lupy


Další recenze od 1.9.2013 09:29:20

Mě osobně tento šampon velice překvapil. Už ho používám dva měsíce a musím říct že mám poprvé vlasy nádherně hebké a dají se krásně rozčesat. Mám také mastné vlasy a tento šampon oproti jiným na velmi poškozené vlasy nemastí. Sice vlasům neslepí konečky, ale upřímně nevím co by jste chtěly, jelikož žádný šámpon vám je zase neslepí.. Takže za mě určitě ano a koupím znovu

  • Jemné vlasy
  • snadné rozčesávání
  • dodává lesk
  • cena
  • nic


Další recenze od 4.8.2013 08:47:06

Tento šampon hezky voní , opravdu mám po umytí vlasy hladké a nejsou rozlítané a je vidět že mám méně roztřepených vlasů. Bude to asi díky balzámu, bez toho bych nikdy nedala ránu. (i u ostatních šamponů). Není to ale žádný zázrak, ale na to že je z drogerky, tak je celkem dobrý. Rozhodně neobnoví vlas za 1 týden a asi ani za rok.

  • Vlasy jsou po umytí hladké a nelítají
  • Méně roztřepených vlasů
  • Neobnovuje
  • Nezaceluje pouze je vidět méně roztřepených vlasů


Další recenze od 14.6.2013 08:55:27

Když jsem šampón použila poprvé, nebyla jsem moc nadšená. Přišlo mi, že mé vlasy byly mastnější než bývají, nicméně jsem šampónu dala šanci a po druhém umytí, už byly vlasy krásně hebké, nadýchané, vypadaly opravdu dobře. Samozřejmě člověk nemůže čekat, že za 1 omytí odvrátí rok poškození - to je BLBOST! Nicméně šampón je příjemný, vlasy mi nevysušuje a vlasy vypadají zdravěji. Měla jsem docela nepoddajné vlasy a to se zklidnilo. Používám i kondicionér a sérum :) Myslím si, že šampón není nějakým extrémním zázrakem, ale rozhodně nezklame :)

  • Hebkost vlasů
  • Dobře pění
  • Vůně
  • Cena
  • Nemůžete čekat za 1 umytí - odvrácení 1. roku poškození.


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 1.6.2013 12:23:25

Slubuje ze po tyzdni pouzivania vam napravi vlasy co ste si nicili rok .Prva blbost kotrej vecina uveri ale nevyskusaj to no.Pekne vonia no vlasy su po umyti ako droty a nepomoze vam ani kilo kondicioneru .Jedine plus je asi cena a to ze vonia.Myslim ze tento sampon nenapravy vlasy ale skor naopak vysusi isch este viacej po vysuseni su este krepovitejsia jak boli.Takze u mna zbytocna kupa ;)

  • cena
  • vona
  • vysusuje
  • ziadne ozdravenie vlasov neposkytuje


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Lush I Love Juicy

3.3 58% 7 recenzí

Hůře hodnocené