Lady Speed Stick 24/7 tuhý antiperspirant deodorant recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Lady Speed Stick 24/7 tuhý antiperspirant deodorant
Antiperspiranty, deodoranty Lady Speed Stick 24/7 tuhý antiperspirant deodorant  - obrázek 1
Antiperspiranty, deodoranty Lady Speed Stick 24/7 tuhý antiperspirant deodorant  - obrázek 2
Antiperspiranty, deodoranty Lady Speed Stick 24/7 tuhý antiperspirant deodorant  - obrázek 3
5 3.6 9
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 67% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 40 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Lady Speed Stick

Recenze produktu
Lady Speed Stick 24/7 tuhý antiperspirant deodorant

věk
25-34

Další recenze od 22.7.2012 18:49:24

LSS jsem používala dlouhou dobu, tělo si zvyklo a pak moc nezabíraly, takže jsem je přestala používat a teď už kupuji jen minibalení na cesty (které je super, nezabere skoro místo a vydrží i měsíc). Krásně voní, chrání před potem. Nejsou lepivé. Občas mi tyčinka začne drobkovat, přikládám to špatnému skladování a tyčinku vyhodím, jinak dělá v podpaží žmolky.

  • možnost malého balení na cesty
  • po nějaké době přestanou působit


věk
25-34

Další recenze od 23.7.2012 09:29:48

Tyhle antiperpiranty jsem používala celkem dlouho. Měla jsem ráda tu jemnou vůni. Nanášely se v pohodě, ihned se člověk mohl obléknout a nemusel čtvrt hodiny čekat jako u gelové verze tohoto antiperspirantu. Bohužel tvorbu potu v podpaží téměř nepotlačil. Ke konci balení se mi vždy antiperspirant rozpadl na malé kousky, které již byly nepoužitelné. Škoda. Už znovu nekoupím.

  • vůně
  • nelepí
  • nebarví (neflekatí)
  • nebrání pocení
  • ke konci balení se rozdrolí


Další recenze od 23.7.2012 19:18:59

Dobrý antiperspirant, uchová svěží vůni celý den. Mám ten, který nedělá bílé skvrny na tmavém oblečení, ale to zrovna nefunguje. Na důležitou pracovní schůzku jsem to zkusila a byl z toho málem trapas, kdy se mi to obtisklo v podpaží na černé šaty. Zaráží mě ale jedna věc, celosvětově se ví, že aluminium v antiperspirantech může způsobovat/přispívat k rakovině prsu a stejně je nemožné sehnat antiperspirant bez toho. Nejspíš je to nutná ingredience. Vždy když se s tím mažu, tak mám divný pocit. Přemýšlíte nad tím, případně našli jste některý dobrý antiperspirant, který aluminium neobsahuje?

  • vůně
  • jednoduchý obal
  • obsahuje aluminium
  • dělá bílé fleky na oblečení


věk
25-34

Další recenze od 23.7.2012 22:26:23

V deváté třídě základní školy byl Lady Speed Stick super výrobkem a vůbec mě nezajímali jeho vedlejší účinky. V současnosti bych si, ale tento antiperspirant rozhodně nekoupila. Sice hezký voní, ale je nepoužitelný v kombinaci s tmavým oblečením. Zanechává stopy a účinek mi také nepřijde nijak úžasný.

  • cena
  • zanechává bílé stopy


věk
25-34

Další recenze od 22.1.2013 15:17:27

Je to takový průměr. Na tuhé antiperspiranty si zrovna nepotrpím, ale tento není tak špatný, ale stejně mi vadilo, že mi nechával stopy na oblečení, nijak extra nezabrání pocení a jak už psaly holky, tak se skutečně pak drolí, což není úplně nejlepší.

  • balení
  • moc nebrání pocení
  • stopy na oblečení


věk
15-24

Další recenze od 29.1.2014 20:59:46

Antiperspirant účinně zabraňuje potu nejen při běžných situacích, ale i při pohybu či stresu. Nedráždí pokožku, příjemně svěže voní po ovoci a je za přijatelnou cenu. Brousím si zuby i na další varianty od Lady speed stick. Obal je praktický, dobře drží a má hezkou fialovou barvu. Dostupné v každé drogerii

  • účinost
  • vůně
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 9.4.2014 13:00:53

Pro mě při koupi deodorantů/antiperspirantů rozhodujícím faktorem vůně a to tento produkt na jedničku splňuje - voní mi všechny a hlavně voní po celý den, takže překryjí možný zápach, spíš mu nedají prostor. Pocení nezabrání, ale to žádný antiperspirant, takže to nepovažuji za nedostatek. Má jednoduché balení a vydrží dlouho. Pravda, ke konci se trochu drolí. Ani jsem zatím nezaznamenala, že by dělal bílé stopy na oblečení. Škoda jen ta vyšší cena. Jinak ale určitě koupím znovu.

  • vůně
  • jednoduché efektní balení
  • zabraňuje pachu z pocení
  • vyšší cena
  • ke konci se trochu drolí


věk
25-34

Další recenze od 1.12.2016 21:30:29

Kupovala som ho na rýchlo v Tescu, kde bol v akcii za 1€, čo je super cena.Mám ho vo variante Invisible, čiže by nemal robiť fľaky.vôňa je krásna, neštípe, nedráždi..Celkom dobre aj redukuje pot.Samozrejme, na väčšiu fyz.záťaž alebo pri športe nestačí.Mne na denné nosenie vyhovuje ako v lete, tak aj v zime.Jediné mínus je, že aj keď je invisible, tak robí fľaky, hlavne na čiernom a tmavom

  • príjemná vôňa
  • na denné nosenie dostatočný
  • robí fľaky


věk
35-44

Další recenze od 21.10.2017 15:13:12

Antiperspiranty Lady Speed Stick jsem v minulosti kupovala velmi často z důvodu jejich cenové dostupnosti. Používala jsem je ale pouze v letním období, v zimě se člověk zase tak moc nepotí a na to spíše stačí deodorant. Antiperspiranty nejsou zase až tak zdravé na používání. Tento aspoň pěkně voní a vydrží.

  • výdrž
  • nic