Garnier zpevňující tělové mléko recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Garnier zpevňující tělové mléko
Hydratační tělové krémy Garnier zpevňující tělové mléko - obrázek 1
5 2.9 27
  • Průměrné hodnocení 2.9
  • 34% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 119 - 160 Kč
  • Kvalita obalu 3.8
  • Celkem 27 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier zpevňující tělové mléko

Další recenze od 31.7.2014 06:39:39

Za sebe mohu říct, že je to nejlepší tělové mléko, jaké jsem vyzkoušela. Mě osobně krásně zpevnil ( pochopitelně jde o zpevnění pokožky, nikdo nemůže čekat, že zpevní tělo). Chce to ale pravidelnost. Já se mazala ráno i večer. Pokud se nechá dobře zaschnout a nepřeženete to s množstvím, tak nelepí. Dokonce můžu říct, že po několika týdenním používání a následném chvilkou vynechání jsem zaznamenala ochabnutí pokožky.

  • zpevňuje
  • rychle se vstřebává
  • poměr kvalita a cena
  • osvěžuje
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 9.4.2014 12:53:56

Bohužel toto tělové mléko mě vůbec nezaujalo. Je pravda, že jsem od něj moc neočekávala, ale pozitiv bohužel moc nenajdu. Možná snad jen, že se dobře roztírá a vstřebává do pokožky a cena je též přijatelná. Ale vůně je pro mě otřesná - citrusy mi přijdou odpudivé, přitahují opravdu asi jen hmyz. Suchou pokožku vůbec nehydratuje, mám lepivý pocit na kůži a bohužel ani nezpevňuje. Čekala bych po aplikaci alespoň vypnutější pokožku, ale ani tento náznak. Nedoporučuji.

  • dobře se roztírá a vstřebává
  • nehydratuje
  • lepí na kůži
  • hrozná vůně
  • nezpevňuje pokožku


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2014 09:26:32

Pravidelně kupuji a střídám s jinými tělovými mléky. Po pár týdnech aplikace jsem usoudila, že opravdu zpěvňuje a pocítila jsem i hydrataci a hladkou pokožku. Citrusová vůně je fajn a svěží hlavně v letních dnech. Krém není příliš mastný a nelepí. Řadím jej mezi "lepší" tělové krémy a doporučuji alespoň vyzkoušet.

  • Funguje
  • Zpevnění
  • Hydratace
  • Cena
  • Kvalita
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 27.12.2013 12:14:14

Tento produkt mám již delší dobu, používala jsem ho hlavně přes léto, a to, že jej ještě stále vidím ve své skříni vypovídá o tom, že ho moc nepoužívám. Tělové mléko hezky voní, efekt zpevnění se ale nedostavil, mléko se rychle vsakuje, pokožka je hladká, ale účinek nic moc. Znovu si ho nekoupím, pokusím se ho rychle spotřebovat, ať nezabírá místo a poohlédnu se jinde.

  • svěží vůně
  • rychlé vstřebání
  • hebká kůže
  • cena
  • nepraktický obal
  • nemá zpevňovací účinky


věk
25-34

Další recenze od 26.12.2013 22:51:13

Tohle tělové mléko od Garnieru tak maximálně hezky voní, rychle se vsakuje, ale že by nějak zpevňovalo, to se fakt říct nedá. Docela dost jsem ho vyhodila, když jsem ho skoro dopoužívala a otočila dnem vzhůru, aby stekl dolů, tak skoro vůbec nestekl a zbytek nešel už vůbec vymačkat. Takže podruhé už ho nekoupím.

  • vůně
  • rychle se vstřebává
  • nulový efekt
  • špatné balení


věk
35-44

Další recenze od 9.12.2013 19:52:47

Tohle tělové mléko ač úžasně voní bych hodnotila jako průměrné. Má příjemnou konzistenci a dobře se roztírá. Není moc hutné, takže to jde opravdu zlehka. Pokožka je dobře hydratovaná a krásně voní. Vadí mi ale na něm, že se nevstřebá moc rychle a poměrně dlouho mu to trvá. Což je škoda. Kdyby se vstřebalo do pokožky rychleji, tak bych si ho koupila i příště. O nějakém zpevnění pokožky ale nemůže být vůbec řeč.

  • krásná vůně
  • špatně se vstřebává


věk
25-34

Další recenze od 23.5.2013 22:27:18

Mlieko sa rýchlo vstrebáva, pekne vonia, nelepí a nevytvára mastný film na pokožke. Spevnenie pokožky som nejako nezaznamenala, proste klasické telové mlieko, ktoré však ale podľa mňa hydratuje veľmi slabo. Obal je pekný a praktický. Kupovala som si ho ale hlavne kvôli tomu spevneniu, prípadne zlepšeniu celulitídy, no nezaznamenala som zlepšenie.

  • vôňa
  • obal
  • nespevňuje pokožku
  • slabo hydratuje


věk
25-34

Další recenze od 6.3.2013 00:00:01

Průměrný krém. Vyhovuje mi jeho vůně. Dobře se roztírá. Pokožky se mi potom tak trochu "zmatní". Rychle se vsakuje. Ale nevšimla jsem si jeho zpevňujícho účinku, kupuje si ho spíše pro "zmatnění pokožky", což mi zatím neudělal ještě žádný krém. Jinak bych si ho už znovu nekoupila.

  • "Zmatňuje"
  • Vůně
  • Rychle se vsakuje
  • Nezpevňuje


Další recenze od 15.1.2013 09:11:11

Trochu zpevní ale jen pokud byste ho používali do nekonečna. Jakmile člověk ustane s natíráním, tak je konec. Možná, že ten pocit zpevnění je jen díky tomu, že je to lepidlo, které na pokožce ztuhne. Ten pocit, že mám něco dlouhodobě stuhlého na pokožce nebyl příjemný. Mě teda vůně nevadí ale jinak hrozný přípravek.

  • nic
  • zřejmě nezpevňuje
  • lepí a tuhne


věk
25-34

Další recenze od 14.1.2013 22:42:50

Neurazí, ale nenadchne. Tohle tělové mléko rozhodně nic nezpevní, a bylo by naivní tomu věřit. Každopádně docela fajn voní a to je tak vše. Opatlá Vás solidně, tak že se pak nemůžete obléct ani do pyžama a hůř se roztírá. Na trhu jsou určitě lepší tělová mléka, za rozumnější cenu.

  • vůně
  • upatlá
  • nevsákává se
  • nezpevňuje


věk
25-34

Další recenze od 14.1.2013 19:35:30

Podle mě by měl produkt plnit to, co má v názvu a tohle se o tomto tělovém mléku rozhodně říct nedá. Mléko sice hezky voní, tak nějak svěže a lehce, ale nepostřehla jsem ani žádnou extra gydrataci a natož zpevnění, takže za tak vysokovu cenu kvalita hodně pokulhává a pro mě to bylo velké zklamání a nekoupila bych si už více.

  • hezky voní
  • obal
  • cena
  • nezpevňuje a nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 15.7.2012 22:46:11

Ulepené, nehydratující a ani nijak hezky vonící mléko. rozhodně jsem si nevšimla zpevnění ani po celém balení a používat se dalo jen během dne, po sprše na hydrataci nestačí. Určitě si ho znovu nekoupím, za tu cenu i v drogerii seženete lepší mléka se zpevňujícím i hydratačním účinkem.

  • nevím
  • ulepené
  • nehydratuje
  • nezpevňuje


věk
25-34

Nemastné, chladivé, ale pokud mám čerstvě oholené nohy, tak mne po namazání tímto mlékem pálí. Ale to je asi jediný nedostatek, který má, i když pro mne poměrně zásadní, mám citlivou kůži. Od Garnieru jsou i lepší mléka.

  • nemastný
  • po oholení pálí


věk
25-34

Tělová mléka Garnier mám ráda, tohle žluté má příjenou svěží vůni, dobře hydratuje, poměr balení cena je taky rozumné. Na léto fajn. Akorát mně přijde trochu ulepené, oproti jiným druhům. Je to moje stálice, ale lepší než nový Bifidus není.

  • vůně
  • cena
  • ulepenost


věk
25-34

Další recenze od 26.3.2012 16:29:32

U tohoto krému se mě líbí hlavně citrusová vůně. Avšak žádného zpevňujícího efektu jsem si nevšimla. Kupuji si ho hlavně kvůli tomu, že oproti ostatních tělových mlék Garnier hezky voní a jako ostatní krémy, hydratuje. Negativem je, že v porovnání s ostatními zpevňujícími krémy zanechává lepivý dojem.

  • Citrusová vůně
  • Hydratuje
  • Nezpevňuje
  • Jemně lepivý efekt


věk
25-34

Další recenze od 26.3.2012 14:42:03

Na prvních pár dojmů příjemné tělové mléko, hezky voní, není mastné, což je plus, ale mám po něm pocit, že se nevstřebá, ale pouze tělo "obalí" , po delším masírování partie se začíná až drolit, špatně se vstřebává, oproti jiným vyzkoušeným výrobkům. Za tu cenu bych řekla špatný výkon.

  • Vůně
  • Nemastné
  • špatně se vstřebává


věk
25-34

Hezky voní, dobře se roztírá, celkem rychle se vstřebá do pokožky a nezanechává ji mastnou a co je hlavní - vážně funguje. Byla jsem opravdu mile překvapená, po měsíci pravidelného používání viditelně zpevňuje :) Možná jediné co bych vytknula je způsob dávkování, mohl by být na pumpičku, ale to se dá přežít :)Dopuručuju!

  • dobře se vstřebává
  • vůně
  • způsob dávkování


Další recenze od 23.3.2012 20:44:15

Krásně vonní, svěže po citrusech. Ideální na léto. Zpevňující efekt jsem v užívání moc neviděla. Mléko nepoužívám pravidelně, znovu si ho asi nekoupím, protože mi přijde více "ulepkané" než jiné.

  • svěží vůně po citrusech
  • není zpevňující efekt
  • špatně se vstřebává


věk
25-34

Další recenze od 23.3.2012 17:57:17

Zpevňující mléko od Garnieru je pro mě naprosto nevyhovující. Samozřejmě jsem od něj něčekala žádný zpevňující účinek, ale pokožku trochu tonizuje. Nicméně to přakazí jeho ulepený efekt, který na kůži zanechává, špatně se vstrřebává a vůbec nevyživí. Vůně má být "asi" osvěžující, ale mě příjde dost nepříjemná až obtěžující. Také obal není příliš estetický.

  • tonizující efekt
  • lepí a špatně se vstřebává
  • nevyživuje pokožku
  • nepříjemná parfemace
  • obal


věk
25-34

Toto mléko příjemně voní, ale to je tak vše, co mě na něm zaujalo. Rozhodně nesplňuje to, co slibuje - tj. zpevnění pokožky. Navíc poměrně dost lepí. Ale co je pro mě největším nedostatkem, tak to je jeho složení - spousty a spousty ne příliš "user friendly" látek.

  • cena
  • příjemná vůně
  • plné chemie
  • lepí
  • nezpevňuje


věk
25-34

Další recenze od 23.3.2012 15:52:27

Opravdu nádherná vůně. Voní po citrusech. Rychle se vstřebává, hydratuje, nelepí. Není příliš mastný. Že by bylo mléko nějak výrazně zpevňující, to se říct nedá. Myslím si že ne, ale chvíli po aplikaci jsem cítila na pokožce takové lehké pnutí.

  • vůně
  • hydratace
  • rychle se vstřebává
  • není příliš mastný
  • není příliš zpevňující


věk
25-34

Další recenze od 17.3.2012 10:02:31

Citrusová vůně přitahuje jak hmyz, tak i mého psa, který se snaží krém slíznout. Navíc po aplikaci pokožka lepí a není mi to zrovna příjemné, přijde mi, že také nijak extra nehydratuje a o zpevnění pokožky by se dalo polemizovat.

  • snadná aplikace díky odklápěcímu víčku
  • lepí
  • nehydratuje
  • přitahuje hmyz


věk
25-34

Další recenze od 16.3.2012 14:29:00

Mezi tělovými mléky od Garnier podle mého názoru jedno z těch horších. Po aplikaci jsem se cítila ulepená a hydratace za moc nestála. Kladně bych hodnotila příjemnou vůni.

  • vůně
  • lepí


věk
25-34

Další recenze od 14.3.2012 16:42:01

Toto mléko není úplně špatné. Používala jsem ho v létě, opravdu viditelně i pocitově zpevnil pokožku, ale vadilo mi, že vůbec nevydratuje, proto jsem ho používala jen ráno. Chvíli po nanesení je pokožka mírně ulepená, za chvíli pocit zmizí.

  • viditelně zpevňuje pokožku
  • nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 12.3.2012 20:24:36

Svěží letní vůně. Dobře se nanáší, ale málo hydratuje a zpevňování má také zřejmě jen v názvu. Za mě ne.

  • Svěží vůně.
  • Malá hydratace.


Další recenze od 12.3.2012 18:46:04

Moc hezky voní,nelepí,což je ideální na léto.Že bych se ale nějak zpevnila,to tedy ne.Ale kvůli konzistenci a vůni si ho ještě zakoupím.

  • vůně
  • nelepí
  • ihned se vsákne
  • nezpevňuje


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené