Garnier Miracle Skin Perfector BB Cream recenze a zkušenosti

BB krémy Garnier Miracle Skin Perfector BB Cream
BB krémy Garnier Miracle Skin Perfector BB Cream - obrázek 1
BB krémy Garnier Miracle Skin Perfector BB Cream - obrázek 2
BB krémy Garnier Miracle Skin Perfector BB Cream - obrázek 3
5 3.3 73
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 51% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 255 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 73 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Miracle Skin Perfector BB Cream

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Skvělá varianta pro rozzáření a sjednocení pleti, která má tendence šednout a sem tam stopy po nedokonalosti. Lehký jako krém a plní funkci make-upu pro ty z nás, které nepotřebují zakrývat problematickou pleť nebo výraznější nedokonalosti. Pleť vyhladí a dodá jí přirozenou zdravou barvu, krásně voní a dobře se nanáší a roztírá. I zde platí - méně je více, stačí ho opravdu na špičku malíčku. Vrství se, takže ve druhé vrstvě lze použít místo tvářenky. Mohl by mít u nás zastoupení více než 2 odstínů, hlavně vzhledem k sezónám.

  • dodá zdravou přirozenou barvu
  • neobsahuje samoopalovací složky
  • neobsahuje třpytky
  • lehce se roztírá
  • voní
  • pouze 2 odstíny


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.3.2012 22:15:56

Tento "BB Cream" je ve skutečnosti obyčejný tónovací krém. Nijak extra nekryje, ale pleť po něm určitě vypadá lépe, používám ho, když se nechci moc líčit. Co mi vadí je jeho silná parfemace.

  • pleť vypadá lépe
  • parfemace


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 21.3.2012 17:56:37

BB Cream používám, když se nechci nijak výrazně líčit, ale jen zlehka sjednotit pleť. Někdy se mi objeví pupínky, a ty krém nepřekryje. Parfemace je příjemná. Jedině co bych vytkla, je malé množství odstínů. Používám ten pro světlou pleť a i tak bych potřebovala ještě o odstín až dva světlejší. Proto ho musím nanášet opatrně, v tenčí vrstvě, aby to nevypadlo blbě, zase ale tím pádem nekryje.

  • sjednotí pleť
  • příjemná parfemace
  • na pohled rozzářenější pleť
  • dostupnost
  • cena
  • málo odstínů


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.3.2012 19:28:47

BB cream jsem kupovala v touze za jemným sjednocením pleti, rozzářením a pěčí v jednom kroku. Jenže si nejsem tak úplně jistá, jestli pro mě BB cream všechno splňuje. Mám smíšenou pleť - střídavě spíše do sucha/mastna. V "sušších chvílích" hezky vyživí a rozjasní, v mastnějších je třeba po natření BB krémem prostě přepudrovat. Co se týče barvy, nesjednotí začervenalá místa, nebo jemné skvrnky - a když už, tak téměř nepatrně. Vrství se sice dobře, ale v druhé až třetí vrstvě se samozřejmě zesiluje i slíbené "rozjasnění", takže člověk tak trochu hází prasátka Pokud bych ho 100% doporučila, bylo by to někomu, kdo má pleť ne suchou, ale normální, popř. se sklony k sušíí pleti. A rozhodně někomu, kdo touží po krytím o něco málo menším než u tónovacím krémům.

  • dostupnost
  • cena
  • rozjasnění
  • vůně
  • lehkost
  • možnost vrstvit
  • jen dva odstíny
  • horší otevírání
  • velmi malé krytí
  • u suché pokožky NUTNOST krému


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 21.3.2012 20:14:38

Je to můj první BB krém a jsem s ním docela spokojená, používám pro lehké sjednocení pleti při denním nošení. Není nijak zvlášť krycí, spíš pleť projasní a lehce sjednotí, aniž by člověk vypadal zmalovaně. Trochu mi vadí, že je krém docela "hutný" a tak se mi hůře nanáší a má tendenci udělat fleky. Dostupný je pouze ve dvou odstínech. V zimě je na mě i nejsvětlejší odstín moc tmavý, takže musím nanášet jen tenoučkou vrstvu nebo ještě kombinovat se světlejším pudrem nebo makeupem. Ale už se těším, až ho budu používat v létě. Perfektně se hodí na dovolenou nebo na cesty, kdy člověk nemá tolik času na líčení a nechce se mu s sebou tahat hned několik přípravků najednou.

  • vypadá přirozeně
  • projasní pleť
  • hydratuje
  • málo odstínů
  • horší roztírání


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.3.2012 17:56:29

Tento BB Cream zastává funkce spíše jako tónovací krém. Koupila jsem si světlejší ze dvou nabízených odstínů a i přes to, že nemám pleť úplně bledou, je na mě velmi tmavý a má nádech lehce do oranžova. Krycí schopnost není nikterak dobrá, ale tu jsem u tohoto produktu moc neočekávala. Potřebovala jsem především sjednotit a to umí opravdu krásně. Také musím zdůraznit, že se dobře roztírá a má příjemnou texturu. Pleť je po něm i velmi dobře hydratovaná a vypadá zdravě. Takže opravdu alternativa spíše pro léto, kdy je pleť opálená a nepotřebuje žádné větší zásahy-pouze sjednostit a skrýt drobné nedostatky-(s těmy většími to neumí).

  • velmi dobře se roztírá
  • sjedností pleť
  • hydratuje
  • nedostatek světlých odstínů


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Po vyzkoušení obou odstínu jsem zjístila, že mi nesedí ani jeden. Připadám si v něm buď žlutá, nebo oranžová. O krytí se nedá hovořit, nezakryl ani nedokonalosti, ani kruhy pod očima. Rozzáření působí stejně, jako kdybych se namazala hydratačním krémém. Pro mě efekt nulový.

  • nízká cena
  • neoslovující obal
  • málo odstínu
  • velmi slabé krytí


Další recenze od 23.3.2012 21:22:25

Tento BB krém můžu s klidnou duší doporučit majitelkám sušší pleti bez výrazných nedostatků. Já jsem z něj opravdu nadšená, pleť je sjednocená, prozářená, na pleti není vidět, nedělá mapy, a ačkoliv mám opravdu světlou pleť, odstín 02 mi padne jak ulitý. Je sice možné, že mě výjimečně udělali odstín na míru, ale spíše se přikláním k tomu, že se barvička lehce přizpůsobí :-) Doteď jsem používala Affinitone a docházející Dream Satin Liquid od Maybelline, ale určitě bude tento Garnier skvělou jaroletní variantou :-) Doporučuju!

  • cena
  • krásně sjednotí pleť
  • netvoří mapy ani "masku"
  • vytváří přirozený, rozjasněný vzhled
  • pro někoho asi málo odstínů
  • silnější parfemace


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.3.2012 17:55:01

Ještě jsem nikdy nepoužívala make-up a tak jsme chtěla zkusit alespoň něco lehčího, také jsem dlouho nepoužívala žádný krém z drogerie, ale u tohoto jsem po dlouhé době tušila, že by mi mohl sednout. Mínus bych určitě dala pouze za dva odstíny, když ho ale více rozetřu, jsem spokojená, ještě ho přepudruji a pleť vypadá dobře. Navíc mě krém nepálí, jako mnoho jiných z drogerie, naopak pleti opravdu sedí a cítím, že skutečně hydratuje. Krytí je pravděpodobně menší než u make-upu, ale mě to tak stačí, celkově jsem moc spokojená. :o)

  • hydratace
  • příjemný pocit po celý den
  • příjemný na pleti
  • relativně přijatelná cena
  • malý výběr z odstínů


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.3.2012 15:45:40

Nechala jsem se zlákat reklamou a dobře jsem udělala. Barvu pleti mám "normální", čili jsem zvolila tmavší odstín; ten se bude hodit na jaro/léto; na podzim/zimu se bude určitě hodit světlejší. Mám mastnou pleť se sklony k akné, a tak jsem měla z tohoto krému obavy, aby se mi nezanítila pleť, nebo aby nebyla za pár minut mastná, ale obavy nebyly na místě. Pleť vždy lehce přepudruji a líčení vydrží stejně jako když jsem používala krém + matující make-up. Textura je lehoučká, aplikace jednoduchá, šmouhy na tváři nepozoruji, pleť vypadá přirozeně a opáleně. Krycí schopnost má střední. Mám pigmentové skvrny a pleť se mi alespoň opticky sjednotila. Větší nedokonalosti samozřejmě nezakryje.

  • Příjemně se roztírá.
  • Na pleti vypadá odstín přirozeně.
  • Lehoučký.
  • Mně nezanítil póry.
  • Rychlá aplikace.
  • Zatím jen 2 odstíny.


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.3.2012 19:32:05

Jedná se skutečně spíše o tónovací krém a jako takový není příliš vhodný pro problematickou pleť - slabé krytí. Jeho efekt se mírně zesílí, když pod něj dám bázi nebo nějaký dobrý hydratační krém. Jinak je na pokožce příjemný, lehký, ovšem toto splňují i ostatní BB creamy, které ovšem mají i tu krycí a prozařující schopnost. Za sebe tedy nedoporučuji.

  • Je opravdu lehký, takže nezatěžuje pleť
  • Příliš tmavé odstíny
  • Nesplňuje to, co slibuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.3.2012 19:37:37

Pro někoho, kdo by BB cream zkoušel poprvé je Garnier dobou volbou. Ovšem já srovnávám s asijským BB, a druhý jmenovaný je neoddiskutovatelně lepší. V Garnieru vidím největší nevýhodou pouze dva odstíny, pro bledule bude i onen nejsvětlejší tmavý. Dále moc dlouho nedrží, rozhodně ho nedoporučuji na mastnou pleť. Naopak pro suchou by mohl být fajn. Krytí nekomentuji, jelikož to snad v popisu BB ani nemá. Jako alternativa k ošetření pleti a lehčímu prozáření je fajn, ale nazvat krém BB je tedy trochu nadnesené.

  • příjemná vůně
  • rozzáří pleť
  • hydratace (vhodný pro sušší pleť)
  • pouze dva odstíny
  • velice malá výdrž
  • nízké SPF


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 1.4.2012 13:09:09

Reklama mě celkem nalákala,tak jsem ho koupila,bohužel později sem litovala.To co se o něm píše vůbec nesplňuje,nějak krytí sem čekala aspoň minimální,bohužel se nekonalo ani to.Pár růřovějších flíčků co na obličeji mám to nezamaskovalo,naopak zvýraznilo na rudé fleky.To že sem se leskla,jako bych se naolejovala bylo taky docela nanic.A to že za hodinu už míst na pleti nebyl,takže sem byla flekatá,to mě dojalo.Sem bledule,ale po světlém odstínu sem byla oranžová jako pomeranč...Skočil v koši,už nikdy více....Silná parfemace taky nesedí každému....

  • žádné
  • silná parfemace
  • nezakryje vůbec nic
  • nesjednotí pleť
  • po použití je pleť lesklá a mastná
  • dva odstíny,které nesedí každému


věk
15-24

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.4.2012 17:27:53

Mám hoodně světlou pleť, a světlejší odstín krému mi absolutně vyhovuje.. Pleť mi sjednotí a zakryje i menší pupínky, nebo zarudnutí. Musím si ho ovšem natřít i trošku na krk, jinak je celkem vidět že krk a obličej nemají jednotnou barvu. Hezky hydratuje a voní..

  • zakryje malé nedokonalosti
  • sjednotí barevný tón pleti
  • jen dva odstíny


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Ze zvědavosti jsem vyzkoušela vzorek, který byl přibalen u jednoho časopisu a nečekala jsem žádné zázraky. Ale tento krém mě tak nadchnul, že jsem si ihned šla koupit celé balení. Vybrala jsem si odstín ligt a myslím, že dokonale splňuje vše, co má. Hydratuje, krásně sjednotí a rozzáří, pleť je hebká a sametová, zmatní na celý den a překvapilo mě, že i docela hezky kryje, i když samozřejmě nějaké extra velké nedokonalosti asi ne, ale já mám poměrně bezrproblémovou pleť. Krásně se roztírá a aplikace je tak snadná a hlavně rychlá. Možná trošku zvláštní vůně, které nesedí každému, ale to je maličkost.

  • hydratuje
  • hebká a sametová pleť
  • zmatní na celý den
  • poměrně hezky kryje
  • dobře se roztírá
  • snadná a rychlá aplikace
  • vhodný na jaro a léto
  • někomu může vadit jeho vůně
  • na výběr pouze dva odstíny
  • nezakryje větší nedokonalosti


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Nejdříve se mi velice líbil ale po nanesení a asi hodině jsem po něm byla neskutečné mastná. Sice mám mastnou pleť ale s ničím jiným jsem se takhle ještě neleskla. Takže na mastnou pleť určitě nedoporučuji. Jinak krytí mi přijde celkem fajn, hezky pleť sjednotí a zakryje i drobné nedostatky.

  • Kryje
  • Nematuje


Tento BB cream mi připomíná lepší tónovací krém. Líbí se mi jeho konzistence, ale nesouhlasím s tím, že je perfektní bez podkladové báze. Nicméně se mi líbí celkový nápad BB creamu a na pleti je příjemný. Dva odstíny jsou poněkud nešťastné, ale pěkně se rozmaže

  • konzistence
  • odstíny
  • přilnavost


Další recenze od 10.4.2012 19:41:52

I když má BB cream pouze dva odstíny, mě ten světlejší sedl. Nemá téměř žádné krycí schopnosti, ale pleť krásné sjednotí, nedělá mapy a netřpytí se (což mi u krémů vadí). Krém bych doporučila spíš těm, které mají pleť bez výrazných nedokonalostí, protože kryje opravdu velmi špatně. Žádné pupínky ani kruhy pod očima nezakryje.

  • sjednotí pleť
  • nedělá mapy
  • velmi dobře se roztírá
  • netřpytí se
  • málo kryje
  • pouze 2 odstíny


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 12.4.2012 12:56:28

Od krému jsem čekala v podstatě tónovací krém, který zakryje drobné nedokonalosti, sjednotí barvu pleti a ještě jí dodá hydrataci a to vše v jednom kroku. Takže jedno po druhém - hydratace - tento krém je trochu mastnější a proto ho nedoporučuji pro mastnou pleť, smíšená pleť (kterou vlastním já) se neobejde bez použití matujícího pudru, ale dá se to přežít :). Ideální zřejmě bude pro normální pleť. Pleť opravdu sjednotí i při nanesení tenké vrstvy, ale rozhodně nezakryje nedokonalosti. Velké mínus pro mě jsou pouze dva odstíny a oba do žluta nebo oranžova. Pokud jste majitelkou růžovějšího tónu pleti tak rozhodně nedoporučuji.

  • hydrutuje
  • sjednotí
  • cena
  • nezakryje nedokonalosti
  • pleť se po něm leskne
  • pouze dva odstíny (prakticky nemožné trefit správný odstín)
  • odstín do žluta a do oranžova


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.4.2012 15:42:45

Tento krém používám když vím, že budu celý den doma a nikam nepůjdu. Zlehka pleť sjednotí, ale make-up samozřejmě nenahradí (nekryje), což jsem ale ani nečekala. Mrzí mě malá škála odstínů, i ten nejsvětlejší je na mě celkem tmavý. Výrobek by mohl být lepší, ale zároveň i horší. Spíše doporučuji, ale to pouze ženám, které mají bezproblémovou pleť, kterou chtějí pouze barevně sjednotit.

  • sjednocení pleti
  • malá škála odstínů
  • cena by mohla být nižší


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.4.2012 11:45:50

Z tohoto produktu mám smíšené pocity. Co se týče sjednocení pleti tak to jsem příliš nezaznamenala. Co mi vadí je škála odstínů tedy jen dva. Mám opravdu velmi světlou pleť takže to na mě působilo jako takový tekutý bronzer. Určitě není pro mastnější pokožku protože jsem se po něm docela leskla. Má pěknou vůni. A hydratuje. přišlo mi že nijak pleť nevyrovnal pouze ji ztmavil o pár odstínů

  • hydratuje
  • příjemná vůně
  • nezakryje nic
  • škála barev


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 18.4.2012 17:00:58

BB Cream jsem si koupila ze zvědavosti a abych nemusela stále používat make up. Překvapila mě nabídka pouze 2. odstínů. Koupila jsem si ten pro světlou pleť a přijde mi celkem tmavý a to mám pleť takovou středně světlou, žádná bledule nejsem. Krém byl příjemný, hydratační, krytí bylo dobré, vzhledem k tomu, že na mojí pleť je trochu tmavší. Hezky rozjasní, ale po nanesení větší vrstvy se pleť leskne až moc a musela jsem použít na zmatnění pudr. Budu ho používat spíše v létě až chytnu barvu. Moc bych ho nedoporučila na mastnou pleť, hodí se spíše na suchou nebo smíšenou. Za cenu BB creamu bych čekala něco trochu víc, takže příště si koupím tónovací krém od Dermacolu, je levnější a podle mého lepší.

  • lehký
  • příjemný
  • hezká vůně, ale hodně intenzivní
  • cena/ kvalita
  • moc se po něm pleť leskne
  • pouze 2 odstíny


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.4.2012 23:35:43

"BB Cream" je super, když se mi nechce líčit, zakryje nedostatky a příjemně voní, zdá se mi ale, že je moc lesklý (někdy používám na tento crem pudr, zmatní a nevypadá tak leskle, ale jinak super, hlavně podle mě na léto!

  • Zakryje nedostatky
  • Cena
  • Dva odstíny
  • Lesklá plet


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.4.2012 10:16:22

Reklamu jsem neviděla, takže nemůžu posoudit jestli jsem nebo nejsem zklamaná z reklamy. Můžu posoudit, jak jsem s výrobkem spokojená a to jsem! Našla jsem na léto výbornou alternativu. Mám tmavší odstín a to nejsem nijak extra tmavá, odstín mi přesně sedne. Pleť je sjednocená, dostane pěkný zdravý tón, cítím se v něm skvěle. Nevysušje, nedráždí. S obalem jsem neměla žádný problém

  • sjednotí pleť
  • dodá přirozený tón pleti
  • SPF
  • náhrada místo krému+make upu současně
  • nevím


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 30.4.2012 13:32:25

S tímto BB krémem jsem naprosto spokojená. Hravě s ním překryju červéné flíčky a póry na nose a bradě. Minimálně zatěžuje pleť a krásně sjednocuje barvu. Nevysušuje pleť, tudíž opticky nezvýrazňuje vrásky v očních partiích ani jiných částech obličeje.

  • nezvýrazňuje vrásky
  • dobrá krycí schopnost nepříliš problematické pleti
  • neshledávám


Další recenze od 3.5.2012 12:37:50

Mít ješte jednu světlejší barvu, bude to super přípravek, ale takhle mi prostě nevyhovuje. Asi bude dobrý na léto, místo make upu a pudru, ale i tak se mi po něm dost mastí obličej, takže pudru bude potřeba tak jako tak. Mám tmavší pleš a ani ten světlý odstín pro mě není přirozený. Lze sice rozetřít, ale pak ztrácí všechny ostatní vlastnosti, které by měl mít.

  • Sjednocuje
  • Málo odstínů
  • Moc dlouho na obličeji nevydrží
  • Světlá varianta je velice tmavá
  • Leskne se po krému obličej, hodně, a to nemám ani mastnou pleť


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 5.5.2012 17:23:36

Hezky sjednotí pleť, ale není moc krycí. Krásně mi vyhladí pleť. Bohužel jsou k dostání pouze 2 odstíny. Je lehký, hezky se roztírá. Mě příjmeně voní, ale někomu by to mohlo vadit. Používám ho spíše jako podkladový krém. Jsou určitě lepší BB, ale mě tento celkem vyhovuje.

  • Vyhlazení pleti
  • Sjednocení pleti
  • Příjemná vůně
  • Lehce se roztírá
  • Pouze 2 odstíny
  • Málo kryje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.5.2012 22:52:43

BB krém jsem si zakoupila i přes nepříliš povzbudivé recenze na omlezení. Potřebovala jsem nějaký lehčí tónovací krém na léto a myslím si, že jsem rozhodně udělala dobře. BB krém je lehký, snadno se nanáší a roztírá, pleť dostatečně vyživuje (takže se nemusí dávat pod něj jiný krém) a navíc ji dodá pěknou barvu a sjednotí tón. Ideální volba pro letní měsíce.

  • tónuje a sjednocuje pleť
  • nemusí se nanášet pod jiný krém
  • velmi rychlá a pohodlná aplikace - na letní měsíce ideální!
  • pouze dva odstíny
  • moc nekryje


Sjednocuje barvu pleti, lehce kryje, nádherně voní. Pleť je po něm hezky zářivá, bohužel mi zalézá do drobných vrásek kolem očí, takže musím přepudrovat a tím zmizí ten hezký lesk pleti. Osobně bych ho doporučila slečnám pod 20 let které začínají s makeupy. Dobře se roztírá a nedělá fleky. Nemám ho ráda ale tu vůni prostě miluji, takže používám jen na doma.

  • nádherně voní
  • lehce kryje
  • tónuje pleť
  • zalejzá do vrásek
  • musí se pudrovat


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.6.2012 16:52:11

Já make up nepoužívám, tak proto jsem se rozhodla pro tolik opěvovaný BB cream. Za mě teda zatím bomba. Dám si krém, bázi a nanesu BB. Kryje málo až středně, žádné velké krytí neočekávejte, ale mně to vyhovuje, já to nevyžaduju. Podle mně se na léto hodí parádně. Je lehoučký, pro krytí dobré, když zapudrujete i vydrží. Nevím jestli koupím znovu, uvidíme, ale vypadá, že i dlouho vydrží (pokud si na obličej nedáte celou tubu najednou).

  • příjemná vůně
  • lehké krytí
  • celkem dobrá cena
  • málo odstínů, chtělo by to více, spíš ale světlejších


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

BB Cream jsem si koupila na léto místo make-upu a rozhodně jsem neprohloupila. Má pleť je opravdu sjednocená, rozjasněná. Ikdyž přiznávám, že po nanesení BB si pleť ještě lehce přepudruju. Konzistence je lehká, dobře se sním pracuje a má velmi příjemnou parfemaci. Stejně jako většina, bych ocenila větší výběr odstínů. Je to skvělá varianta denního líčení.

  • sjednotí
  • parfemace
  • praktický obal
  • malý výběr odstínů


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.7.2012 11:29:42

Když jsem poprvé viděla reklamu v TV na tento přípravek, čekala jsem od něho víc. Mně osobně zase tak dobře nekryje, ale je to asi jen o názoru.Znovu si ho asi nekoupím a vrátím se k původní značce, se kterou jsem byla spokojená víc a cenově vyšla ještě levněji.

  • cena
  • nesplňuje vše


Další recenze od 10.7.2012 15:31:45

BB cream se chytl asi hl. díky reklamě. Více než 200,- bych však za něj nedala. Je to prostě tónovací krém,mě ale vyhovuje,protože klasický krycí make-up nemám ráda.Použiji ho jen ráno,přes den přepudruji,příp.použiji korektor.Zázrak ovšem nečekejte.

  • sjednotí pleť
  • ochrana pleti díky OF 15
  • hydratace
  • hebká pleť
  • malý výběr odstínů
  • hůře se roztírá
  • málo kryje
  • tendence k lesknutí u mastné či smíšené pleti


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.7.2012 01:39:11

Dlouho jsem si na tento výrobek dělala názor. Něco na něm miluju a něco mi hrozně vadí. Mám ráda, že velice jemně sjednotí barvu pleti, dobře se roztírá, krásně voní a obsahuje SPF. Naopak mi vadí, že je po něm pleť dost lesklá a i světlejší verze je pro bledulky dost tmavá, i když dá se dobře rozmazat a na léto je ta barva v pohodě. Taky jeho standardní cena se mi zdá docela vysoká. Jinak je to ale ideální výrobek na léto. Namažu, přepudruju a jdu. A naštěstí už začali vyrábět i verzi pro smíšenou pleť, takže se těším, až ji objevím v obchodech a vyzkouším.

  • sjednocuje pleť
  • obsahuje SPF
  • voní
  • pleť se leskne
  • cena


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.7.2012 12:28:52

Tenhle BB krém jsem si pořídila po tolika kladných recenzích, že jsme si říkala, že na něm něco musí být. Co mi vyloženě vadí je to, že je pouze ve 2 odstínech a není možné si vyzkoušet odstín pomocí testeru, takže se jde na odhad. Vzala jsem si medium a na léto je tenhle odstín ideální pro ty, které se dobře opalují, na jiné roční období určitě světlý odstín volit, pokud enchodíte do solária. Jiank moc hezky voní, velmi dobře se roztírá a perfektně kryje, v létě mi i večer plnohodnotně nahrazuje make-up. Neotírá se tolik a nežmolkuje se a cena taky tolik v peněžence nebolí. Stačí malé množství, takže vydrží opravdu dlouho.

  • cena
  • krásně voní
  • dobře se roztírá
  • neotírá se a nežmolkuje
  • stačí nanést malé množství
  • pouze 2 odstíny
  • v obchodech nejsou testery odstínů


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 17.9.2012 19:45:53

Tento výrobek byl pro mě naprosto nevyhovující. Opravdu jsem čekala, že to bude takový malý zázrak, který používá spousta žen po celém světě, ale pravda byla opakem. Při nanášení mi přišlo, že se krém jaksi patlá a nevytváří příliš přirozený vzhled. Barva byla nevyhovující a pleť se po zbytek dne leskla.

  • žádné
  • odstíny
  • mastná pleť


Další recenze od 5.10.2012 17:35:08

BB cream je úžasná varianta místo klasického make-upu. Nejlepší je dát pod BB klasický denní krém,pleť je pak mnohem lépe připravená na nanešení BB, aby se nedělaly barevné mapy.Aplikace je jednoduchá a efekt vydrží skoro celý den.Navíc má příjemnou vůni.

  • Jednoduchá aplikace
  • Nízká krycí schopnost


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tenhle BB osobně nepovažuji za nijak špatný. Pro mou sušší pleť je dostačující variantou tónovacího krému, který mi krásně sjednotí odstín pleti. Dostatečně hydratuje a roztírá se mi dobře a rovnoměrně. Odstín by sice mohl být světlejší a méně žlutý, ale jelikož ho použiji jen v opravdu tenké vrstvě, snese ten světlejí odstín i moje bledá pleť. Trochu mi vadí, že během dne se začnu víc lesknout, takže pak již musím přepudrovat.

  • hydratuje
  • rozjasňuje
  • sjednocuje
  • dobře se roztírá
  • odstíny
  • cena


Další recenze od 30.10.2012 14:41:11

Tento BB krém jsem začala používat v létě, takže mi jeho nepříliš krycí konzistence celkem vyhovovala. Po tom, co jsem se seznámila se skutečnými asijskými BB krémy, pochopila jsem, že toto není BB krém, ale krém tónovací. Rozhodně nesouhlasím s tím, že by se dal vrstvit. Přirozený sice je, ale vady na pleti nezakryje.

  • příjemná barva
  • lehká konzistence
  • nízká cena
  • zavádějící název


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.10.2012 15:01:55

Žádný jiný BB krém jsem zatím nevyzkoušela, takže nemám s čím srovnat, ale vůbec mě nenadchnul. Strašně se po něm lesknu, během pár hodin se úplně ztratí a s tou hydratací to taky není nic moc. Při častém používání naopak vysušuje. Vůně mi nevadí, vlastně je i docela příjemná. Krém se dobře roztírá, ale to je asi tak všechno.

  • příjemná konzistence
  • nesplňuje co slibuje
  • lesklá pleť


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 31.10.2012 19:07:44

S "BB krémem" od Garnieru jsem spokojená, krásně sjednotí pleť (sice příliš nekryje, ale takové ty drobné nedokonalosti skryje), příjemně voní (ale to jak komu, jak jsem tu četla) a určitě hydratuje. Do opravdického BB krému to má sice daleko, ale za 200kč sjednocení pleti a hydratace, to je super! Jen jediná vada je, že moc nematuje. Za mě 4*

  • příjemná vůně
  • hydratace
  • sjednocení pleti
  • nematuje
  • příliš nekryje (mě osobně to ale nevadí)


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.10.2012 20:56:41

Tenhle BB zkouším už nějaký ten měsíc a dokonale mi vyhovuje. Mám téměř bezproblémovou pleť a je tak akorát ale řekla bych, že na horší pleť patrně nebude dostačující a je třeba vybrat BB s lepší krycí schopností. Pro ne příliš špatnou pleť je ale fajn, spolu s pudrem ideální kombinace na celý den.

  • cena
  • vůně
  • střední krytí
  • příjemná konzistence
  • krytí by mohlo být lepší


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 1.12.2012 17:39:34

Zakoupila jsem si světlý odstín. Ze začátku se mi krém docela zamlouval. Nejsem moc zvyklá používat make-up a přišel mi tedy jako vhodná alternativa. Po delším používáním, se mi však začala v průběhu dne opravdu velmi lesknout pokožka ( hlavně na čele ) a to moje pleť je spíš suchá. Začalo se mi také dělat i mnohem více akné, na které skoro vůbec netrpím. Jakmile jsem krém vysadila vše se mi během 14 dnů upravilo. Na konci dne jsem také zaznamenala nevzhledné mapy po stranách obličeje. Moje kamarádka, která je na rozdíl ode mne blondýnka má v průběhu dne až oranžový, flekatý obličej. Jí, ale krém vyhovuje. Za mě tedy určitě ne.

  • u mě žádné
  • lesknoucí až olejový obličej, i když moje pleť je suchá.
  • Na pleti se mi objevilo akné, na které netrpím
  • flekatý obličej


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5.12.2012 12:20:38

Jsou tu docela pozitivní ohlasy, ale za sebe musím říct, že mě krém vyloženě zklamal... Na výběr jsou jen 2 odstíny a i když nemám úplně světlou pleť, tak bych světlý potřebovala ještě světlejší. Krém mi přišel příliš hutný, čekala jsem ho více do krémova, toto byl spíše jako silná vrstva make-upu, i když jsem se ho snažila dostatečně rozetřít, pořád mi přišel příliš viditelný, což není věc, o kterou bychom se snažili :) spíše nám jde o to, aby nebylo vidět, že máme make-up. Takže za mě NE.

  • dobře k sehnání
  • cena za tu kvalitu
  • Je příliš nápadný


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Krém jsem si koupila v podstatě ze zvědavosti. Makeup už nějakou dobu nepoužívám, protože mě nebaví se s tím patlat, navíc mám celkem slušnou pleť i bez něj. BB krém mě ale mile překvapil. Jemně kryje, což mně osobně stačí a navíc sjednotí pleť. Když ji přepudruju, udělá mi lepší službu, než kdejaký makeup. Jen na sušších místech mi je kupodivu vysuší ještě víc, takže ho občas ještě musím míchat s krémem. Ale za mě má tento krém ano.

  • Lehce kryje
  • Příjemně voní
  • Sjednocuje
  • Cena
  • Sušší místa mi vysušuje ještě víc
  • Obal mě nenadchl


Další recenze od 28.1.2013 21:59:16

Tento produkt jsem si koupila poté co jsem používala z avonu jiná krycí krém. Při první aplikaci jsem měla všelijaké dojmy, ale postupným nanášením jsem si na něj zvykla a mám už tak 3 balení a jsem spokojená :-) Mám světlejší variantu a vyhovuje mi. Doporučuji

  • nanášení
  • roztíratelnost
  • hydratuje
  • trochu kryje
  • možná by mohl být trošku řídčí


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.1.2013 18:55:13

Ako už bolo veľakrát spomenuté, tento "BB" cream je v podstate obyčajný tónovací krém, takže pokiaľ očákávate, že prekryje nejakú nedokonalosť na pleti, určite vás sklame...Je pravda, že pleť po ňom vyzerá lepšie a zdravšie, ale to je asi tak všetko...A nemôžem si pomôcť, ale po celý čas, keď som ho mala na sebe, som ho cítila, čo mi hodne prekážalo...Takže by som to zhrnula asi tak, že pokiaľ máte bezproblémovú pleť a potrebujete len trošku zjednotiť a rozžiariť, mohol by vám tento BB cream stačiť...A nedporúčam vrstviť, lebo efekt rozžiarenia prejde skôr do efektu lesknutia a mastnej pleti...

  • rozžiari
  • je na pleti cítiť
  • nekryje
  • len dva odtiene
  • nedá sa vrstviť


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Chtěla jsem tento krém na léto a přestože má moje pleť spíše sklony k vysoušení, leskla jsem se jako psí kulky:) Pudr nepomohl. Na druhou stranu jsem pak díky tomu nemusela nějaký čas používat hydratační krémy, opravdu mi stačilo aplikovat BB. Ačkoliv jsem si vybrala nejsvětlejší odstín a byla částečně opálená, pořád byl na mě zoufale tmavý.

  • hydratuje
  • dobře se roztírá
  • lesklá pleť
  • i světlý odstín je pro bledule dost tmavý


Další recenze od 10.2.2013 22:39:35

Vzhledem k tomu, že nepoužívám makeupy, ale tónovací krémy, tak jsem po těchto českých rádoby bíbíčkách sáhla. Tento Garnier ale moc nevyhovoval mé mastné pleti. Po chvíli už jsem se leskla. Docela silně voní, což někomu může vadit, mně se ale tato vůně líbí. Má hutnější konzistenci, která se ale při roztírání změní na příjemnou emulzi. Nezakryje samozřejmě vše, ale docela slušně sjednotí pleť. Bohužel má jen dva odstíny.

  • vůně
  • sjednocení
  • nevhodné pro mastnou pleť, po chvíli se leskne


Další recenze od 15.3.2013 12:07:50

Pro mne velke zklamani a podlehnuti reklamy.Krem vubec nefunguje jak reklama slibuje. Po naneseni se plet leskla, krem jako by "nezaschne" a je stale tekuty i po naneseni, musim prepudrovat. Vydrz velice slaba. Kryci funkce nula a plet se opravdu nesjednoti. za me uz nikdy. Existuji lepsi kremy za mensi obnos.

  • vune
  • kryci schopnost
  • nanaseni
  • konzistence


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.3.2013 21:47:09

Za mě určitě ano. Mám suchou, citlivou pleť a tak jsem na obličej opravdu hodně háklivá. Strašně dlouhou dobu jsem se rozhodovala, jestli ho vyzkouším nebo ne, protože po Garnieru jsem se vždycky osypala. Ale při prvním vyzkošení jsem byla mile překvapená. Už nemám ani chuť vyzkoušet jiné BB creamy. Za mě je úžasný! :)

  • Roztírání
  • Vůně
  • Tonování
  • Hydratuje
  • Dlouho vydrží
  • Pleť je jako z obrázku
  • Nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.3.2013 23:12:34

Ideální nejen na léto - krásně rozzáří pleť a i jemně kryje nedostatky. Po nanesení vypadá pleť zdravě a svěže. Co se týká odstínu - používám ten tmavší (mám normální odstín pleti - možná jsem spíše světlejší typ). Určitě doporučuji pro dámy a slečny, které volí přirozenost :-)!

  • konzistence
  • cena
  • výsledek
  • nic


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.3.2013 13:29:12

Takže hned zezačátku musím říct,že mi vůbec,ale vůbec nevoní. Moje citlivá pleť mě po nanesení pálila a byla jsem flekatá,navíc mi pleť nesjednotil a i když nejsem bledule,i ten světlý byl moc tmavý,úplně jak pomeranč. Zkusila jsem ho používat pod make-up,protože vyhodit jsem ho nechtěla a po nějaké době mi zanášel póry (opravdu to bylo tímto BB) a ještě mě po něm strašně pálila a svědila oblast pod nosem,takže jsem se bála,že mi vyskočí opět periorální dermatitida,které jsem se dlouho zbavovala. Za mě propadák.

  • nic
  • lesk
  • parfemace
  • flekatost
  • zanáší póry
  • hnusné odstíny
  • špatně se roztírá
  • vůbec nekryje
  • dráždí citlivou pleť


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Mně tenhle BB cream přijde dost dobrý. Možná nemám s BB creams moc zkušeností, ale když mi vyhovuje, tak to asi nevadí. Je sice pravda, že při větším množství je i nejsvětlejší odstín tmavší, ale když se to nepřežene, tak je to v pohodě. Ale matuje, hydratuje a myslím, že celkem splňuje co slibuje.

  • hydratuje
  • matuje
  • nezatěžuje
  • malinko tmavší


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.5.2013 13:32:43

Pro mě naprostá jednička! Byl to můj první BB a u něj i zůstanu. Nepatřím mezi ty slečny, které mají potřebu maskovat pleť tunou make-upu, jako velké plus beru, že sjednotí odstín pleti, hydratuje, rozzáří pleť a hlavně nezakryje mé pihy a ani jim nedodá nepřirozenou barvu :). Tubičkové balení je pro mě praktické a stačí množství na špičku prstu, prostě nemám co vytknout

  • dělá hezkou barvu pleti
  • prakticke baleni
  • hydratace
  • nezakrývá pihy na tvářích
  • žádné


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tento "BB Cream" mi absolutně nevyhohoval. Po delším používá se mi začaly dělat pupínky na obličeji, navíc, když jsem ho dala na obličej tak mi tvořil efekt masky a obličej se mi strašně leskl (a to nemám s žádným jiným makeupem problém s leskem pleti). Kvalita obalu také nic moc, víčko se mi ulomilo a hlavně jsem měla uzávěr hodně upatlaný a bylo mi to takové nepříjemné. Vůně se mi taky nelíbila. Za mě absolutní nespokojenost, špatné odstíny a tvorba maskoidního obličeje.

  • nic
  • vůně
  • tvorba masky na obličeji
  • lesk obličeje
  • cena
  • tvorba pupínků po dlouhodobém použití


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.8.2013 13:57:37

Toto BB mě opravdu moc nenadchlo. Konzistence je hutnější, ale na pleti se roztírá dobře. Po nanesení je pleť docela sjednocená, ale kruhy pod očima nebo zarudlé pupínky nezakryje. Výborná je hydratace - to ale způsobí, že se pleť dost leskne, nutno přepudrovat. Tenhle BB krém je k dostání pouze ve dvou odstínech, což mně problém nedělá, ale ženám s velmi světlou pletí by nemusel vyhovovat. Jako podklad pod make-up je ale dobrý.

  • hydratace
  • sjednocení pleti
  • dobrý podklad pod make-up
  • SPF 30+
  • cena (vzhledem ke kvalitě)
  • pleť se po aplikaci leskne
  • pouze dva odstíny
  • malá krycí schopnost


Další recenze od 20.8.2013 18:56:53

Tak s tímhle BB krémem jsem velice spokojená. Patří mezi mé oblíbené. Mám suchou pleť, na které se tvoří šupinky. Po použití tohoto BB krému mám pleť krásně rozjasněnou, bez šupinek, sjednocenou a po odlíčení vyživenou. Nedrolí se ani nedělá fleky. Má takovou krémovou konzistenci. Mám ho ve světlejším odstínu, vyhovoval by mi možná ještě světlejší, ale když se dobře rozetře a doladí korektorem, tak je dobrý a pleť vypadá přirozeně. Navíc krásně voní. Rozhodně plní funkci jako make-up a bb krém takže znovu určitě koupím!

  • dobře se roztírá
  • vhodný pro suchou pleť
  • hezky voní
  • pleť hezky kryje a vypadá přirozeně
  • mohl by být ve více odstínech


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Tenhle BB cream je podle mě docela špatný a taky moc drahý.Je to první BB cream,který jsem vyzkoušlea a myslím,že je taky poslední,který zkusím,protože mě úplně odradil od dalších BB creamů.Vůbec nic nekryje ani nesjednocuje pleť. Někomu možná bude vyhovovat,ale mi rozhodně ne.Nevím,jak vy,ale já ho určitě nedoporučuji!

  • dobře se roztírá
  • v obchodě k nim nejsou testry(krémy jsou zabalené v krabičkách)
  • cena
  • existují jen 2 odstíny
  • špiní se
  • nekryje ani nesjednocuje pleť


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 4.9.2013 10:59:51

Můj první BB krém, který jsem si pořídila. Koupila jsem si odstín light. Pleť krásně sjednotí ale krycí příliš není. Má jemnou texturu a dobře se nanáší. Trochu jsem se bála aby po nanesení nebudil dojem masky, ale to se naštěstí nekonalo a vypadá velmi přirozeně. Odstín mé bledé tváři sedí na jedičku. Nevadí mi proto, že nabízí pouze dva odstíny, protože ten světlejší je pro mě jako dělaný. Jedinou nevýhodu vidím v tom, že se mi po nanesení pleť hodně leskne, zvlášť na nose skoro hází prasátka a tak musím ještě použít pudr. Což u matujícího make-upu, který běžně používám nemusím. Po několika hodinách jsem opět začala házet prasátka a opět musela sáhnout po pudru. Takže příště už si jej zřejmě nekoupím a zůstanu i nadále u matujících make-upů.

  • odstín light je přirozený na bledé pleti
  • pleť se po něm hodně leskne


Další recenze od 11.9.2013 13:08:43

jsem zastánkyně BB crémů, protože klasický make up mi na běžné denní nošení příjde prostě moc zatěžující pro mou pleť ... BB krém od Garnieru byl první, který jsem vyzkoušela a ačkoliv jsem byla spokojena, zkoušela jsem i BB crémy od jiných značek s vidinou ještě lepších výsledků - vyzkoušela jsem např. BB krém od Nivey a Dermacolu, které bohužel letěly do koše, a tak jsem se vrátila zpět ke Garnieru. Vyhovuje mi hlavně to, jak skvěle sjednotí pleť, dodá zdravou a svěží barvu bez efektu masky a navíc mi má pleť po dlouhodobém používání příjde zdravější. Nevýhodou je snad nižší krycí schopnost.

  • zdravější pleť po používání
  • balení dlouho vydrží
  • krásně splyne s barvou pleti
  • (nižší krycí schopnost)


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.10.2013 13:52:56

BB krém Miracle Skin Perfector BB Cream od Garnier . BB krém ? Ani náhodou. Srovnávat to s pravým BB krémem jako jsou např. Missha,Etude house,skin79,... vůbec nejde . Krytí žádné ,spíše sjednocuje. Světlý odstín do oranžova . Pouze 2 odstíny. Na slunci se roztéká . Hydratace možná trošku ,ale nezpozorovala jsem. Takže pro mě spíše tónovací krém.

  • obal
  • možná hydratuje
  • 2 odstíny
  • nekryje
  • světlý odstín do oranžova
  • roztéká se


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.10.2013 16:53:11

Mala som ho na skúšku od kamarátky. Na pleti vyzeral strašne, ako keby na nej sedel a nechcel sa ani trochu vpiť a prispôsobiť, leskla som sa celý deň. Asi najhorší BB čo som doteraz vyskúšala. Je pravda , že tieto naše sa nemôžu rovnať s tými ázijskými. Odtiene tiež nie sú bohvie čo, pre bledšiu pleť to určite nebude. Takže ja osobne neodporúčam.

  • cena
  • lepivý pocit
  • odtiene
  • upcháva póry


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.1.2014 13:33:08

Tento rádoby BB cream je pro mě jeden velký omyl. S BB creamem to nemá absolutně vůbec nic společného. Nejen, že krytí je nulové, nezakryje vůbec kruhy, ani drobné nedokonalosti, natož pupínky, ale on ani nesjednotí pokožku. Tvoří na ní nehezké mapy, pleť se poté hodně leskne a je dost mastná. Špatně se roztírá, má velmi nízké SPF a pokožku celkem dost vysušuje. Dostupné jsou jen 2 odstíny. Já měla ten světlý, který si odstínem sedl, ale to je asi tak jediné pozitivum. Na pleti nijak dlouho nevydrží, lepí a velmi se otírá a to i když ho zapudruji. Toto je prostě jeden velký omyl, dokonce ani jako tónovací krém nejde používat. Já mu dala šanci několikrát, ale stejně nakonec letěl do koše.

  • žádné
  • cena neodpovídá kvalitě
  • není to BB cream
  • smrdí
  • nekryje
  • jen 2 odstíny
  • špatně se roztírá
  • tvoří mapy
  • obal
  • nesjednotí pleť
  • po natření je pleť mastná a lesknoucí se
  • výdrž na pleti
  • hodně se otírá
  • vysušuje pleť
  • lepí


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.4.2014 20:01:39

Tohle byl můj vůbec prvně zakoupený BB krém a musím uznat, že v první chvíli mě i docela nadchnul. Bohužel nyní bych ho hodnotila jako naprosto průměrný BB krém, který bych si opět již nekoupila. Pro smíšenou a mastnou pleť se moc nehodí, jelikož pleť se po něm leskne. I když nemám nějak světlou pleť, tak jsem zakoupila světlý odstín, jelikož tmavý byl až příliš tmavý, a nelitovala jsem.

  • balení
  • pleť je sjednocená
  • málo odstínů
  • smíšená a mastná pleť se po aplikaci leskne
  • výraznější parfemace


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.6.2014 15:24:11

Rozmýšlela jsem se nad tímto a BB od Nivei, nakonec jsem koupila oba a tehle je rozhodně lepší. Jen ty odstíny jsou špatné, tmavý je moc tmavý až do oranžova, ale světlý se celkem přizpůsobí. Používám místo makeupu, mám problematickou až smíšenou pleť, jen lokální nedostatky zamaskuju krycí pastou a tímto krémem krásně sjednotím.

  • vůně
  • velké balení
  • sjednotí pleť
  • ve srovnání s BB krémem od Nivei je tento lepší
  • jen dva odstíny přičemž tmavý je jak pomeranč
  • málo kryje
  • nevydrží celý den ale to se dá čekat když je to jen krém a ne make up


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 13.7.2014 20:49:37

Velké zklamání, který zaujal asi jen díky velké reklamě, ale na bb cream si jen hraje, spíše dělá jen efekt tónování. Má poměrně silnou parfemaci, na kterou nejsem zvyklá a nesedí mi. Je pravda, že pleť nevysušuje, ale z mé extra suché pleti dělá pleť mastnou a lesknoucí, takže bez pudru vypadá pokožka příšerně. Krytí nedokonalostí je nulové, pouze pleť lehce obarvuje (mám namysli odstín Medium) a zhruba po hodině se bb cream vytrácí a dělá na pleti fleky. Nepoužiji už ani doma a letí bohužel do koše, vyhozené peníze.

  • žádné
  • parfemace
  • žádné krytí
  • mastí i vysušenou pleť
  • pouze tónuje
  • výdrž asi hodinu
  • flekatí


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.12.2014 23:21:58

Tento krém jsem si koupila díky pozitivním reakcím mých kamarádek, a tak jsem měla velká očekávání. Už jen celkem vysoká cena u tak ne kvalitní značky mě zarazila (přes 200,-), ale zkusila jsem ho. Jsem zklamaná, špatně kreje, na obličeji nevydrží déle než pár hodin a díky špatnému krytí je hned vidět nevzhledná skvnra, pokud se třeba omylem rozmažete...na obličeji i tak při nanášení vytváří fleky. Navíc mám hodně světlou pleť a dvě varianty odstínů (světlá x tmavá) opravdu nestačí, a tak světlé barvě pleti svým naoranžovělým tmavším odstínem opravdu nevyhovuje. Jsem zklamaná, leží mi doma a jsem nucena koupit jiný.

  • obal
  • velikost výrobku
  • vůně
  • špatné krytí/ téměř nulové
  • vysoká cena neodpovídá kvalitě
  • na obličeji vytváří fleky
  • nedostatek odstínů, světlý je moc tmavý a oranžový


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.4.2015 20:45:22

Tenhle BB krém jsem si koupila z toho důvodu, že se začal prodávat v odstínu Extra Light a jako totální bělobě mi opravdu sedí. BB je příjemný, hezky se roztírá, hrozně mi voní a je na pleti příjemný. Výdrž na pleti je taková průměrná. Krytí je lehké, dá se ale v pohodě navrstvit. Myslím, že se stane mým oblíbeným společníkem na léto. Oceňuji i SPF faktor (15 myslím)

  • odstín Extra Light
  • SPF faktor
  • vůně
  • lehké krytí
  • asi nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.1.2016 14:17:47

Tohle byl můj první BB krém. Myslím, že krásně sjednotí pleť, ale jak dále uvádějí, že kryje tak to za mě absolutně ne, krycí rozhodně není. Taky jsem po něm hodně mastná, takže jedině s pudrem. To, že je hodně parfémovaný mi nevadí naopak je mi ta vůně příjemná. Cenově přijatelný. Pravda je že by to chtělo víc odstínů.

  • sjednotí pleť
  • myslím že cenově přijatelný
  • krytí
  • málo odstínů


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.3.2016 13:08:31

Koupila jsem ho kvůli odstínu extra light. Potřebovala jsem oproti nivee něco světlejšího. Konzistence je dost tekutá. Dobře se roztírá, pleť rozzáří, na druhou stranu se celkem lesknu. Používám jako podklad pod make- up nebo o víkendu jako denní krém. Vůně je příjemná, na pleti po hodině jakoby ani nebyl. Pleť je jemná hydratovaná.

  • dobře se roztírá
  • rozzáří
  • nekryje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.3.2017 18:41:55

Když začínaly nejrůznější BB creamy, tak i já musela jeden mít. A volba padla právě na tento od Garnier. Podle reklamy se jím dá nahradit i make-up, tak jsem to riskla a moc nadšená jsem z něj nebyla, protože mají na výběr jen ze dvou odstínů, já bych potřebovala přesně ten prostřední, ten co chybí, ani moc tmavý a ani moc světlý. O krytí taktéž nemůže být moc řeč, navíc jsem se po něm i dost leskla.

  • Dostupnost
  • Cena
  • Lesklý obličej po použití
  • Nekryje
  • Pouze dva odstíny


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.11.2017 12:26:46

Kedysi so tento BB krém skúsila v tmavšej verzii a povedala som si, že už nikdy viac. Rozhodla som sa mu dať však druhú šancu vo svetlejšej verzii a neľutujem. BB krémy zväčša nepoužívam, len občas, mám rada skôr make-upi. Neviem však či sa to zdá iba mne, ale akoby svetlejšia verzia tohto BB krému bola úplne niečo iné ako tmavšia. Konzistencia nie je ani tekutá ani príliš hutná a BB krém sa veľmi ľahko rozotiera. Po nanesení na pleť farbu nijak nemení, nejaké veľké krytie od neho nečakajte, to však on ani za úlohu nemá, jeho úlohou je pleť zjednotiť a to aj urobí. Používam ho spolu s púdrom a takto som spokojná :) Navyše jeho vôňa je veľmi príjemná.

  • - dostupnosť
  • - vôňa
  • - konzistencia
  • - balenie
  • - zjednotenie pleti
  • - prekryje drobné nedostatky
  • - na výber len 2 odtiene


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Rimmel BB Cream

3.3 57% 23 recenzí

Hůře hodnocené

Vichy Idealia BB

3 50% 6 recenzí

Cien BB Cream

3 50% 4 recenze