Gestil Wonder Regenerační zábalový krém recenze a zkušenosti

Masky Gestil Wonder Regenerační zábalový krém
Masky Gestil Wonder Regenerační zábalový krém - obrázek 1
Masky Gestil Wonder Regenerační zábalový krém - obrázek 2
Masky Gestil Wonder Regenerační zábalový krém - obrázek 3
5 3.8 100
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 60% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 12 - 500 Kč
  • Kvalita obalu 3.8
  • Celkem 100 recenzí
  • Výrobce Gestil

Recenze produktu
Gestil Wonder Regenerační zábalový krém

věk
35-44

vlasy
vlnité
normální
blond

Tenhle vlasový zázrak tu rozhodně nesmí chybět! Již ho používám pár let po každém umytí vlasů jako kondicionér a jednou za čas i jako masku. Když jsem ho sem tam vysadila a používala jiný kondicionér, měla jsem hned roztřepené konečky a sušší vlasy a musela jsem si je nechat zastřihnout o dost víc než obvykle. Tenhle balzám je bezkonkurenční ve výživě a opravě vlasů. Údajně obsahuje výtažek z býčích žláz a měl by pomáhat i proti vypadávání vlasů což nemohu posoudit. Vlasy mám po něm hebké, lehce rozčesatelné, nadýchané a lesklé. Také méně elektrizují. Nanáším ho až téměř k hlavě a nikdy jsem po něm neměla mastné nebo zatížené vlasy. Někomu možná může vadit, že je bez parfemace a voní tak nějak přírodně, ale nepřebíjí vůni šampónu nebo jiných přípravků na vlasy, takže vlasy budou vonět i tak. Prodává se v pixličkách po 300 nebo 500 ml a v eshopech většinou bývá ve výhodné sadě 3+1 zdarma, což se rozhodně vyplatí. Touto sadou po 500 ml za cca 750 Kč jsem zásobená na téměř celý rok!

  • bleskově regeneruje zničené vlasy
  • zpomaluje třepení konečků
  • vlasy neelektrizují
  • někomu může smrdět


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 4.3.2012 14:17:12

Jedna z nejlepších masek na vlasy, co jsem kdy měla. Vlasy regeneruje a zanechává je hebké a lesklé, nemastí ani nezatěžuje. Nemám problém ani se specifickou vůní, ale někomu může vadit. Dá se používat buď jako kondicionér po každém mytí, nebo jako hodinový (ale klidně i delší) zábal jednou za čas.

  • Vlasy zanechává hebké a lesklé
  • Nemastí ani nezatěžuje
  • Někomu může vadit vůně


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 4.3.2012 16:36:28

Tato maska je super, pokud máte suché vlasy. Já je mám suché a se sklonem ke krepatění. Maska je uhladí a dodá jim lesk. Nepoužívám jí moc často, protože vlasy dost zatěžuje. Určitě bych jí nedoporučila těm, které mají jemné, řídké vlasy bez objemu.

  • cena
  • okamžitý účinek
  • zatěžuje vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 4.3.2012 17:35:12

U mňa sa žiadny zázrak nekonal. Mám vlasy prirodzene vlnité, takže aj suché a rozštiepené končeky a pravidelne som si ich žehlila niekoľko rokov. Gestil mi vlasy vôbec nezregeneroval, neopravil zničené končeky. Vlasy som však mala po použitý lesklé a hebké, no dosť zaťažené. Vôňa mi neprekáža.

  • lesklé a hebké vlasy
  • zaťažuje vlasy
  • žiadny výrazný efekt pri suchých vlasoch


Za mě můžu s klidem říci, že je to jedna z nejlepších masek, jakou jsem kdy měla. Nechvám si narůst dlouhé vlasy a tahle maska mi opravdu velmi pomohla.

  • Snadné rozčesávání
  • Opravdu regeneruje
  • Dobře se nanáší
  • Nemastí vlasy
  • Cena
  • Nevoní zrovna po fialkách :-)


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 8.3.2012 22:07:41

Tak za mě bohužel jedná z nejhorších respektivě jedná z masek, které mi s vlasy neudělaly nic kladného. Vlasy po ní byly příliš jemné, rozlitané, suché a hrozně se cuchaly. Podotýkým, že před použitím jsem měla vlasy dlouhé a nebyly ani moc zničené.

  • Cena poměr množství.
  • Absolutně nevyhovující.


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 12.3.2012 08:33:58

Jednoznačně nejlepší výrobek pro mé suché vlasy, který jsem objevila. Nechávám ho na mokrých vlasech asi půl hodiny a vlasy jsou pak krásně hebké a konečky zacelené. Vlasy po něm jdou krásně rozčesat a neelektrizují. Někomu může vadit jeho vůně ale já si na ní po čase zvykla a nevadí mi.

  • snadné rozčesání
  • regenerace
  • nízká cena
  • pro někoho vůně


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 12.3.2012 09:44:18

Mám dlouhé, jemné a suché konce vlasů a tahle maska je pro moje vlasy vážně zázrak! Hned po prvním použití jsem měla vlasy hebké, lesklé a konce nebyly tak suché. Prý zabraňuje vypadávní vlasů. To nemůžu posoudit, masku jsem používala jen na konce vlasů. A rozhodně vlasy nezatěžuje, pokud jí dobře vymejete ;)

  • velmi rychlá regenerace suchých vlasů
  • hebké vlasy
  • vůně


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 12.3.2012 10:10:15

Jeden z nejlepších regeneračních pomocníků. Neměl by se používat moc často, zatěžuje vlasy, ale na druhou stranu pro velmi suché vlasy je to výhra!

  • pro rychlou regeneraci
  • zaťěžuje vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 12.3.2012 10:16:38

Tato maska je zajisté kvalitní produkt, ovšem nehodí se na vlasy, které jsou "jen" suché a nepotřebují až tak regenerovat. Vlasy po zábalu z této masky (15 - 30 min.) vypadají nepěkně, špatně se rozčesávají, nelesknou se, jsou suché. Je nutné použít x dalších přípravků do vlhkých a suchých vlasů, aby výsledek byl alespoň uspokojivý... (Hodnoceno na dlouhých, suchých, nezničených, nebarvených vlasech, které mají tendenci krepatět)

  • vlasy nezatěžuje
  • cena
  • nehodí se na relativně zdravé vlasy
  • horší dostupnost


věk
35-44

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 12.3.2012 22:13:48

absolutně strašný výrobek, vlasy hnusné slepené atěžké, jakoby mastné.vůně neexistující, smrdí a to fakt nechutně, asi podle toho z čeho se vyrábí, nevím.za mě fakt ne.

  • nemá přednost pro můj typ vlasů-melír
  • zápach
  • těžké slepené vlasy
  • špatná vymývatelnost


Další recenze od 13.3.2012 08:26:56

Já jsem s Wonderem naprosto spokojená. Nikdy jsem nezkusila lepší balzám. Samozřejmě, je to výživa a protože mám docela jemné vlasy, druhý den po použití, si je myji, aby byly zase nadýchané. Ale je vážně dobrý.

  • okamžitý účinek
  • snad jen ta méně atraktivní krabička:)


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Koupila jsem si ho díky radám tady na Omlazení. Používám ho asi půl roku, avšak ne vkuse a zatím si ho jen a jen chválím...Sice divně smrdí, ale na mé vlasy účinkuje. Moje vlasy jsou po použití jemnější. Také ale cuchá vlasy, takže se musí česat opatrně.

  • jemné vlasy a ozdravuje
  • cuchá vlasy a někomu může vadit pach


Další recenze od 13.3.2012 12:16:00

Jsem taky velmi spokojená s tímto výrobkem. Přímo kadeřnice mi doporučila:-) Stěžovala jsem si že, mě poslední dobou svědí pokožka hlavy (používala jsem šampón a kondicionér- "Pantene" a kadeřnice mi řikala, že to je jeden z nejhorších produktů- obsahuje moc silikonů, které narušují pokožku), tak mi na to doporučila Wonder a je to bezva;-) A Pantene jsem už vysadila. Když už šampon z drogerky, tak jedině Kliss kur.:-)

  • Nezatěžuje
  • není parfemovaný


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 14.3.2012 19:33:55

Gestil mi docela pomohl, když jsem měla zničené vlasy. Jeho aplikace 3 x týdně mi dala do pořádku konečky a vlasy se znatelně více leskly. Bohužel mám jemné vlasy, které dost zatěžoval, proto bych si ho znovu nekoupila. Doporučuji ho po prostřídat s jinými vlasovými produkty. Někomu může vadit vůně, ale mně přišla docela příjemná.

  • cena
  • pomůže vlasům z nejhoršího
  • vůně
  • nutné prostřídat s jinými vlasovými produkty
  • po určité době zatěžuje jemné vlasy
  • nedostupnost v běžných drogériích


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 15.3.2012 14:29:41

Gestil-Wonder používám jako kondicionér, nechám tak 3 minuty na mokrých, umytých vlasech a potom opláchnu. Nic lepšího jsem ještě neměla. Vlasy mám po něm hebké a dobře se rozčesávají. Určitě si tento výrobek zakoupím znovu.

  • cena
  • hebké vlasy
  • nemastí
  • nezatěžuje
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 15.3.2012 20:32:10

Tento výrobek mě velmi zklamal. Dala jsem mu šanci několikrát (zoušela jsem ho pužít jako kondicionér i jako hodinový zábal) a výsledek pokaždé stejný - suché, hrubé a nezdravě vypadající vlasy.

  • nenašla jsem žádné
  • po použití pocit suchých hrubých a nezdravě vypadajích vlasů


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 17.3.2012 23:31:28

Naprosto nejhorší maska, jakou jsem kdy měla.Ačkoliv jsem na masku slyšela desítky kladných ohlasů a čekala jsem tedy tak trochu zázrak, maska mě neskutečně zklamala a už si ji nikdy nekoupím. Moje vlasy předtím nebyly až tak zlé, ale myslela jsem si, že jim rozhodně neuškodí, když jim udělám radost nějakou maskou. Chyba lávky, uškodilo. Po použití byly strašně splihlé, nepříjemné na dotek, strašně se cuchaly a elektrizovaly. Mimo to jsem se také nemohla dlouho zbavit toho nepříjemného zápachu. Vlasy jsem po tomhle "zázraku", jak tomu některé z vás říkají, dávala dlouho dohromady a maska pochopitelně odešla do věčných lovišť.

  • cena (akce a tak)
  • prakticky všechno
  • splihlé, elektrizující vlasy
  • nepříjemný zápach, který vydržel ve vlasech


Další recenze od 18.3.2012 00:23:24

Na Gestil mě tady přesvědčil dav spokojených uživatelek. Co mne zarazilo hned jako první, byl neuvěřitelný smrad:-D avšak odvážila jsem se jej použít. Věřím, že někomu, kdo má vlasy suché a nějak poničené Gestil hodně pomůže. Já mám však vlasy normální, jen lehce melírované a dlouhé, takže u mne zapůsobil spíše tak, že mi vlasy "spadly", zplihly a vyhladily se. Po vymytí z vlasů maska již nesmrdí, ale ani nijak nevoní.

  • Cena
  • Ne zrovna příjemná vůně


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 18.3.2012 17:06:44

Vlasy mám barvené, mastné, s lupy, lámající se a lehce zničené konečky. (Nutno podotknout, že nepoužívám žádné žehličky a fény, takže nevím od čeho mám konečky tak zničené...) Po použití připravku jsem neviděla žádný extra rozdíl, jak mi bylo vychvalováno, oproti normálním drogerkovým maskám na vlasy. Absolutně průměrná maska. Konečky v den umytí nádherné a vyživené, druhý den jako bych na vlasy nedávala nic.

  • cena + vůně (mně nevadí vůbec) + dobré rozčesávání vlasů
  • špatná dostupnost masky + nic zásadního mi s vlasy neudělala


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 19.3.2012 18:42:24

Regenerační zábalový vlasový krém Wonder. Je to ta nejlepší maska co znám. Používám ji, jak na zábaly, tak i na krátké působení a výsledek je vždy úžasný. Rozdíl na vlasech je cítit již po prvním použitím. Vlasy jsou jemnější, lze to cítit na dotek. Vlasy jsou po jeho použití, díky účinným látkám obsažených v této vlasové masce, velmi intenzivně ošetřeny a velmi dobře rozčesatelné.

  • Účinnosti již při prvním použití
  • Dostupnost na internetu nebo v kadeřnických potřebách
  • Vůně


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 19.3.2012 18:57:19

Gestilu jsem se ze začátku bála, protože někdo mi ho i rozmlouval, navíc prý má strašnou "vůni". Mně vůně nevadí, stačí si zvyknout. Zatím jsem použila asi 5x, a výsledky jsou hezké, koupím si ho znovu.

  • velké balení
  • vlasy jsou lesklejší
  • někomu může vadit vůně


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 19.3.2012 20:34:13

jedna z mých stálic v péči o vlasy. první použití byl šok, ten zápach je fakt pecka:) ale účinky na vlasy má skvělé. moje vlasy jsou jemné, křehké, snadno se lámou, barvené přelivem, žehlení a foukání neprovozuju. po požití je moje chmýři přímo zářivě lesklé, pružné a lehké. nesmím ho ale nechávat působit déle než 5 minut, pak zatěžuje.

  • uhlazuje a regeneruje
  • dodává lesk
  • zápach


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 19.3.2012 22:55:26

Pro mě nejlepší maska na vlasy, použitím vhodný i jako kondicionér, vlasy zanechává hebké, jemné, nezatěžuje, je bez parfemace ale voní mi příjemně. Používám ho teprve dva týdny ale zatím je skvělý. Můžu doporučit. Dostupný je pouze v kadeřnických potřebách, což je škoda.

  • Levný
  • nezatěžuje vlasy
  • žádné


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 20.3.2012 08:52:39

Mě osobně pomáhá když si fenuju vlasy, dávám si ho jako zábalovou masku ale občas také jak kondicioner. Vlasy jsou po něm jiné, jde to znát. Ale asi není pro všechny typy vlasů.

  • Velikost balení
  • konzistence
  • účinky
  • vlasy jsou jemné.


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 23.3.2012 14:59:56

Pro mě jednoznačně vlasový zázrak!! Nic mi neudělá vlasy hezčí, než tato zábalová maska. Nejen na pohled, ale i na dotek. Pořád mám potom tendence si na vlasy šahat, jsou krásně jemné, hebké a lesklé. Protože je maska trochu zatěžuje, mívám je po použití trochu více splihlé, než obvykle, ale to mě rozhodně neodradí od jejího používání. Myslím, že jako jeden z mála produktů dokáže skutečně zkvalitnit vlasy. Jediné, co mi vadí, je její specifická vůně. Respektive nevadí mně, ale mému manželovi, ovšem to je docela velká nevýhoda, protože pak vždycky nadává, když se k němu přiblížím, že mám na hlavě zase ten "smradlavý hnus" :-D Ale opakuji, mně ten zápach nijak nevadí, spíš naopak..připomíná mi dědečkovy kolínské :)

  • vše
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 23.3.2012 16:33:54

Tento výrobek si většina lidí moc chválila a já to tedy vyzkoušela.Musím říct,že nic horšího jsem na vlasy nikdy nedala.Za prvé mě osobně páchne,ale to by bylo jedno,kdyby byl vyhovující.Vlasy jsem po aplikaci měla jako hřebíky,nemohla jsem je rozčesat a hlavně jsem je měla druhý den mastné.

  • žádné
  • nevyhovoval mě tento výrobek v ničem


Další recenze od 28.3.2012 08:21:22

Moc jsem nepochopila proč je tahle maska tak chválená. Měla jsem ji sice jen jednou, ale žádné zázraky ani malé zlepšení se nekonalo. Za mě, stejná maska jako každá jiná z drogerie. Neurazí, nenadchne... Navíc se mi po ní špatně rozčesávaly vlasy.

  • Poměr množství
  • Cena
  • "Vůně"
  • Špatně se po něm rozčesávají vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 29.3.2012 14:51:40

Tolik jsem se na něj těšila, čekala jsem, jaké budu mít oslnivé vlasy typu Pocahontas. A zase nic. Určitě mi s nimi neudělal nic Gestil. Je to rozpoluplný přípravek, někdo si ho chválí, já patřím do té druhé skupiny. Plus je aspoň to velké balení. Jako maska žádný efekt. Používala jsem ho po kondicionéru jako kondicionér č.2. No aspoň, že mi nezacuchal vlasy... Mohl mi je i zchemlonit....

  • velké balení
  • žádné regenerační účinky
  • nic to s vlasy neudělalo


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 30.3.2012 13:43:11

Mám po něm krásně jemné vlasy,jdou mi hezky rozčesat. Po normálním kondicionéru mi to nikdy nešlo. Používám jako kondicionér (nechám 1 působit) i jako masku (nechám 10 minut). Nesmí se to ale přehnat s množstvím jinak budou vlasy splihlé ale já jsem ráda že je hlavně rozčešu vůbec.

  • příznivá cena
  • smrdí to chemií


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 6.4.2012 09:15:52

Naprostá jednička v masek na vlasy. Začala jsem používat, když jsem měla konečky roztřepené, vlasy hodně zacuchané, v ne velmi dobrém stavu. Masku používám cca 4 roky po každém umytí jako kondicionér a jednou za měsíc jako zábal, kvalita vlasu hodně zlepšila, taky rychleji rostou a vypadají naprosto zdravo. Doporučila jsem tento zázrak více něž 20 lidem a všichni jsou nadšení :-)

  • okamžitá regenerace a viditelnost zdravých vlasů
  • lesk hebkost a jemnost vlasů
  • pro všechny typy vlasů
  • bezkonkurenční cena
  • super konzistence
  • někomu nevyhovuje vůně no já ji miluji
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 6.4.2012 16:16:01

Miluju ji, miluju ji, miluju ji! A nedám na ni dopustit. Masku jsem objevila před léty tady na omlazení od té doby je to nepostradatelná část mé kosmetické výbavy. Dříve jsem ji používala neustále, ale pak se mi zdálo, že už nepůsobí jako předtím. Proto jsem ji začala střídat s jinými přípravky a nadšení se zase dostavilo. Masku nechám pár minutek na vlasech, ty jsou pak jemné, hebké a lehce rozčesatelné. Vůně není nic moc, přijde mi taková "stará", ale zvykla jsem si a nějak extra mě neirituje. Mám asi 10té balení a nehodlám ji zatím měnit.

  • cena
  • zjemní hrubé vlasy
  • stačí nechat působit minutu
  • nepohodlné balení
  • vůně


Další recenze od 6.4.2012 16:47:36

Tuto masku jsem si koupila už podruhé, znovu jsem zkusila, jelikož jsou na ní samé dobré recenze, ale já žádné super výsledky nevidím, jedině to že se mi po né lépe rozčešou vlasy. Avšak vlasy jsou nadále lámavé a třepivé. Co se týče obalu, nezaujme - ale pokud by maska byla pecková, tak je mi to jedno :-D

  • cena
  • nevidím žádné výsledky


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 6.4.2012 16:50:00

Tuto masku jsem koupila po přečtení uživatelských zkušeností zde na omlazku. Po vyzkoušení masky jsem byla nadšená, vlasy byly hladké, příjemné, neelektrizovaly, s čímž jsem měla docela velké problémy. Jediné co mi zarazilo po otevření byla vůně, připomínalo mi to jako když se míchá barva na vlasy podobnou vůni. Dělám si na hlavě z této masky zábaly (30-60 minut) nebo po umytí místo kondicionéru.

  • cena
  • velké balení
  • viditelný účinek na vlasech již po prvním použití
  • nedostupnost v kamenném obchodě
  • specifická vůně


První balení jsem dostala k Vánocům, čekala jsem od této masky opravdu hodně, jelikož ji dost lidí na internetu vychvalovalo, bohužel efekt nebyl nějaký zázrak, vlasy mám nadále velmi poškozené, suché a lámavé, ovšem jsou lépe rozčesat a určitě jsem s Gestilem více spokojená, jak s maskami z dogerky. Až ho ale doplácám, kupovat znova nebudu, zkusím Absolut Repair.

  • velké balení
  • žádná velká změna
  • zápach
  • design výrobku


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Tato maska pro mě byla velikým lákadlem, díky jejím skvělým recenzím. Po vyzkoušení ale nastalo obrovské zklamání. Maska příšerně páchne. Na skutečně zničené vlasy nemám prokazatelně dobrý vliv. Vlasy jsou po použití jemné a hebké, ale ozdravení do hloubky, které jsem čekala, se nedostavilo. Vlasy jsou hodně splihlé, mastí se.

  • cena
  • mastí vlasy
  • neučinkuje
  • páchne


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
hnědé

Tak nejdříve co je Gestil Wonder a k čemu slouží. Může posloužit jako balzám, maska, nebo zábal na vlasy. Vlasy má výrazně vyživit, dodat jim lesk, hebkost a hydrataci. Navíc je z přírodních produktů, obsahuje výtažky z míšní tekutiny býka a s výtažky z bambusu. Používám jednou týdně jako zábal a nechám ho na vlasech i třeba 2 hodiny. Vlasy pak mám fakt úžasně hebký, lesklý a konečky nejsou vůbec roztřepený. Navíc do vlasů se lépe dostane než jiné balzámy z drogérky, tak že i menší spotřeba a cenově vychází podobně.

  • cena
  • nezatěžuje vlasy
  • výhodné balení
  • stačí malé množství
  • přírodní
  • bez silikonů
  • někomu to nemusí vonět - bez parfemace
  • po delším používání bez účinků - hormony
  • při pravidelným a dlouhodobým používání zvýšený padání vlasů


Další recenze od 13.4.2012 12:09:39

S touto maskou jsem naprosto spokojena. Nechávám ji na vlasech i 1,5 hodiny. Vlasy se o 50% méně třepí. Cena je poměrně příznivá (kupuji velké balení). Rozčesávání je naprosto skvělé. Rozhodně doporučuji. Jedinou nevýhodou je vůně, ale už jsem si na ni zvykla a také, že není dostupný v běžných drogeriích.

  • Vlasy se méně třepí
  • Rozčesávání
  • Vůně
  • Nedostupný v drogeriích


věk
15-24

vlasy
kudrnaté
normální
zrzavé

Další recenze od 13.4.2012 13:18:37

Gestil wonder je dle mě zázrak! :) A dokonce mi i voní! Používám ho asi 2x týdně jen na 3 minuty a poté mám vlasy krásně hebké, dobře se rozčesávají a vůbec se necuchají. Možná jediný nedostatek je, že 2.den po umytí vlasů jsou bez objemu.. Přesto doporučuju! Super věcička!

  • Není parfemován
  • Zacelí konečky vlasů
  • Zjemní vlasy
  • Ozdraví
  • 2.den vlasy bez objemu


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 13.4.2012 15:34:24

Gestil wonder používám už asi 5 let,střídám ji s jinými maskami.Tato maska ale vlasy nejlíp krásně vyhladí,jsou potom krásně hebké a hladké,ale bohužel jsou brzy bez objemu.ale i přes to je to moje nejoblíbenější maska na vlasy a budu si ji kupovat i nadále

  • vlasy jsou jemné
  • cena
  • trochu vlasy ztěžknou


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
blond

Další recenze od 14.4.2012 16:14:49

Gestil Wonder je výborný balzám, vlasy mám po jeho použití lesklé, dobře rozčesatelné a vypadají zdravě. Přijde mi, že vlasy vůbec nezatěžuje jako hutné masky. Nejprve jsem měla problém jej na hlavě snést, kvůli tomu z čeho je vyrobený, už jsem si ale zvykla. Zápach na který si mnoho uživatelke stěžuje mi nepřijde nijak hrozný. Jediné co bych mu vytkla je vzhled obalu.

  • nezatěžuje a nemastí vlasy
  • dobrá cena
  • ozdravuje
  • vzhled obalu


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Pro mě naprosto průměrná maska, znovu bych si ji nekoupila. Chtěla jsem tento "zázrak" vyzkoušet hlavně proto, že mám slabší konečky se sklonem k lámání a třepení. I po důkladném vymytí jsem ve slasech cítila pořád na dotek něco divného nepřirozeného. Spokojenější jsem s drogérkovými maskami, např. Elseve.

  • neobjevila jsem
  • nesplnila to co slibovala


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Opravdu to nejlepší, co můžete dát svým vlasům. Nejlepší je si udělat zábal po umytí vlasy napatlat :) dát pod igelit trochu prefenovat a zabalit do ručníku a tak dvě hodiny nechat působit. To opravdu cítíte, jak vlasy jsou krásné jemné na dotyk no prostě nádhera, jen mít víc času.

  • kvalitní výživa pro vlasy
  • nic


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Hodně vychvalovaná maska, proto jsem čekala kdoví co, ale nijak zvlášť mě neuchvátila, což je důvod, proč nebudu mít potřebu kupovat znova. Mám sušší vlasy a nepozoruji nijak úchvatný hydratační nebo vyživující efekt. Vlasy mám sice pěkné, jsou lesklé, nejsou nijak zatížené nebo zmaštěné, ale 100 % příjemný pocit z nich nemám. Navíc ta vůně by mohla být lepší, připomíná mi barvy na vlasy nebo ty závěrečné péče. Konzistence je dobrá, není moc řídká, takže nestéká, spíš je taková těžká krémová. Smývá se tak středně dobře, je potřeba dobře vymýt, jinak budou vlasy pak na omak divné, bude v nich maska ještě znát. Obal se mi moc taky nelíbí, ale ten velký kelímek si určitě najde využití i po dopotřebování masky :)

  • nestéká z vlasů
  • žádný extra účinek
  • vůně
  • neatraktivní balení


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 18.6.2012 13:47:03

Super maska. Po použití jsou vlasy hebké, lesklé, výrazně zregenerované, jdou krásně rozčesat a i konečky se zdají být méně roztřepené. Používám ji tak 1-2x týdně a nechávám působit cca hodinu a rozhodně mi pomohl na mé suché vlasy. Masku nanáším jen tak do poloviny vlasů, protože při použití na celou délku jsem měla vlasy příliš zatížené a splihlé a svědila mě i pokožka hlavy. A ještě vůně - někomu voní, někomu nevadí, ale mě skoro doslova smrdí :D ale co bych pro krásné vlasy neudělala

  • regeneruje
  • hebké a lesklé vlasy
  • pomáhá zacelit konečky
  • vůně
  • zatěžuje vlasy


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
blond

Opravdová jednička pro poškozené vlasy. Používám jí druhým rokem vždy po umytí vlasů jako kondicionér a občas i jako vlasový zábal a opravdu si ji nemohu vynachválit. Pomáhá na roztřepené konečky, krepaté vlasy, na růst vlasů, snadnější rozčesávání a postupně vlasy regeneruje, takže to není jen chvilkový efekt jako u většiny vlasových masek. Je vhodná i na mastné vlasy.

  • Cena
  • Množství
  • Rychlá regenerace
  • Zbytek v textu
  • Nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Úžasná maska na vlasy, používám jednou, max. 2x týdně a bohatě to stačí, aby vlasy vypadaly zdravé a zůstaly jemné. Po každém použití už při oplachování jde cítit, jak jsou vlasy jemňounké, jdou krásné rozčesat, méně se zacuchávají a zůstávají hebké a lesklé. Maska má typickou vůni, na kterou jsem si ale snadno zvykla. Balení je se šroubovacím uzávěrem, lépe by vyhovovala tuba, nemám ráda, když do kelímku musím strkat prsty (ale u pleťových krémů by to vadilo asi víc). Ale jinak se nedá snad nic vytknout.

  • jemné vlasy
  • snadno se rozčesávají
  • lesklé vlasy
  • celkem rozumná cena
  • vydrží poměrně dlouho
  • snadno dostupné
  • pro někoho parfemace


Další recenze od 12.7.2012 22:48:58

Pro mě absolutně nejlepší maska. Používám jako zábal a po každém mytí jako balzám. Jdou po ní krásně rozčesat a jsou pevné a lesklé. Mám dlouhé a jemné vlasy se sklonem ke "krepatění", používá ji i má mamka, která má vlasy melírované a také si ji chválí. Doporučuju!

  • dlouho vydrží
  • kvalitní
  • cena
  • vůně
  • obal


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 13.7.2012 11:08:00

Pořídila jsem na základě recenzí tady na Omlazení. Měla jsem velká očekávání, ale výsledkem bylo jen velké zklamání. Vůně produktů většinou moc neřeším, ale tohle je teda puch!Taková divná chemická vůně. Zatím jsem vždy použila jako kondicionér, jako masku jsem zatím nezkoušela. Po použití mám vlasy hrubé a zacuchané, to se mi s žádným jiným kondicionérem nestalo. Tenhle výrobek je pro mě opravdu zklamáním a nesplňuje nic z toho co slibuje.

  • nic mě nenapadá
  • cena
  • špatná dostupnost
  • vůně
  • neatraktivní vzhled obalu
  • vlasy jsou hrubé, zacuchané


Další recenze od 17.7.2012 13:36:22

Tato maska mi pomohla na moje zničené vlasy z melírů. Konečky po ní nejsou roztřepené, vlasy jsou hladké a lesklé. Nedoporučuji ale používat každý den, spíš ob dva nebo tři dny. Výborný je zábal, který si dělám pravidelně a na vlasech to jde opravdu poznat.

  • rychlá účinnost proti třepení konečků
  • krásné lesklé vlasy
  • cena
  • "úžasná" vůně


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 26.7.2012 01:39:43

Nejsem sice zastánce ryze přírodní kosmetiky, ale přemýšlím co a proč na vlasy dávám a jak se to k nim bude chovat. Tahle tekutina plná nerozpustných silikonů může udělat dvě věci - krátkodobě vlasům pomoci, obalit je, ale vevnitř strádají a zhoršují se a nebo si na ní vytvoříte závislost a bez ní to není ono. Já zkusila párkrát, vlasy jsem měla hnusné, takovéhle složení mi (díkybohu) nedělá dobře, vlasy krepatí a jsou matné. Nechápu, co je na tom za zázrak a víckrát nekoupím.

  • cena
  • krátkodobá pomoc ale uvnitř vlas obalený silikonem strádá
  • vůně
  • vlasy mi po něm krepatí a jsou matné


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 30.7.2012 10:58:16

Tak tahle regenerace je výborná. Pokud máte suché vlasy, které jsou poničené například barvením, žehlením, atd. tak je to ideální pomoc. Já jsem měla vlasy zničené docela dost a dělala jsem si z toho pravidelně zábaly, vlasy byly jemnější a rozhodně né tak suché. Konce nebyly tak zlámané. Je sice trošku dražší, než jiná maska, ale myslím, že to stojí za to.

  • výborná regenerace
  • jemné vlasy
  • lepší konečky
  • vůně


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 7.9.2012 16:28:14

Koupila jsem si první balení, které mi vydrželo rok a hodlám si koupit další.Větší spokojenost jsem s jinou maskou nezažila. Vlasy jsou krásné jen se musí dobře vymýt .Na vůni jsem si zvykla . JE taková divná , ale dá se to snést. Kdyby někomu nevyhovoval tak SZ určitě odkoupím :D

  • regenerace
  • cena vs kvalita
  • vůně


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 7.9.2012 18:53:39

Tento výrobek jsem už více nekoupila, byla jsem z tohoto výrobku docela hodně zklamaná. Mám baervené blond vlasy velice suché a lámavé. A tento výrobeky by měl spíše pomoci. Ale vlasy po umytí a použití výrobku byli absolutně bez lesku, jak kdyby matné. Suché byli jako předtím.

  • Dobré balení , cena
  • nespokojenost celkově


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Tento výrobek jsem si pořídila po dlouhém váhání. Ze všech stran jsem poslouchala, co je to za zázrak. Musím říct, že mě tedy nijak nenadchl. Mám dlouhé vlasy a ty akorát zatížil. Sice byli hladší, ale nedalo se s nimi vůbec pracovat. Rychleji se mastí. Za mě žádný zázrak. Zbytečně akorát zatíží vlasy

  • pro mě žádné
  • zatíží vlasy
  • rychle se mastí
  • špatně se upravují


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 23.9.2012 15:17:34

Spotřebovala jsem celé 500 ml balení, vydrželo opravdu dlouho. Gestil jsem používala jako masku i kondicionér a s dobou používání mé nadšení klesalo. Mám jemné a sušší vlasy, které Gestil ještě víc zjemnil a později jsem je měla jako by mastné i po důkladnějším vymytí. Vůně mi nevadila, ale nešikovné balení ano - při zavírání se maska občas rozpatlala po balení, pokud zůstala v závitu.

  • cena
  • velké balení
  • stačí ho jen málo
  • zatěžuje vlasy


Další recenze od 10.10.2012 18:52:56

Tento výrobek jsem si koupila na doporučení uživatelek Omlazení, ale bohužel na mé vlasy působí příznivě pouze jako hodinová maska... Při každodenním používání nevidím žádný zásadní rozdíl, konečky vlasů jsou suché, občas až vysušené... Nekoupila bych si další balení...

  • Na mé vlasy působí příznivě pouze jako hodinová maska
  • Při klasickém denním používání nevidím žádný rozdíl... Konečky vlasů jsou suché..


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
černé

Další recenze od 28.10.2012 20:14:44

Po asi ročním rozhodování zda-li koupit či ne jsem si ho tedy pořídila,pro jistotu zatím jen ve stojací tubě,150ml. Použila jsem ho asi 10x a super.Vlasy jemné,hladké,lesklé,nesmrdí mi. Po mnoha diskuzích a vychvalování až do nebes si počkám zda-li se zázrak uděje i u mne. :)

  • lesk
  • hebkost
  • vůně
  • cena
  • příjemná konzistence
  • nic


Další recenze od 29.10.2012 17:33:07

Po mnoha chválách na tuto masku jsem si ji pořídila. Ze začátku nebyla špatná, ale postupem času mi nepříjde jako nic zvláštního. Mám 500ml balení, které vydrží dlouho. Aplikuji 1x týdně minimálně na půl hodiny. Příště bych si ji nekoupila, možná hledám něco, co najít nelze, ale stále nejsem spokojená. Vlasy minevysušuje, po každém umytí vtírám do konečků olejíček, ale maska není žádný zázrak.

  • dlouho vydrží
  • neoslovila mě


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
blond

Nevím pořád přesně jaký si na tento zábal vytvořit názor. Každopádně jsou po něm vlasy hezčí a vypadají zdravěji, ale nejsem si jistá, jestli bych za tuto cenu nečekala ještě něco víc. Ale i přesto že mám jemné vlasy a nemám jich nějak extrémně moc, tak mi vlasy nezatěžuje, což oceňuji. Vůně se dá přežít, protože nejde z vlasů cítit. Uvidím, jestli se mé vlasy nějak změní při dlouhodobějším používání, možná nakonec těch 5 hvězdiček bude.

  • hezké vlasy
  • možná čekám ještě víc


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
černé

Další recenze od 4.11.2012 20:10:09

Tak jsem se zase jednou spálila a vybrala špatně. Znám tolik lepších a levnějších produktů, že v žádným případě nemůžu Gestil Wonder doporučit. Vlasy se po něm rychleji mastí, vlastně mastné vypadají hned po umytí a na to jsem vyloženě alergická. A taky je zbytečně zatěžuje. Takže určitě ne!

  • žádné
  • cena
  • mastí a zatěžuje vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 5.11.2012 12:35:15

Velice dobrá maska, po dlouhodobějším použití se mi značně zlepšila kvalita vlasů. Vlasy nejsou už tak suché a krepaté. V porovnání s jinými silikony nabitými "zázraky" typu aussie 3 minute miracle, je tento o třídu výš. Při častém používání jsou jeho účinky menší, doporučuji střídat.

  • Je bez silikonů
  • Funguje skvěle
  • Nedoporučuji pro příliš jemné vlasy - může zatížit
  • Výborná jako regenerační zábal
  • Zápach ale jde si zvyknout


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
hnědé

Další recenze od 17.11.2012 17:17:23

Zatiaľ najlepšia maska na vlasy akú som vyskúšala. Používam ju raz do týždňa na hodinu ako vlasový zábal. Moje kučeravé, jemné, slabé vlasy vôbec nezaťažila ani nevysušila. Po použití boli vlasy zdravé, lesklé a hydratované. Mám už druhé balenie, ak ho spotrebujem tak si ju určite zase kúpim.

  • nezaťažuje vlasy
  • zlepšuje kvalitu vlasov
  • vlasy sú po použití zdravé,
  • žiadne


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Kladné recenze na omlazení mě přiměly ke koupi tohoto zázraku. Jednou jsem ho měla u kadeřnice a vlasy jsem měla moc pěkné. Tento balzám dávám po každém mytí místo kondicionéru a jednou za dva týdny jako balzám na cca hodinu. Vlasy mám moc pěkné, lesklejší, zdravější a pevnější. Za mě je to super přípravek.

  • cena
  • množství
  • zdravější vlasy
  • žádné


Další recenze od 5.12.2012 17:15:36

Ta nejlepší maska na vlasy, kterou jsem doposud vyzkoušela. Měla jsem vlasy hodně vysušené a poškozené barvením a žehlením, nyní mám po ní vlasy krásně hebké, jemné a lesklé. Konečky zacelené a vlasy se krásné rozčesávají. A její vůni už beru spíš jako přednost.

  • hebké
  • lesklé
  • zregenerované a jemné vlasy
  • snadné rozčesávání
  • vůně
  • žádný


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 25.12.2012 10:43:24

Po delším používání jsem na ni hodně změnila názor a už ji nepovažuji za nějaký zázrak,a le zas elepší, než většina drogírkových masek. Maska mi nevoní, spíš lehce smrdí, dostupnost pouze na webu, ale zase jsou na ni dobré cenové akce, které se vyplatí. Kelímek je obyčejný, ale ta černý barva vypadá dobře s bílým textem. Já si další balení ale nekoupím, protože mnohonásobně lepší službu mi dělá Kallos Latté, které nádherně voní z vlasů i několik dalších dnů a nemusím je už mýt tak často, jako s Gestilem - takže nedoporučuji.

  • dobrá koupě v cenových akcích
  • vzhled kelímku
  • dostupnost
  • kelímek - nemám je ráda
  • zatěžuje mi vlasy a musela jsem mýt mnohem častěji
  • nevoní mi


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 6.1.2013 11:52:24

Tak už jsem konečně tuto slavnou masku taky zkusila. Kouipila jsem si jen 150 ml tubu abych neutrácela hned za 500 ml balení, kdyby náhodou nevyhovovala ale vyhovuje a moc! Mě rozhodně nesmrdí. Bála jsem se že bude smrdět fakt nechutne, když je z býčích varlat, ale voní jako nějaká panska kosmetika z let 50tých. Nic extra, ale zadna hruza. Po umyti jsem ji teda už vůbec necítila. Nehala jsem ji na vlhkých vlasek 2-3 min jako kondicioner a citila jsem regenraci hned po 1. použití. Je opravdu cítit, tak ty vlasy jsou méně suché. Až budu mít čas, zkusím třeba hodinový zábal.

  • cena
  • kvalita
  • zas tak nesmrdí
  • opravdu regeneruje
  • účinkuje plně již po 3. minutách
  • uplně nevoní


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 13.1.2013 22:34:07

Tak tuhle masku mi doporučila kamarádka, když jsem jí říkala, že se musím dát ostříhat jak mám zničení vlasy. Vlasy si několik let každý den žehlím a už byly úplně příšerný. Jen co jsem jednou nanesla tuto masku, tak vlasy najednou byly úplně v pohodě, lesklý se, vůbec se nekrepatily... Absolutně vůbec na ní nedám dopustit, zachránila mi vlasy.

  • dělá super vlasy
  • dodá lesk
  • smrdí (ale dá se zvyknout)


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 23.1.2013 21:38:49

Hodnotím ji kladně. Příjmně voní (i když někomu může smrdět). Vlásky zregeneruje, ale pokud potřebujete silnou regeneraci, tak doporučuji sáhnout po jiném výrobku. Vlasy nezatěžuje a jdou příjemně rozčesat. Cena je krásná, ale k dostání pouze v kadeřnických potřebách.

  • vůně
  • regeneruje
  • bez silikonů
  • k dostání pouze v kadeřnických potřebách


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 25.2.2013 21:12:22

Tuto masku jsem si pořídila asi před 1-2 roky na základě mnoha nadšených recenzí, ale mě teda vůbec nenadchl. Strašně smrdí, vlasy mi po každém použití hrozně zesvětlaly, takže z čokoládově hnědých jsem po několika použitích měla takovou dost světlou nazrzlou hnědou. A co se regenerace týká, žádný zázrak se nekonal a vlasy v tomto ohledu byly stále naprosto stejné a hůř se rozčesávaly. Pro mě tedy absolutní propadák

  • žádné
  • smrad
  • extrémně vyžírá barvu vlasů
  • žádné zlepšení kvality vlasů
  • vlasy se hůř rozčesávají


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 12.4.2013 14:58:21

Masku jsem si koupila na doporučení kamarádek a všude možně na internetu. Měla jsem dost zničené vlasy po domácím odbarvování, a častém žehlení, a nechtěla jsem je stříhat. Vážně jsem čekala nějaký zázrak, protože ohlasy byly jen pozitivní. Maska nemá příjemné aroma. Naopak - docela nepříjemně smrdí, a to i druhý den po umytí. Dá se použít jako rychlá maska na 3-5 minut nebo jako hodinový zábal. Zkusila jsem obě varianty, ale dostavilo se jen zklamání. Stejnou službu mi prokázal i kvalitní kondicionér a ten aspoň voní. Jedno balení 250 ml mi stačilo asi na 3 měsíce. Žádné skvělé uzdravení vlasů během této doby neproběhlo - jen byly po umytí jemnější. Přesto maska dostala druhou šanci. Koupila jsem si ji zas, že to s ní ještě zkusím. Výsledek stejný - žádná prokazatelní pomoc zničeným vlasům. Konce byly vysušené pořád, a tak jsem nůžkám neunikla. Do třetice ji kupovat nebudu.

  • zjemní vlasy
  • nepříjemná vůně
  • nesplnil očekávání
  • při použití většího množství zatěžuje vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 12.4.2013 17:25:45

Dlouho jsem se ke koupi tohoto produktu chystala. Nyní tento vlasový krém používám už více jak měsíc a musím říct, že se žádný extra super výsledek nedostavil. Dokonce můžu říct, že nepozoruji vůbec žádné zlepšeni, ale ani zhoršení, což by bylo velice smutné. Používám tak 2-3x týdně, vždy smyji vlažnou vodou, někdy musím přidat, protože mám zacuchané konečky. A co se týče parfemace, je to opravdu smrad! Dá se to popsat jako nějaká stará zatuchlá pánská kolínská, po pár týdnech jsem to už nevnímala, ale ze začátku je to opravdu hrozné. Takže shrnuto podtrženo, nic, co by se nedalo nahradit levnější a pro mě i lepší variantou. Znovu již nekoupím.

  • vůbec nic
  • je drahý
  • nepohodlí pří smývání vlažnou vodou
  • opravdu smrdí
  • po 5 týdnech používání se nedostavil žádný výsledek
  • nešikovné balení v krabičce


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 29.4.2013 20:18:32

Gestil Wonder Regenerační zábalový krém jsem dostala jako dárek, moc jsem téhle masce nevěřila. Ale její účinek mě přesvědčil v opak. Na moje zničené vlasy zabrala už po prvním použití. Použivala jsem ji rok a když jsem přešla na jinou bylo vidět zhoršení kvality vlasů. Občas, když jsem ji špatně smyla byly mé vlasy mastné. A vůně taky není nic extra. Ale jinak je to jedna z nejlepšich masek.

  • Působí na zničené vlasy
  • Rychlý účinek
  • Vůně


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
mastné
hnědé

Další recenze od 30.4.2013 12:40:51

Po velice kladných recenzích jsem si Gestil pořídila. Používám ho už rok a popravdě, jsem čekala větší zázrak. Mám vlasy hodně suché, lámavé, na koncích hodně tenké a celkově hrubé, navíc zničené odbarvováním... Po Gestilu se trochu zlepšily, ale lámou se mi dál. Používám ho po každém mytí, místo kondicionéru. Vlasy se lépe rozčesávají. Parfemace mi vůbec nevadí, po recenzích jsem čekala něco, z čeho se pozvracím a tak jsem byla nakonec mile překvapená :) Určitě si ho ale koupím znovu.

  • Krátká doba působení masky
  • Zvláčňuje vlasy
  • Cena


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 16.5.2013 20:47:22

Skutečně nejlepší kondicionér/maska na vlasy. Měla jsem šíleně zničené vlasy a vyloženě mi je zachránil a nejen to, začli zase "růst". Po x letech se mi podařilo napěstovat alespoň nějakou délku. Hodně lidí říká že vlasy zatěžuje a mastí, u mě je to právě naopak. Po šamponech mívám vlasy slepené a špatně se mi vymývají (ať jsou sebevíc kvalitních značek) a právě Gestilem to z vlasů "stahuji". Už ho díky mě používá dalších 5 lidí.:D

  • Má naprosto všechny přednosti, které by kondicionér mít měl.
  • žádný


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Kúpila som ho na základe recenzií tu na omlazení. Mám husté farbené vlnité vlasy, sú suché a miestami sa krepatia. Po dlhšej dobe používania mi ich gestil trochu uhladil, zjemnil. Zdali sa mi celkovo viac hydratované a vlasy sa výborne rozčesávali, vôbec sa nezacuchávali. Používala som ho po umytí šampónom ako balzám, nechávala som ho pôsobiť tak cca 5, max. 10 minút. Čo mi na ňom vadilo je jeho chemická vôňa, ale oceňujem obal, dobre sa otváral aj mokrými rukami. Či kúpim znova zvážim, mám aj iných favoritov na vlasy :)

  • obal
  • hydratuje
  • dobre sa rozčesávajú
  • zjemní a uhladí vlasy
  • bez silikónov
  • vôňa


Další recenze od 9.6.2013 16:57:44

Vlasy jsou po hodině strávené v zábalu naprosto extrémně jemné, rozlítané a cuchající se, vypadají asi jako po pětiminutovém působení drogérkového kondicionéru značky xy s cenou 10 Kč/litr. Mé vlasy jsou v horní polovině celkem kvalitní, v dolní zničené barvením, kladného výsledku však nedošla ani jedna část.

  • nevypadaly mi po něm vlasy
  • smrdí
  • zanechává enormně jemné vlasy
  • cuchají se po něm vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 22.6.2013 03:01:33

To je jednoduše zázrak... Barvím na platinu už rok a půl a tahle maska mi jako jediná pomohla se suchými, zničenými vlasy. Nádherně mi vlasy rozčesala ( a to se mi "gumičkovatěly" ) a ty vlasy po ní... paráda prostě, to se nedá popsat! Lesklé, hladké a hlavně heboučké... Maska podle mě není tak výživná, nespraví to, že vám zlepší vlasy ale udělá z nevzhledné "slámy" krásnou hřívu. Prostě z vizuálního hlediska je to boží, ono i když se na ně sáhne tak boží :-P Mě osobně dokonce i voní, takže vůni vůbec neřeším .-) Za mě určitě ano

  • Krásně vlasy rozčesá
  • Nízká cena - na to jaký je to zázrak
  • Vlasy jsou viditelné zdravější a lesklejší
  • Spraví i ty nejvíce zničené vlasy
  • Někomu může vadit parfemace


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 29.7.2013 16:40:25

Pořízeno ještě v dobách, kdy se věřilo, že jde o výtažek z býčích žláz :) Doporučila mi ho kamarádka s dlouhými rovnými vlasy, jaká že je to úžasná věc. Ale jak pro koho. Pro mě naprosto odporný přípravek, který činí z vlasů splihlou slámu. Jedno využití ale nakonec přece jen našel - osvědčil se na vymývání nepovedené barvy (vytvořené kadeřnicí).

  • +/- vymývá barvu
  • - nevzhledný a nepraktický obal
  • - nelibý zápach
  • - žádný ozdravný ani jiný efekt na vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 28.9.2013 22:22:05

Od téhle masky na vlasy jsem toho hodně očekávala, ale žádný zázrak se rozhodně nekonal. Vlasy jsem po ní měla zatížené a slepené, přitom jsem masku vždy důsledně vymývala. Navíc jsem u ní neviděla žádný efekt, vlasy vypadaly hůře jak před nanesením, maska je spíše vysušila a zkrepatila. Když k tomu ještě přidám nelibou vůni, tak teda za mě rozhodně ne. :(

  • žádné
  • slepení vlasů
  • vůně
  • vysušení


Další recenze od 9.10.2013 21:54:44

Opravdu tu nechápu ty horší recenze, mně přijde jako nejlepší maska na trhu, hravě se vyrovná dražším. Vůně není nic moc (ve vlasech nedrží), to ale vynahrazují jedinečné účinky. Nedokážu to popsat, vlasy jsou ale jako vyměněné - hebké, jemné. Navíc neobsahuje silikony, čímž je pro mě záhada dokonalých účinků ještě tajemnější. Doporučuji všemi deseti !

  • účinky
  • vůně


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 2.11.2013 12:29:46

Mám barvené vlasy, proto sem koupila:-) A taky na základě recenzí tady. Celkově říkám-je to skvělá maska, ale zas žádný zázrak. Vlasy jsou o chlup lesklejší, zdravější. V porovnání s ostatními nevidím moc rozdíl. Skoro stejně dobrá je maska od Elseve nebo kondicionér Aussie. Vlasy jsem i předtím měla v docela dobré kondici, tak možná proto nevidím žádný extra účinek.

  • vlasy příjemné na dotek při smývání masky
  • cena (v porovnání s balením)
  • "vůně" nevadí
  • "vůně" pak na vlasech není cítit
  • lesklejší vlasy
  • nezatěžuje vlasy
  • vlasy nejsou rozčepýřený
  • čekala jsem více lesklé vlasy


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 22.1.2014 19:25:35

Gestil Wonder jsem si koupila už podruhé, pro mě je to záchrana. Vlasy jsem zničila odbarvováním z černé a tato maska mi výrazně pomohla. Používala jsem ji každá druhý den vždy při mytí vlasů, dnes mám vlasy v pořádku a používám ji cca 1x za měsíc, bohatě to stačí. Masku nanesu na vlhké vlasy zabalím do igelitu a ručníků a nechám na hlavě třeba tři hodiny. Vlasy jsou vyživené a lesklé

  • cena
  • regenerace vlasů
  • lesk
  • výdrž
  • moc nevoní


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Po téhle masce GW si troufám říct, že mám vlasy jako z reklamy  a to opravdu nepřeháním! Jsou živĕjší a hlavnĕ hydratované, což jim v tomhle zimním období jen prospĕje. Výsledek jsem poznala okamžitĕ po umytí. Nechala jsem ji na vlasech hodinu jako zábal a sem tam zahřála teplým vzduchem z fénu.Vyzkoušela jsem uz hodnĕ produktů a to nemám problém za nĕ vyhodit velké peníze, protože pro mĕ moje vlasy hodnĕ znamenají. Z téhle masky jsem prostĕ víc než nadšená a o cenĕ za TAKOVÝ výsledek ani nemluvím..Natrvalo si získala místo v koupelnĕ na poličce :-).. Za mĕ určitĕ skvĕle investované peníze, doporučuji ! :-)

  • okamžitý výsledek
  • příznivá cena
  • vlasy jsou živé a hydratované
  • nemám


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 30.1.2014 11:30:26

Z této masky jsem doslova nadšená. Koupila jsem si ji po zklamání z masky Macadamia v naději, že konečně najdu něco pro své sušší blond vlasy a taky, že jo! Nanáším jako zábal zhruba na 20 minut. Po umytí mám krásně vyživené a uhlazené vlasy, ale ne na tolik, aby ztrácely objem a byly zatížené. Z vlasů čiší vitalita a já nemusím nosit jenom culíky, protože mi vlasy konečně drží tvar. Cena je bezvadná a vůně mi nijak nevadí. Někoho by mohl odradit obal, ale já takové věci absolutně neřeším.

  • navrací vitalitu suchým a poškozeným vlasům
  • uhladí vlasy bez zatížení
  • super cena
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 9.2.2014 18:43:22

Tato maska je naprosto úžasná :) Používám jí jednou týdne jako zábal klidně na hodinu, dvě:) jako kondicioner si ho zatím nedávám. Nanaším ho až ke kořínkům ve větší vrstvě. Vlasy sou po umytí naprosto skvělý. Hebký mě i vonní :) Suché konečky mam vyživené a od té doby se mi ani moc netřepí. Za mě určitě doporučuji :) Kupuji přímo v kadeřnictvím nebo v prodejně Sapo .

  • hebké vlasy
  • velikost za tu cenu
  • může vadit vůně


Další recenze od 21.2.2014 09:16:09

Po dlouhém zvažování jsem nakonec koupila tuhle masku na vlasy a musím, říct, že nelituji :), jsem spokojená :)...Vlasky jsou potom jemné, připadají mi nazelenalejší a snadno se rozčesávájí..:)..A vůně mi nepříjde až tak strašná :)...ale mohla by být příjemnější no :D..Koupila jsem ji ve velkoskladu za zvýhodněnou cenu 130Kč/ 300ml :)

  • jemné, zacelené, hebké vlasy
  • ne zrovna libová vůně - ale žádný děs to není


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 1.5.2014 22:50:50

Zatím nejlepší maska, kterou jsem si kdy koupila. Měla jsem hodně roztřepené konce, ale pokud masku používáte třeba 1x za 14 dní, tak jim to výrazně pomáhá. Ale musíte si udělat ten zábal! Při používání jako kondicionér neuvidíte takový rozdíl. Na ten smrad si za chvíli zvyknete, já už to ani nevnímám. Jediné co mi vadí, je nepraktický obal.

  • uzdravuje vlasy
  • nepraktický obal


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 24.5.2014 20:32:55

Masku jsem si koupila na e-shopu za super cenu na doporučení tady na diskuzích. Vlasy mám jemné a hodně zničené barvením. Po prvních aplikacích jsou vlasy krásné, hladké bez suchých konců. Měla jsem i profesionální kúru od kadeřnice, ale toto je mnohem lepší. Vůně mi vůbec nevadí a určitě si koupím další balení.

  • cena
  • účinnost
  • žádný


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 1.7.2014 16:04:09

Na tuto masku na vlasy jsem byla velice zvědavá. Měla dost ohlasů, tak jsem ji musela vyzkoušet. Zase bych zmínila, že na každého bude mít jiné účinky. Každý je jiný a má jiný tip vlasů. Určitě každému vyhovovat nebude. Začnu vůní,→ trošku mi připomíná takové ty barvy na vlasy ne moc vonící trošku dráždí nosánek mě přijde. Ale na vlasech to cítit není. Na balení píší že → maska je vhodná pro vlasy s poškozeným vláknem vlivem trvalé, barvení smogu a vlasy jemné se sklonem k padání. Použití→ klasika nanést na vlhké vlasy 3-5min nechat působit a opláchnout. Co se týče složení → (píší že je výjimečné!) Nebudu ho rozepisovat ale shrnu to. Obsahuje vodu několik mastných i nemastných alkoholů, kvůli nim je maska podle mě vhodná spíše pro normální vlasy ani pro ne pro mastné ani ne pro suché. Dále samozřejmě nesmí chybět parafín kámoš vyrobený z ropy, další oleje a zvlhčovadla. Nic výjimečného jak slibují :) Rozhodně není přírodní. Takže hodnocení→ Velké nadšení z koupi této masky docela rychle opadá, poměr cena vs. balení určitě parádní, ale rozhodně si koupím jinou masku tato mě kvůli složení nijak neoslovila nic úžasného v ní nevidím. A šetrná k vlasům také moc není jak slibuje.

  • Velké balení vystačí na opravdu dlouho
  • Konzistence
  • Díky pár látkám ve složení vlasy neelektrizují
  • Pokud s ním cestujete trochu se okraje opatlají
  • vyjímečné složení rozhodně nemá jak slibuje
  • Podle složení není tak šetrný k vlasům jak se zdá
  • Není přírodní
  • Radost z koupě poměrně rychle opadá


Další recenze od 15.8.2014 09:26:29

Nenadchl ani neurazil :-) vůně je poněkud zvláštní řekla bych, ale nenechme se zastrašit. Účinek je individuální, mám suché vlasy s tendencí ke krabatění, používám Gestil cca 1x za dva týdny jako zábal, vlasy vypadají pak spokojeně, ale na častější používání bych to neviděla, ani jako kondicionér, příliš zjemňuje, vlásky plihnou. Balení je veliké, jen to zlobivé víko kdyby šlo dobře uzavírat... Hodnotím spíše kladně.

  • Cena a velikost balení
  • Příliš zjemňuje při častějším používání
  • Zajímavý odér :-)


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 14.11.2014 12:59:42

Tuto masku mi doporučila kadeřnice, ale po vyzkoušení bych řekla horší průměr co se týká použití na barvené-melírované vlasy, ale na přírodní to může být zázrak. Aby měla nějaký výsledek je důležité jí na vlasech nechat ideálně pár hodin. Když to shrnu, tak tato maska nenaštve ani neurazí, ale nečekejte zázraky na sušší vlasy zničené barvením, lepší službu udělá maska z kokosového oleje.

  • cena
  • množství
  • na sušší vlasy bez viditelnějších výsledků
  • parfemace


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Tudle masku sem koupila na zaklade kladnych tecenzi a bohuzel pro me zklamani, zadna velka hitparada se skutecne nekonala. Vlasy nezehlim,nebarvim,nefenuju a trepi se mi. Maska s kvalitou neudelala vubec ale vubec nic. Ze maska nevoni bych jedte pominula,ale efekt nula. Spis mi po ni vlasy plihly neskutecne.

  • bohuzel pro me nic
  • efekt nula
  • nevoni
  • zplihle vlasy


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 1.7.2015 11:14:31

Pro mně je Gestil Wonder zatím nejlepší regenerační maska, kterou jsou vyzkoušela. Mám odbarvované vlasy a díky tomuto přípravku, je nemám ani trošičku vysušené či lámavé. Používám ji jednou týdně a už i na její netypickou vůni jsem si zvykla. Je pro mě nezbytností jak v létě, když jsou vlasy poničené od sluníčka či častého koupání, tak v zimě, kdy je zatěžuje mráz. Co se mi na nejvíc líbí je skutečnost, že i přes své skvělé vyživující schopnosti mé vlasy vůbec nezatěžuje.

  • regenerace
  • uhlazenost vlasů
  • nezatěžuje
  • specifická vůně


věk
15-24

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 15.7.2015 13:51:14

O tejto maske som veľa počula, preto som si ju tiež kúpila, moje vlasy sú krepové a mám aj nadpojené vlasy, po tejto maske som bola veľmi spokojná, hneď na prvý krát mi urobila zázrak s vlasmi. Dala som si ju ako zábal na cca 2 hodiny. Po umytí a vysušení boli vlasy krásne, skrotené nelietali kade tade, žiadny krep. Milo ma prekvapila, najväčšie účinky má ako zábal keď si ju necháte aspoň hodinu a pol na hlave vtedy vidíte najlepší účinok. Jediné mínus je vôňa, taká chemická niekomu môže byť nepríjemná. Ale pre mňa bol hlavný účinok a ten bol splnený.

  • ako zábal napravuje okamžite vlasy účinok je vidieť po prvom použití
  • vôňa chemická


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 3.11.2015 18:33:11

Dobře, jsou i horší věci. Ale těch lepších je rozhodně více. Tato maska je jinak než přes internet nesehnatelná (POZOR! nekupujte v kadeřnictví... vnucují ji a cena je tam klidně dvojnásobná). Vlasy extrémně zjemňuje, lámou se mi po ní konečky. Rozhodně to není žádný "wonder"... Koupila jsem si ji 2x (stará i nová verze) a výsledky stejné.

  • Velký obsah masky v balení
  • Jinak žádné
  • Zhorší kvalitu vlasů


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 3.11.2015 18:44:33

Tuhle masku na vlasy mám doma už dost dlouho. Dřív jsem ji hodně používala i když na začátku jsem vůbec neviděla rozdíl. Dala jsem na doporučení kadeřnice a rozhodně nelituji, koupila jsem si rovnou 500ml balení. Nanášela jsem ho na celé vlasy, i ke kořínkům. Celkem dlouho jsem si zvykala na zvláštní 'vůni', hlavně na to z čeho je to (připadá mi to jako sperma:D) a že se to špatně umývá z vlasů, ale dalo se na to zvyknout. Nevím jestli to bylo díky téhle masce, ale vlasy nemám zníčené. A vlasy mi ani nemastila. Rozhodně se k ní vrátím! :)

  • Regeneruje vlasy
  • Nemá vůni
  • Cena za tak velké balení
  • Špatné vymývání
  • Dostupnost v kamenném obchodě


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 3.1.2017 20:09:02

Tohle je nejlepší produkt na vlasy na světě! Už jsem vyzkoušela mnoho věcí, ale jen k této masce se pořád vracím. Doporučila mi jí kamarádka kadeřnice, poprvé jsem jí musela objednávat z nějakých profi kadeřnických stránek, ještě nebyla moc dostupná. Před pár lety jí ale začali prodávat na Parfums a podobných eshopech, tudíž už jí seženu dobře a za super cenu. Je to naprostý zázrak na všechny typy vlasů. Vyživí, dodá lesk a vůni. Lidi mi chválí vlasy, vždycky když si dám masku. :) Doporučuji všem.

  • Vyživí vlasy
  • Dodá lesk a vůni
  • Zaceluje konečky
  • Žádný


Další recenze od 11.6.2017 07:24:57

Gestil jsem si koupila poprvé asi před 2 rokama. Měla jsem v tu dobu dost zvláštní, hodně hodně zničené a suché vlasy. Tenkrát mi tato maska s vlasy neudělala vůbec nic, naopak, snad je ještě víc vysušila. Dala jsem mu ještě jednu šanci, teď a nemůžu si ho vynachválit. Beru ho na dovolenou a po večerech budu dělat zábaly. Vlasy mi krásně vyživí, uhladí, jsou krásně lesklé a hebké i po uschnutí. Většinou nechávám cca 10min působit - neměla jsem na delší zábaly v poslední době čas, ale věřím, že když jí nechám na vlasech ještě dýl, efekt bude ještě lepší. Vyhovuje mi krémová konzistence, nemám ráda gelové masky. A na specifickou vůni Gestilu se dá také zvyknout :))))

  • vyživí
  • hydratuje
  • konzistence
  • cena vs množství a účinek
  • možná vůně


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Koupila jsem si tento produkt, kvůli uzdravení konečků a odbarvených vlasech. Vůně je jak pánský odér, ale to mi nevadí. Nechala jsem masku působit i přes 3 hodiny a po umytí mám vlasy rovné a trošku uzdravené, ale na druhý den to zmizne. Používám ji už několik měsíců a nemění kvalitu vlasů a nijak nepomáhá ke zdraví. Za tuto cenu seženu mnohem lepší masku.

  • Rovné vlasy
  • Hebkost
  • Neplihnou mi vlasy
  • neuzdraví vlasy
  • cena
  • efekt zmizí po dalším umytí