Garnier Intensive 7 Days Aloe Vera recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Garnier Intensive 7 Days Aloe Vera
Hydratační tělové krémy Garnier Intensive 7 Days Aloe Vera - obrázek 1
5 4 11
  • Průměrné hodnocení 4
  • 64% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 100 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Intensive 7 Days Aloe Vera

věk
25-34

Další recenze od 16.3.2012 14:23:25

Hodnotím jako velmi obyčejné těl. mléko, ve stejné kvalitě se dá koupit i levnější. Všechny vůně mi připadají divné, nepříjemné. Hydratace nic moc, textura také ne.

  • dobře se nanáší
  • vůně
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 16.4.2012 11:39:02

Za mě fajn hydratační tělové mléko, po kterém mám pokožku krásně jemnou, hydratovanou a provoněnou. Mám bambucké máslo a voní mně krásně (narozdíl od jiných přípravků s bambuckým máslem). Nechápu, jak někdo může říct, že až zapáchá..podle mě zrovna tohle voní z celé řady nejlépe. Ale sto lidí, sto chutí :) Za mě tedy ano.

  • vůně
  • hydratace
  • cena


věk
15-24

Zezačátku mi tento produkt krásně voněl, ale teď už tolik ne, mám raději ovocné vůně, ale i tato vůně není špatná. Co musím opravdu pochválit je vstřebávání krému do kůže, je rychlé a pokožka není vůbec mastná. Obal krému mi také vyhovuje, je praktický, ale nedá se nosit všude sebou. Asi si příště nekoupím, ale né z důvodu, že by byl špatný, ale ráda změním vůni.

  • vůně
  • vstřebávání
  • obal
  • cena
  • není vhodný do kabelky


věk
25-34

Další recenze od 28.11.2012 19:10:25

Příjemné tělové mléko pro normální pokožku, která nepotřebuje žádnou speciální péči. Má hutnější konzistenci, ale velmi dobře se roztírá a vpíjí do pokožky. Nelepí a hydratuje také dobře. Vůně je mi příjemná, taková svěží a nevtíravá. Splňuje vše, co od tělového mléka očekávám, nejspíš si ho někdy koupím znovu.

  • Příjemná vůně
  • Dobře hydratuje
  • Dobře se roztírá
  • Vpíjí se rychle
  • Vyšší cena


Nenadchne ani neurazí. Svou funkci plní, po nanesení je kůže opravdu zvláčněná, jemná, vstřebávání je také velmi rychlé, ale žádný výsledek po dlouhodobém používání jsem neviděla. Vůně je také celkem příjemná. Znovu už si tento výrobek nekoupím, vyzkouším zase něco jiného :)

  • rychlé vstřebávání
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 28.1.2013 14:01:30

Na zimu bych si ho nepořizovala, protože zas tak moc hydratační účinky nemá a v dobách velkého mrazu nedokáže hydratovat tolik, jako takový Excipial, takže si ho nechávám zase až na teplejší měsíce na které je tak akorát. Vůně je hezká, svěží a docela dobře se mléko vstřebává. Cena je přiměřená, obal je fajn, nepotřebuju ho tahat v kabelce, takže já nemám co vytknout vlastně.

  • cena je přiměřená
  • svěží vůně a nemastí
  • hydratace dostatečná mimo zimní měsíce
  • nevhodný na mrazivé dny


věk
25-34

Další recenze od 12.3.2013 22:03:54

Tohle tělové mléko je jedno z těch nejlepších, co jsem kdy používala. Rychle se vstřebává, ale přitom i po nějaké době, když na sebe sáhnu, tak cítím, že je kůže pořád jako čerstvě po natření. Nicméně o nějakých 7 dnech nemůže být ani řeč, to je snad jasné:)) Mléko příjemně voní a nemá mastnou texturu, dobře se roztírá, má i dobré balení - drží se dobře v ruce.

  • dobře se roztírá
  • pokožka je i za několik hodin stále jako čerstvě natřená
  • příjemná vůně
  • praktický obal
  • nic


věk
15-24

Další recenze od 25.7.2013 15:46:02

Docela příjemný hydratační tělový krém. Příjemně se roztírá a vůně mi také docela vyhovuje. Hydratace je dostačující (nemám ale tolik suchou pokožku). Nemusí vyhovovat každému, mé mamce vůbec nesedl. Hydratace podle mě nevydrží celý den, ale to se asi nedá čekat od žádného krému. Příště bych do něho šla klidně znovu ;)

  • hydratace
  • vůně
  • hezky se roztírá
  • nic zásadního ;)


věk
25-34

Další recenze od 30.10.2013 23:09:41

Mně vůně aloe nesmírně voní. Ještě jsem se nesetkala s produktem, který by mi vadil. Stejně jako s Garnier body Intensive 7days mangový olej - jsem spokojená. Produkt se dobře vstřebává a pokožka je hebká, nelepí. Nicméně ráda zkouším nové věci, a tak si nejspíš tento produkt znovu nekoupím a poohlédnu se po něčem novém, zajímavějším.

  • rychle se vstřebává
  • nemastí
  • nevtíravá vůně
  • hydratace
  • obsahuje parabeny


věk
25-34

Další recenze od 10.3.2014 20:38:10

Nejsem znalec tělových mlék, ale toto jsem si zamilovala. Moc hezký obal, ale do kabelky/tašky bych ho neházela, hrozí vylití. Vůně naprosto úžasné, nejvíce mi voní toto Aloe Vera, ale ani ostatní nejsou špatné. Toto má navíc zklidňující účinky, je tedy super po sprše a po holení, nedráždí pokožky jako ostatní tělová mléka. Pokožka je velmi dobře hydratovaná i několik hodin (mám hodně suchou pokožky, takže vím o čem je řeč) a navíc se velmi dobře roztírá a vstřebává do kůže. Za mě ano, doporučuji.

  • hydratace, konzistence a vůně
  • žádné výrazné


věk
35-44

Další recenze od 29.3.2014 00:36:31

Toto tělové mléko Garnier s aloe vera je velmi příjemné. Obal je praktický - dá se snadno otevírat. Vůně také příjemná - svěží, zelená, květinová... Konzistence mléka je lehká, dobře se vstřebává a dostatečně hydratuje moji celkem normální pokožku (mléko je určeno pro normální pokožku). Nezdá se mi, že by ji jakkoli dráždilo.

  • obal
  • vůně
  • hydratace
  • vstřebávání
  • snad jedině cena


Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Playboy Body Lotion

3.8 70% 5 recenzí