Garnier Posilující odličovač očí 2v1 recenze a zkušenosti

Odlíčení Garnier Posilující odličovač očí 2v1
Odlíčení Garnier Posilující odličovač očí 2v1 - obrázek 1
Odlíčení Garnier Posilující odličovač očí 2v1 - obrázek 2
Odlíčení Garnier Posilující odličovač očí 2v1 - obrázek 3
5 4.2 18
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 67% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 89 - 149 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Posilující odličovač očí 2v1

věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 31.1.2014 09:10:29

Mám hodně ráda zelený odličovač očí od Garnier tak jsem zkusila i tuto novinku. Docela jsem se bála, aby nebyl mastný jako jiné dvoufázové odličovače, ale není mastný ani trošku. Řasenku, stíny i linky odlíčí bezvadně, stačí mi jeden, maximálně dva tamponky na obě oči. Jak by zvládl voděodolnou řasenku nevím, to nepoužívám. Oční okolí nevysušuje, naopak bych řekla, že trochu hydratuje. Samozřejmě v očích nepálí ani neštípe. Co se týče posílení řas, tak tady jsem si změny žádné nevšimla, odličovač je to ale výborný.

  • výborně odličuje
  • není mastný
  • nedráždí
  • oční okolí nevysušuje
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Velmi kvalitní produkt na odličování očního makeupu! Rychle odlíčí skoro všechno jedním tahem a navíc oční okolí nechává hezky hydratované ale vůbec ne umaštěné, což velmi oceňuji. Navíc jsem si po jeho používání všimla, že se mi zlepšila kvalita řas - jsou na pohled hustší a delší. :) Mám v zásobě už další balení. :)

  • rychlé odlíčení
  • posílení a regenerace řas
  • nemastné složení
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.9.2014 13:00:26

Odličovač jsem dostala od kamarádky jako dárek, no žádná pecka se nekoná, jelikož sem si naivně myslela,že vodě odolnou řasenku nebudu musela drhnout jako s předchozím odličovačem.Sice jí nakonec zvládnul,ale oko sem měla stejně červené a tamponků vytahaných asi 10 :( .Posílení řas jsem opravdu nezaznamenala . Za mne tedy už ne !

  • neparfemovaný
  • vodě odolnou řasenku drhnete i tak :/
  • cena vs. objem (mizí rychle)


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.11.2014 21:42:43

Odličuje perfektně, jsem s ním velmi spokojená.. Jen je se mi jednou vylil do batohu je potřeba pořádně docvaknout víčko ale potom zase drží pekně.. Posílení řas nesleduji ale možná trochu ano ale hlavním plusem vidím to jak suprově odličuje o proti předchozím odličovačům co jsme měla.. Nedráždí ani nepálí..

  • lehce odlíčí
  • nedráždí
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.11.2014 23:07:28

Můj nový nejoblíbenější odličovač očí. Naprosto perfektně odlíčí běžný oční make up- stíny, řasenku, linky. Jediné co nepoužívám je vodoodělná řasenka, tak nemohu posoudit. Neštípe v očích, ani žádné zamlžené vidění. Má úžasnou konzistenci, sice je jakoby mastný, ale vůbec nezanechává žádný film, spíš naopak oční okolí hydratuje. Posílení řas pozoruji při každém používání olejových či dvoufázových odličovačů,které nevysušují. Za mě určitě ano.

  • perfektně odličuje
  • neštípe v očích
  • nezanechává mastný film
  • poměr cena/kvalita
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 21.4.2015 12:30:33

Odličuje opravdu krásně a rychle, vůbec neštípe v očích ani nevysušuje oční okolí. . .ale co se týče toho posilování řas. . .nerada bych to svedla na tenhle produkt, ale co ho používám, tak pořád nacházím řasy, začaly mi padat :-/ a na levém oku se mi uprostřed jakoby utrhly že jsou kratší než zbytek řas :-/ Takže váhám, jestli ho koupit znovu. . .

  • krásně odličuje
  • neštípe v očích
  • nevysušuje
  • asi mi řasy ničí než posiluje


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.5.2015 20:23:35

Skvělý odličovač, můžu doporučit. Oči odlíčí snadno a rychle, jednou jsem testovala i voděodolnou řasenku, se kterou si taky bez problému poradil (i když to samozřejmě trvalo trochu dýl než u obyčejné řasenky, ale oči jsem rozhodně nemusela nijak dřít). Líbí se mi, že je neparfemovaný. I když je dvoufázový, není vůbec mastný, na pleti kolem očí nezanechává žádný film, ale pleť je hezky zvláčněná, snad by se dalo říct až hydratovaná. Opravdu moc příjemný pocit. V očích vůbec neštípe. Pokud jde o posílení řas, tak jsem nic neočekávala, ale mám už balení skoro vypotřebované a musím říct, že to snad doopravdy funguje. Samozřejmě nečekejte zázraky a nečekejte je hned - na obalu se píše, že řasy jsou díky obsaženému argininu plnější a posílené za 4 týdny. No já jsem maximálně spokojená a kdybych měla už napořád používat na oči jen tento odličovač, vůbec bych s tím neměla problém. :-) Líbí se mi i obal a víčko, které jde pohodlně otevřít a zase pevně zacvaknout.

  • snadné a rychlé odlíčení
  • nezanechává mastný film
  • zvláčněná pleť
  • v očích neštípe
  • neparfemovaný
  • hezký obal
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.11.2015 11:04:02

Pro mě velmi příjemný odličovač.Mám poměrně citlivé oči a po většině odličovadel mi slzí.Žádné zamlžené vidění,slzení očí,nebo dokonce pálení.Nic takového.Dokonale a bez drhnutí odlíčí stíny ,řasenku i tekutou linku.Oční okolí je hezky hydratované,ale ne mastné.Ůčinku na řasech,jako je uváděné, jsem si nevšimla,ale ani to neočekávám.

  • bez parfemace
  • obsahuje arginin
  • hezky hydratuje
  • nezanechává mastný film
  • uvítala bych větší balení


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Chtěla jsem jemný, šetrný a účinný dvoufázový odličovač očí, tento byl náhodou ve slevě, tak jsem po něm chňapla, ale musím přiznat, že mě nenadchnul. Sice není tak mastný jako například ten od Ryoru. Kvalita odlíčení je tak střední a navíc mi přijde, že trochu vysušuje víčka. Znovu už asi nekoupím, za tu cenu jsou i lepší.

  • vlastně žádné
  • neodličuje dobře
  • trochu vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.1.2016 21:52:52

Tento odličovač som rýchlo uchmatla v DMke,keď som si spomenula,že môj sa minul.Stál okolo 4€(v prepočte cca 108kč).Cena sa mi zdá okej :) Baleniu nie je čo vytknúť,drží,nevyteká.Premiešajú sa zložky a pripravený na odličovanie.Narozdiel od Nivei nezanechá mastný pocit,čo mi vyhovuje.Neštípe,nedráždi.Prafemáciu má minimálnu,príjemné takú "čistú".Odlíčil všetko,čo bežne používam bez nejakého drhnutia.Pri vodeodolnej riasenke to trvalo troška dlhšie,ale drhnúť som tiež nemusela.Takže odličovacie schopnosti hodnotím veľmi kladne.Či posilňuje riasy alebo nie,som si nevšimla.Padajú ale troška menej,tak asi hej :-) Ale to mi nejak nevadí a nebola to priorita,prečo som ho vzala.Odličovač mne osobne vyhovuje a rada sa k nemu ešte vrátim :)

  • odličovacie schopnosti
  • nezanechá mastný pocit
  • príjemná minimálna parfemácia
  • nedráždi a neštípe
  • nič


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.2.2016 12:23:31

Odličovač očí jsem koupila společně s jejich růžovou micelárkou, mám ráda dvousložkové olejové, takže proč ne. Cena byla určitě přes stovku (myslím že 149,-), tak mi to přišlo i dost, ale stejně jsem jej nakonec vzala a jelikož mi dlouho vydržel tak toto nelituju. Byl moc fajn odličoval rychle a hezky celé stíny, linky, řasenky (i ty voděodolné). Nedráždil, neštípal, nevysušoval oční okolí. Byl příjemný a bez parfemace. Co se týká účinků na řasy, žádného jsem si bohužel nevšimla, ale rozhodně neuškodil :). Obal byl praktický. víčko pevné, na pohled i celkem hezká záležitost. Obsah 125ml mi plně vyhovoval. Ráda ho doporučím a sama znovu klidně koupím, ale řádně se poohlédnu po nějaké cenové akci, za plnou cenu nekoupím :).

  • nedráždí
  • hezky odličuje
  • dvousložkový
  • kvalitní
  • nemá žádné jen cena mně osobně přijde vyšší


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Odličovač jsem si koupila na vyzkoušení ve slevě. Přípavek mi ze začátku přišel šetrný, neštípe ani nedráždí oči. Pokud se na tampónek aplikuje hodně přípravku, není potřeba třít oči tampónem, stačí pouze přiložit a makeup se po chvilce rozpustí. I přes šetrné odličování mi po několika použitích začaly vypadávat řasy (poměrně ve velkém), přípravek jsem tedy přestala používat a řasy vypadávat přestaly. Přípravek tedy nedoporučuji, řasy neposiluje, ale vyloženě jim škodí.

  • neštípe
  • nedráždí
  • vypadávají řasy


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.2.2016 15:59:12

tento odličovač je skvělý! před tím jsem měla 2-fázový ale byl strašně mastný to mi vadilo líbila se mi barva i balení, po prvním použitím mě trošku štípaly oči ale postupně to vymizelo a ted ho naprosto zbožnuju odlíčí mi rychle řasenku i stíny jedním tahem už mám jen polovinu lahvičky určitě si ho příště koupím znovu.

  • neparfemovaný
  • není mastný
  • vážně posílí řasy
  • žádný


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Výborný odličovač, dříve jsem používala dvoufázový odličovač od Alverde, ale ten tomuto nesahá ani po kotníky. Rychle a dobře odlíčí, nevysušuje, není přehnaně mastný . Používám jej pouze na oční okolí. Používám kontaktní čočky a nemám s odličováním problém. S nevoděodolnou řasenkou nemá problém, odlíčí jakékoliv stíny. Nevím, nakolik dobře by odlíčil voděodolný makeup, ale jelikož jej nepoužívám, je mi to jedno. Určitě si koupím další balení. Cena by možná mohla být nižší, lahvička má pouze 125 ml. Ale v akci se dá koupit za dobrou cenu.

  • dobře a rychle odlíčí
  • výborný na oční makeup
  • vyšší cena


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Garnier v poslední době velmi příjemně překvapuje. Tohle je velmi dobrý počin, výborně odličuje, nedráždí, nevysušuje, zbytečně nepřemašťuje. Nemám co vytknout. Že je menší balení mi nevadí, používala jsem dosud YR odličovač s chrpou, který je o dost dražší. Jsem velmi spokojená a budu rozhodně kupovat dál, tohle se velmi povedlo.

  • snadná dostupnost
  • dobrá cena v poměru ke kvalitě
  • nic


Další recenze od 17.11.2016 14:31:10

Dorostlo mi po něm obočí! I řasy jsou znatelně delší a hustší! :D Jinak odličuje vše a poměrně snadno, i když s voděodolnou řasenkou je třeba trochu přidat (ubrousků i garnieru). Odličuji s nim oči, obočí a občas barvu na rty. Celou tvář bych si asi netroufla, abych nebyla zarostlá :) Za mě musím připustit, že balení vcelku rychle dojde.

  • výživa řas i obočí - dorostlo mi :)
  • nemastný
  • snadno odlíčí vše kromě voděodolných řasenek tam je potřeba přidat
  • chtěla bych větší balení


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 10.12.2016 10:51:58

Tento odličovač je jeden z nejhorších co jsem kdy měla.Dost špatně odličuje a to ani nepoužívám voděodolnou řasenku.Dále mi po něm slzely oči.Oční okolí bylo po použití mírně oteklé.Efektu posílení řas jsem si ani nestihla všimnout,jelikož produkt letěl po pár použití do koše.Rozhodně znovu nekoupím.

  • nevím
  • špatně odličuje
  • slzejí po něm oči


věk
15-24

pleť
suchá
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 17.11.2017 21:34:30

Dvoufázový odličovač, jedna polovina je olejíčková a fialová, který má za 4 týdny posílit řasy. Je mi líto, nic takového se nekoná. Řasy jsou stále stejné. Neodličuje špatně, ale s odolným make-upem si moc neporadí. Navíc hrozně mastí, chvilku mi trvá než mám zase "čistý pohled". Z odličovačů bych raději doporučila zklidňující (modrá lahvička) také od Garnier.

  • některé produkty dobře odličuje
  • mastný
  • špatně odličuje
  • nevyživuje řasy (jak se píše)