helle balzám na rty recenze a zkušenosti

Balzámy na rty helle balzám na rty
Balzámy na rty helle balzám na rty - obrázek 1
Balzámy na rty helle balzám na rty - obrázek 2
Balzámy na rty helle balzám na rty - obrázek 3
5 2.7 34
  • Průměrné hodnocení 2.7
  • 30% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 20 - 50 Kč
  • Kvalita obalu 3.8
  • Celkem 34 recenzí
  • Výrobce helle

Recenze produktu
helle balzám na rty

věk
25-34

Další recenze od 14.1.2018 13:50:43

Ani neviem ako hodnotiť tento balzám. Ma obyčajný plastový obal, divný vzhľad akoby bol umelý, vôňa tiež nič moc a rovnako je to aj s hydratačnými účinkami. Na perách pôsobí dosť mastne a konkrétne jahodový nechával na perách divnú vrstvu jemnej farby. Vyhodila som ho, nakoľko som nenašla nikoho, kto by ho chcel.

  • - cena
  • - mastný
  • - žiadne hydratačné účinky
  • - zafarbuje pery


věk
25-34

Další recenze od 2.2.2016 16:39:28

Tento balzam mám vraj s "avokádom". Ale podľa chuti a zápachu to okolo avokáda ani len nebežalo. Je priam nadľudský výkon naniesť ho na pery, a keď sa vám to konečne podarí, tak na perách ostane biely povlak, a zvýraznené všetky šupinky, prasklinky a podobné nezrovnalosti, ktoré sú na suchých perách. Tento balzam si už určite viacej nekúpim.

  • nič
  • vôbec nehydratuje
  • zanecháva na perách biely povlak
  • zvýrazňuje šupinky na suchých popraskaných perách


Další recenze od 1.9.2015 19:30:33

Tento balzám jsem koupila u vietnamců za příznivou a malou cenu. Na začátku mi krásně voněl, ale teď toho jsem už asi načuchaná, takže z toho nic moc necítím. Velké negativum je, že je hrozně měkký, takže se mi zlomil a spadl na koberec. Hydratace je průměrná, také je celkem dost malý. Hodnotila bych ho jako průměrný balzám.

  • cena
  • hydratace
  • délka
  • měkkost
  • vůně


věk
15-24

Další recenze od 20.12.2014 21:03:01

Tak na tu cenu je to docela hodně slabé. Po aplikaci mé rty zůstaly suché, nebo spíše ještě sušší než předtím, a když jsem si dala pořádnou vrstvu, tak byl zase lepkavý a mazlavý. Vzala jsem si ho s sebou do Itálie a ne že by tam bylo úplné horko, ale úplně se mi roztekl. Zkusila jsem ho zmrazit aby ztvrdnul, no jakž takž se to podařilo, ale za pár dní se tyčinka ulomila, takže hop do koše.

  • vůně
  • špatná hydratace
  • ani nijak nezkrásní rty
  • krátká životnost
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 16.5.2014 20:20:26

Zakoupila jsem "příchuť" Avokádo, a bohužel to byl jednoznačně ten nejhorší balzám na rty, jaký jsem kdy zkusila :-( Vůbec nevoněl po avokádu, na rty se téměř nedal nanést, a když se to nakonec povedlo, tak s výrazně bílým povlakem. Bylo to něco tak strašného, že (ač to dělám skutečně velmi nerada) putoval do koše. Od této značky si již nic raději nekoupím, i když je možné, že jiné příchutě nejsou tak strašné - ale tato moje velmi negativní zkušenost mi stačila...

  • cena
  • nehydratuje
  • dělá na rtech bílý nános (příchuť avokádo)
  • vůně
  • konzistence


Další recenze od 21.2.2014 08:52:25

Já jsem s tímhle moc spokojena, přesněji mám jahůdkový. Je pravda , že má chemickou vůni..ale top je tak jediná věc co bych mu vytkla..Jsem exematik, takže mám problém se suchou kůží a vyzkoušela jsem jelení luje od 10-500kč a tento Hello který jsme pořídila v akci za 20kč :D..se stal mým favoritem :)..Za mě doporučuji :)..ale je pravda, že každému vyhovuje něco jiného :)

  • pěkně promastí
  • chem. vůně


věk
35-44

Další recenze od 13.1.2014 21:46:39

Já byla s tímto balzámem docela spokojená. Netvrdím, že je nějak extra úžasný ale mě docela vyhovoval. Měla jsem ten třešňový. Krásně voní a rty velmi jemně zabarvý. Ale opravdu jen zlehka. Jediné co mi vadilo, bylo že byl na rtech hodně mastný. Ale zase na druhou stranu, to bývá hodně balzámů. Nekvalitní je ale obal. Víčko mi v kosmetické taštičce neustále vypadávalo. Jinak jsem ale byla spokojená.

  • nízká cena
  • lehké zabarvení rtů
  • hodně mastný


Další recenze od 13.1.2014 19:34:07

Balzám jsem si koupila v lékárně, když jsem odjela do jiného města a svůj jsem nechala doma. Výdrž balzámu není nijak okouzlující, takže přetírat jsem musela častěji, nicméně na rtech byl příjemný a ke všemu voňavý. Měla jsem tuším třešeň, tak opravdu mírně zabarvil rty. Další koupi bych si asi rozmýšlela, ale myslím, že bych do něj v akutním případě zase šla.

  • vůně
  • po nanesení příjemné rty
  • musí se častěji přetírat = balzám rychleji mizí


věk
15-24

Tento balzám jsem si velice oblíbila:) Rty mívám velice vysušené až mě pálí, takže měsičně spotřebuji minimálně dva... Líbí se mi že mají na výběr různé vůně, nebo i bez! Poměrně nizká cena je taky fajn! Rty mi hezky zregeneruje. Nemám ráda takové ty balzámy u kterých cítím že jsou takové ''umělé'' což tenhle mi umělý nepřijde.. Já s ním jsem spokojená:)

  • Cena Regenerace Výběr
  • občas vytvoří čáru z vnitřní strany rtu


věk
25-34

Další recenze od 11.1.2014 22:01:56

Tento balzám jsem si koupila poprvé a naposledy. Je opravdu hodně mastný, jako byste si namazali na rty vazelínu, možná ještě mastnější. Na doma nebo na noc mi to nevadí, ale ven bych s takto mastnými rty jít nemohla. Balzám nemá žádné hojivé ani regenerační účinky. Docela rychle se ze rtů vytrácí. Mám variantu ,,medovou", která mi docela voní. Obal je taky nic moc, víčko se snadno sundává, takže nevhodné do kabelky. Určitě ho dopoužívám, ale moc ho nedoporučuju.

  • cena
  • příliš mastný
  • obal
  • neregeneruje
  • slabá výdrž


věk
25-34

Další recenze od 22.12.2013 16:12:22

Tyto balzámy jsem používala ještě jaké dítě. Vyzkoušela jsem spoustu druhů. Dříve mi na rty stačily, dnes už vůbec. Balzám promastí rty pouze na povrchu, zevnitř vůbec, takže za chvíli jsou rty opět suché a musím si je namazat. Balzámy voní, no spíše jsou cítit velmi chemicky, což mi celkem vadí. Pro někoho, kdo chce opravdu rty hydratovat doporučuji jiný balzám, tento si s tím rozhodně neporadí.

  • dostupnost
  • nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 21.11.2013 10:03:14

Průměrné balzámy na rty, já na suché rty nijak moc netrpím, takže mi celkem i postačí, ale znovu už bych si ho už nekoupila, protože za stejnou cenu seženu v drogerii mnohem lepší. Je pravda, že jsou hodně mastné a nijak extra nevyživují. Mají několik různých příchutí, které i docela hezky voní. Balení je dost nekvalitní, ale co čekat za tu cenu.

  • nízká cena
  • hezky voní
  • balení
  • rty nevyživuje a nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 7.11.2013 00:13:58

Tento balzám na rty mi strašlivě připomíná takové ty pomádičky z dětských malovátek. Ani nevím, proč jsem si balzám koupila. Viděla jsem cenu 20 Kč a prostě jsem po něm sáhla, ikdyž jsem žádný efekt nečekala. Lze si vybrat asi z 5 příchutí, já jsem si vzala ten jahodový. Tyčinka celkem příjemně voní, ale účinky má asi jako obyčejná vazelína. Trochu zabarvuje rty a dává jim hezký lesk. O výživě se ale opravdu nedá mluvit. Balzám vypotřebuji doma a příště už nekoupím.

  • trochu zabarví rty
  • cena
  • lesk rtů
  • vůně
  • bez účinků
  • bez výživy


věk
15-24

Další recenze od 21.7.2013 09:12:50

Tento balzám na rty jsem si tedy moc neoblíbila. Je sice docela velký, ale moc dlouho mi nevydržel - není tak tuhý, a tak toho člověk na sebe napatlá více než původně zamýšlel :D. Na cesty jsem ho brát nemohla, protože při vyšší teplotě vůbec nic nevydržel. Hydratace je podle mě dostačující, apoň pro mě - rty nemám nějak hrozně moc suché a popraskané. Hodně tady čtu, že jim nevyhovuje ta vůně - mě teda přijde, že je to jediná výhoda tohoto balzámu :D

  • vůně
  • snadno se roztéká
  • nevydrží


Asi budu v menšině, ale je to opravdu můj nejoblíbenější každodenní balzám na rty. Mám ráda hlavně jahodový a medový, zimní měsíce si bez nich nedovedu představit! Konzistence je mastná, dobře se nanáší (není třeba rty "drhnout" a vytvoří na nich mastný film. Rty jsou, zejména v zimě, dobře promaštěné, nepraskají. Vůně mi nevadí, ale někomu mohou být nepříjemné, jako plus také beru, že nijak nechutná a neotravuje tím, že si ho (jako například Labello) chci a musím pořád olizovat.

  • výběr vůně
  • dobré promaštení rtů
  • absence chuti
  • nudná krabička


věk
25-34

Další recenze od 28.4.2013 22:01:01

Aloe vera: u tohoto balzámu jsem nezaznamenala nějakou zvláštní příchuť - s klidem bych jeho chuť i vůni popsala jako chuť a vůni klasického jeleního loje. Bohužel jeho konzistence je dost jiná. Balzám je hodně lehký, takže na rtech prakticky nevydrží, po pár minutách se vpije, takže nemá ani moc prostor rty vyživit. V teple se snadno rozpatlá. Obal je navíc křehký a stačí jeden pád a na víčku se objeví praskliny.

  • vůně jako klasický jelení lůj
  • rychle se vpije a rty nevyživí
  • křehký obal, který se snadno rozbije
  • řídká konzistence = za vyšších teplot se rychle rozpatlá


věk
25-34

Nejedná se úplně o příšerný balzám na rty, ale že bych si z něj sedla nadšením na zadek, to se taky nedá říct. Dá se koupit všude za super cenu, ale to je tak asi vše. Moc dlouho nehydratuje, takže je hned pryč. Koupila jsem si variantu s medem a dnes mi ségra řekla, že ze mě cítí medovinu. Takže asi je ta vůně hodně intenzivní. Já osobně dávám přednost klasickému Labellu.

  • cena
  • intenzivní vůně
  • nehydratuje


Další recenze od 16.12.2012 13:58:16

Měla jsem heřmánkový. První šok přišel, když jsem zjistila, že je balzám modrý, takže při nanesení větší vrstvy měly rty namodralý odstín. Pozor tedy na množství. Jinak vůně byla v pořádku. Vadil mi obal, který nebyl úplně pevný, respektive se uvolňovalo víčko. Měla jsem i jiné druhy jako s medem nebo s jahodou a kromě vůně mi přijdou dost podobné a znám i mnoho lepších. Neurazí, ale ani nenadchne.

  • hydratuje
  • vyživuje
  • vůně
  • cena
  • obal - nedrží dobře víčko
  • u heřmánkového modrá barva - barví i rty


věk
25-34

Další recenze od 22.7.2012 13:28:43

Mám hodně problémy se suchými a rozpraskanými rty, a to i teď v létě, takže balzám používám celoročně už spoustu let. Nevidím na něm chybičku, je sice mastnější, ale já to beru naopak jako plus, rty po pár natřeních zjemní a zhydratuje, netvoří na rtech bílý povlak, spíš nádech do světle růžové (- jahoda, tmavší růžová u třešně) a krásně mi voní.

  • viditelné účinky po pár natřeních
  • vůně
  • cena
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 24.6.2012 20:42:02

Balzámy Helle jsem vyzkoušela v mládí asi všechny, všechny chutnaly a voněly dost chemicky, ale na hydrataci jemných rtů stačily. Teď se mi změnila plet i rty a jsou mnohem citlivější a sušší, takže na ně bohužel nestačí. Sice dobře promastí, ale nepřijde mi, že by hydratovaly hlouběji a po setření jsou rty do minuty zase vrásčitě a suché.

  • cena
  • chemická chut a vůně
  • hydratace mi nestačí


věk
25-34

Další recenze od 19.5.2012 22:38:47

Jednu dobu jsem tento balzám používala celkem pravidelně. Dokud jsem neměla žádné problémy se rty, docela mi vyhovoval. Ale na suché a popraskané rty se nehodí, protože vůbec neregeneruje a ani nehydratuje. Na výběr je několik vůní, které se mi líbí, ale jejich (pa)chuť už se mi nelíbí vůbec...Plusem je dobrá dostupnost a nízká cena, která ale odpovídá kvalitě.

  • vůně
  • dostupnost
  • nízká cena
  • nehydratuje
  • neregeneruje
  • nepříjemná chuť


věk
25-34

Další recenze od 19.5.2012 21:30:00

Tento balzám jsem si koupila protože jsem ho chtěla vyzkoušet. Na výběr je několik druhů. Bohužel samotná vůně mě příliš nepotěšila byla velmi zvláštní pro mě až trochu nepříjemná. Na rtech nechává mastný povlak ale nijak extra nehydratuje. Velmi rychle ubývá.

  • cena
  • obal
  • různé druhy
  • nehydratuje
  • mastný povlak
  • vůně


věk
35-44

Další recenze od 19.5.2012 17:01:25

Tento balzám na rty moc kladně nehodnotím. Měla jsem ho v několika verzích, na všech mi vadí konzistence. Nevadí mi mastné balzámy na rty, když jsou hutné, ale tyto bych označila spíš za kluzké a mazlavé, které hydrataci a regeneraci suchých rtů nepřinesou. Konkrétně verze "neutral" kromě mazlavého pocitu rtům opravdu nic jiného nenabízí. Medový mi přišel ještě tak nejlepší co do účinku na suché rty, ale nebyla mi příjemná jeho vůně. Svého času jsem měla celkem i ráda jahodový, ten voní hezky a rty jsou po něm nepatrně narůžovělé a lesklé, ale ten kluzký pocit na rtech je bohužel u všech. Tvar do špičky u balzámů na rty taky zrovna nevyhledávám. Mají ochranný faktor 8, což je sice sympatické, ale znovu se k nim vracet nebudu.

  • ochranný faktor 8
  • příjemná vůně u jahodové verze
  • cena
  • mazlavý a kluzký pocit na rtech
  • neposkytuje hydrataci a regeneraci suchých rtů


věk
25-34

Další recenze od 4.4.2012 16:11:51

Koukal na mě za lékárenským pultem a tak si říkám, že ho vemu. Ale příště už ho nevemu. Nejhorší je snad ta chuť, to se nedá. Nehydratuje,pouze rty hrozně promastí, vypadají stejně, jako kdybych si je namazala sádlem. Sice je levný, ale to je tak všechno.

  • cena
  • chuť
  • mastná, ale nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2012 11:43:09

Tento balzám hodnotím jako podprůměrný, ale znám i horší. Vyzkoušela jsem snad všechny jeho druhy, je fakt, že krásně voní, ale mám pocit, že rty pokryje takovým mastným filmem, ale přitom vůbec nehydratuje ani neregeneruje. Vzhledem k tomu, že má díky tomu člověk tendenci mazat rty pořád, tak vemi rychle ubývá. Vadí mi také jeho tvar do špičky, ale tak to je detail. Balení je takové průměrné.

  • cena
  • několik druhů
  • krásná vůně
  • nehydratuje a neregeneruje, pouze pokryje rty mastným filmem
  • rychle ubývá
  • tvar do špičky


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2012 11:24:49

Balzámy na rty od značky Helle mě nepřesvědčily, hydratace je pro mě absolutně nedostatečná. V případě některých barevných variant jde spíše o lehkou barvu na rty, která příšerně vysušuje. Za mě rozhodně ne.

  • nic
  • nehydratují


Další recenze od 25.3.2012 20:29:24

Měla jsem pouze jahůdkový,ale uchvátil mě svou vůní.Rty příjemně nablýská,vypadají zdravě a vyživeně.Nic léčivého ale obsahovat nebude,hodí se spíš pro bezproblémové rtíky.Pomáda je hodně mastná,což mi vyhovuje,ale na druhou stranu velmi rychle ubývá.

  • vůně
  • obal
  • na rtech vypadá pěkně
  • rychle ubývá


věk
35-44

Další recenze od 25.3.2012 18:21:53

Příjemný balzám na rty, který si koupím vždy, když se mi nechce utrácet hodně peněz. Měla jsem vždy jahodový, který mám moc ráda, dodá rtům jemnou růžovou barvu a lesk, navíc hezky voní po jahodách. Asi nebude pro vysušené rty, ale já jsem s ním byla vždy spokojená. Jako jediný zápor vidím, že se snadno láme.

  • - super cena
  • příjemná vůně a jemná barvička
  • - lámavost


věk
25-34

Další recenze od 18.3.2012 09:22:29

Nepatří zrovna mezi nejkvalitnější balzámy, ale stejně ho mám ráda především pro jeho vůni. Nepoužívám ho tedy pro nějaký hojící či výrazně hydratační efekt, ale pro příjemný pocit na rtech.

  • vůně
  • nehojí
  • nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 17.3.2012 09:32:14

Tenhle balzám je bohužel úplně k ničemu. Mám třešňový a nějaký vanilkový a rty vůbec nehydratují, jenom je tak divně umastí, povlak zůstane dlouho na rtech, je nepříjemný, lepí, divně ,,voní", za mě teda určitě ne-e.

  • žádné bohužel
  • nehydratuje
  • na rtech nechává mastný povlak
  • divně ,,voní"


věk
25-34

Další recenze od 17.3.2012 08:53:55

Nádherně voňavý balzám, krásně promastí a hydratuje rty, dobře se nanáší. Rty do rána byly vláčné, jemné a po šupinkách ani vidu ani slechu. Balzám je měkký a pěkně se aplikuje a na rtech netvoří bílý povlak ,ale krásně lesklý film.

  • vůně
  • cena
  • konzistence
  • není


věk
15-24

Další recenze od 16.3.2012 21:41:21

Balzám od Helle jsem si koupila poprvé a naposledy, a to díky lákavému vzhledu. Ovšem překvapil mě velmi nepříjemným zápachem (,,vůní''), blemcavou konzistencí a umělou chutí.. Za mě tedy ne.

  • Lákavý obal
  • Konzistence
  • Vůně
  • Chuť


věk
25-34

Koupila jsem si ho proto, že už mi můj oblíbený došel a tento byl v akci...Nikdy více už bych si ho nekoupila...Nehorázně mi zabarvuje rty do bíla. A ani mi nepřipadá, že by nějak regeneroval. NIKDY VÍCE UŽ.

  • cena
  • zabarvuje rty!!!


Další recenze od 16.3.2012 08:16:44

Skutečně mastný balzám na rty, který vůbec nehojí a na rtech zanechává silnou vrstvu a zvláštní pocit. Má velmi nepříjemnou vůni a chuť, to už je lepší použít klasickou vazelínu

  • obal
  • žádné účinky
  • nepříjemná vůně
  • nepříjemná chuť


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Labello Pearly Shine

2.8 44% 28 recenzí

Hůře hodnocené