Nivea antiperspirant ve spreji Invisible for Black & White Clear recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Nivea antiperspirant ve spreji Invisible for Black & White Clear
Antiperspiranty, deodoranty Nivea antiperspirant ve spreji Invisible for Black & White Clear - obrázek 1
5 2.6 21
  • Průměrné hodnocení 2.6
  • 29% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 79 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 21 recenzí
  • Výrobce Nivea

Recenze produktu
Nivea antiperspirant ve spreji Invisible for Black & White Clear

věk
15-24

Další recenze od 4.4.2012 18:22:25

Tento deodorant má sice příjemnou vůni, pěkné balení, ovšem nedá se mu odpustit to, že když si ho nastříkáte, musíte čekat cca. 5 minut, než uschne! Zda splňuje šetrnost k bílému a černému oblečení, jsem nezpozorovala, ochranu poskytuje zcela průměrnou, už si ho ale nikdy nekoupím.

  • vůně
  • balení
  • velmi dlouho usychá


věk
25-34

Já tento antiperspirant také nemusím. Měla jsem kuličku a po nanesení jsem musela docela dlouho čekat, než zaschne, navíc zanechávala takový ulepený pocit. Proti pocení moc nezabírá. Co se skvrn na bílém oblečení týče, nemohu soudit, ale na černém je bohužel zanechává. Jediné plus tohoto výrobku je jeho jemná vůně a to, že neobsahuje alkohol a umělá barviva, takže bude vhodný i pro citlivější pokožku.

  • příjemná vůně
  • neobsahuje alkohol a barviva
  • dlouho zasychá
  • zanechává lepkavý pocit
  • nezabrání vzniku potu
  • na černém oblečení zanechává skvrny


věk
15-24

Další recenze od 4.4.2012 20:01:36

Jako většina antiperspirantů Nivey mě moc nepřesvědčil. To s bílou a černou považuji pouze za jistý reklamní tah. Dělá fleky jak na bílé, tak na černé, takže pokud nad ním kvůli tomuto zamýšlíte, radím, nekupujte. Navíc v létě by jako ochrana před pocením rozhodně nepostačil. Hezky voní, to je fakt, ale to je tak vše.

  • vůně
  • dostatečně nechrání
  • dělá fleky


věk
25-34

Další recenze od 15.4.2012 15:25:35

Deodorant sice příjemně a jemně voní, ale nijak super není je spíše průměrný nebo dokonce podprůměrný pocení moc nezabraňuje ani zápachu, dobře se mi ale stříkal. Jeho vodová konzistence se musela nechat chvíli zaschnout než jste se oblíkla a stříkání si ho pod oblečení vůbec nešlo hned jste měla mokré tričko.

  • jemná vůně
  • podprůměrný
  • nesplńuje to co slibuje


věk
25-34

Další recenze od 24.6.2012 21:43:53

Zvláštní, že ač má být ideální na nošení tmavého / světlého prádla u mě dělá pravý opak. Zežloutne v podpaží u bílého a hlavně se tvoří bílý film, který opadává a také špiní tmavé šaty. Nevím, jeslti mám vadný kus nebo je to tak u všech, za mě ale nedoporučuji.

  • nic
  • dělá skvrny na oblečení


věk
35-44

Další recenze od 14.7.2012 11:42:56

Musím se zastat tohoto antiperspirantu, mám ho už podruhé, a jsem s ním spokojená. Opravdu déle zasychá, to je pravda, ale fleky na tmavém oblečení mi nedělá, a právě proto ho kupuji. Potím se po něm sice úplně stejně jako když ho nemám, ale pocení mi žádný antiperspirant nikdy nezmírnil. Alespoň ale pot nezapáchá, antiperspirant voní pěkně. Koupím si ho určitě zase.

  • nedělá fleky na tmavém oblečení
  • pěkná vůně
  • déle zasychá


věk
25-34

Další recenze od 4.8.2012 17:54:20

Antiperspirant jsem si docela oblíbila, protože se mi líbí obal, hezky voní a vůni během dne a pocení nemění (což se často u jiných antiperspirantů děje) a z mých zkušeností docela rychle zaschne po nastříkání do podpaží. Pokud se obléknete po zaschnutí, nehrozí umazání oděvu, hlavně černé barvy, jinak s eobčas může stát, že se objeví otěr v podobě světlé čmouhy, ale jinak v podpaží nezanechává bílé stopy.

  • voní
  • celkem rychle se vstřebá
  • nezanechává stopy v podpaží
  • při oblékání se může otřít o oděv a zanechá čmouhu


věk
25-34

Další recenze od 11.9.2012 13:31:08

Tento antiperspirant je pro mě totální propadák. Krom poměrně příjemné vůně neumí nic. Potím se po 5 minutách po aplikaci a skvrny na oblečení samozřejmě zanechává. Dostala jsem ho jako dárek a rozhodně si ho znovu nekoupím.

  • Nic
  • Nezabraňuje pocení ani trochu
  • Dělá skvrny na oblečení


věk
25-34

No, koupila jsem si kdysi a už nekoupím. Vůně je docela nepříjemná, kor po aplikaci...Dlouho schne a účinek žádný. Jediné, v čem je reklama pravdivá je, že nedělá skvrny...Ale pardon teda 48 hodin účinku je opravdu extrémní kec:) Nedoporučuji.........

  • Cena
  • Vůně
  • Účinek


Další recenze od 25.2.2013 21:34:07

Já se tedy musím tohoto antiperspirantu zastat, příjemně voní a skutečně splňuje to, co slibuje, alespoň u mě, čili nezanechává žádné bílé stopy nebo různé stopy na oblečení, proti pocení pomáhá. A že déle zasychá, tak to je podle mě i u jiných antiperspirantů. Já jsem spokojená a koupila bych si ho klidně znovu, stejně jako ostatní antiperspiranty od Nivey.

  • vůně
  • žádné skrvny
  • pomáhá proti pocení
  • délka zasychání


věk
25-34

Další recenze od 26.2.2013 00:06:44

Tento antiperspirant miluju kvůli úžasné svěží čisté vůni a i když je jinak průměrný, koupím si ho znovu. Velké mínus vidím v tom, že i když by neměl, zanechává skvrny na černém prádle, navíc déle zasychá. Proti pocení ochrání, ale ve větších vedrech se na něj nelze 100% spolehnout.

  • vůně
  • dělá skvrny na černém oblečení
  • pomalu zasychá


věk
25-34

Další recenze od 26.2.2013 09:27:24

Antiperspiranty od Nivey mám obecně ráda a jsem s nimi spokojená, ovšem o tomhle se to říct nedá. Stejně jako na všechny Black & white od různých značek jsem i na tento alergická. Hrozně dlouho zasychá, mě osobně docela smrdí. Co se týká účinku proti pocení, funguje stejně jako všechny jiné drogérkové antiperspiranty... Skvrny na oblečení mi nedělá.

  • nedělá skvrny
  • dloouho zasychá
  • smrdí


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2013 15:34:24

Deodoranty od značky Nivea mám docela ráda, tak jsem chtěla vyzkoušet i tuto novinku. Vůně je příjemná, ale nepřijde mi, že by nějak ochránil tmavé oblečení od bílých fleků a bílé oblečení také nechrání více než ostatní deodoranty. Ve všech ohledech na mě působí úplně obyčejně jako ostatní deodoranty od této značky, znovu již nekoupím

  • vůně
  • pěkné balení
  • nechrání oblečení, jak slibuje
  • výdrž průměrná


věk
15-24

Další recenze od 19.7.2013 13:17:43

Tak tohle byl naprostý propadák :( antiperspirant, který má zabránit skvrnám na oblečený a je k tomu přímo určený, tak ty skvrny dělá snad nejvíc ze všech mejch antiperspirantů :D fakt paradox ne? :D navíc vůbec nezabrání pocení a hrozně dlouho zasychá :/ jedinou výhodou snad je velmi příjemná vůně, ale to za to zničené obleční fakt nestojí :(

  • vůně
  • skvrny
  • žádné účinky
  • dlouhé zasychání


věk
15-24

Další recenze od 1.1.2014 12:12:56

Nevím, jestli tento antiperspirant byl od výrobců myšlen jako vtip, nebo ne. Protože ač má právě zabránit vytváření bílých fleků na oblečení, tak dělá pravý opak. Vážně by mě nenapadlo, že bude vytvářet bílé fleky na tmavém oblečení, když podle obalu jim má zabraňovat. Navíc v podpaží vytvoří jakýsi film, který se následně pak drolí, což je nepříjemné. Za mě určitě nedoporučuji, to co slibuje vůbec nedělá, právě naopak.

  • dostupnost
  • vůně
  • vytváří bílé fleky


věk
25-34

Já jsem na rozdíl od ostatních holek s antiperspirantem na bílé i černé oblečení spokojená. Nezaznamenala jsem žádné žluté kola na bílém tričku nebo bílé fleky na tričku černém. Cenově je průměrný stejně tak jako jeho výkon. Občas mě po něm štípe čerstvě oholené podpaží, ale to mi dělá u většiny antiperspirantů. Na rozdíl od ostatních po něm nemám žádnou vyrážku ani pupínky. Nemůžu posoudit, do jaké míry brání pocení, protože já se nepotím ani v létě kvůli nedokrvení končetin je mi furt zima :-) Podle mě se jedná o fajn výrobek za dobrou cenu, který mě znovu přesvědčil, že značka Nivea je fajn.

  • bez skrvn na oblečení
  • bez vyrážky
  • občas mě z něj štípe podpaží


věk
25-34

Další recenze od 21.9.2014 14:37:01

Neurazí, nenadchne. Kupovala jsem v DM za 59,- a není to propadák. Mě nezanechává bílé ani žluté barvy na oblečení. Potím se jako běžný člověk a ještě jsem nenarazila na nic co by pomohlo proti pocení. Pokožku mi nedráždí, můžu ho použít i po holení. Líbí se mi systém uzavírání. Ale že bych ho znovu potřebovala to asi ne... Pro mě je rozhodně lepší Rexona, která mi krásně voní. P.S. určitě nechrání 48h proti pocení :D :D

  • Normální antiperspirant
  • Nezanechává stopy
  • Nedráždí pokožku
  • Nijak mi nevoní
  • Výdrž?


věk
35-44

Další recenze od 5.6.2015 11:17:12

Tento antiperspirant podle mě není nic moc. Nijak zvlášť se mi nelíbí jeho vůně a i ochrana proti pocení je podle mě průměrná. Je to samozřejmě lepší než nepoužít vůbec nic, kromě toho já nejsem nijak výrazně potivá, ale znám určitě antiperspiranty, se kterými mám větší pocit ochrany proti pocení. Pokud jde o fleky na bílém/černém oblečení, tak ty jsem s tímto sprejem opravdu neměla, ale nutno podotknout, že skvrny na oblečení mi nedělají žádné antiperspiranty či deodoranty, ať už jsou to kuličky, tuhé nebo spreje. Fajn jsou nové obaly sprejů Nivea bez víčka. Rozprašovač je celkem jemný a funguje jak má. Tento ale znovu určitě kupovat nebudu.

  • nedělá fleky na oblečení
  • jemný rozprašovač
  • moc se mi nelíbí vůně
  • slabší ochrana proti pocení


věk
15-24

Další recenze od 8.1.2017 19:23:24

Další příjemný antiperspirant z řad Nivea. Já osobně musím říct, že tento sprej mám moc ráda. Měla jsem vzorek jako dárek k časopisu a hned po vyzkoušení jsem si šla koupit normální velkou verzi produktu. Má moc hezkou vůni a výdrž taky. Takže za mě palec nahoru a rozhodně si ho ráda koupím znovu. Když použijete tuhý deodorant, tak to nemá chybu.

  • vůně
  • dlouhá výdrž
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 9.1.2017 13:48:17

Taky se bohužel musím přiklonit k těm negativním recenzím. Deodorant má za prvé podivné víčko, musí se s ním otáčet, aby to vůbec vystříklo a na to nemám nervy a za druhý jeho účinnost proti pocení je nulová. Vůně taky není žádná sláva a účinek proti skvrnám na oblečení jsem nezpozorovala. Určitě ho nedoporučuji.

  • Vůně
  • Neumí nic co slibuje


věk
35-44

Poměrně dobrý antiperspirant. Balení spreje mám nejradši. Příjmně a nevtíravě voní, neruší vůni parfému. Používá se snadno, nežmolkuje, netvoří bílé skvrny ani na kůži ani na oblečení. Horší je to s funkčností, někdy jsem byla lehce mokrá po použití, takže moc dobře nechránil. Daleko líp se mi osvědčil Garnier Minerals.

  • přímemná vůně
  • někdy nefungoval dobře