Gliss Kur Asia Straight Uhlazující krém recenze a zkušenosti

Bezoplachová péče Gliss Kur Asia Straight Uhlazující krém
Bezoplachová péče Gliss Kur Asia Straight Uhlazující krém - obrázek 1
Bezoplachová péče Gliss Kur Asia Straight Uhlazující krém - obrázek 2
5 2 11
  • Průměrné hodnocení 2
  • 19% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Gliss Kur

Recenze produktu
Gliss Kur Asia Straight Uhlazující krém

věk
25-34

Další recenze od 18.8.2016 19:32:07

Tento uhlazující krém je z řady Asia Straight. Je s extraktem z bambusu a orchideje. Určený pro nepoddajné, vlnité či krepaté vlasy. A mě tedy nevyhovuje vůbec. Kromě velmi příjemné vůně nevidím žádné pozitiva. Vlasy mám po použití mastné a zplihlé. Navíc tento krém dost slepuje. Efekt Anti - frizz se bohužel nedostavil také. Produkt má pěkný fialový obal a dávkování je v pohodě. Za sebe tedy nedoporučuji a produkt si už nekoupím.

  • vůně
  • slepuje
  • mastí


věk
25-34

Další recenze od 14.10.2014 17:33:14

Nevím, jestli se tenhle výrobek v současné době ještě prodává, v normálních drogérkách ho asi najdete jen výjimečně. Já ho používám u maminky mého přítele, když nemám u sebe tekuté krystaly nebo nějakou jinou leave in péči. Musím říct, že občas je fajn, ale občas mi nevyhovuje - záleží tady opravdu na množství, které chce fakticky vychytat jinak jsou vlasy umaštěné, slepené a totálně na nic. Pokud to však nepřeženete, tak se vlasy moc hezky lesknou a přijdou mi zacelenější. Já bych si ho nekoupila, ale na občasné použití mi vyhovuje.

  • lesklé a zacelenější vlasy
  • mastné a slepené vlasy pokud neodhadnete množství


věk
25-34

Zbytočne vyhodené peniaze. To, že by vám vyrovnal vlasy je, samozrejme, nereálne, ale mám pocit, že ich ani neuhladí a to mám svoje vlasy prirodzene rovné. Má gélovú tekutú konzistenciu a pekne vonia. Bohužial, vlasy mám po ňom vyslovene lepkavé a také ,,upatlané".

  • vôňa
  • lepí
  • neuhladí ani nenarovná


věk
25-34

Další recenze od 2.4.2013 12:53:07

Tahle věc v prvé řadě není krém, ale takový podivný průhledný gel. Pokud někdo čeká, že by snad narovnal vlasy, bude zklamaný. Ani vlasy nijak neuhladí, nezjemní, spíš se mi po něm více krepatěly a byly hrubší a jakoby ulepené - nechává to na nich takový divný povlak. Za mě tedy určitě ne.

  • žádné
  • lepí
  • nenarovná ani neuhladí vlasy


věk
25-34

Další recenze od 2.4.2013 07:39:12

Tento balzám si nekupuji kvůli narovnání vlasů (které stejně žádný balzám ani šampon nikdy nemůže narovnat), ale jednoduše kvůli tomu, že mi vyhovuje. Jeho vůně je pro mě č.1 a zbožnuji ji, jelikož ve vlasech opravdu drží. Má hutnější konzistenci, což mi vůbec nevadí. Stačí ho opravdu malé množství. Lepší je dávat ho jen do délek. Po použití jsou vlasy jemné, vzdušné a voňavé.

  • Konzistence
  • Vůně
  • Stačí ho malé množství
  • Nenarovná vlasy jak někdo očekává


věk
25-34

No hrůza. Jednou jsem si tento krém koupila v domění, že by mohl alespoň trošku vlasy narovnat. Bylo mi jasné, že žádný šampon mi vlasy nenarovná, ale alespoň trochu jsem myslela že by mohl. No nejenže vlasy nenarovnal, jakože vůbec, ale ještě má divnou konzistenci a mastí vlasy...Pro mě ne e

  • Nic
  • Mastí
  • Nefunguje


věk
25-34

Další recenze od 23.10.2012 13:07:29

Za mě je tento produkt propadákem, který musel letět do koše. S vlasy nedělá absolutně nic krom toho, že je příšerně slepuje, mastí a dělá je drsné a hrubé. Postě lépe nepoužít nic než toto. Neumím si představit, že někomu může tento produkt vyhovovat. Za sebe nedoporučuju.

  • asi žádné
  • slepuje vlasy
  • mastí vlasy
  • dělá vlasy hrubé a těžké


věk
25-34

Další recenze od 9.8.2012 12:07:16

Tento uhlazující krém jsem si kdysi koupila, ale už bych to znovu rozhodně neudělala. Slíbený uhlazující efekt se ani zdaleka nekonal, vlasy byly zatížené a dost mastil. Jako jedinou výhodu vidím asi příjemnou vůni, to je ale vše. Za mě rozhodně nedoporučuji.

  • Vůně
  • Neuhladí vlasy
  • Zatěžuje a mastí


věk
25-34

Další recenze od 21.7.2012 13:49:34

Tento výrobek mi vyhovuje, ačkoliv ho nepoužívám pro narovnávání vlasů. Nejsem tak naivní, abych věřila, že vlasy narovná pouhý balzám či šampon, to by již dávno neexistovaly žehličky na vlasy a podobné vychytávky. Tento uhlazující krém má pro mě vyhovující konzistenci a dobrou vůni. Když se to přežene s množstvím, tak vlasy jsou rychleji mastné, avšak při správném dávkování je to ok. I přesto bych ale nedoporučovala používat po každém mytí. Vlasy jsou po použití uhlazené, dobře se rozčesávají a nejsou rozlitané.

  • Valsy jsou po použití uhlazené a snadněji se rozčesávají.
  • Při nesprávném dávkování se vlasy sndno mastí.


věk
25-34

Další recenze od 17.4.2012 20:55:54

Za mě absolutní propadák. Patří do série Asia straight, která má vlasy narovnat bez použití žehličky. Efekt však není vidět u žádného z výrobků této série. Tento krém však navíc vlasy mastí, dělá je těžké a slepuje je do pramínků. Takže nikdy více a další poučení, že reklamám se prostě věřit nemá.

  • žádné
  • mástí a slepuje vlasy
  • nenarovná


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Got2b Uhlazujicí sprej

1.8 21% 11 recenzí