Balea Tělová emulze s ureou recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Balea Tělová emulze s ureou
Hydratační tělové krémy Balea Tělová emulze s ureou - obrázek 1
Hydratační tělové krémy Balea Tělová emulze s ureou - obrázek 2
5 3.9 23
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 40 - 79 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 23 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Tělová emulze s ureou

věk
25-34

Další recenze od 20.3.2012 18:12:05

Jemné tělové mléko, které docela příjemně voní. Po namazání se celkem rychle vstřebá. Nejsem po něm mastná a tedy ani suchá - hydratuje. Pokožka mi vydrží jemná skoro 24h. I když by se mohlo zdát, že složení je poněkud "umělé" (na omak, nikoliv podle ingrediencí - ty jsem nezkoumala). Jsem s ním spokojená.

  • Rychle se vstřebá
  • Zanechává pokožku jemnou
  • Žádné


věk
35-44

Další recenze od 22.3.2012 22:00:18

Vynikající tělové mléko, výborné na použití na pokožku hlavně v zimě, kdy je vysušená. Hutná konzistence, ale dobře se roztírá, vsakování je trochu pomalejší, ale poté je pokožka pěkně vláčná a hydratovaná. Na léto bych ale doporučovala na tělo lehčí emulzi.

  • Rychlá hydratace
  • Výborné pro suchý typ pokožky
  • Pomalejší vsakování


věk
25-34

Další recenze od 30.5.2012 20:07:26

Toto tělové mléko mě docela nadchlo, ale ne až tolik, aby se stalo mým oblíbencem. Má hustou konzistenci, ale i přesto se docela dobře roztírá. Trochu mi vadí, že se dlouho vsakuje a pokožka je trochu ulepená. Hydratuje dobře, ale jen na pár hodin a z dlouhodobého hlediska nevidím na pokožce rozdíl.

  • cena
  • pomaleji se vsakuje


věk
35-44

Další recenze od 30.5.2012 20:45:35

Tělové mléko velmi dobře hydratuje, pokožka je po něm vláčná a příjemně hebká. Krásně voní a cena je velmi příznivá. Má hustší konzistenci, ale přesto se dobře roztírá. bohužel, jak už tu bylo několikrát zmíněno, se o něco déle vsakuje a pokožka je po něm chvíli "ulepená". Ale za mě hodnotím spíš kladně a příště si ho určitě koupím znovu.

  • Dobrá hydratace
  • vůně
  • cena
  • Hůř se vsakuje


věk
35-44

Další recenze od 15.7.2012 19:30:37

Výborné mléko za super cenu, je hutné a přesto se dobře vtírá do pokožky, dlouho hydratuje, mě i voní, zkusila jsem hodně mlék a tohle vyhrává, koupím znovu, nechává kůži hezky vláčnou, cítím ho na kůži i druhý den, je opravdu příjemné, za mě doporučuju

  • hutné
  • cena
  • rychle se vstřebává
  • niic mě nenapadá


věk
25-34

Další recenze od 18.7.2012 15:14:34

Jeden z top produktů od Balea. Mám již několikáte balení. Musím oponovat jsem ekzematik a prošla jsem snad všechny dostupné i lékárenské krémy a mléka. Milé dámy, ulepenost tohoto mléka a délka schnutí jak píšete není jeho vadou, nýbrž kvalitou, pokud vyzkoušíte např. mléko s ureou nebo celou produktovou řadu s ureou od Eucerinu zjistíte že jsou ještě více ulepené. Rozdíl je v tom že mléko od Eucerinu stojí 300kč a toto 50kč. Rozhodně doporučuji, i v létě stačí se ihned po koupeli promazat a pokožku máte na 24h vláčnou, navíc není vůbec masné a za chvilku jej na sobě ani necítíte.

  • Obsah urea
  • lehká a snadno roztiratelná konzistence
  • dlouhá hydratace
  • jen mírná parfemace
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 31.7.2012 17:07:36

Další výrobek Balea, který jen potvrzuje to, že kosmetika nemusí být drahá. Mléko je moc dobré, pokožka po něm krásně ošetřená, hydratovaná a vyživená. Mléko je vhodné i na velmi suchou pleť. Nijak nedráždí. Jediné co je horší je to, že zanechává na kůži mastný film. Cena a velikost balení také potěší.

  • účinek
  • cena
  • žádné výrazné


věk
35-44

Další recenze od 2.8.2012 16:27:12

Tohle tělové mléko mám moc ráda, obecně mi vyhovují výrobky s ureou. Husté je tak akorát, ale určitě bych ho neoznačila za hutné. Roztírá se dobře, vůbec není mastné, ale hydratuje kvalitně. Pocit ulepenosti po jeho použití nemám - maličko na pokožce po rozetření cítit je, ale vstřebá se velmi rychle, já ho v pohodě používám i teď v létě. Doporučila bych na suchou i normální pokožku. Je mi příjemná i vůně tohoto mléka, která je jen jemná. Prodává se též v cestovním 50 ml balení. Celkově fajn výrobek za dobrou cenu, určitě koupím zase.

  • není příliš hutný ani mastný
  • obsah urey
  • jemná vůně
  • dobrá hydratace
  • možnost zakoupit cestovní balení
  • žádné


věk
25-34

Vyzkoušela jsem hodně tělových mlék od různých značek a tohle je pro mě nejlepší. Kůže je po něm krásně hebká a hydratovaná. Nemám pocit, že by se vsakoval dlouho, cca 10 minut, myslím, že to je tím, že stačí opravdu malé množství na namazání. Možná při použití většího množství krému je pocit dlouhodobého vsakování.

  • kůže je jemná a hydratovaná
  • velké balení krému
  • velmi příznivá cena
  • žádné


Další recenze od 27.9.2012 08:19:16

jediné tělové mléko, které používám opravdu ráda a které si určitě koupím znovu. Při nákupu jsem se bála, že bude mléko podbně vodové jako to poslední, které jsem od Baley měla, ale konzistence i vůně mě příjemně překvapily. Ideální na čerstvě oholené nohy, jsou pak krásně hladké a bez šupinek, pořád si na ně musím sahat.:-) Hydratace vydrží do dalšího mytí, takže tahle věc za padesát korun plní všechno, co od tělového mléka očekávám.

  • hydratace
  • vůně
  • ideální konzistence
  • cena
  • nenašla jsem


věk
15-24

Další recenze od 31.12.2012 11:44:48

Tento tělový krém je opravdu super a splnil vše co jsem od něj čekala. Dlouho hydratuje-večer se namažu a ráno mám krásně heboučkou pokožku jak miminko. Ráno bych se jím po sprše asi nemazala protože se opravdu déle vsakuje,ale to mu klidně odpustím. Na šupinky na loktech mi nepomohl,ale to mi ještě nepomohlo nic :D. Příjemně voní,nedokážu tu vůni popsat,ale je taková hřejivá,příjemná. Na oholených nohou mě trochu štípal,ale to asi díky obsahu urey. Na nohou pak nevznikají pupínky,protože urea má antiseptické vlastnosti. Je toho obří balení,za úžasnou cenu s účinky které mnohokrát předčí i drahé tělové krémy! Doporučuju!

  • Hydratuje na dlouho
  • Příjemně voní
  • Cena
  • Velké balení
  • Déle se vsakuje


věk
25-34

Další recenze od 31.12.2012 12:09:13

Moje kosmetička mi doporučila výrobky Balea s ureou a musím říct, že jsem neudělala chybu, když jsem si od ní nechala poradit. Krém je moc příjemný, mám jemnou pleť po jeho použití a navíc je ho hodně za super cenu. Ikdyž mám dost citlivou pokožku, velmi mi vyhovuje. Vůně je taky velice příjemná. Nemám nic, co bych mu vytkla.

  • cena
  • jemná pokožka
  • bez alergické reakce
  • nic


věk
15-24

Další recenze od 31.12.2012 13:21:17

Skvělé tělové mléko za pár korun. Dobře promastí i suchou pokožku na dlouhou dobu, takže teď v zimě je super. Balení je taky velké takže vydrží dlouho. Menší nevýhoda je, že se vsakuje trošku delší dobu. Ale i přes tenhle menší nedostatek si ho určitě koupím znovu.

  • za pár korun
  • dobře hydratuje na dlouhou dobu
  • dlouhá výdrž balení
  • delší doba vsakování


věk
25-34

Další recenze od 1.1.2013 22:47:13

Toto pro mě byl zázrak, když jsem trpěla ekzémem. Jedno z mála mlék, po kterém nebyla kůže suchá třeba půl dne. Přijde mi srovnatelný s několikanásobně dražšími krémy z lékárny (Menalind) a navíc nesmrdí - dokonce mi i voní (ale jen kvůli vůni bych ho nepoužívala). Teď dávám přednost lehčím mlékům. Doporučila bych ho těm, kdo po koupeli nevydrží 10 minut bez namazání a naopak není vhodný jen pro zvláčnění pokožky a pro rozmazlování.

  • dlouho trvající hydratace
  • vhodný pro velmi suchou pokožku
  • cena
  • pro normální pokožku zbytečně hutný


Trpím hodně citlivou a suchou pokožkou. Vyzkoušela jsem toto tělové mléko a byla jsem velmi zklamaná. Nevsakuje se a špatně se roztírá. I po jeho používání mě pokožka svědila a štípala jako bych se vůbec nenamazala. Možná pro někoho, kdo nemá až tak citlivou pokožku, bude dostačující. Za mě bohužel ne.

  • Hezky voní
  • Nevsakuje se
  • Špatně se roztírá
  • Nehydratuje


věk
15-24

Tělové mléko pro suchou pokožku mě celkem mile překvapilo. Četla jsem na něj kladné hodnocení a rozhodla jsem se ho koupit a koupě rozhodně nelituju. Hůře se roztírá a nevsákne se ihned, musí se víc rozetřít aby se vsáklo, ale skvěle hydratuje a na zimu je ideální.

  • hydratuje
  • špatně se roztírá


věk
35-44

Další recenze od 9.8.2013 21:55:30

Toto tělové mléko jsem koupila po přečtění diskuzí tady, kde si ho všichni chválili. No, já tedy bohužel nemám proč. Mléko se špatně vsakuje, kůže je potom jakoby ulepená a hlavně nehydratuje. Já si musela natírat pokožku několikrát denně a stejně byla vysušená. Za mě tedy rozhodně ne, mně nesedlo a dokonce jsem ho nakonec nedopotřebovala a vyhodila.

  • žádná
  • nehydratuje
  • špatně se vsakuje


věk
25-34

Z tohoto mléka jsem dost zklamaná. Už samotné nanášení na pokožku je mi nepříjemné, vůně se mi nelíbí a mléko se špatně roztírá. Kůže sice není po aplikaci ulepená a můžu se např. hned obléci, ale také není vůbec hydratovaná, jemná, vláčná. Mléko na mě prostě působí nijak, pokožku mám po jeho použití stejnou jako bych se nenatřela, takže tento produkt shledávám zbytečným.

  • Cena
  • Divná vůně
  • Nehydratuje a nezvláčňuje
  • Nepříjemně se nanáší a roztírá


věk
35-44

Další recenze od 16.9.2013 11:54:13

Toto mléko jsem si koupila, protože obsahuje Ureu s kterou jsem měla vždy ty nejlepší zkušenosti. Mám extrémě suchou kůži. Po nanesení jsem ale byla velmi zklamaná. Pokožka byla po tomto mléku, tak strašně ulepená. Tenhle pocit nemám ráda. Od té doby jsem ho nepoužila a šla si koupit mléko jiné značky, které mám vyzkoušené, že se po aplikaci ihned vstřebá. Ne vždy se oplatí šetřit.

  • žádné
  • špatně se vsakuje po aplikaci


věk
25-34

Další recenze od 13.11.2013 16:49:23

Tělové mléko je určené pro suchou pokožku. Bohužel, na mé suchosuché kůži neuspělo. Podle mě vůbec nehydratuje a nepromašťuje. Má velmi lehkou konzistenci, dobře se rozmazává. Pomalu se vsakuje a zanechává nepříjemný lepkavý pocit. Takové mléko bez vůně a bez zápachu. Celkově krémy od baley podle mě nejsou vhodné na suchou pokožku.

  • levné
  • nehydratuje
  • lepí


Jedno z mála tělových mlék, které ocením hlavně v zimě. Skvěle hydratuje pokožku, hydratace vydrží opravdu dlouho, v létě mi to až tak nepřijde, ale jakmile se ochladí, je to zázrak za hubičku. Moc příjemně voní. Je to jeden z nejpovedenějších produktů od Baley, dlouho mě odrazoval ten název "urea":-D Ale opravdu stojí za to.

  • Skvěle hydratuje.
  • Krásně voní.
  • Cena.
  • Nic.


věk
25-34

Další recenze od 28.12.2014 16:47:31

Toto tělové mléko je jednoznačně TOP! Určitě už dávno neznamená, že drahé rovná se kvalitní. Mám po něm sametově hebkou pokožku, kamarádky si si na mě při příležitosti chtějí vždy sáhnout, protože jak říkají, jsem sametově heboučká. Miluji jeho vůni, sice ji dlouho necítím ale hydratační efekt vydrží do druhého dne. Jak píší ostatní recenzentky s lepením, ani mi to tak nepřijde, hned se obleču do pyžama. V kombinaci se sprchovými oleji je to jednička.

  • hydratace
  • vůně
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 26.5.2017 09:30:48

Měla jsem od Baley (dá se říci že z té samé řady) krém na ruce s Ureou a šampon na časté použítí a z obojího jsem byla nadšená, ale tohle mléko mě zklamalo. Krásně voní, celkem dobře hydratuje, ale ještě se mi nestalo že by se mléko tak dlouho "mydlilo" po pokožce než se uráčí vsáknout. Obecně balea dělá skvlé tělové výrobky, ale s tímto mlékem budete potřebovat 5 minut času navíc než se budete moci obléct. Konkurence (např Mixa) dělá i výživnější mléka a vsakují se velmi rychle! Takže po sprše se natřu, pak si čistím zuby atd než si můžu vzít pyžamo..

  • cena
  • hezky voní
  • hydtratuje
  • strašně dlouho se vsakuje!


Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené