Garnier Mineral roll-on antiperspirant Action Control 48h recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Garnier Mineral roll-on antiperspirant Action Control 48h
Antiperspiranty, deodoranty Garnier Mineral roll-on antiperspirant Action Control 48h - obrázek 1
5 3.8 8
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 63% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 35 - 69 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 8 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Mineral roll-on antiperspirant Action Control 48h

věk
25-34

Další recenze od 14.7.2014 11:32:25

Tento antiperspirant jsem měla nejprve ve spreji, ale jelikož jsem si ho moc oblíbila, především jeho účinnost a vůni, tak jsem se rozhodla ho vyzkoušet i v kuličkové verzi a dobře jsem udělala. Tento mi totiž přijde mnohem lepší a účinnější než verze ve spreji. Antiperspirant moc hezky voní, není to nic chemického, je to jemná a moc hezká vůně. Dokonce se mi i párkrát stalo, že se mě přátelé ptali, co to mám za hezkou vůni, přitom to byl jen tento antiperspirant. Za mě mohu rozhodně doporučit, používám ho i doma na cvičení a je velmi účinný. Určitě si ho koupím znova.

  • cena
  • dostupnost
  • vůně
  • nelepí
  • rychle zasychá
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 5.8.2013 16:14:10

Antiperspirant Garnier Mineral Ultra Dry je v těchto vedrech (venku je 33 stupňů) opravdu k nezaplacení. Sedím u počítače, potí se mi ruce, čelo také, vlastně celé tělo. Ale pozor! Moje podpaží zůstavá suché. Opravdu. Žádné fleky, nic. Vůně tohoto výrobku je neskutečně krásná. Dá se říci, že kvůli ní jsem si ho pořídila :-)

  • nedělá fleky
  • cena
  • svěží vůně
  • ŽÁDNÉ


věk
25-34

Další recenze od 5.3.2013 23:56:43

Za mne nejlepší antiperspirant. Vyhovuje mi jeho vůně i když není nijak parfemovaný. Nedělá mi takový bílý povlak po zaschnutí. Bílé fleky minimálně a to nosím hodně černých věcí, spíš takové mastné fleky, když se omylem při oblékání triček otřu o podpaží, kde přípravek zcela ještě nezaschl. Výdr a účinnost je skvělá.

  • Vůně
  • Žádné bíle fleky
  • Vydrží
  • Mastné fleky na oblečení


věk
25-34

Další recenze od 20.1.2013 12:10:38

Tento produkt kásně voní, ale zaručujcí dobu výdrže rozhodně nesplňuje. Je prava, že se potím o něco více, než je normální. Ale tenhle antiperspirant mi zabral sotva na 4 hodiny. Vadí mi, že nějakou dobu trvá, než po nanesení na kůži zaschne. Jako pozitivum vidím, že nedělá fleky.

  • nedělá mapy
  • vůně
  • výdrž
  • lepivost


věk
25-34

Další recenze od 25.12.2012 23:47:34

Fajn pomocník se svěží vůní. Zabraňuje pachu i pocení, ale do extrémních podmínek určitě není. Vidím ho spíš k nějakým klidnějším aktivitám jako je škola, práce v kanceláři apod., bohužel dělá i fleky na oblečení a jak už tady bylo zmíněno, tak se v něm člověk může cítit po čase i takový ulepený. Zkrátka neurazí ale ani nijak nenadchne.

  • zabraňuje pachu
  • vůně
  • dělá fleky na oblečení


věk
25-34

Další recenze od 27.6.2012 19:44:58

Tento antiperspirant kupuju pravidelně, už mám snad třetí balení. Naprosto mi vyhovuje, potila jsem se s ním jen na hodině zumby :-) jinak všechny situace v pohodě ustál. Nedělá mi ani žádné fleky na oblečení, vůně je decentní, takže se netluče s parfémem.

  • decentní vůně
  • nedělá skvrny na oblečení
  • zabraňuje pocení
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 27.6.2012 16:12:00

Tento antiperspirant mě velmi zklamal. Používala jsem ho v době, kdy jsem se hodně potila a vůbec mi nepomohl. Potila jsem se stejně a připadala si taková ulepená. Navíc zanechává fleky na černém oblečení. Vůně je jemná, nenásilná.

  • jemná vůně
  • nezabrání vzniku potu
  • zanechává skvrny na černém oblečení
  • pocit ulepenosti


věk
15-24

Další recenze od 25.4.2012 00:02:33

Mám doma tedy v "kuličkové" verzi a je super, nevím zda vydrží těch 48 hodin, jak se píše (koupu se každý den) ale těch 24 hodin vydrží určitě, má příjemnou a nepřehnanou vůni a určitě doporučuji těm co se nadměrně potí, pomohlo mi to a už nehrozí "kolca" pod pažemi.

  • Šetrný - nedráždí
  • Lehká a příjemná vůně
  • Výdrž
  • Cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené