Garnier Pure Čistící ozdravující gel recenze a zkušenosti

Čištění pleti Garnier Pure Čistící ozdravující gel
Čištění pleti Garnier Pure Čistící ozdravující gel - obrázek 1
Čištění pleti Garnier Pure Čistící ozdravující gel - obrázek 2
Čištění pleti Garnier Pure Čistící ozdravující gel - obrázek 3
5 3 19
  • Průměrné hodnocení 3
  • 53% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 95 - 160 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 19 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Pure Čistící ozdravující gel

věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 6.11.2014 11:59:17

Tento produkt na pleť jsem si koupila nedávno,protože na pleť používám všelijaké gely..A tady tento mě už lákal dlouho a je za dost pěknou cenu hlavně se mě líbí ,že tam je pumpička a na pleti je příjemný .Má super konzistenci a pleť mě super vyčistí nemusím si ji mazat nic.Takže tento výrobek si koupím určitě znovu. Moc spokojená:)

  • Pumpička
  • nezaznamenala jsem


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.10.2014 09:49:41

Je to má levnější varianta, když mi dojde gel od Biodermy sébium. Odlíčí make-up, vyčistí, má příjemnou mentolovou vůni a celkově je pokožka cítit tou svěžestí a čistotou a to se mi hrozně líbí. Trochu vysušuje, ale po nanesení krému pocit suchosti zmizí. Stačí mi jedno pumpnutí a následné dočistění micelárkou taky od Garnier a lesknutí pleti mizí, červené fleky mizí taky, akné ustupuje, vyrážky nemám a vydrží mi čtvrt roku.

  • pocit mentolové svěžesti
  • vůně
  • opravdu čistí
  • poměr cena/spotřeba super
  • splňuje co má
  • Vysušuje


Další recenze od 10.10.2013 18:22:47

mám pleť se sklonem k pupínkům, ale kožařka mi řekla, že to není klasické akné, a tak jsem zkoušela a zkoušela co by mojí tvářičce sedělo až jsem našla vítěze, když mam zarudnutí nebo náběh na pupínek vím, že po použití tohoto gelu (plus mám adstringentní tonikum téže znažky) ráno nebude na tváři nic, mám ho ráda a používám ho už asi přes rok, můžu doporučit, jen pozor na přesušení pleti (používám k němu třezalkový olej)

  • citelně odbourává pupínky
  • velká dávka gelu na jedno stisknutí


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.7.2013 11:27:54

Koupila jsem ho v době, kdy se mi hodně mastila pleť a dělaly se mi pupínky. Pomohl hodně, hlavně v oblasti brady, velké pupínky téměř do týdne přestaly, okolí nosu a čela nebylo tak mastné, a to stačilo jen ráno a večer napěnit, očistit a smýt vodou, jedno pumpnutí bylo dostatečné. Super aplikátor, v poměru ke kvalitě i cena. Jen mi trochu vadilo, že brzy začal dráždit okolí očí a okolí nosu, chce to rychle smýt.

  • vyčistí
  • odmastí
  • pomůže na akné
  • aplikátor
  • vůně
  • dráždí noc a oči


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Gel je takový průměr, na drogerkové poměry možná nadprůměr, zdá se mi. Akné určitě zázračně nevyléčí, to jsem ani nečekala. Pleť však vyčistí skvěle. Mám ráda ten pocit čistoty díky obsahu nějaké látky snad podobné mentolu. Je určený pro mastnou pleť, logicky tedy vysušuje. Proto ho používám pouze obden. Hrozně fajn je na záda, tam mám lehčí akné občas taky. Skvěle pění, což oceňuji.

  • pocit svěžesti
  • pěnivost
  • voní
  • vysušuje


Tento čistící gel jsem kupovala řadu let a ikdyž jsem ho už přestala kupovat a přešla k jiné značce, nemohu si ho vynachválit. Příjemná nenásilná vůně, pleť mi po něm přišla hladká, takže za mě spokojenost a určitě doporučuji. Co se týká zlepšení akné, nezpozorovala jsem nějaké extra změny.Cena je také super :)

  • cena
  • nic


Další recenze od 6.9.2012 11:11:48

U každé recenze na nějaký čistící gel se čtu, že někomu pleť příliš vysušuje, takže nad tímhle pokaždé jen mávnu rukou, protože se mi to běžně nestává (samozřejmě s používáním hyd. krému). No ale v tomhle případě jsem zřejmě měla poslechnout. Tento gel opravdu hodně vysušuje pokožku, která pak hodně pne a šupinkatí (a to i v místech, kde mám opravdu mastnou pokožku). Je to škoda, protože věřím, že jinak na akné pomáhá, ale s tím vysoušením je to opravdu moc. Za mě nemůžu doporučit, především pak pokud máte citlivou pokožku.

  • obal
  • hodně vysušuje
  • chemická vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.8.2012 21:05:32

Před časem jsem měla dost akné a byla z toho zoufalá. Zkusila jsem proto kde co, tudíž i tento přípravek. Bohužel to bylo na čištění pleti to nejhorší, co jsem doposud zkusila. Pleť se mi hrozně zhoršila. Způsobil mi šílené vysušení pleti. Zbytek mi leží nevyužit ve skříni.

  • pumpička na dávkování
  • vysušuje
  • zhoršil mi pleť - nezabírá


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.7.2012 09:14:22

S tímto gelem jsem nebyla vůbec spokojená, neskutečně vysušoval. Pleť jsem měla celou staženou a vysušenou, příliš silné a chemické. Taky se mi s ním špatně odličoval makeup. Účinek na akné jsem nepozorovala vůbec žádný, spíš se to horšilo. Jediným plusem byla pumpička.

  • pumpička
  • vysušuje
  • žádný účinek na akné
  • špatná odličovací schopnost


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Tento čistící gel se mi tedy vůbec neosvědčil. Pleť jsem po něm měla takovou staženou a vysušenou. To by mi tolik nevadilo, kdyby měl alespoň ozdravující účinky, ale ani ty se nedostavily. Co bych dala jako plus je pumpička na dávkování, ale jinak tedy nedoporučuji.

  • dávkování- pumpička
  • vysušuje
  • stahuje pleť


Další recenze od 10.4.2012 12:08:43

Skvělí produkt. Mám problematickou plet, která má velké sklony k vysoušení v oblasti T-zony. dlouho jsem střídala různé čistící gely pokud jsem neobjevila čistící gely od garnieru. Příjemně se roztírají a čístí obličej. Pumpička je hodně praktická a tento produkt používám dlouhodobě.

  • pumpička
  • roztírání
  • dobře čistí
  • občas vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Tento čistící gel kupuji spíše ze setrvačnosti, ale co mě opravdu vyhovuje, tak je mentolová svěžest pleti po použití, dávkování pumpičkou, dobrá cena, dostupnost v každé drogerii a dobře pění. Moje mastná pleť ho snese, ale sušší nebo citlivé asi moc vyhovovat nebude.

  • pocit mentolové pleti po použití
  • aplikační pumpička
  • pěnivost/čistící vlastnosti
  • celkem agresivní
  • rozhodně neozdravuje pleť


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 5.4.2012 15:25:34

Čistící gel mě zklamal. Rozhodně to není nic, co by se dalo používat denně. Používala jsem ho tedy pouze příležitostně na vyčistění pleti. Ovšem žádné zázračné čištění se nekonalo. Přípravek je podle mého názoru dost agresivní, vysušuje, stahuje a dráždí pleť. Ani mé mastné pleti tento gel nesedl a to nemám obličej nijak citlivý a vydrží toho dost. Tento gel byl ale i na moji pleť moc...

  • balení s pumpičkou
  • vysušuje
  • dráždí pleť
  • agresivní přípravek
  • pleť se po něm mastí ještě víc
  • příliš nečistí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5.4.2012 15:11:51

Tento přípravek mám moc ráda, protože dobře vyčistí pleť a navíc je takový mentolový- cítím se po jeho použití taková svěží. Co slibuje to splní, nemám nic ,co bych mu mohla vytknout, ale momentálně ho nepoužívám, proto, že ráda zkouším nové věci. Stojí sice jenom stovku, ale dobrý čistič se dá koupit i za podstatně nižší cenu.

  • dobře vyčistí pleť
  • příjemně osvěží
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.3.2012 16:20:43

Hrozně silná a chemická vůně. Na mojí mastnou pleť vůbec nesedl a úbytek pupínků jsem také nezaznamenala. Navíc ta vůně je opravdu otravná. Tyhle věci jsou (alespoň pro mě) hrozné driáky a celou tuhle ředu Garnier si už nikdy znovu nekoupím. Existuje X dalších čistících gelů jiných značek, které jsou lepší a voňavější :)

  • nevím
  • chemická vůně
  • vysušuje
  • mě osobně nepomohl


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.3.2012 23:40:04

absolutně ten nejhorší odličovač, který jsem kdy měla. neodličuje (tamponek s pleťovou vodou byl šmouhatý, jako bych předtím žádný gel nepoužila), pleť jsem měla po umytí neskutečně vysušenou a staženou (a to je moje pleť mastná). jediné plus je balení s pumpičkou, jsem na pumpičky zatížená:)

  • žádné
  • vysušuje
  • neodličuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.3.2012 09:01:28

Tento čistící gel není špatný. Je dobrý pro dočištění po odlíčení pleti. Nevysušuje pleť. Odstraňuje mastnotu a zbývající nečistotu. Mnohem lepší mi ale přijde, čistíci gel od garnier s kartáčkem. Proto bych si tento gel s pumpičkou už znovu nekoupila.

  • nevysušuje
  • odstraňuje nečistoty a zbytky make-upu
  • pleť je po něm matnější
  • podle mě je průměrný, znám i lepší gely



věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 21.2.2012 17:02:20

Používám již několik let pro večerní čištění mastné aknózní pleti, má příjemnou konzistenci, perfektně odstraňuje make-up a nečistoty. V kombinaci s odličovačem očí ideální pro večerní očistu.

  • obsahuje zinek, který akné léčí
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené