Garnier Intenzivní péče o velmi suchou pleť - regenerační krém na ruce recenze a zkušenosti

Krémy na ruce Garnier Intenzivní péče o velmi suchou pleť - regenerační krém na ruce
Krémy na ruce Garnier Intenzivní péče o velmi suchou pleť - regenerační krém na ruce - obrázek 1
Krémy na ruce Garnier Intenzivní péče o velmi suchou pleť - regenerační krém na ruce - obrázek 2
5 3.5 25
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 52% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 2 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 25 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Intenzivní péče o velmi suchou pleť - regenerační krém na ruce

věk
25-34

Další recenze od 12.3.2018 18:56:24

Značku Garnier nemám moc v lásce, asi protro, že jsems jejími produkty nikdy nebyla moc spokojená. A ani tenhle krém není vyjímkou. Po natření rukou zanechává na rukpou zvláštná film, spíš takový pocit ulepenosti to vždy byl. Ne moc příjemný pocit. Zřejmě mi moc nesedlo jeho složení. Krém jsem měla před pár roky jednou a víckrát m i za kouzpi nestál. Pro mě je to zbytečný produkt.

  • Cena
  • Ulepený pocit


věk
25-34

Další recenze od 10.3.2018 15:23:05

Krém som mala kedysi veľmi dávno, bol obsahom Garnier sady. Nemám suché ruky, resp. objavia sa mi mierne suché miesta na rukách, ale len výnimočne, preto bol tento krém pre mňa nevhodný a zbytočný. Bol veľmi mastný, vôbec sa mi do pokožky nevsakoval ani po dlhšej dobe a mala som nepríjemný ulepený pocit. Vôňa mi tiež veľmi nesedela, balenie je fajn, aj keď osobne preferujem skôr balenie s šróbovacím viečkom. Pre suché až popraskané ruky bude skvelý, pre mňa bohužiaľ zbytočný.

  • - cena
  • - tradičný od Garnier
  • - dostupnosť
  • - veľmi mastný
  • - vôňa
  • - nevstrebával sa do pokožky
  • - pocit ulepených a mastných rúk


věk
25-34

Výrobky Garnier mám vcelku ráda a celou tu jejejich črvenou řadu si nemůžu vynachválit - hlavně teda v zimě, kdy mám pokožku extrémně vysušenou a celkově nezvhlednou. Co se týče tohoto krému, tak voní hezky podobně jako ostatní krémy z této řady, Hezky ruce hydratuje, není vůbec agresivní, takže i když má člověk prasklinky na rukou, tak to není nic bolestivého. Krém se rychle vstřebává a ty ruce jsou jemné jako samet. No fakt! Koupím určitě znovu!

  • hydratace
  • vůně
  • jemnost
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 12.8.2015 12:44:20

Tento krém som kupovala začiatkom roka,keď som mala po zime zničené ruky,keďže rukavice a ja nejak nejde dokopy :o) Aj keď sa musím priznať,Garnier kozmetika nepatrí zrovna medzi moje obľúbené.Krém voní príjemne,premastí,hydratuje,ruky dal dokopy.Konzistenciou mi je na ruky ale moc ťažký,pomalšie sa vstrebáva a nemám rada pocit mastných rúk.Používala som ho na noc,nech sa do rána vstrebe.Z krému mi ostala viac ako polka a keďže mám ruky v poriadku,nepoužívala som ho už.Vytiahla som ho teraz,keď sa mi minul krém na nohy :o) Nožičky hydratoval,boli jemné a do rána sa vsiakol.Dopoužívam na nohy,ale ja si ho už asi nekúpim.Možno pre extra suché ruky/dlane bude skvelý.

  • hydratoval
  • jemná pokožka
  • pomaly sa vstrebáva
  • mastný pocit na rukách


Další recenze od 29.1.2014 17:13:48

Chtěla jsem nějaký dobrý krém, který by mi krásně zhydratoval ruce a tak jsem čistě náhodou sáhla po tomto od Garnieru. Nejdříve jsem z něj měla dobrý pocit, ale poté mě odradilo to, že po něm mám pocit ulepených rukou a dlouho se vstřebává. Ale i tak ho používám, protože dokonale zjemňuje ruce. Doporučuji, protože jakž-takž vyniká, ale opravdový zázrak to není.

  • hydratuje
  • cena
  • ulepené ruce


věk
25-34

Další recenze od 5.1.2014 15:14:29

Tento krém na ruce je pro mě velkým zklamáním. Ač je na suchou pokožku a já mám normální, jsem si ho koupila abych ho vyzkoušela. Přeci jen měl by mě velmi dobře hydratovat když je na suchou pokožku. S tímto krémem jsem měla problém hned na začátku a to je to, že je mastný a straně pomalu se vsakuje. I snad po hodině jsem měla pořád ulepené ruce a čehokoliv jsem se dotkla bylo hned mastné. Když se za opravdu dlouhou dobu vsákl, tak jsem určitě nepociťovala, že by ruce nějak výrazněji hydratoval. Přišlo mi, že mám ruce ve stejném stavu jako než jsem si je vůbec namazala. Pro mě je tento krém podprůměrný a jeden z nejhorších co jsem kdy vyzkoušela. Byly to pro mě vyhozené peníze si ho koupit. Jediným pozitivem je jeho příjemná vůně.

  • dostupnost
  • cena
  • vůně
  • lepí
  • strašně pomalu se vsakuje
  • nehydratuje


věk
35-44

Další recenze od 3.11.2013 15:11:01

Tento krém používám hlavně v zimě, kdy jsou mé ruce ze zimy vysušené,popraskané a dost nepříjemné na dotek. Krém hezky voní a hydratuje. Takže určitě si jej budu nadále kupovat. Jediné co mi trošku vadím je že se vstřebává do pokožky velmi pomalu. Cena je podle mě taky přijatelná. Není co dodat, určitě doporučuju.:-)

  • hydratuje
  • příjemná vůně
  • pomaleji se vstřebává do pokožky


věk
25-34

Další recenze od 13.5.2013 22:20:52

Tento krém patrí medzi moje obľúbené. Mávam suché a popraskané ruky najmä v chladnom počasí a pri pravidelnom používaní tohto krému boli moje ruky opäť vo forme. Konzistencia krému je hustejšia, čo je myslím pre suché ruky dôležité. Ďalej oceňujem príjemnú vôňu a samozrejme aj pekný obal. Čo mi možno trochu vadilo bolo dlhšie vstrebávanie krému, ale nie je to nič hrozné.

  • príjemná vôňa
  • cena
  • hydratuje ruky
  • dlhšie sa vstrebáva


věk
25-34

Další recenze od 10.4.2013 13:34:23

Tenhle krém pro mne byl velkým zklamáním. Vůně celkem ušla, tak jsem se těšila na nádherně hydratované a opečované ruce. Nic z toho se ale bohužel nekonalo. Třeba i deset minut po nanesení byly ruce upatlané tak, že se an ně lepil prach a zanechávaly mastné fleky na všem, na co jsem sáhla. Nejdřív jsem se to snažila vydržet a krém nanášet aspoň na noc, ale výsledek na pokožce veškerý žádný. Jednoznačně nejhorší krém, který jsem kdy na ruce použila.

  • katastrofální poměr cena/výkon
  • nehydratuje
  • upatlá ruce na opravdu dlouho


věk
25-34

Další recenze od 26.3.2013 15:08:22

Mám hodně suché ruce, hlavně přes zimu, kdy mi je vysušuje mráz. Tento krém mi je krásně promastí. Je trošku hutnější, takže se musí dobře "zapracovat" a také se trochu déle vsakuje, ale ve výledku jsou ruce na dlouho dobu hydratované a celý den už nemusím mazat. Krém nelepí a na pokožce zůstává hebký pocit. Krém navíc krásně voní.

  • promastí
  • hebký pocit na pokožce
  • hydratuje na dlouhou dobu
  • vůně
  • déle se vsakuje


věk
25-34

Další recenze od 14.2.2013 12:16:34

Tento krém je propadák.. Značce věřím, ale tente krém se jim moc nepovedl. Vůbec se nevsakuje. Ať si nanesu jakékoli množství, ruce jsou ulepené tak dlouho, že to nevydržím a musím si je jít umýt. Vyhozené peníze

  • Dostupnost
  • Nevstřebává se


věk
25-34

Další recenze od 27.10.2012 17:54:23

Co doopravdy nenávidím je pocit suchých rukou. Tento krém si mažu na ruce 2x jednou ráno a jednou veče, vsákne se do pokožky rychle, zabraňuje omrzlinám. A používám ho na všechno, když mi v zimě popraská kůže v okolí očních víček, tak se mi díky Garnieru zahojí během pár dní :)

  • vůně
  • hydratace


věk
25-34

Další recenze od 20.10.2012 17:30:03

Krém krásně voní a na zimu je jako stvořený. Je hutný a proto na rukou vytvoří příjemnou vrstvu, která tam zůstává i po umytí. To ale neznamená, že ruce zůstávají mastné. Když mám suchá kolena nebo lokty, je to skvělý pomocník. Měla jsem ho 2x, a rozhodně bych si ho koupila i příště.

  • Vůně
  • Výdrž
  • Účinek
  • Mohl by být v menší verzi do kabelky


věk
25-34

Další recenze od 20.10.2012 08:52:41

Používám ho spíš v období podzim/zima, kdy je pokožka rukou sušší díky počasí, protože krém na ruce hodně hutný a sice se trochu obtížněji roztírá a pomalu vstřebává, ale na druhou stranu dobře hydratuje. Mínusem je opravdu pocit mastného filmu na rukou, takže ho používám pouze doma před spaním, nehodí se během dne, kdy potřebujete neustále na něco sahat. Vůně pro mě byla nic moc, ale ruce byly hydratované, takže si ho kupuji na zimní měsíce. Asi nejvíc mi vadí šroubovací víčko krému.

  • hodně dobře hydratuje
  • hutnější krém
  • vůně je nic moc
  • mastnější film na pokožce
  • šroubovací víčko krému


věk
35-44

Další recenze od 10.6.2012 11:23:56

Za mě jednoznačně nejhorší kosmetický výrobek všech dob! Kupovala jsem na základě mnoha pozitivních ohlasů v jedné diskuzi, dostavilo se velké zklamání. Krém se nevstřebává, je mastný, ale ruce nehydratuje. Lepí a mastí ruce. Dodnes lituji vyhozených peněz. Za sebe nedoporučuji!

  • Žádné
  • Chemické složení
  • Mastí
  • Lepí


věk
35-44

Další recenze od 24.4.2012 19:57:32

Tento krém na ruce je pro mě totální propadák. Sice docela hezky voní a na první pohled hydratuje,ale ruce jsou po namazání lepkavé a při umytí rukou po nějaké době od namazání se smyje krém,který na pokožce a vůbec se nevsákl. Za mě tedy tento produkt rozhodně ne,protože nefunguje tak jak by měl. Za tu cenu existují podstatně lepší krémy

  • vůně
  • lepivý
  • zůstává na pokožce


Další recenze od 24.4.2012 18:20:21

Podla mna to je najlepsi krem na velmi suche ruky. Ma velmi prijemnu vonu, je krasny ruzovy a co je hlavne, tak konecne mi dal dokopy moje suche ruky. Moje ruky su po nom krasne hladke, hydratovane a to vydrzi naozaj dlho. Jednoznacne kupim aj dalsie balenie. Cena je myslim primerana, ked je akcia da sa kupit vyhodne.

  • ruku su po nom hebke
  • krásna vôňa
  • fajn cena
  • pokozku mam krasne jemnu
  • ziadny


věk
45-54

Další recenze od 24.4.2012 14:16:51

Jeden z nejlepších krémů na ruce,které jsem kdy vyzkoušela,krásně ruce zhydratuje,jsou po něm krásně jemné.Navíc má krásnou a příjemnou vůni,takže já moh všem jen a jen doporučit

  • krásně voní
  • dobře hydratuje
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 23.4.2012 23:14:39

Tento krém na ruce není špatný, ale nijak zvlášť mě nenadchnul. Hydratuje dobře, ale měla jsem po něm pocit ulepenosti, takže jsem ho používala spíš na noc. Parfemace možná trochu silnější, ale vcelku příjemná. Rozhodně znám ale lepší krémy na suché ruce, proto jsem se k němu znovu nevrátila.

  • hydratace
  • hůře se vstřebává
  • šroubovací víčko


Další recenze od 21.4.2012 21:27:42

Já jsem s ním byla hodně spokojená. Trpím atopickým ekzémem a docela pěkně mi ho uklidnil, ale nevyléčil úplně. Když jsem ho přestala mazat, tak se ekzém zase vrátil. Rozhodně mi vyhovoval víc, než kdejaké drogérkové krémy na ruce, ale cena tomu odpovídá.

  • uklidní ekzém
  • "lepkavý"


věk
25-34

Krém příjemně voní. Dobře promašťuje pokožku, je vhodný i pro opravdu suché ruce, které pracují. I ty promastí a výborně hydratuje. Ještě jsem nenašla lepší hydratační krém určený pro ruce, jak tento. Je sice pravda, že chvíli trvá, než se vsákne, ale pak jsou ruce dlouho hydratované.

  • promastí
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 26.3.2012 09:12:13

Krém na velmi suché ruce, krásně vyživí. používám hlavně v zimě a na noc. Občas nanesu silnější vrstvu a navléknu si rukaveci. ráno jsou ruce krásně hedvábné. Je pravda, že trvá delší dobu, než se vsákne. Příjemná vůně, nijak vtíravá.

  • hydratace
  • po použití jsou ruce opravdu ošetřené
  • trvá delší dobu než se vsákne


věk
35-44

Další recenze od 25.3.2012 18:26:46

Velmi dobrý krém na zničené ruce, ale už si ho víckrát nekoupím. Vadí mi na něm silná parfemace a to chemické složení taky moc nemusím. Na moji ekzémem trpící pokožku rukou mi však docela pomohl - dobře promastil a zároveň se rychle vstřebal. Má růžovou barvu.

  • - dobré promaštění
  • - rychle se vstřebává
  • - silná parfemace
  • - samá chemie


věk
25-34

Další recenze od 22.3.2012 19:15:06

Výborný regenerační krém na ruce, naprosto mi vyhovuje. Určitě koupím znovu, miluji vůni tohoto krému. Rychle se vsákne a ruce jsou po něm krásně hydratované. Doporučuji tento krém, ale také tělové mléko z této řady.

  • plní funkci
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 12.3.2012 13:25:21

S tímto krémem na ruce jsem moc spokojená nebyla.Nejvíce mi vadil ulepený pocit po namazání,který se mi zdálo byl i po delší chvíli.Navíc mi tedy ruce moc nehydratoval.Je pravda,že tento krém hezky voněl,ale to bylo asi tak vše.

  • Cena
  • Vůně
  • pocit ulepenosti


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené