Gillette Venus Original Refill Cartridges recenze a zkušenosti

Depilace, epilace Gillette Venus Original Refill Cartridges
Depilace, epilace Gillette Venus Original Refill Cartridges - obrázek 1
Depilace, epilace Gillette Venus Original Refill Cartridges - obrázek 2
5 4.7 14
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 93% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 45 - 350 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Gillette

Recenze produktu
Gillette Venus Original Refill Cartridges

věk
25-34

Další recenze od 1.1.2018 21:38:59

Imponuje mi krásny obal aj samotný holiaci strojček. Odkedy mi ho prvý krát manžel kupil používam ho už minimálne rok a nebudem meniť. Jedinou nevýhodou je vysoká cena nových nasad, ale u mňa vyhráva kvalita. Škoda, že ho nemajú aj v iných farbách, keby sa mi začala modrá farba zunovat. A veľmi praktický je obal na nové žiletky

  • Pekný dizajn
  • Pohodlné holenie
  • Puzdro na náhradné žiletky
  • Vysoká cena


věk
25-34

Další recenze od 30.1.2017 16:28:51

Dříve jsem zkoušela jednorázová holítka a ta byla vždycky po týdnu tupá, což je na prd. Loni jsem si v akci tedy pořídila první holítko od Venus a je to o 100% lepší! Břity jsou opravdu ostré, oholí jedním tahem všechny partie a vydrží dle používání několik měsíců. Pak už stačí kupovat jen tyto hlavy, které nasadíte na holítko a máte zas nabroušeno. Vřele doporučuji.

  • Ostré břity
  • Vydrží několik měsíců ostré
  • Nic


věk
25-34

Protože mám holítko Venus, tak do něj občas potřebuji i žiletky. Jednotlivé žiletky vydrží ostré poměrně dlouho, není potřeba měnit tak často. Výhodou také je, že oholí opravdu do hladka, proto jsem si tohle holítko tak oblíbila a kupuji ho stále dokola. Člověk se s nimi skoro nepořeže. Jsou v krabičce balena docela prakticky po jednom kuse.

  • Oholí do hladka
  • Dlouhá výdrž
  • Cena


věk
15-24

Další recenze od 4.10.2015 12:56:50

Včera jsem si koupila toto holítko s dvěmi žiletkami a samozřejmě vyzkoušela na nohou a tříslech. Mám zkušenosti s žiletkami Wilkinson, balea apod., ale tahle žiletka byla mnohem horší než všechny žiletky, co jsem kdy použila, včetně levných jednorázovek. Nejen, že abnormálně dráždí pokožku nohou, což se mi ještě nestalo, ale zanechávají i půlmilimetrové chloupky, holí strašně malinkou parcelu a dělají na kůži ranky. V životě už bych si znovu nekoupila.

  • žádné
  • doslovně drhne pokožku i přes gel na holení
  • zanechává kraťounké chloupky
  • holí hrozně malinkou parcelu, takže holení zabere více času
  • dělá ranky na kůži
  • dráždí pokožku
  • balení neobsahuje ani stojánek


věk
25-34

Další recenze od 23.5.2014 16:01:47

Tento výrobek si kupuji pravidelně již několik let, občas si zakoupím i nějaký novější typ holicího strojku od Gillette, ale nakonec se vždy vrátím k tomuto. Nikdy jsem se s ním nepořezala, má menší hlavici (než např. nové typy), což mi přijde praktičtější. Tři břity jsou naprosto dostačující pro oholení pokožky dohladka, osobně nevidím žádný rozdíl po holení oproti např. 5 břitovým Gillette.

  • žiletka vydrží dlouho ostrá
  • nedráždí pokožku
  • pohyblivá hlavice
  • vyšší cena


věk
25-34

Nejlepší holící strojek pro ženy na trhu, dle mého názoru. Sice má jen 3 břity (Wilkinson Quattro Bikini má 4), ale ty plně stačí na dokonalé oholení na 1 tah. Břity jsou velmi blízko k pokožce, takže pokožku zanechávají sametově hebkou. Navíc výkyvná hlavice se plně přizpůsobí konturám těla, říznutí skutečně nehrozí ani těm nešikovným z nás. Napuštěný pásek je fajn, ale já stejně používám ráda pěnu na holení pro změkčení chloupků, takže jeho funkci tak úplně neocením. Tento strojek s Venus Original hlavicemi je zkrátka klasika, která nemůže nikoho urazit. Cena hlavic je velmi příznivá nyní v drogerii Rossmann (219 Kč) nebo na internetu.

  • 3 břity = důkladné oholení na 1 tah
  • výkyvná hlavice, co se přizpůsobí konturám těla
  • pečující pásek s aloe
  • cena náhradních hlavic (cca 220 Kč za 4)
  • někdy cena náhradních hlavic (v DM 370 Kč za 4)


věk
25-34

Další recenze od 26.3.2013 22:53:15

Vzhledem k tomu, že cena v drogerkách je, mírně řečeno, přemrštěná, kupuju náhradní hlavice jen občas a držím se ověřené klasiky. Kvalitu a výdrž hlavic si nemohu vynachválit. Narozdíl od jednorázových holítek se s nimi lépe pracuje v nerovných místech, protože se přizpůsobí holenému povrchu.

  • výdrž
  • kvalita
  • přehnaná cena


věk
25-34

Další recenze od 3.2.2013 10:09:26

Naprosto perfektní holítko. Používám už roky a nemůžu si ho vynachválit. Několikkrát jsem odběhla k jiné značce, ale rychlostí blesku jsem se vrátila zpátky k Gillette. Nedráždí pokožku, zanechávají ji naprosto heboučkou. Tři břity tomuto holítku naprosto stačí. Vřele doporučuji.

  • perfektně oholí
  • nedráždí pokožku
  • nehrozí říznutí
  • ŽÁDNÉ


věk
25-34

Další recenze od 3.2.2013 09:56:50

Také patřík ke spokojeným spotřebutelům. Holí se mi s tímto strojkem skutečně nejlépe a to díky hlavici, protože jinak jsme měla často pořezaná kolena a kotníky. Hydratační proužek je fajn, protože je pak po holení pokožka krásně hedvábná. Také doporučuji kupovat náhradí hlavice na internetu, protože v drogériích jsou všeobecně velmi předražené.

  • hydratační proužek
  • výdrž ostří
  • cena na internetu
  • přizpůsobovací hlavice
  • cena v drogériích


věk
25-34

Další recenze od 20.6.2012 10:54:44

Už několikrát jsem se nechala zlákat novějším typem násad a pokaždé se pokorně vrátila k těmto. Mám chloupky tmavé a docela tvrdé, takže je holení nezbytné a originální modrá násada vydrží ostrá nejdéle. Trpím alergií na Aloe Vera, takže odstraňuji hydratační proužky a je nutné použít pěnu. Nakupuji je na Aukru za cca 45Kč/ks, což je oproti drogeriím polovina.

  • dlouho ostrá
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 7.4.2012 14:16:07

moje nejoblíbenější holítko, které používám už spoustu let. občas vyzkouším nějakou Venus novinku, ale k této klasice se vždy ráda vrátím. holítko je tak akorát velké (narozdíl třeba od Venus Breeze, se kterým se mi špatně manipulovalo v oblasti bkin) a vydrží ostré hodně dlouho, 2-3 měsíce. není potřeba pod něj používat žádné gely ani pěny, což si třeba s jednorázovkama neumím představit. holí hodně blízko u kůže, takže nohy mám krásně sametové.

  • šikovná velikost
  • vydrží dlouho ostré


věk
25-34

Další recenze od 26.3.2012 18:12:01

Používám již několik let a jsem naprosto spokojená. Zkoušela jsem i jednorázová holítka, ale ta mi nevyhovovala tolik. Žiletky vyměňuji zhruba po měsíci až dvou při použití 2-3x týdně. Nyní mám od Gillette nějakou inovovanou hlavici, kterou používám dokonce už téměř 3 měsíce a holí pořád stejně skvěle např. na 1 tah nohy a na 2-3 podpaží.

  • výdrž
  • účinnost
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 18.3.2012 21:51:55

K tomuto výrobku se vždy vracím, holítko mi vydrží ostré poměrně dlouho. Pokožku po holení nemám podrážděnou na rozdíl od jednorázových holítek. Je lepší si objednávat náplně na internetu, člověk tím dost ušetří.

  • nedráždí
  • bezchybně holí
  • cena


Další recenze od 18.3.2012 20:50:05

Nejlepší holítko!Díky hlavici,která se přizpůsobí křivkám těla je ideální na péči o intimní partie a oblast kolen.Vydrží déle než jednorázová holítka.Přijde mi,že i lépe oholí.

  • výdrž
  • líbivý design
  • ideální i pro hůře dostupná místa
  • cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Goho Depilační pružina

4.5 88% 2 recenze