Nivea Vyživující tělové mléko do sprchy recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Nivea Vyživující tělové mléko do sprchy
Hydratační tělové krémy Nivea Vyživující tělové mléko do sprchy - obrázek 1
5 2.9 18
  • Průměrné hodnocení 2.9
  • 39% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 79 - 170 Kč
  • Kvalita obalu 3.5
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Nivea

Recenze produktu
Nivea Vyživující tělové mléko do sprchy

věk
25-34

Další recenze od 14.2.2017 22:38:56

Jednu dobu jse tohle tělové mléko do sprchy hodně kupovala, protože mi připadalo praktické, člověk se tím v závěru sprchy namazal a hned smyl, takže se nemusí nějakou dobu čekat, až se vsákne do pokožky. To mi přišlo hodně praktické. Má lehkou a jemnou konzistenci. Ale teď k těm nedostatkům. Obal mi přišel dost nepraktický, protože lahvička padala a nešel z ní vymáčknout veškerý obsah. A to, co mi nejvíc vadilo, že sprcha/ vana po jeho použití pak dost klouže. Koupím možná tak příležitostně.

  • Vůně
  • Nemusí se čekat, až se vsákne do pokožky,
  • Možná cena
  • Nepraktický obal
  • Sprcha/vana po použití dost klouže


věk
15-24

Další recenze od 15.8.2016 19:01:15

Po sprche sa stále krémujem je to u mňa zvyk už od malička, na 5-dňový výlet, kde som so sebou nechcela ťahať veľa krémov tak som si kúpila toto telové mlieko do sprchy, mám s ním fajn skúsenosti, mohla som sa hneď obliecť nevysušoval ale práveže hydratoval a voňal klasicky ako všetky výrobky od Nivea,takže pre mňa celkom príjemne, nehovorím že by som ho nekúpila znova ale keďže to bol moje prvé telové mlieko do sprchy a počula som že sú aj od značiek ako Balea, určite by som vyskúšala aj nejaké iné ale žiadne nepríjemnosti som nevidela

  • hydratoval
  • príjemná vôňa
  • priemerný
  • vyššia cena


věk
25-34

Další recenze od 2.6.2015 22:02:17

Ako všetci,zahliadla som ho v reklame,vyhýbala som sa mu,lebo mi to pripadalo ako zbytočnosť.Nakoniec som priamo od Nivei dostala vzorku.Neverila som tomu veľmi,ale keď som dostala vyskúšala som.Neskôr som kupovala aj celé balenie.Mám citlivú pokožku na chlór,vždy sa vyhádžem,škrabem sa,pokožku mám napnutú a červenú.Mnoho sprcháčov mi nepomáha,resp poslednú dobu je to jedno,aký použijem,proste sa vyhádžem.Ako som použila toto mlieko,veľmi mi pomohol a príznaky zmiernil,nevyriešil,ale nebolo to tak zas strašné.Pokožku nechal jemnejšiu a už len kvôli tomu,že zmierňuje som ho kupovala.Je pravda,že hydratácia by mohla byť lepšia,ale mne pomohol a to som rada.Plne to ale telové mlieko nenahradí

  • zmiernil zlú znášanlivosť na chlórovú vodu
  • pekná vôna
  • slabšia hydratácia


věk
25-34

Mléko má velice jemnou a nenápadnou, klasicky niveovskou parfemaci. Mléko se rychle a jednoduše nanáší, lehce se roztírá. Po nanesení nemám nepříjemný, oslizlý pocit jako po použití mléka Nivea s medem nebo kakaem. Pokožka vůbec nevoní. Hydratace nulová, hodinu po koupeli mám pokožku podrážděnou a úplně vysušenou. Pokožka není ani hebká ani jemná. Výsledek žádný, peníze vyhozené. V žádném případě nedoporučuji.

  • žádné
  • nulová hydratace
  • žádné účinky


věk
25-34

Další recenze od 24.10.2014 21:36:22

Byla jsem zvědavá jestli bude znát rozdíl po sprše s a bez tohoto mléka, rozdíl tam je, ale ne takový jako s oranžovým mlékem od značky balea, to je lepší, toto je drahé a nevím ten obal, když jsem byla u konce tak se mi to jednou rukou špatně vymačkávalo, hezky voní, ale na mojí pokožku je na výživu slabé, musím se pak ještě namazat

  • vůně
  • balení
  • málo vyživuje


věk
25-34

Další recenze od 13.7.2014 19:53:08

Mně se tento nápad docela líbí. Brousila jsem si na toto mléko zuby už nějakou tu dobu, takže jsem byla ráda, když jsem mohla využít slevu 50% od Tety. Mléko docela pěkně voní, nanáším ho při vypnuté sprše a nechá cca minutku působit. Pro nějaké sušinky to nebude, ale na takovou tu rychlovku, nebo v případě, že jsme líné :-D je to dobrý pomocník. Při nějaké další slevě možná koupím znovu :-)

  • lehká hydratace občas postačí
  • pro někoho zbytečnost
  • velká hydratace se nekoná


věk
25-34

Další recenze od 27.4.2014 23:08:42

Když byl Boom s tělovým mlékem do sprchy, řekla jsem si že to musím vyzkoušet. Samotné tělové mléko do sprchy je dobrý, nový nápad. Mno nevím jestli ušetří nějaký čas, když se člověk natírá po umytí ve sprše, nebo po umytí mimo sprchu klasickým tělovým mlékem... ale jako výrobek hodnotím kladně, pokožku určitě hydratuje, jen možný trochu hůře než klasické tělové mléko nivea s mandlovým olejem. Jen pozor! Opravdu to po něm klouže! a taky ho po nanešení opravdu dobře smyjte! Pokud zapomenete třeba opláchnout ruku, počítejte že se budete lepit :))

  • Zpříjemnění sprchování :)
  • Vůně
  • Hydratace
  • Originální tělové mléko od nivei hydratuje lépe a déle


věk
25-34

Další recenze od 7.3.2014 12:14:20

Tento produkt je asi opravdu úspěšný jen kvůli velmi dobré reklamě a naší zvědavosti z nějaké novinky. Ve skutečnosti to není nic objevného ani zázračného. Stejnou službu by udělalo jakékoliv jiné mléko, které si mažeme po sprše. Pokožka totiž není zdaleka hydratovaná, jak se tvrdí, většinu mléka po sprše ještě utřeme do osušky. Cena je podle mě také dost vysoká. Žádná pozitiva tedy nespatřuji, hodnotím negativně a už nikdy nekoupím.

  • žádné
  • vše


věk
25-34

Další recenze od 12.2.2014 18:40:45

Naprosto nechápu opodstatnění tohoto tekutého minerálního oleje, kterým se ve sprše osliznete a pak tuto chemickou směsici nalejete do odpadu, asi aby se vám na ní chytaly vlasy a ucpala vám potrubí...? Po použití jsem celá ulepená a cítím se jak zatavená v tekutém silikonu, vyskákalo mi i mnoho pupínků v dekoltu a na zádech a že bych si přišla hydratovaná, je to pouze vyhlazující efekt složek, ale hydratace pokožky nula nula nic. Naštěstí se to snadno setře ručníkem. Obal padá z ruky a je dost nepraktický. Naprostá hloupost.

  • nic
  • nepříjemná konzistence
  • složení
  • ucpává póry
  • nehydratuje


Další recenze od 12.2.2014 18:24:19

Toto mléko jsem použila v případě, kdy se mi nechtělo po sprchování absolvovat klasické mazací martýrium v koupelně, která má nižší teplotu než sprchový kout :). Vůně, konzistence krému, možnost ho jednoduše spláchnout - super. Co jsem ale nerozdýchala, je balení. Nevím kdy a jak, ale částečně se odlomilo víko, které se bohužel obejít nedá. Navíc se s lahví s mokrýma rukama (potažmo již od krému) manipuluje děsně. Z tohoto důvodu si další balení (byť by bylo už 3.) nekoupím.

  • nápad
  • úspora času (pokud nebojujete s obalem)
  • dostatečná hydratace
  • obal!


věk
25-34

Další recenze od 12.2.2014 17:02:55

Tak tohle se moc nepovedlo. Všude jsem četla jak je toto mléko úžasné a že je lepší než Balea tělové mléko do sprchy. Musím říct, že dle mého není. Aplikace je sice v pohodě, ale když mléko smyji a osuším se, tak je to jako kdybych se umyla klasickým sprcháčem a musím se ještě namazat. To balení je také dost nešťastné, když produktu ubývá tak se "promáčkne" a špatně se z toho produkt dostává. Já už bych si ho znovu nekoupila. Taková hitparáda to opravdu není.

  • dostupnost
  • produkt nic nedělá
  • nelíbí se mi vůně
  • rychle se spotřebovává


věk
35-44

Další recenze od 13.1.2014 15:38:35

Tak jsem taky neodolala a pořídila si tohle tělové mléko do sprchy. Špatné není ale funkci klasického mléka plně nezastoupí. Takže ho asi doplácám a vrátím se zpět ke klasických tělovým mlékům nebo máslům. Pokud má být jeho výhodou, že tu mastnotu ze sebe smyjete a pokožka není pak tak ulepená, tak si myslím, že lépe poslouží tělová mléka, která se rychle vstřebávají a těch je na trhu již dostatek např. mé oblíbené mangové od Garnier. S tím vám mastná pokožka po aplikaci opravdu nehrozí. Jinak špatné není ale myslím, že díky tomu, že ho pak smyjete není hydratace pokožky tak dokonalá.

  • smytí mléká z pokožky a tím zabránění mastné pokožky
  • nedostatečná hydratace


věk
25-34

Další recenze od 13.1.2014 13:10:17

Tak s tímto výrobkem jsem opravdu spokojená. Dřív jsem musela použít sprchový gel a následně tělové mléko. Moje pokožka byla velmi suchá, z důvodu tvrdé vody na kolejích. No na Vánoce jsem dostala právě toto mléko do sprchy a opravdu jsem koukala. Už ve sprše cítíte jak máte jemnou pokožku, pak vylezete ze sprchy a vážně nic dalšího nepotřebujete, pokožka jemná, opravdu úžasný. Jenom to chce pořádně umýt, aby nebyla až moc mastná. :-))

  • co slibuje to splní
  • už nepotřebuji tělové mléko
  • krásně jemná a voňavá pokožka
  • dražší


věk
25-34

Další recenze od 10.1.2014 17:28:18

Způsobí, že pleť po něm není suchá, je jemná, ale rozhodně není tak vláčná jako po klasickém tělovém mléce. Tzn. určitě plně nenahradí tělové mléko, alespoň ne v případě suché pokožky, která potřebuje častou hydrataci. Je to spíš taková náhražka tělového mléka, když nemáte čas s nějakým důkladnějším rozmazáváním po těle, to je jeho výhodou, nemusí se nijak důkladně roztírat, jako klasické mléko, stačí jen rychle nanést a smýt. Další výhodou je, že příjemně voní. Určitě si koupím znovu, je to praktický pomocník v boji proti suché pokožce, ale jak říkám, rozhodně plně nenahradí klasické tělové mléko.

  • Kůže je po něm jemná
  • Příjemně voní
  • Rychlá aplikace - nemusí se roztírat tak důkladně, jako běžné mléko
  • Plně nenahradí tělové mléko
  • Nehydratuje pokožku tak dobře, jako klasický krém


věk
25-34

Další recenze od 8.11.2013 23:20:27

Já jsem s tímto produktem velmi spokojená. Mléko není hutné, hezky klouže po pokožce a tak stačí i menší množství. Po opláchnutí je pokožka hezky jemná a vláčná a taková měkká, jako bych se opravdu něčím namazala. Mléko nelepí, ale pouze pod podmínkou, že ho opravdu důkladně opláchnete. Má klasickou niveáckou vůni, kterou já můžu. Při každodenním používání vydrží cca měsíc, možná o něco málo méně. Za mě fajn vychytávka pro lenochy jako jsem já :)

  • hezky klouže po pokožce
  • jemná a vláčná pokožka
  • příjemná vůně
  • úspora času díky nenutnosti mazání se krémem
  • musí se opravdu důkladně opláchnout - jinak budete ulepení


věk
25-34

Další recenze od 13.10.2013 22:45:13

Vôbec po ňom nemám pocit hydratovanej pokožky. Na pokožke je veľmi príjemný a aj sa dobre rozotiera. Vôňa je klasicky niveovská. Bohužiaľ, akonáhle ho zo seba zmyjete ako píšu v návode, moja pokožka nie je vôbec hydratovaná a mám pocit , že som použila klasicky len sprchový gél. Ešte možno vyskúšam aj to druhé balenie.

  • pekné balenie
  • vôňa
  • dobre sa nanáša
  • nehydratuje
  • cena


věk
15-24

Na toto mléko jsem viděla reklamu a nakonec jsem si ho koupila. Je to super výrobek-hlavně ten nápad.Ušetří mi to čas,protože natírat se normálním krémem mi trvá déle.Tohle mlého do sprchy se dobře rozetírá.Je prostě super.Vždycky mi provoní koupelnu.V reklamě říkali,že po usušení nelepí.To je pravda,ale připadá mi to,jako bych ho ručníkem setřela a proto nelepí.Jinak až na cenu a to co jsem psala je dobré,doporučuji!

  • voní
  • to co jsem psala
  • cena
  • to co jsem psala


věk
25-34

Další recenze od 10.10.2013 21:35:43

Na toto mléko jsem četla nespočet recenzí na různých blozích a všichni si ho hodně chválí a i já se ho tedy rozhodla vyzkoušet. Oceňuji nápad toho, že něco takového tu ještě nebylo. Co se produktu týče tak aplikace je velmi jednoduchá, rychlá, po opláchnutí je pokožka hebká, jemná a vůně je absolutně klasicky niveácká, nicméně tento pocit mám pouze asi hodinu po koupeli a poté jakoby se vůbec nic nedělo. Upozornila bych na to, že vana potom nehorázně klouže, je potřeba se rychle natřít a spláchnout, protože jakmile to z vás začne stékat je to jako na klouzačce. Celkově z toho mám pocit, že je to taková drahá sranda, která vám ve finále vlastně vůbec nic nedá.

  • rychlá a jednoduchá aplikace
  • hned po sprše se můžete obléknout nemusíte čekat než se něco vstřebá
  • nápad vytvořit něco co tu ještě nebylo
  • účinek není nijak dlouhodobý
  • pozor na uklouznutí
  • cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené