Gliss Kur Oil Nutritive Regenerační šampon recenze a zkušenosti

Šampony Gliss Kur Oil Nutritive Regenerační šampon
Šampony Gliss Kur Oil Nutritive Regenerační šampon - obrázek 1
Šampony Gliss Kur Oil Nutritive Regenerační šampon - obrázek 2
5 3.3 16
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 32% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 117 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Gliss Kur

Recenze produktu
Gliss Kur Oil Nutritive Regenerační šampon

Další recenze od 15.5.2012 22:13:58

Tento šampon používám už nějaký ten rok a jsem s ním naprosto spokojena. Olej, který je obsažen v šamponu vlasy oživí a tak nejsou tolik suché, konečky se tolik netřepí. Navrací vlasům pružnost, lesk a zdravý pocit. Krásně voní, příjemně se nanáší jak běžné šampóny.

  • vůně
  • lesk vlasů
  • vlasy oživí
  • zdravější konečky
  • žádný


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 15.5.2012 22:46:00

Mně šampon nevyhovuje, ostatně skoro jako všechno od GK. Vlasy jsou po použití těžké a splihlé, rychle se mastí a to podotýkám, že mám od přírody suché vlasy. Třepení konečků ani dalším negativním vlivům nezabrání. Bez použití kondicionéru jsou hrubé a jdou špatně rozčesat, s kondicionérem ze stejné řady je to o dost lepší a ten mi i jako jediný z GK docela vyhovuje. Hezky voní.

  • vůně
  • bez použití balzámu hrubé vlasy, špatně se rozčesávají
  • zatěžuje a celkově neplní svůj účel


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Tento šampon od Gliss Kuru jsem měla taky možnost vyzkoušet a nějak extra mě nezaujal. Musím říct, že šampon hezky voněl, ale na druhou stranu dělal vlasy docela hrubé a tak jsem musela používat i kondicionér nebo masku. Vlasy byly potom po vyfénování hebké a lesklé, ale zato splihlé a rychle se mastily.

  • vůně
  • hebké a lesklé vlasy
  • bez použití kondicionéru vlasy hrubé
  • rychle se mastí


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 3.8.2012 12:05:27

Tento šampon mi vyhovuje asi nejvíce ze všech, vlasy jsou po něm lesklé, nadýchané a dokonce voní i druhý den po umytí. Po dlouhodobějším používání sem ani nemusela používat po každém umytí balzám nebo masku. Ale roztřepené konečky nezacelí,ani třepení nezabrání, od toho jsou nůžky.

  • vůně
  • lesk
  • bohatá pěna
  • žádné


věk
15-24

vlasy
kudrnaté
suché
hnědé

Další recenze od 12.8.2012 14:08:32

Se samotným šamponem jsem spokojena, s kombinací s kondicionérem stejné řady už tolik ne. Vlasy jsou zplihlé a těžké, když opravdu důkladně neopláchnete tak místy docela mastné. Šampon jsem tedy kombinovala s přírodními balzámy a byla jsem spokojena. Každopádně je na trhu mnoho lepších šamponů za stejnou cenu, proto už celkově po Gliss Kur myslím nesáhnu.

  • cena
  • kombinace s kondicionerem - hrozná


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 12.8.2012 22:24:28

Tenhle šampon jsem si koupila loni na dovolenou, protože jsem věděla, že si budu mýt vlasy denně, a tak mi nevadilo, jak zatěžuje. Zatěžuje opravdu dost, ale vlasy jsem po něm měla hebké, lesklé a na denní mytí mi nevadil. Určitě není vhodný pro mastnější vlasy. Znovu bych si ho nekoupila.

  • vlasy jsou po něm hebké a lesklé
  • může zatěžovat vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 15.8.2012 20:49:07

Jeden z mých velkých a dlouholetých favoritů mezi šampony! Za ty roky jsem u něj prostě nenašla žádná negativa, takže můžu jedině doporučit a to včetně regeneračního balzámu a masky ze stejné řady. Vlasy jsou krásně jemné po umytí, necuchá vlasy, v rámci šamponů skutečně pečuje o poškozené vlasy, hezky voní a dlouho vydrží.

  • všechno
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
černé

Tento šampon mi docela vyhovuje..Mám docela vysušené,jemné vlasy,a po jeho použití jsou hebké,lesklé a vyživené..Menší nevýhodou je,že druhý den jsou trochu mastnéale pokud si myjete vlasy každý den jako já,tak vám to vadit nebude....Také bych u tohoto šamponu chtěla zdůraznit vůni,protože voní úplně nádherně (po meruňkách)... Za mě docela dobrý..

  • nádherná vůně!
  • vyživené vlasy
  • trochu vlasy mastí


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
blond

Další recenze od 11.12.2012 10:50:23

Tohle je další produkt od Gliss Kuru, který mi nesedl. Šampon nehydratuje, ale vlasy zmastí. Já mám vlasy suché a myju si je co 3 až 4 dny. S tímto šamponem jsem měla mastné vlasy hned na druhý den. Navíc šampon nedělal s mými vlasy nic prospěšného. Nebyly lesklejší ani hydratovanější, prostě nic. Neměla jsem ani pocit, že by vlasy nějak pořádně umyl. Spíš byly vlasy těžší a hrubší. Na druhou stranu opravdu krásně voní, cítím z něj jablka. Na vlasy si ho už nedávám, ale používám ho jako sprcháč, abych se ho zbavila.

  • vůně
  • mastí a zatěžuje vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 16.1.2013 18:46:26

Silikony nabušený šampon. Nenadchne, neurazí, ale mně mastí vlasy, i když ho vymývám delší dobu než jiné šampony. Dobře pění a moc hezky voní - vůně mi připomíná gumové medvídky. Pro husté krepaté objemné vlasy může být dobrý, pro mé jemné a plihnoucí ne. To vše je ale způsobeno silikony - nevyhovuje mi žádný šampon, který je obsahuje. Takže pokud vám silikony nevadí, může to být pro vás dobrý šampon.

  • vůně
  • uhladí vlasy
  • dodá lesk
  • mastí mi vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Na značku Gliss Kur mám smíšený názory, něco je fajn, ale většina spíš horší. Ale s tímhle šamponem jsem celkem spokojená. Nemastí, hezky voní, dělá lesklé vlasy, které se následně dobře rozčesávají i s menším použitím balzámu. Moc vlasový kosmetice z drogérie neholduju, protože je dražší než profi (ředěná, tudíž se rychleji spotřebuje), ale tenhle šampon je vcelku fajn.

  • lesklé vlasy
  • nemastí
  • dobré rozčesávání
  • nic


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 14.4.2013 22:07:14

Nečekala jsem od značka Gliss Kur žádné zázraky ani tento regenarační šampon mě nenadchl. Musím uznat, že vlasy jsou po něm velice lesklé, ale zase na dotyk (což mám problém u celé značky gliss kur) takové vysušené a na dotek nepříjemné. Navíc mě z něj trochu svědila pokožka hlavy. U Gliss kuru je ale vždy krásná vůně.

  • Lesk
  • Vůně
  • Svědění
  • Vysušuje


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Ďalší fajn šampón. Páči sa mi na týchto šampónoch , že naozaj vlasy zregenerujú a majú úžasnú vôňu. Krásne pení a balenie je super, viete koľko vám zostáva produktu. Vlasy sa mi menej lámali a štiepiť sa mi úplne prestali. Bohužiaľ tento šampón dosť vlasy zaťaží a na druhý deň ich máte už mastné. Tento šampón mi asi mastnil vlasy najviac a preto by som si ho už nekúpila. Na suché vlasy odporúčam.

  • balenie
  • vôňa
  • vlasu sú jemné
  • regenerované
  • rýchlo zmastní vlasy


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 14.8.2014 10:19:53

Šampon mě zaujal tím, že má být pro dlouhé vlasy se sklonem k třepení. Třepení nezabránil ani po ostříhání. Dalším negativem je to, že mě tak druhý den po umytí svědila pokožka hlavy. Jako pozitivum beru to, že obsahuje 7 vyživujících olejů, takže vlasy dostanou dobrou výživu, nicméně na druhou stranu obsahje silikony, takže já si ho příště nekoupím.

  • vůně
  • obsahuje 7 vyživujících olejů
  • silikony
  • vysušuje pokožku hlavy
  • nepomohl proti třepení konečků


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 18.4.2015 21:20:05

Dávám přednost přírodní kosmetice, ale tento šampon mně zlákal výhodnou cenou v akci, krásnou vůní a hezkým obalem. Navíc slibuje péči s oleji, kterou jsem chtěla vyzkoušet. Bohužel co se obsahu týče, tam je velké zklamání. Vlasy jsou zplihlé a hrubé, takže absolutně nepoužitelné. Na to, že je určený pro dlouhé vlasy, tak na mé dlouhé vlasy vhodný moc není. Hodnotím jako průměr, není nejhorší, ale znovu ho mít nemusím.

  • Vůně
  • Obal
  • Zatěžuje vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Šampon z této řady Gliss Kur mne nenadchl. Hodí se sice na každodenní použití spíše sušších vlasů z důvodu, že vlasy nevysušuje a nezatěžuje, ale spíš mastí a tohle mi právě nevyhovuje. Moc nepění a musím nanést alespoň třikrát, aby vlasy umyl. Obsahuje mikrooleje, které vlasy vyživí, ale hodně zmastí. Zařadila bych jej spíše do kategorie horších produktů. Už bych jej znovu nekoupila.

  • nevysušuje
  • hodí se pro denní používání
  • vlasy vyživí
  • mastí vlasy


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené