Gliss Kur Oil Nutritive Regenerační expres balzám recenze a zkušenosti

Bezoplachová péče Gliss Kur Oil Nutritive Regenerační expres balzám
Bezoplachová péče Gliss Kur Oil Nutritive Regenerační expres balzám - obrázek 1
5 3 16
  • Průměrné hodnocení 3
  • 44% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 69 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Gliss Kur

Recenze produktu
Gliss Kur Oil Nutritive Regenerační expres balzám

věk
25-34

Stejně jako s balzámem ze stejné řady, ani s tímto sérem se to nesmí moc přehnat, jinak zanechá ve vlasech takový nepříjemný gumový povlak. Takže já ho používám opravdu malinko a pro jistotu z trošku větší dálky. Dá se použít jak do vlhkých, tak do sucých vlasů. To, jestli zmírňuje třepení konečků jsem si ale nevšimla, od toho používám jiná séra. Má praktický obal s rozprašovačem a příjemnou vůni. Znovu si ho ale už nekoupím.

  • krásná vůně
  • hebké vlasy
  • praktický obal s rozprašovačem
  • použití jak do vlhkých, tak suchých vlasů
  • pokud se to přežene s množstvím, zanechává ve vlasech "gumový" povlak
  • nejsem si jistá, jestli opravdu zamezuje třepení konečků


věk
25-34

Další recenze od 8.4.2012 17:09:53

Sérum střídám spolu s regeneračním expres balzámem a teda nic moc. Vůně je celkem příjemná a to je tak všechno. Vlasy jsou po nastříkaní mastné a splihlé. Rozčesávání jde líp, ale vzhledem k tomu že mám rychle se mastící vlasy, tak jej používám jen na prodloužené vlasy. Vlastním všechny výrobky z této řady, takže můžu říct že sérum je asi nejpovedenější, ale znovu si ho už nekoupím.

  • Celkem příjemná vůně
  • Uhlazení vlasů
  • Zmašťuje a vlasy jsou splihlé


věk
25-34

Další recenze od 28.4.2012 19:45:17

Toto je moje první sérum na vlasy ve spreji, do té doby jsem používala jen oplachovací masky. Byla jsem tedy zvědavá, jak se na mých vlasech projeví. Žádná negativa nepozoruji, na druhou stranu ale ani žádná výrazná pozitiva. Sérum pěkně voní a vlasy jdou po něm dobře rozčesávat. Že by ale byly vlasy nějak zdravější, to nepozoruji, snad se jen o trochu méně třepí konečky. Ještě nevím, zda si ho koupím znovu, možná někdy ano.

  • příjemná vůně
  • vlasy se po něm dobře rozčesávají
  • nemá výrazné účinky


věk
15-24

Další recenze od 13.5.2012 12:19:48

Docela mě tento výrobek překvapil... Měla jsem velmi poškozené konečky, ale tento produkt mi s tím pomohl. S použitím masky od stejného výrobce mi vlasy oživili. Jsou mnohem lesklejší než dříve. Bohužel mi přijdou po použití zplihlé, a nejde s tím nic udělat.

  • oživí vlasy
  • vlasy jsou splihlé


Další recenze od 13.5.2012 18:07:04

Bohužel jsem si tento výrobek koupila na doporučení na kamarádky a nebyla jsem zrovna příjemně překvapená. Za tu cenu jsem mohla peníze investovat i jinak, přípravek je nijak výrazně nezregeneroval, vlasy byly splihlé. Ačkoliv mám Gliss Kur moc ráda, tímhle u mě rozhodně plus nezískal.

  • příjemně voní
  • nerpozorovala jsem žádnou účinnost


věk
35-44

Další recenze od 13.5.2012 18:21:57

Také jsem si na doporučení zakoupila,vlasy jsem po něm měla hebké a jemné,ale to bylo to jediné,jinak jsem je nemohla vůbec dát dohromady.Opravdu se musí dávat jen malé množství a potom to jde.Každopádně jsou po něm vlasy hezké a jdou krásně rozčesat

  • hezky voní
  • vlasy se lesknou
  • splihlé vlasy


Další recenze od 13.5.2012 18:30:21

Značku Gliss Kur mám velice ráda, ale ten to výrobek mě velice zklamal. Pozitivní je, že hezky voní a dobře se nanáší, ale to je vše. Vlasy mi po nanesení elektrizují jsou splihlé a mastné. Nezpozorovala jsem lepší konečky. Ten to výrobek už si stoprocentně nekoupím.

  • Příjemná aplikace
  • vlasy jsou mastné


věk
15-24

Další recenze od 13.5.2012 19:56:36

Kosmetiku Gliss Kur moc nemusím, stejně tak tenhle sprej. Nenadchne, neurazí. Je docela ucházející jako leave-in kondicionér do vlhkých vlasů, nesmí se to přehnat s množstvím, protože vlasy docela plihnou a zmastí se, do suchých bych ho dávala jen výjimečně. Zlepšení stavu vlasů jsem nepozorovala, ale jako sprej na rozčesávání je moc dobrý, dokonce se mi po něm cuchaly vlasy méně.

  • usměrňuje cuchání vlasů
  • dobrý jako sprej na rozčesávání
  • mastí vlasy
  • vlasy po něm těžknou a plihnou


Dříve byla značka Gliss Kur moje oblíbaná v péči o vlasy. Nevím, co dali do tohoto výrobku, zřejmě alkohol místo oleje, hádám podle toho jak mě vysušil vlasy. Měla jsem je zelektrizované a přešušené. Nic tak strašného jsem na vlasech ještě neměla. Měla jsem i masku z této řady, tu jsem sice spotřebovala, ale taky spíš horší než lepší.

  • je otřesný
  • elektrizují po něm vlasy
  • vysušuje vlasy
  • neusnadní rozčesání


věk
15-24

Další recenze od 17.8.2012 23:27:53

Tento produkt jsem si koupila na základě diskuzí týkajících se péče o vlasy. Sice jistě obsahuje hodně silikonů, ale hezky voní, vlasy se po něm pěkně rozčesávají (používám ho, pokud si dávám jen šampon bez masky či kondicionéru) a (snad) pomáhá předcházet lámání vlasů. Za sebe mám z řady OIL NUTRITIVE, se kterým jsem spokojená.

  • vůně
  • snadnost rozčesávání
  • složení


věk
15-24

Tenhle přípravek mám moc ráda. Neustále si ho kupuji, protože mi po něm krásně voní vlasy a snadno se mi rozčesávají vlasy. Nemůžu si na něj stěžovat a ani můj přítel, který si ho na svojí plešatou hlavu, neustále dává, kvůli vůni :) Navíc je cenově přijatelný!

  • vůně
  • snadné rozčesávání
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 25.11.2012 09:57:43

Dobírám už několikáté balení tohoto produktu a pořád se těší mé oblibě. Hezky voní, vlasy se po něm snáze rozčesávají a hezky se lesknou. Jestli je účinnou prevencí třepení konečků nedokážu posoudit, protože používám současně několik různých produktů, ale tenhle balzám podle mě nabízí odpovídající kvalitu za slušnou cenu. Používám ho ob den, mám dlouhé vlasy a i tak mi vydrží hodně dlouho. Rozprašovač je také praktický. Na rozdíl od jiných balzámů se mi po něm vlasy nemastí rychleji.

  • vůně
  • rozprašovač
  • snadné rozčesávání vlasů
  • neurychluje maštění vlasů


věk
25-34

Další recenze od 16.1.2013 18:00:30

Stejně jako černá regenerační řada - nulové účinky, kromě skutečně příjemné vůně spreje. Mám poslední zbytky ve flakonu k vypotřebování a žádný efekt nevidím z dlouhodobého a pravidelného používání. Sprej nijak neregeneruje, neuhlazuje, jenom hezky voní. Vyhozené peníze.

  • hezká vůně
  • dostupnost
  • bez účinku regenerace


věk
25-34

Další recenze od 17.1.2013 08:39:20

Je ve velmi praktickém balení, pohodlné použití, příjemná vůně a dobrý pocit z toho, že něco dělám pro své vlasy, jinak ale bohužel nic. Nevšimla jsem si žádného účinku, přestože jsem ho užívala dlouhodobě. Protože nesplnil, co slíbil a to ani v nejmenším, už si ho nekoupím.

  • Vůně
  • Praktické balení
  • Nezamezí poškozování vlasů


věk
15-24

Další recenze od 12.5.2014 19:48:24

Těmto sprejům od Gliss Kur jsem doslova propadla. Tento krásně voní, vlasy jsou lesklé, hebké, provoněné a vyživené. Aplikace je pohodlná a dá se použít do mokrých i suchých vlasů. V drogeriích je cena vyšší, ale já kupuji u větnamců kolem 60-70Kč. Jen jej nikdy nestříkejte do vlasů, když stojíte na linu, nebo se pak hezky projedete jako já :D

  • vůně
  • cena
  • balení
  • hebkost vlasů


věk
35-44

Další recenze od 6.6.2014 21:23:13

Tento balzám jsem si koupila omylem. :-) Chtěla jsem stejný ale od Dove. Omylem jsem sáhla po tomhle a zjistila to až doma. Moc kladně ho ohodnotit nemůžu. Vůbec s ním nejsem spokojená. Na vlasy nemá vůbec žádný efekt. Používám ho zhruba měsíc a nevidím žádné zlepšení ani žádný efekt. Balzám od Dove je mnohem lepší. Tento již příště nekoupím. Jedno mu ale nelze upřít. Krásně voní!

  • krásně voní
  • nepomáhá
  • vlasy nijak nenapraví