Garnier Zjemňující tělové mléko pro normální/suchou pokožku recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Garnier Zjemňující tělové mléko pro normální/suchou pokožku
Hydratační tělové krémy Garnier Zjemňující tělové mléko pro normální/suchou pokožku - obrázek 1
5 3.8 9
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 56% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 70 - 129 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Zjemňující tělové mléko pro normální/suchou pokožku

věk
15-24

Další recenze od 8.11.2012 08:03:37

Tohle mléko rozhodně není špatné, ale ani ničím nepřekvapí. Je to prostě normální tělové mléko, hydratuje průměrně a na suchou kůži moc nestačí, vůně je hodně jemná, nevýrazná, taková mýdlová. Je spíš řidší, roztírá se dobře a po natření určitě nezůstanete mastní. Ničím mi vyloženě nevadí, ale nejspíš bych si ho znovu nekoupila, koupila bych si výživnější.

  • nezanechává mastný film
  • jemná mýdlová vůně
  • na suchou pokožku nestačí


věk
25-34

Tohle mléko není úplně špatné, jen jsem dala ne, jestli si ho koupím znovu, protože smyslím, že jsou za podobnou cenu daleko lepší mléka. Bohužel má tedy jednu nevýhodu, a to, že dlouho schne a špatně se roztírá...Jinak docela voní, i hydratuje...Ale to si každý musí zkusit sám:)

  • Cena
  • Hydratuje
  • Vůně
  • Konzistence


věk
25-34

Další recenze od 5.4.2013 15:59:58

Takové normální a průměrné mléko na tělo, já však nejsem náročná a celkem mi vyhovuje. Moc se mi líbí konzistence, která je spíše řidší a proto se mi krém dobře roztíra a ještě lépe se vpíjí. Nezanechává na pokožce žádný mastný film a kůže je viditelně hebčí a již není tak suchá. Tento účinek však netrvá dlouhodobě, je třeba se mazat opravdu pravidelně, třeba 2x denně. Vůně je také velmi příjemná, taková přírodní kytičková :)

  • voní
  • rychle se vpije
  • neulepená pokožka
  • hebká a hydratovaná pokožka
  • spíše krátkodobý efekt


věk
35-44

Další recenze od 5.6.2013 17:11:23

Tohle tělové mléko má moc příjemnou vůni, je řidší konzistence, snadno se proto roztírá. Používám během roku, na zimu mám raději hutnější.Mělo by obsahovat bambucké máslo a palmový olej.Docela dobře se vstřebává, pěkně hydratuje. Pokožka je po něm hebká. Jinak je to asi takový průměr, já jsem ale s mléky od Garnieru spokojená, takže klidně koupím zas.

  • vůně
  • hydratace
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 14.8.2013 21:19:46

Telové mlieko pekne vonia, obsahuje okrem iného aj bambucké maslo a práve výrobky s touto vôňou sa mi páčia. Obal je pekný a praktický, dobre sa otvára. Mlieko sa dobre nanáša a hlavne sa rýchlo vstrebáva do pokožky čo veľmi oceňujem. Hydratácia je pomerne dobrá, ale na druhý deň sa mi zdá, že ju už necítim. Napriek tomu mi vyhovuje a určite ho kúpim opäť.

  • pekný obal
  • pekná vôňa
  • rýchlo sa vstrebáva
  • hydratuje
  • žiadne


věk
15-24

Další recenze od 8.9.2013 14:51:57

Velice příjemné tělové mléko. Má dobrou konzistenci a krásnou, jemnou vůni. Rychle se vstřebává a nezanechává mastnou pokožku. Ve výprodeji jsem ho sehnala za 70 Kč, což je na takto velké balení dost výhodné. Pokud se bude nadále prodávat, koupím znovu. Pokožka je po něm jemná a vyživená. Určitě všem vřele doporučuji.

  • Konzistence
  • Zanechává pokožku jemnou a vyživenou
  • Příjemná a nenásilná vůně
  • Cena/velikost
  • Rychle se vstřebává
  • Pěkné balení
  • Žádné


věk
35-44

Další recenze od 23.10.2013 08:04:28

Tohle tělové mléko mám ráda. Citlivou a suchou pokožku krásně zklidní a skvěle hydratuje. Výborně se vstřebává, takže po nanesení nemáte lepkavý pocit. Kupuji si ho často na střídačku ještě s červeným. Tohle mi ale vyhovuje více. Jeho vůně je nádherná. Dá se použít i po holení. Vůbec mi nepodráždilo pokožku, jako se mi to stává u jiných mlék.

  • rychle se vstřebá
  • nádherně voní
  • dá se použít i po holení
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 23.10.2013 08:32:27

Toto telové mlieko od Garnier patrí medzi tie lepšie. Vadí mi na ňom akurát to, že páli keď sa natriete po holení. Ja teda neviem ,či by som ho na citlivú pokožku odporučila. Inak je super a nemám mu čo vytknúť. Balenie je klasické, páči sa mi a že nemá pumpičku mi vôbec nevadí. Cena je taký priemer, bohužiaľ viac ho nekúpim , pretože predsa len mi viac vyhovuje Nivea. Vôňa je super .

  • vôňa
  • konzistencia
  • štípe po holení


Další recenze od 22.3.2014 19:58:43

Mléka od Garnieru mi vždycky docela voněla, ale možná to je pro mě hlavní důvod, proč bych si například toto mléko už nekoupila- pekelně štípe, pokud jste třeba citlivější, jako já, na parfemované krémy, mléka. Docela dlouho se vstřebává a přišlo mi, že i docela lepí, což opravdu nemám ráda. Na to, jak je znát na kůži, s ní žádný zázrak v hydrataci a zjemnění neudělá, takže pro mě docela propadák, příště asi ne...

  • Ani nevím
  • Štípe- silný parfém
  • Lepí


Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Ryor Břečťanový gel

3.9 72% 14 recenzí

Hůře hodnocené