Nivea Diamond Gloss Šampon pro oslňující lesk recenze a zkušenosti

Šampony Nivea Diamond Gloss Šampon pro oslňující lesk
Šampony Nivea Diamond Gloss Šampon pro oslňující lesk - obrázek 1
Šampony Nivea Diamond Gloss Šampon pro oslňující lesk - obrázek 2
5 2.9 15
  • Průměrné hodnocení 2.9
  • 27% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 99 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Nivea

Recenze produktu
Nivea Diamond Gloss Šampon pro oslňující lesk

Další recenze od 26.3.2012 00:35:28

Zaujal mne slibovaný efekt diamantového lesku vlasů, tak jsem zakoupila rovnou celou řadu Diamond Gloss:-D Znáte to 0:-) Nějaký extra účinek se však nedostavil. Vlasy jsem měla při používání celé řady dle mého trošku lesklejší, ale diamantový oslňují lesk to nebyl:-) Konkrétně šampón hodnotím nejhůř z celé řady - měla jsem vlasy těžké a zplihlé a pokud jsem nepoužila i balzám z této řady, tak se mi i špatně rozčesávaly. Jediné pozitivum - celkem pěkně voní (jako všechny výrobky z řady)

  • Vůně
  • Dostupnost kompletní řady
  • Nedostavil se slibovaný extrémní diamantový lesk (byl to slabší odvar)
  • Vlasy zplihlé a těžké
  • Nejde používat bez balzámu


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Co se šampónů Nivea týče, tak tenhle je ze všech asi nejlepší, ale žádný zázrak to teda není. Diamantového lesku se samozřejmě nedočkáte, takže ten, kdo čeká, že si umyje vlasy a bude zářit do širého okolí, tak má smůlu. Pokud nepoužijete kondicionér, tak vlasy těžko rozčešete, ale to je asi u většiny šampónů. Mně nezatěžoval ani nemastil, ale majitelkám mastnějších vlasů může. Hezky pění a má příjemnou vůni a docela hezký obal. Znovu si ho ale už nekoupím.

  • dobře pění
  • příjemná vůně
  • hezký obal
  • nedodá lesk
  • pokud nepoužijete kondicionér, vlasy jdou špatně rozčesat
  • může zatěžovat a mastit


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 7.4.2012 10:21:36

Co se týče tohoto šamponu, neměla jsem žádná velká očekávání ohledně efektu. Jak by taky mohly mít mé vlasy diamantový lesk, když šampon člověk kompletně spláchne. Předností tohoto šamponu jsou příjemná vůně, dobrá pěnivost, hezký obal a to, že jsem po něm měla hezké, hebké vlasy. Nevím, zda to bylo šamponem, ale párkrát se mi po jeho použití objevily lupy. Za tu cenu se dá sehnat i lepší šampon.

  • dobrá pěnivost
  • hezký obal
  • hebké vlasy
  • vysoká cena
  • občas se mi po něm objevily lupy


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 22.7.2012 12:57:05

Podobný jako růžový Elséve, jen tak hezky nevoní a vlasy se mi s ním rychle mastily. Používala jsem v době, kdy jsem moc na vlasovou kosmetiku nedala, ted už si vybírám obezřetněji. Z hlediska složení netřeba komentovat... Hodnotila bych jako průměr, lesk nepřidá, dobře umyje a neurazí. Šampony Nivea obecně za mě nic moc.

  • cena
  • nemá efekt na lesk
  • rychlejší maštění


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 11.8.2012 13:11:34

Snad nejhorší šampon, který jsem kdy na vlasy použila, nechala jsem se opět nalákat reklamou. Šampon pěkně voněl to je asi tak všechno jinak se mi zdá k ničemu. Po umytí jsem nebyla schopná vlasy rozčesat, takže pokud do toho jdete tak k tomu musíte mít kondicionér. Po vysušení vlasů, byly splihlé a jakoby umaštěné , vydržela jsem to den a pak jsem musela umýt

  • vůně
  • mastí


Další recenze od 15.8.2012 19:32:00

S týmto výrobkem jsem spokojená.Vlasy mi krásně voní.A ,můžu říct,že se mi lesknou.Je to šampon bez silikonů,což je pro mě velké plus.Vlasy jsou po něm hebké a nevypadávají.Nemám lupy,jako u předešlích.S týmto šamponem problém nemám,nivea mě jako obvykle nezklamala.

  • Bez silikonů
  • vůně
  • lesk
  • krásný obal
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 15.8.2012 20:45:42

Tenhle šampon jsem dostala darem a byl teda jeden z nejhorších, co jsem kdy vyzkoušela. Niveu jako takovou miluju, ale šampony dělat rozhodně neumí. Jednak mi šampon vůbec nevoněl, připadal mi hrozně těžký na vlasech už při mytí, po opláchnutí a usušení vlasů byly hrozně těžké až skoro mastné a lesk se teda žádný nedostavil bohužel. Jediné plus bylo, že necuchá vlasy. Nedoporučím nikdy.

  • necuchá vlasy
  • mastné a těžké vlasy
  • nevoní mi
  • vůbec nedodají lesk


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 16.8.2012 11:29:53

Tak tenhle šampon je fakt katastrofa! Nivee jako vlasově kosmetice vůbec nevěřím, ale objevil se doma v koupelně, tak jsem ho vyzkoušela. Lesklejší vlasy jsem určitě neměla, ale to jsem ani nečekala. Vlasy byly naopak hned po umytí splihlé a mastné. Takže za mě rozhodně ne.

  • žádné
  • žádný slibovaný lesk
  • hlavní nedostatek: mastné a splihlé vlasy bezprostředně po umytí


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 26.4.2013 17:20:33

Této řadě jsem dlouho odolávala, a čekala na nějaké recenze na základě kterých se rozhodnu koupit/nekoupit. I když reakce byli většinou negativní, nakonec jsem se rozhodla šampón a rovnou i kondicionér vyzkoušet. Vůně je příjemná, samotný šampón má lehce perleťový odlesk, dobře pění, ale vlasy mi zatěžuje a cuchá. Je nutné po umytí použít ještě kondicionér, pokud si nechceme vlasy vytrhat. Extra lesk nečekejte, ale po 2 týdnech používání se vlasy skutečně o trochu více lesknou. Znovu si ho však kupovat nebudu, na trhu jsou lepší šampóny pro lesk.

  • opravdu se vlasy po použítí lesknou
  • dostupnost
  • ideální pro suché vlasy
  • mastné vlasy ještě více zmastí
  • samotný bez kondiciónéru je nepoužitelný


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Ja som bola s týmto šampónom spokojná. Sľubuje lesk vlasov, ten som síce nejako nepozorovala, ale inak som s ním bola spokojná. Vlasy sa mi dobre rozčesali a to som nepoužila ani kondicionér. Vlasy sa mi dokonca tak rýchlo ani nemastili. Obal je velmi pekný. Vôňa tiež príijemná. Takže za mňa áno. Ja som bola spokojná.

  • Vôňa
  • Obal
  • Nemastí vlasy
  • nič


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 26.4.2013 21:16:21

Nivea Diamond Gloss šampón pro mne bylo velké zklamání. Od značky Nivea jsem čekala šampón, který mi nebude zatěžovat vlasy, bohužel tenhle udělal přesný opak - vlasy jsem měla splihlé a mastné, jako kdybych si je týden nemyla. Žádný diamantový lesk se nekonal, určitý lesk tam byl, ale byl to takový ten lesk, když si neumejte vlasy.

  • Nic
  • Splihlé vlasy
  • Žádný lesk


věk
25-34

Další recenze od 3.6.2013 20:07:48

Oslnivý lesk asi radšej nečakajte, tento šampón má však iné prednosti. Má peknú vôňu, dobre pení, konzistencia je klasická ako sa na šampón patrí. A čo je najlepšie, nezaťažuje vlasy. Obal je klasický niveovský, niekedy sa trochu horšie otvára, ale žiadna dráma. Pre tú jeho vôňu sa k nemu určite ešte vrátim. Nedostatkom je hádam ten lesk.

  • pekne vonia
  • nezaťažuje vlasy
  • nedodáva lesk


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
černé

jak už tu je výše uvedeno,nedodá vůbec lesk,leskne se akorát obal,ale to není zapotřebí,ne?navíc po umytí tímto šamponem mi padá hodně vlasů a rozčesávání je také obtížnější.od této značky jsem čekala toho docela hodně,ale zklamala mě.ale o to víc má příjemnou vůni a hezký obal,toto byl můj názor,nedoporučuji

  • hezký obal
  • vůně
  • žádný lesk
  • padají vlasy
  • horší rozčesávání


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 29.3.2014 16:10:35

Jeden z mých oblíbených šamponů, který si občas koupím na prostřídání. Nádherně voní a s balzámem poskytují dobrou službu. Celkově nejen tento šampon, ale i výrobky od Nivey hodnotím velmi pozitivně,hlavně v poměru cena-kvalita. Vlasy jsou po umytí hebké, krásné a vypadají zdravě. Rozhodně nezklame. Doporučuji.

  • cena - kvalita
  • vůně
  • účinky
  • nic výrazného


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 22.4.2014 16:52:48

Mně tento šampon nepřišel špatný, ale řekla bych, že od Nivey je lepší šampon Long Repair. Takže tento bych si znovu nekoupila, ale kdybych ho třeba dostala, nebudu mít problém spotřebovat ho. Příjemně voní, hezky napění, konzistence tak akorát. Vlasy dobře umyje, trochu hůře se po umytí rozčesávají, takže je pro mě nutností použít kondicionér. Vlasy mám dlouhé a spíš jemnější a tento šampon je nezatěžoval. Lesklejší určitě po jeho použití byly, ale "fascinujícího třpytu diamantů", jak slibuje výrobce, se samozřejmě nedočkáte. :-) Šampon není špatný, ale nekoupila bych si ho znovu prostě proto, že znám lepší.

  • příjemná vůně
  • příjemná konzistence
  • dobře pění
  • lesklejší vlasy
  • vlasy se hůře rozčesávají
  • za stejnou cenu seženete lepší šampony