Nivea Lehký krém na ruce Express Hydration recenze a zkušenosti

Krémy na ruce Nivea Lehký krém na ruce Express Hydration
Krémy na ruce Nivea Lehký krém na ruce Express Hydration - obrázek 1
Krémy na ruce Nivea Lehký krém na ruce Express Hydration - obrázek 2
5 3.5 12
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 42% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 35 - 89 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Nivea

Recenze produktu
Nivea Lehký krém na ruce Express Hydration

věk
25-34

Další recenze od 30.4.2015 14:54:00

Lehký krém na ruce Express Hydration od Nivey mě osobně velice mile překvapil. Nejenže hezky voní (díky té vůni si občas vážně připadám, jako bych byla poblíž moře, prostě tam cítím ty mořské minerály - možná jsem blázen, ale tak to prostě je). Rychlé vstřebávání? ✓ Okamžitá a dlouhodobá hydratace bez lepivého pocitu? ✓ Ano, souhlasím, že na skutečně dost suché ruce se nehodí (tam ta hydratace bude skutečně buď úplně nedostatečná, nebo přinejmenším krátkodobá), ale je primárně určený na normální až suchou pokožku (na středně suchou a extrémně suchou Nivea nabízí jiné produkty), takže dle mého názoru je to kvalitní krém na ruce, který splňuje, co slibuje a klidně bych si ho koupila znovu (jak se však znám, tak budu zkoumat dál, jestli mne nezaujme nějaký krém více). :)

  • vůně
  • rychle se vstřebává
  • okamžitá a dlouhodobá hydratace
  • obal
  • osobně jsem žádný nedostatek neobjevila


věk
35-44

Další recenze od 8.10.2014 20:50:40

Niveu jsem používala dlouhé roky - nyní přecházím na přírodní kosmetiku, takže hodnotím již jako bývalá uživatelka. Tento krém na ruce mě nezaujal ani v dobách, kdy jsem ještě nezkoumala složení. Lehký sice je, ale je prostě takový divný, na rukách zůstávají jakoby kousíčky čehosi a měla jsem z něj divný pocit. Krém na ruce Q10 byl tedy o 100% lepší. Bohužel složení u obou špatné...

  • Nic.
  • Nepříjemný po aplikaci.
  • Složení - parabeny, silikony atd.


věk
25-34

Ja som naopak s týmto krémom veľmi spokojná. Hydratuje naozaj skvele. Kupovala som ho v akcii a za plnú cenu by som ho asi nekúpila. Vôňa nie je až tak moc vábivá ale ujde. Balenie je pekné a obsah 100 ml je celkom dosť. Mal by obsahovať morské minerály a rýchlo sa vstrebávať čo môžem potvrdiť. Na rukách mi nerobí dlhodobo mastný film čo je super. Ja ho odporúčam vyskúšať.

  • hydratuje
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 1.12.2013 23:57:48

Tento krém na ruce mě velmi zklamal. Vůně je taková nijaká, ale to mi příliš nevadí. Problémem je, že vůbec nehydratuje, ba naopak docela vysušuje ruce. Po natření ho cítím pár minut a pak mám potřebu si ruce znovu namazat. Je opravdu lehký a velmi rychle se vstřebává, bohužel kvůli hydrataci, kterou má nulovou si ho znovu rozhodně nekoupím.

  • dostupnost
  • vysušuje
  • nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 8.11.2013 19:19:15

Za mě průměrný krém na ruce, který ani neurazí, ani nenadchne. Má lehoučkou konzistenci, snadno se roztírá a rychle vstřebává, nezanechává mastný film. Pěkně voní. Pro velmi suché ruce ale není, na to je moc slabý a je třeba několikrát za den obnovovit. Líbí se mi obal s vyklápěcím víčkem, který je tak vhodný nejenom na doma, ale i do kabelky.

  • lehká konzistence
  • snadno se roztírá a rychle vstřebává
  • nezanechává mastný film
  • vůně
  • praktický obal
  • na velmi suché ruce je moc slabý


věk
25-34

Další recenze od 21.5.2013 08:50:56

Tenhle krém má bílou barvu a jemnou lehkou texturu. Dobře se roztírá a velmi dobře se vsakuje a nezanechává pocit upatlaných rukou. Oceňuju jeho příjemnou nevtíravou niveáckou vůni. Hydratuje, nemám ale pocit, že by hydratace vydržela nějak extra dlouho. Krém je rozhodně příjemný, ale ve své podstatě dost průměrný. Nemám problém ho doporučit, zklamaní nebudete, ale znova bych si ho nekoupila, protože ve stejné cenové kategorii jsou prostě na trhu lepší.

  • příjemná nevtíravá vůně
  • lehká konzistence
  • snadno se roztírá
  • rychle se vsakuje
  • nezanechává upatlaný pocit
  • hydratace nevydrží moc dlouho


věk
25-34

S krémem jsem se poprvé setkala, když byl v časopise jeho vzoreček. Tehdy mne zaujal a proto jsem si jej pořídila v plné velikosti. Pro mne je ale nevyhovující, pro mé přesušené ruce je jeho hydratační efekt pouze krátkodobý. Navíc při aplikaci většího množství a následném roztírání se mi stalo, že začal dělat jakoby "žmolky". Znovu si jej rozhodně nekoupím.

  • příjemná vůně a dobrá cena
  • nevyhovující pro suché ruce


věk
15-24

Já jsem s tímhle krémem moc spokojená. Nemám ráda, když je krém na rukách dlouho a jsou mastné a krém se vůbec nevsakuje. Tenhle se vsakuje moc rychle a mně to vyhovuje. Přijde mi, že hydratuje celkem slušně a je dobrý odklápěcí uzávěr. Má lehkou vůni.

  • Rychle se vsakuje
  • Odklápěcí uzávěr
  • Hydratuje poměrně slušně
  • nevím


věk
35-44

Další recenze od 20.2.2013 23:11:42

S tímto krémem na ruce jsem bohužel spokojená nebyla.Podle toho co se píše na obale bych řekla,že bude hodně hydratovat,ale opak je pravdou.Krém se dobře roztírá a rychle vsakuje,líbí se mi i jeho vůně,ale to je asi tak vše.O hydrataci nemůže být ani řeč.Po namazání jsem za chvíli měla ruce opět vysušené.Znovu si tento krém určitě nekoupím.

  • dobře se roztírá
  • rychle se vsakuje
  • vůně
  • nehydratuje


Další recenze od 25.10.2012 20:00:06

Okamžitá a dlouhodobá hydratace rukou bez lepivého pocitu. Určitě to sedí, absolutně nelepí a dostal mě svojí opravdu okamžitou vstřebatelností. Strašně hezky voní, konzistence je moc příjemná, vůbec nelepí. Koupila bych určitě znovu, za sebe doporučuji.

  • vstřebatelnost
  • vůně
  • hydratace
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 6.8.2012 10:25:09

Krém obsahuje mořské minerály, poměrně hezky voní (hlavně při vstřebávání do pokožky se krásně rozvoní), rychle se vstřebává, což mám ráda, nezanechává mastný pocit na rukou a skutečně vydratuje. Vyhovuje mi i víčko, na kterém stojí, dobře se otevírá, zaklapnuté také drží dobře, takže je ideální do kabelky, kde nevyteče. Stačí malá kulička krému vždy, takže vydrží poměrně dlouho.

  • vůně
  • hydratuje
  • dobře držící víčko
  • stačí malé množství nanášet
  • nepoznala jsem


věk
25-34

Další recenze od 15.4.2012 14:26:55

Náhodně zakoupený krém na ruce. Podle obalu bych si myslela, že jde o velmi dobrý krém. Ale nemohu říct jinak, že tento krém nenadchne ani neurazí. Zařadila bych ho mezi středně hydratující. Ihned se vstřebá, avšak po 5 minutách mám znovu pocit suchých rukou. Je to sice jen pocit, ale mám raději mastnější krémy.

  • rychlé vstřebávání
  • nízká hydratace


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené