Garnier Lip Care Repair Regenerační balzám na rty recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Garnier Lip Care Repair Regenerační balzám na rty
Balzámy na rty Garnier Lip Care Repair Regenerační balzám na rty - obrázek 1
Balzámy na rty Garnier Lip Care Repair Regenerační balzám na rty - obrázek 2
Balzámy na rty Garnier Lip Care Repair Regenerační balzám na rty - obrázek 3
5 2.7 16
  • Průměrné hodnocení 2.7
  • 25% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 6 - 70 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Lip Care Repair Regenerační balzám na rty

věk
15-24

Další recenze od 16.9.2012 19:37:42

Z tohoto balzámu jsem byla celkem zklamaná. Chtěla jsem ho vyzkoušet, takže jsem si ho koupila i na to, že jeho cena je poměrně vysoká. Bohužel jsem z něj nebyla nadšená. Na balzámy jsem náročná a většina mi nesedne (nejlepší je pro mě obyč astrid). Tento patří mezi ty, které mi nesednou. Mám po něm pocit naplých rtů (i když tento slibuje, že pocitu napnutých rtů vás zbaví) a musím se stále mazat. Navíc se za tepla celkem roztéká.

  • hezký obal
  • cena
  • pro mě nedostatečná hydratace
  • pocit naplých rtů
  • snadno se roztéká


věk
25-34

Další recenze od 19.9.2012 18:58:15

Od Garnier jsem teda čekala o hodně více. Za tu cenu určitě! Vůbec nesplňuje to co slibuje! Mé zimou popraskané rty to vůbec nehydratovalo a vůbec je "neopravilo" ;) tak jak slibuje! Konzistence je sice mastná, ale vůbec se do rtů nevsakuje, rty jsou mastné a přitom pořád vysušené a po chvíli ani nevím, že jsem se mazala. Znám i levnější a lepší :) Plus je snad jen to, že tak pěkně čistě voní.

  • vůně
  • nehydratuje
  • nevsakuje se


věk
25-34

Další recenze od 6.10.2012 22:36:20

Tento balzám je opravdu slabě hydratační. Je potřeba nanést velkou vrstvu, aby plnil alespoň částečně svou funkci. Je fajn pro někoho, kdo má zdravé rty a potřebuje si je jen něčím ,,namazat". Navíc se rychle z rtů vytrácí, je potřeba ho pořád přetírat. Jinak vůně je moc příjemná, nevtíravá, připomíná mi med. A konzistence je taky ok. Za tu cenu si ale dokážu pořídit dva účinnější balzámy.

  • konzistence
  • vůně
  • slabá výdrž na rtech
  • slabá hydratace


Další recenze od 10.10.2012 21:32:35

Mám poměrně zdravé rty, proto mi tento balzám vcelku vyhovuje, ale za tuhle cenu a dobrou pověst této značky jsem čekala poměrně více!! Zůstane krátkou dobu na rtech, zato příjemně voní. Všimla jsem si, že se ale při vyšší teplotě roztéká, což také není zcela žádoucí.

  • Vůně
  • krásný obal
  • roztéká se
  • cena
  • pořád musíte rty mazat


věk
25-34

Další recenze od 27.10.2012 18:04:43

Jako jediný mi zabírá na popraskané rty. Taky velké plus je, že je to jeden z mála balzámů na rty, který snesu, ostatní mi jsou nepříjemné. Balzám dodá ochrannou vrstvu, takže nemusím mazat každých pět minut znovu. Plus vydrží dlouho a má krásnou vůni. Taky mám díky němu velmi hebké rty :))

  • ochrana před vnějšími vlivy
  • rychle zabírá na popraskané rty
  • hezká vůně
  • dlouho vydrží


Tento lesk moc nehydratuje jak slibují na obalu. Vydržel mi jen krátce, protože jsem se pořád mazala, ale pořád jsem měla popraskané rty. Dokonce se mi začala slupovat svrchní vrstva kůže ze rtů. To mě trochu zarazilo ale pak sem se někde dočetla, že nejsem jediná...

  • hezký obal
  • nehydratuje
  • cena


věk
15-24

Další recenze od 5.12.2012 15:03:39

Za sebe musím říci, že tento výrobek už určitě ne. Na rtech vytvořil nepříjemný film, který nicméně nic neudělal. Samozřejmě chápu, že každé rty mají jiné požadavky a mě více vyhovují mastné výrobky (což se třeba nedá říci o mamce, jí by nejspíše tento Garnier vyhovoval). Já jsem nepostřehla žádnou změnu k lepšímu.

  • žádné
  • nekvalitní


věk
25-34

Nic extra... Garnier mám jinak celkem ráda, ale tenhle balzám není opravdu nic moc. Konzistence je tragická, roztéká se, nevydrží, dřív než ho stihnete upotřebit, musíte ho vyhodit, protože je to kus divné hmoty... Pokud jde o hydrataci, jsou mnohem lepší. Takže snad jediná výhoda je "lesk",na rtech vypadá balzám hezky, ale to je trochu málo, takže příště si ho už kupovat nebudu

  • na rtech vypadá hezky
  • konzistence


věk
25-34

Další recenze od 9.2.2013 12:16:08

Tento balzám na rty jsem si pořídila jen kvůli tomu, že byl ve slevě, já jsem balzámový maniak, a tento jsem ještě nikdy neměla. Celkem příjemně voní, ovšem to bude jeho jediné plus. Na rtech dlouho nevydrží, nehydratuje, je úplně zbytečný. Lepší službu udělá obyčejná Regina s placentou. Nedoporučuji.

  • vůně
  • nehydratuje
  • neprokáže rtům žádnou službu


věk
25-34

Měla jsem možnost párkrát vyzkoušet tenhle balzám, takže jsem ráda, že jsem neutratila peníze za takovou zbytečnost. Jedná se o balzám na rty, který vůbec nehydratuje, vážně nechápu k čemu je. Je dost tuhý, ale pokud na něj člověk zatlačí, tak se zlomí. Upřímně nechápu, jak může někomu vyhovovat. Já osobně bych si ho nekoupila.

  • nic
  • nehydratuje
  • tuhý


věk
35-44

Další recenze od 4.12.2013 10:27:54

Škoda, že jsem si tyto recenze nepřečetla než jsem si včera koupila tento balzám. :-) Na balzámech ujíždím. Mám jich doma, v práci v kabelce spoustu a různě je střídám podle nálady. Přiznávám se, tento mě zaujal hlavně díky hezkému obalu a hlavně, protože jsem ho ještě nikdy neměla. V DM je teď v akci za 49 Kč a tak jsem po něm sáhla. Krásný obal je ale asi jeho jediné plus. Na rtech mi není moc příjemný. Má takovou divnou vůni-nevůni a rty mi hodně zmastí ale vůbec nehydratuje. Navíc je hodně tuhý, takže se špatně roztírá. Je potřeba více zatlačit při roztírání. Mezi mé top balzámy určitě patřit nebude. Hodnotím ho jako průměrný balzám.

  • krásný obal
  • málo hydratuje
  • moc mi nevoní


Další recenze od 14.12.2013 19:45:16

Takže nejdříve to nejhorší musím souhlasit s ostatními že musíte často mazat na rty.Jinak se mi moc líbí obal krásně voní ale ta cena!!!!! Bohužel to stojí 60-70 Kč a myslím si že by to mohlo být i levnější.Mně se neroztýká ale nevím jak ostatním. Hydratuje celkem dobře ale znám i lepší hydrataci. Ale koupila bych si ho znovu. Přeju hezké namazání a za zkoušku to stojí. :)

  • Krásně voní docela dobrá hydratace hezký obal
  • vysoká cena často musíte mazat


věk
15-24

Další recenze od 4.1.2014 21:09:53

Tento balzám mě zklamal na plné čáře. Koupila jsem si ho na zimu abych pomohla mým občas popraskaným rtům, bohužel jim vůbec nepomohl. Jediné pozitivum je, že má celkem hezký obal. Mínusem ovšem je, že popraskaným rtům vůbec nepomůže, je mastný, ale přitom rty vůbec nehydratuje a ani na rtech dlouho nevydrží, navíc mi vadí jeho divná vůně a lepivá konzistence. Určitě si ho už znovu nekoupím.

  • dostupnost
  • cena neodpovídá kvalitě
  • příliš nehydratuje
  • do rtů se moc nevsakuje


věk
15-24

Další recenze od 11.1.2014 17:32:21

Podle mě tento balzám splňuje všechno, co má. Hydratuje a rychle pomáhá na popraskané rty. Je pravda, že nemám problém se suchými rty, a proto pro mě nepotřebuji extra péči. Mnozí si na něj stěžují, ale já jsem s ním naprosto spokojená. Mám ho pořád po ruce a rozhodně až mi dojde, tak si dojdu do drogerie pro další balení.

  • -hydratuje
  • -rychle pomáhá
  • -cena


věk
15-24

Sáhla jsem po něm, když měli v drogerii slevu, i když jsem původně chtěla jiný druh, protože tento není dobře hodnocen. Zbyl tam už ale jen tenhle a protože celkově s Garnier nemám skoro žádné zkušenosti, vzala jsem ho na zkoušku. A pořád ho nedokážu nijak kvalifikovat. Když jsem ho koupila, měla jsem rty docela v pořádku, doma jsem se namazala a byl to divný pocit. On totiž na rtech docela pne, nebo se mi to tak zdá, nechová se jako obyč balzám. Když se vsáknul, rty byly pořád stejné, takže celkem zklamání. Po týdnu jsem naopak měla rozpraskané rty jak blázen, a všechny moje balzámy fungovaly jen dočasně. Dala jsem tedy tomuto ještě šanci a ono to zabralo. Dala jsem si velkou vrstvu na noc, a ráno jsem je měla skoro normální. Ještě další den už byly v pohodě. Takže doteď nevím, jestli je dobrý nebo ne, ale hodnotím plus i pěknou, trochu lékárenskou vůni a hravý obal. Nevýhoda je cena, ale já kupovala za polovic, takže za těch 40 KČ podle mě stojí. Znovu bych asi nekoupila, jedině v akci.

  • vůně
  • obal
  • překvapivě pomohl
  • cena/kvalita


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Labello Pearly Shine

2.8 44% 28 recenzí

Hůře hodnocené