Gillette Venus Embrace recenze a zkušenosti

Depilace, epilace Gillette Venus Embrace
Depilace, epilace Gillette Venus Embrace - obrázek 1
Depilace, epilace Gillette Venus Embrace - obrázek 2
Depilace, epilace Gillette Venus Embrace - obrázek 3
5 4.7 28
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 90% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 199 - 400 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 28 recenzí
  • Výrobce Gillette

Recenze produktu
Gillette Venus Embrace

věk
25-34

Další recenze od 7.4.2012 14:28:03

moje druhé nejoblíbenější holítko:) 5 břitů, dva zvlhčující proužky (v podstatě okolo celé hlavice). je o něco lepší než klasický Venus, holí d-o-k-o-n-a-l-e dohladka, nemusíte přejíždět jedno místo víckrát. žel, zvlhčující proužky po měsíci už nezvlhčují:) moc mi nevyhovuje větší holicí hlavice, to je taky důvod, proč mám klasický Venus radši. Embrace si občas pořídím jen abych měla změnu:)

  • dokonale hlaďoučké oholení
  • zvlhčující proužky docela rychle vyschnou
  • větší hlavice


věk
25-34

Další recenze od 7.4.2012 15:11:58

Holící strojek, kterému jsem věrná už pár let. Holí opravdu krásně do hladka. Pořezat se s ním téměř nejde, to se mi povede skutečně málokdy. Co nejvíc oceňuju, je výdrž jedné žiletky. Otupit se mi ji nepovede několik měsíců. Vyšší cena se tím pádem naprosto kompenzuje a myslím, že se vyplatí připlatit si, protože ve výsledku ještě ušetříte.

  • výdrž žiletky několik měsíců
  • prezicní oholení
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 7.4.2012 18:19:10

Tento holící strojek je můj favorit již několik let. Žádný jiný mnou vyzkoušený strojek nehlohí tak hladce jako tento. Díky zvlhčujícímu prožku se dá použit i bez gelu, ale jen ze začátku, takže doporučuji doplnit gelem. Strojek a náhradní břity sice jsou poměrně drahé, ale vydrží ostré dost dlouho, takže myslím, že se tomu ta cena celkem i odpovídá.

  • Odolení do hladka.
  • Dlouho výdrží ostrý.
  • Horší manipulace díky větší hlavici.


věk
35-44

Další recenze od 7.4.2012 21:10:18

Perfektní holící strojek,který bych za nic nevyměnila,nádherně holí a ještě jsem se s ním neřízla.jen jeho cena je dost vysoká,hlavně cena náhradních žilete,ale zase žiletku používám dlouho,vydrží holit několikrát.

  • krásně holí
  • vysoká cena


věk
25-34

Toto holítko je perfektní. Jsem s ním naprosto spokojená. Holí skvěle do hladka, nemusím přejíždět jedno místo vícekrát. Samozřejmě záleží, jak často se používá, ale opravdu mi přijde, že ostří vydrží dlouho. Dají se dokoupit náhradní hlavice, což je taky super. Sice jsou dražší, ale vyplatí se! Doporučuji.

  • Dobře holí
  • Vyměnitelné hlavice
  • Trochu dražší cena


věk
25-34

Další recenze od 17.4.2012 12:53:26

Toto holítko od Venus je úplně nejlepší jaké jsem kdy vyzkoušela. Jeho pořizovací cena je sice dražší, ale jedna cartrige vydrží o hodně déle než obyčejná žiletka. Myslím, že ve finále to vyjde levněji. Holení s ním je úplně bezproblémové na všech partiích. Díky 5 břitům holí důkladně. Je snad nemožné se s ním pořezat.

  • holí dokonale
  • dlouho vydrží
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 18.4.2012 00:18:08

Nejlepší holící strojek, který jsem měla. Zkoušela jsem i jiné, ale vždy se k němu vrátím. Skvělý tvar, holí perfektně, břity dlouho vydrží a netupí se. Vyhovuje mi i praktický držáček, hygienické balení náhradních břitů. Za mě jednička s hvězdičkou.

  • vše perfektní
  • žádné


věk
25-34

Tento produkt kupuji stále dokola a řadí se jednoznačně mezi mé nejoblíbenější a nejspolehlivější stálice. Opravdu dlouho vydrží, velice dobře a hladce oholí i ty nejmenší chloupky, cena je sice trochu vyšší, ale dá se sehnat různě v akcích. Design je moc hezký a dobře se s ním pracuje. Používám jej pouze s pěnou, bez pěny jsem nezkoušela, nemohu si stěžovat. Nikdy jsem se s ním ani nepořezala.

  • kvalitní
  • výdrž
  • dlouhá doba použitelnosti
  • oholí jedním tahem
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 25.4.2012 15:10:46

Holící strojky od této značky používám již několik let. Venus Embrace mám nově přes rok a jiný už hledat nebudu, vyhovuje mě ve všech směrech. Žiletky vydrží neuvěřitelně dlouho. Oholí i ty néjmenší chloupky. Používám s pěnou i bez. Pokožka je po použití krásně hladká.

  • Dlouhá výdrž žiletek
  • Hladké oholení
  • Rychlé oholení
  • Vyšší cena náhradních hlavic


věk
25-34

Další recenze od 14.5.2012 20:40:24

Taky tento holící strojek používám už několik let a měnit ho určitě neplánuji. Holí krásně do hladka, pořezat se opravdu nejde a ze začátku nemusíte používat ani gel - bohužel zvlhčující pásek dlouho nevydrží, ale to vůbec nevadí. Žiletky jinak zůstávají dlouho ostré.

  • výdrž žiletek
  • hladké oholení
  • bezpečnost
  • zvlhčující pásek nevydrží dlouho


věk
25-34

Další recenze od 19.11.2012 12:59:48

Už několik let je tohle moje skoro nejoblíbenější holítko a nenašla jsme za ty roky na něm jedinou chybičku. Oholení je perfektní a bez pořezání, cena je sice vyšší, ale to je u všech olících storjků. navíc je hodně oblíbený i mezi muži, kteří si jej často kupují k holení podpaží a i od nich slyším chválu.

  • 5 břitů pro dokonalé oholení
  • i pro muže je skvělý na podpaží atd.
  • nic


Další recenze od 8.2.2013 11:47:50

Tento strojek používám několik let. Dřív jsem používala "obyčejné", ale vždy jsem měla nohy strašně podrážděné a nehezky oholené. Strojek mě hodně překvapil, holí dokonale do hladka, nevynechá ani ten nejmenší chloupek. Pásky mi po pár použití vyschnou, ale nedá se nic dělat. Žiletky jsou ostré dlouho, takže nemusím měnit tak často. Používám jen s gelem. A co se mi trošku nelíbí je vyšší cena :( ale jinak jsem nadmíru spokojená.

  • skvělé oholení
  • dlouho vydrží
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 8.2.2013 17:18:38

Tohle holítko je celkem dobré, ale na moje oblíbené pánské strojky nemá. Výhodou je hezký design a to, že se rukojeť perfektně drží v ruce. Má také zvlhčovací pásky, které usnadňují holení a 5 břitů. Ale neoholí tak skvěle jako výše zmiňované pánské holicí strojky.

  • 5 břitů
  • zvlhčující pásky
  • hezký design
  • pohodlé držení v ruce-dobrá rukojeť
  • neoholí tak dobře jako pánské holicí strojky


věk
25-34

Toto holítko jsem měla a přišlo mi naprosto perfektní. Mělo hodně břitů a zvláčňující pásky podél břitů. Holítko má také výkyvnou hlavici, proto po nože i podpaží krásně klouzalo. Mínusem je ale docela vysoká cena, proto si příště rozmyslím, jestli si ho koupím, ale je super.

  • krásně klouže po kůži
  • výkyvná hlavice
  • zvláčňující pásky
  • cena :-(


věk
35-44

Další recenze od 2.4.2013 00:47:43

Výborný holicí strojek, kterému opravdu není co vytknout, a to ani cena, protože žiletky vydrží ostré hodně dlouho, nesrovnatelně déle oproti levným holítkům. Sympatické je i celkové provedení s výkyvnou hlavicí a s příjemným držátkem, hezky i vypadá. Oholení je krásně hladké a nikdy jsem se s ním nepořezala. Můžu jedině doporučit, vyplatí se.

  • precizní hladké oholení
  • nepořežete se s ním
  • dlouhá výdrž žiletek
  • celkové provedení holítka
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 14.4.2013 01:28:19

Zatím asi nejlepší dámské holítko, jaké jsem kdy vyzkoušela. Oholení s touto žiletkou je opravdu dokonale hladké! Navíc jsem se s ním nikdy nepořezala. Velmi se mi líbí stylový design a dobře tvarovaná rukojeť. Žiletka vydrží hrozně dlouho ostrá a jen tak se neotupí. Cena se na první pohled zdá vysoká, ale vzhledem ke kvalitě a délce výdrže tento výrobek vyjde ještě výhodněji než obyčejné jednorázové žiletky.

  • výkyvná hlavice
  • vydrží dlouho ostrá
  • dokonale oholí
  • design
  • lze použít i bez gelu
  • pro někoho cena


věk
25-34

Naozaj dobrá žiletka. S použitím gélu, na nohy úplne ideálna. Po oholení je pokožka jemná a hladká. Vydrží byť naozaj velmi dlho ostrá. Cena je síce vyššia, ale aj napriek tomu sa oplatí, pretože je na vela použití. Dajú sa dokúpiť aj náhradne hlavice, ktorých cena tiež nie je najnižsia, ale pre dlhú výdrž a kvalitu sa to určite oplatí. Velmi pekné je aj prevedenie, design.

  • hladké oholenie
  • žiletka je dlho ostrá
  • design
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 15.4.2013 21:49:25

U těchto hlavic, resp. u tohoto strojku mne velmi příjemně překvapilo, že, nejspíš díky pěti žiletkám, probíhá holení vždy tzv. "na první dobrou". Pokožka je krásně hladká hned po prvním přejetí, navíc se s ním snad ani nejde pořezat a má celkem slušnou výdrž (o něco málo lepší, než klasický Venus). Někomu by mohlo být nepříjemné, že kvůli více břitům a zvlhčujícím páskům z obou stran je hlavice celkem široká a hodí se spíš na větší holicí plochy.

  • hladké oholení na první přejetí
  • výdrž jedné hlavice
  • cena


věk
25-34

Snad to nejlepší holítko na světě! :-) Jednou vyzkoušíš a pak už musíš pořád! :-) S Gillettem Venus Embrace jsem se ani jednou nepořezala, to snad ani nejde! :-)) Moderní design rukojeti, oholení dohladka v cukuletu, navíc se můžete holit i nasucho a stejně se nepořežete... Samá pozitiva, jsem nadmíru spokojená! Už jedině Gillette! :-)

  • - dlouhá trvanlivost žiletek
  • - oholení jedním tahem
  • - příjemná rukojeť
  • - možnost holit se nasucho
  • -nejde se pořezat :-)
  • - vyšší cena


věk
15-24

Další recenze od 25.5.2013 17:13:57

Dříve jsem byla na pořezání se skutečně bezkonkurenční, ale s tímto strojkem je to téměř nemožné. Má pět břitů, zvlhčovací pásky (které ovšem moc dlouho nevydrží) - co vydrží je žiletka jako taková, kterou nemusím vyměnit několik měsíců a pořád holí perfektně. Co ještě musím zdůraznit je moc hezký design. Jako jedinou nevýhodu shledávám vyšší cenu, ale vzhledem k tomu, že žiletky skutečně něco vydrží, není třeba dokupovat často.

  • perfektně oholí
  • dlouho vydrží
  • design
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 30.8.2013 17:56:01

Používám výhradně panské holicí strojky. Přijdou mi mnohem kvalitnější a ostřejší už z důvodu že mužské vousy jsou tvrdší než ženské chlupy na nohou a jinde. Tento strojek jsem si pořídila pro změnu a abych vyzkoušela i ty určené pro ženy. Je docela dobrý. V podstatě hodně dobrý ale na ostrost strojků pro pány stejně nemá

  • dobře se drží
  • neni tak ostrý jako oans


věk
25-34

Jedno z mých prvních holítek vůbec a hned to byla trefa do černého. Od puverty si ho kupuju celkem pravidelně. Oholí dokonale do hladka jako málokterý holítko. Neumím si vybavit, že bych se s ním někdy pořezala nebo měla po něm nějakou vyrážku. Občas si koupím jiný, abych něco novýho vyzkoušela, ale zase se pak vrátím k tomuto.

  • dokonale oholí
  • nikdy jsem se nepořezala
  • bez pupínků nebo vyrážky
  • vyšší cena


věk
15-24

Další recenze od 10.12.2013 17:38:37

Strojek jsem dostala od přítele a jsem nadšená, 5 břitů oholí dokonale, vlhčící proužek usnadňuje klouzání po pokožce a ještě jsem se s ním nepořezala. Ze začátku jsem se trochu bála, ale chce to cvik a pak už se jde oholit i na hůř přístupných místech. Obsahem balení bylo držátko na strojek a další 2 hlavice, ty jsou sice dražší, ale určitě se vyplatí

  • 5 břitů
  • zvlhčující pásek
  • dlouho vydrží ostrý
  • možná cena


věk
25-34

Další recenze od 29.1.2014 21:52:26

Vyzkoušela jsem před 2 lety a od té doby považuji za nejlepší holítko. Dlouho vydrží, pořezat se s ním je snad nemožné a je s ním lehká manipulace. Rozhodně doporučuji, navíc pokud člověk natrefí na akci, dá se pořídit za super cenu (do 200, hlavice 4 ks do 300), což se při výdrži náhradních hlavic rozhodně vyplatí.

  • manipulace
  • výdrž
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 23.5.2014 15:48:53

Velmi kvalitní holicí strojek, nicméně dávám přednost klasickým Gillette Original, tyhle Embrance mi přijdou asi "až moc" ostré a i v kombinaci s gelem Gillette Satin Care jsem byla občas "pořezaná", což se mi s verzí holicích strojků Gillette Original nikdy nestalo. Tudíž pouze z toho důvodu nedávám "plný počet bodů" :-)

  • žiletka vydrží ostrá hodně dlouho
  • design
  • vyšší cena
  • větší hlavice - horší manipulace
  • zvlhčující pásky vydrží jen velmi krátce


věk
25-34

Další recenze od 23.5.2014 23:35:15

Opravdu skvělá žiletka, která dokonale oholí jedním tahem, bez pořezání, do hladka a ještě zjemní pokožky díky proužkům na hlavici. Vydrží docela dlouho do otupění břitů. Musím říct, že se s tímto holítkem hlavně skvěle holí nohy nebo podpáždí, na zbylá místa je vzhledem k velikosti dost nepraktické. A ta cena, ta mě vždy odradí od koupi - tady se hodně platí za značku, mohlo by být o polovinu levnější.

  • výdrž
  • holí do hladka
  • zjemňuje pokožku
  • cena
  • horší manipulace


věk
25-34

Toto holítko používám již několik let, nemá prostě konkurenci. Je skoro nemožné se s ním pořezat, břity vydrží osté opravdu dlouho a to se holím tak cca obden. Po použití je pokožka sametově hebká, protože přímo u žiletky jsou zvlhčovací použky. Ty ale brzy vyschnou,ale i tak se dá s holítkem skvěle pracovat bez problému. Cena je trošku vyšší, ale myslím, že s takovou výdrží se vyplatí.

  • Pečlivé oholení
  • Člověk se s ním nepořeže
  • Dlouhá výdrž
  • Cena
  • Vysychání zvlhčujících proužků


věk
25-34

Další recenze od 22.6.2017 20:06:58

To nejlepší holítko na nohy, jaké jsem zatím vyzkoušela. Na jiná místa (podpaží, intimní partie) je příliš velký, takže tam používám klasický Gillette, ale na nohy fakt nemá konkurenci. I pro takové kopyto, jako jsem já, je opravdu těžké se s ním pořezat (ale zvládnout se to dá, když si dáte záležet :-)). Je pravda, že ten zvlhčovací pásek moc dlouho nevydrží, ale to jsem ani nečekala. Co naopak vydrží neskutečně dlouho, jsou břity. Používám už půl roku jednu hlavici, a pořád to nevypadá, že bych ji měla v dohledné době vyhazovat. Cena je sice docela vysoká, ale myslím, že v tomhle případě se ta investice vyplatí.

  • téměř se s ním nelze pořezat
  • břity vydrží dlouho ostré
  • vysoká cena


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené