Garnier Mineral tuhý antiperspirant Action Control 48h recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Garnier Mineral tuhý antiperspirant Action Control 48h
Antiperspiranty, deodoranty Garnier Mineral tuhý antiperspirant Action Control 48h - obrázek 1
5 2.6 19
  • Průměrné hodnocení 2.6
  • 27% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 3.7
  • Celkem 19 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Mineral tuhý antiperspirant Action Control 48h

věk
25-34

Antiperspirant má dobrou výdrž, příjemnou jemnou vůni, lehce se aplikuje, není nutné nechat zaschnout, podpaží je ihned suché a ošetřené. 48 hod. opravdu nevydrží, ale zatím je to jeden z nej antiperspirantů, které jsem zkusila. Pokud se člověk nevystaví opravdu velké fyzické námaze (a výrazně se nepotí), funguje celý den spolehlivě.

  • výdrž
  • pohodlná a rychlá aplikace
  • jemná vůně
  • nic


věk
25-34

No, tak mě tento antiperspirant vůbec neoslovil. Svou funkci v žádném případě nesplňuje a čekala jsem od něj víc. Nezabraňuje pocení, špatně zasychá v podpaží a i vůně mě nijak neohromila. Jediné, co oceňuji je, že nedělá žmolky a nemám šmouhy na oblečení.

  • nežmolkuje
  • nešmouhuje
  • mokré "koláče" v podpaží bohužel samozřejmost
  • nezasychá


věk
25-34

Antiperspirant mi co se týče výdrže vyhovoval. Vůni má příjemnou a nijak nedráždí kůži, a má příjemnou krémovou konzistenci. Co je pro mě u antiperspirantu podstatné je to, aby nebyl na kůži vidět a nebarvil oblečení. V tomto ohledu zklamal. Černé oblečení barví u triček bez rukávů pro mě nelze použít.

  • vůně
  • omezení požití (barví)


věk
25-34

Další recenze od 15.7.2012 23:06:30

Tuhé deodoranty mám raději, vzhledem k tomu, že mi více brání pocení než spreje, ale u Garnieru jsou opravdu nevyvedené. Ze začátku je vše fajn, chrání, ale za týden si tělo zvykne a nemají efekt. Navíc se brzy drolí a tyčinka vysychá. Nelíbí se mi ani vůně. Takže tyčinky této značky ne-e.

  • nevím
  • bez efektu
  • drolí se


Další recenze od 12.8.2012 14:46:30

Na tomto antiperspirantu mohu pozitivně hodnotit akorát vůni, která mi byla příjemná. Výdrž ale nic moc, při stresových situacích jsem se stejné potila. Navíc mi barvil nejen černé oblečení, ale i barevné, což se mi stalo poprvé. Takže bohužel nemůžu doporučit.

  • vůně
  • malá výdrž
  • barví oblečení


věk
25-34

Tento antiperspirant jsem používala tak půl roku a celkem jsem byla spokojená, ale nyní už 2x jsem po otevření zjistila, že obsahuje nějaké ztuhlé kuličky, při aplikaci do podpaždí mám pocit jakoby peelingu a dost to bolí, nevím co to je, ale určitě to do antiperspirantu nepatří a aplikace je bolestivá hlavně po holení, dříve tyto kuličky neobsahoval, možná jsem natrefila na nějaké vadné kusy, už ho nikdy nebudu kupovat, sice hezky ochránil před potem, ale zanechává bílé stopy na podpaždí a již zmiňované hrubé částečky, hrůza...

  • dobře chránil před potem
  • hrubý
  • bílé stopy


věk
25-34

Další recenze od 19.11.2012 09:14:56

Tento tuhý antiperspirant som si kúpila na základe skvelého umiestnenia značky Garnier Mineral v teste antiperspirantov u dTest. Bohužiaľ musím konštatovať, že to bol obrovský omyl a ŽIADNY z tejto produktovej rady už si nikdy nekúpim. Ako najväčšie negatívum tohto produktu hodnotím to, že sa nikdy úplne nevsiakne a preto mám v podpaží neústále lepkavý pocit. Z toho plynú ďalšie negatíva ako to, že sa naňho nalepujú drobné vlákna z oblečnia (ten pocit, keď som na cvičení zdvihla ruky a celé podpažie bolo modré, neprajem nikomu!) a vytvárajú sa z neho žmolky. Účinok je jakž-takž dobrý. Dalšou skúsenosťou s týmto produktom je to, že spodná časť sa otáča veľmi stuha a s nakrémovanými alebo vlhkými rukami je to prakticky nemožné. Pri nepravidelnom používaní (pauza asi mesiac) som zaznemenala určitú mieru vysychania a tvrdnutia, ktorá sposobila nepohodlnú aplikáciu spojenú s drhnutím pokožky a podráždením. V tomto prípade doporučujem oschnutú časť rovno odstrániť.

  • Účinok
  • Dostupnosť
  • Cena
  • Parfemácia
  • Vytvára v podpaží žmolky (i z oblečenia)
  • Nevstrebá sa úplne
  • Tuhé otáčanie
  • Tvrdne
  • Biele čmuhy na oblečení


věk
25-34

Další recenze od 19.11.2012 10:26:21

Ze začátku jsem byla nadšená, ale po pár týdnech si asi pokožka zvykla nebo nevím, ale účinky přestaly být cítit. Vůně je docela příjemná a nemění se během dne při smíchání s potem, což je fajn, ale nechává to bílé žmolky v podpaží a hlavně skvrny na oblečení. Nemám moc ráda tuhé antiperspiranty, takže to bylo další zklamání. Už bych si nekoupila. Jde docela ztuha otáčet pro vysunutí. Cena je docela přiměřená.

  • cena
  • ze začátku účinkuje
  • hezky voní
  • těžké vysunování antiperspirantu
  • žmolky v podpaží
  • skvrny na oblečení


věk
25-34

Další recenze od 20.1.2013 12:15:35

Opravdu ne. Mám takový pocit, že tento antiperspirant mi pocení ještě více podněcuje. Nedělal mi ale žádné mapy a zanechává celkem příjemnou a nevtáravou vůni. To jsou ale nejspíš všechny jeho klady. Takže bych hodnotila spíše jako hodně špatný deodorant.

  • vůně
  • nedělá mapy
  • vůbec nefunguje


věk
25-34

Další recenze od 20.1.2013 12:29:35

Tak mě kupodivu jako jeden z mála drogerkových antiperspirantů vyhovuje :) Bohužel dělá občas trochu fleky na tmavém oblečení. Proti potu a zápachu spolu se svým kolegou ve ve spreji pomáhá nejlíp (pokud srovnám s ostatními produkty z drogerií). Není nutné ho nechat zasychat. I když ráda zkouším novinky, k tomuto se vždycky ráda vracím. Za ty občasné fleky dávám 4* z 5.

  • pomáhá proti potu a zápachu nejlépe ze všech drogerkových deo a antiperspirantů
  • často v akci
  • dostupnost
  • občas dělá fleky na tmavém oblečení


věk
25-34

Další recenze od 4.2.2013 14:50:28

Sice hezky voní, ale proti pocení neochrání. Používala jsem ho v kombinaci se sprejem ze stejné řady a byla jsem dost zklamaná. Čekala jsem víc, ale potila jsem se stejně. Jediné plus bylo, že aspoň nebyl pot tolik cítit. Navíc byl dost tuhý a začal se mi drolit.

  • příjemná vůně
  • nechrání proti pocení
  • drolil se


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2013 17:01:56

Nejraději mám tuhé deodoranty, tak jsem chtěla vyzkoušet i tento, když se objevil na našem trhu. Nevkládala jsem do něj velké naděje, ale docela mě tento deodorant mile překvapil. Není ani tuhý, ani měkký, nezanechával mi viditelné bílé stopy, docela pěkně voně, výdrž i ochrana byla tak střední. Určitě někdy v budoucnu koupím znovu :-)

  • vůně
  • tak akorát konzistence
  • mohl by vydržet déle


věk
15-24

Další recenze od 20.4.2013 00:21:29

Z kolekce garnier Action Control 48h jsem vyzkoušela snad všechny výrobky, ale prostě nevím proč tento antiperspirant skoro nezabírá, nevím, jestli to je tím, že je tuhý. Ale potím se a nevíc vůbec nepřekryje pach potu. V podpaží se mu přes den loupe a pokud ho hodně rychle nespotřebuji začíná se drolit u v obalu.

  • Žádná
  • Krátká výdrž
  • Nepřekryje zápach
  • Potím se


věk
25-34

Tuhý antiperspirant od Garnieru už nikdy v živote. Dá sa kúpiť lacno a aj pekne vonia. Na podpazuší mi robí strašný biely povlak, ktorý sa potom odrazí na oblečení (či už bielom alebo čiernom). Výdrž teda žiadna a som spotená a smrdím, mno hrôza. Ja ho teda neodporúčam. Je to skôr pre ľudí, ktorí sa naozaj minimálne potia ako moja mama.

  • vôňa
  • cena
  • nevydrží absolútne nič
  • fľaky na oblečení


věk
15-24

Další recenze od 14.7.2014 23:50:38

Tento tuhý antiperspirant je dle mě průměr. Sice moc hezky voní a aplikace je příjemná - nemusí se čekat než zaschne, ale jeho největší problém je, že se začne po čase drolit a to mi celkem dost na něm vadí. Dalším problémem je, že mi asi za 2-3 týdny začal vysychat a byl tvrdý, tím pádem se špatně aplikoval do podpaždí, takže jsem ho poté musela vyhodit a navíc mi přišlo, že i přestal působit. Za mě tedy tento určitě ne.

  • cena
  • dostupnost
  • vůně
  • drolí se
  • nechrání na 100 %


Zatím jediný antiperspirant, který u mě skutečně funguje. Po použití se můžu okamžitě obléct, nebarví oblečení, nedráždí kůži ani po holení a příjemně voní. Jediná věc mi vadí, že když byl tento antiperspirant poprvé v prodeji, byl trochu jiný, jakoby víc "minerální". Potom začali prodávat krémovější verze, které už nejsou tolik účinné, ale i tak mi pořád sedí víc než jiné značky. Na balení mi vadí to, že když už je ho málo, zbytek tyčinky vypadává ven a drolí se.

  • opravdu účinný proti pocení
  • nedráždí kůži
  • nebarví oblečení
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 24.8.2014 14:38:25

Mám tento antiperspirant asi vo všetkých variantách,Ako tuhý,guličkový,tak aj sprej.Sprej som posunula hneď ďalej,keďže sama o sebe spreje nemusím,som zistila.Späť k tomuto deo.Ja naozaj tuhý,niekedy sa mi zdá,že pokožku pod pazuchami aj dosť ťahá,ale to by som ešte nejak prežila.Pekne voní,to áno.Účinnosť proti potu je nulová,cítim sa s ním ešte mokrejšia,takže 48h určite nie a to si nemyslím,že sa potím nejak extra veľmi.Fľaky na oblečení mi robí,hlavne na tmavom,čo nosím najčastejšie.Mám radšej inú verziu od Garnier,ktorá mi vyhovuje viac,toto mi jednoducho nesadlo

  • cena-dostupnosť
  • vôňa
  • nevydržal mi ani pár hod
  • robí biele fľaky na oblečení


věk
35-44

Další recenze od 17.3.2016 15:55:49

Tento antiperspirant si kupuji běžně.Je velmi příjemný,lehký,krásně se vstřebává do pokožky.Velice příjemná a jemná vůně.Antiperspirant používám především po sprchování a holení.Díky tomu,že neobsahuje alkohol,ho mohu nanést na pokožku přímo po oholení a nezpůsobuje mi žádné podráždění ,nepálí jako mnohé jiné antiperspiranty.Jsem spokojená a doporučuji!

  • nezpůsobuje podráždění kůže
  • jemná vůně
  • bez alkoholu
  • ................................


věk
25-34

Raději mám kuličkové antiperspiranty a ne tyhle tuhé, ale dostala jsem ho, tak darovanému koni... vždyť to znáte. Ačkoliv mi dotyčná osoba chtěla nejspíš udělat radost (nevěřím, že mě chtěla naštvat), mělo to na mě opačný efekt. Antiperspirant dělá bílé fleky na tmavém oblečení. Z tohoto důvodu se mu příště vyhnu a raději sáhnu zase po kuličce. Nevím, jestli funguje proti pocení, jelikož já mám spíše opačný problém - je mi pořád zima.

  • nic
  • bílé fleky na oblečení


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené